2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13 SECTION Ⅲ LESSON 3 MAKING GUESSES ABOUT PEOPLE WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中北师大版英语必修5检测:UNIT 13SECTION LESSON 3MAKING GUESSES ABOUT PEOPLE W
- 资源描述:
-
1、SectionLesson3MakingGuessesaboutPeople课后篇巩固提升一、单词拼写1.Could you tell me what is in the bag?A precious (种子).答案seed2.Where did you find your bag?On the (长凳)in the park.答案bench3.What did the girl bury in the ground just now?Two dead (麻雀).答案sparrows4.What made the girl feel (不安的)in the company?Being not
2、good at getting along with others.答案upset5.My sister once worked as a (家庭教师)in a rich family.One day after a class the little boy was playing in the garden when he had his leg (断的),(流血)heavily.My sister called up the hospital at once.While they were waiting for the doctor,my sister gave the little b
3、oy a (拥抱)and wiped off the (眼泪)on his (脸颊).About five minutes later the ambulance arrived and took the boy to the hospital.My sister sat on the (长凳)in (宽慰).答案tutor;broken;bleeding;hug;tears;cheek;bench;relief二、写出画线部分的汉语意思When my brother was very young,he became interested in astronomy 1. very much.M
4、y mother was a housewife 2. and couldnt teach him much,so she hired a tutor 3. for my brother.The tutor was a famous scholar 4. and he was famous for his knowledge of astronomy.When he arrived at our home,he gave my brother a hug 5. and their study began.答案1.天文学2.家庭主妇3.家庭教师4.学者5.拥抱三、用方框内所给短语的适当形式填空(
5、每个限用一次)lose ones way,leave behind,on ones own,tell sb.off1.All of the childs relatives lost their lives in the earthquake,and now he lives .答案on his own2.In the park the boy and couldnt find his home.答案lost his way3.Repairing the car cost Bruce nearly five hundred dollars,but it refused to work,so h
6、e decided the repairman .答案to tell;off4.Busy talking with my old friend,I my newly bought dictionary on the bus.答案left;behind四、完成句子1.你一定是搞错了号码,这里没有这么个人。You .There is no such person.答案must have the wrong number2.我确定他现在不可能在办公室里。Im sure that he .答案cant be in the office3.此刻他一定在为这件事难过。He at the moment.答案
7、must be feeling sad about it4.灯还亮着,我们昨晚一定是忘了关了。The light is on.We last night.答案must have forgotten to turn it off5.他应该到达那里了,因为他很早就动身了。He ,for he started very early.答案should have been there五、阅读理解AMore and more English-educated Chinese Singaporean parents are realizing the importance for their childre
8、n to be not only good at the all-important English language,but also at Chinese.China has become a great political and economic superpower and they want their children to become bilingual.It is common knowledge that,to master any language,especially ones mother tongue,one must begin from childhood.B
9、ut there are challenges and barriers for children of English-speaking homes to succeed in their journey towards bilingualism.Take my family as an example.While my wife and I are products of English education,we had some foundation in Chinese which we kept up in our working life.But the language of c
10、ommunication in our home is mainly English.We are glad that our three children had between 8 and 11 years Chinese schooling before switching over to English schools.Their foundation in Chinese has become an advantage in their adult life.They can hold their own in the spoken language,but would find i
11、t hard to write a business letter in Chinese for lack of usage.We have a grandson who will be two years old shortly.His parents have given my wife and I the unenviable task of making him bilingual.It is a very tough assignment,as we are with him only a couple of hours on most days.For the rest of th
12、e time,he is being surrounded by English sounds by his busy parents.Fortunately,our perseverance is paying off.After eight months,he has been used to hearing Chinese sounds,and even he can now quite comfortably identify common everyday objects in Chinese.1.Why is it becoming necessary for some Chine
13、se Singaporean children to learn Chinese?A.Because most of the Singaporeans come from China.B.Because their parents are missing their motherland.C.Because China has become a great political and economic superpower.D.Because Chinese is the official language in the UN.答案C解析细节理解题。由第一段第二句可知,中国的政治和经济地位的提
14、高,使中国在世界起着越来越重要的作用。这是促使新加坡的华人儿童学习汉语的主要原因。2.The underlined word “bilingual” in Paragraph 1 probably means .A.a person who knows EnglishB.a person who knows ChineseC.a person who knows only one languageD.a person who knows two languages答案D解析词义猜测题。第一段第一句提到,越来越多的接受英语教育的新加坡籍父母意识到孩子要同时掌握英语和汉语的重要性,因此biling
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444103.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
