2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Faster higher stronger(第1课时)Starting out Understanding ideas课时作业(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Faster higher stronger第1课时Starting out Understanding ideas课时作
- 资源描述:
-
1、课时作业7Starting out & Understanding ideasOur 13yearold son won a local “Hoop (篮圈) Shooting” competition and entered the regional competition. So on Saturday morning we headed down to Green Bay, Wisconsin for an _1_ to move forward to the state championships. In the competition, my son _2_ waited his t
2、urn. Nearly an hour later, he went to the hoops. His first basket was a _3_. We could see the frustration (沮丧) in his eyes. He tried _4_ to shoot another hoop. Then another failure. But he continued. Finally, he _5_ to shoot a few balls and scored 20 points. My son _6_ from his hoop, frustrated and
3、disappointed, being _7_ that he didnt make it because there were several guys getting over 40 points, already _8_ his.If it had been up to our son to decide, he would have left before watching the game and _9_ himself in our hotel. Instead, we took this chance to help him _10_ this life disappointme
4、nt: giving him time for frustration and then sharing our opinion on this _11_. We told him: Its because of his earlier _12_ that we were able to watch this game; its _13_ to fail. We all fail at some point in our lives. We were proud of him though he didnt receive the prize.In the end, we _14_, watc
5、hed the game, and had a great time! When you are _15_ by life, dont let it keep you down. As the old saying goes, “When life hands you lemons, make lemonade!”本文是一篇记叙文,主题语境是“人与自我”。作者的儿子在投篮比赛中失利,这让作者的儿子感到非常沮丧,作者夫妇利用这一契机对他进行开导,让他明白这样的道理:失败并不可怕,人生中总会遇到失败,关键是不要被失败击倒,机遇总会出现的。1A.invitation BinstructionCann
6、ouncement Dopportunity答案:D解析:根据语境可知,作者他们赶往Green Bay是为了获得州锦标赛冠军的机会。invitation “邀请”; instruction “指示”; announcement “公告”; opportunity “机会”。2A.anxiously BdesperatelyCcasually Dpolitely答案:A解析:作者的儿子焦急地等待着。anxiously “焦急地”; desperately “绝望地”; casually “随便地”; politely “礼貌地”。3A.success BburdenCshame Dmiss答案:
7、D解析:根据下文中的“We could see the frustration (沮丧) in his eyes.”及“another failure”可知,作者儿子的第一个球没有投进。miss在此作名词,表示“未击中,未得到,未到达,错过”。4A.in vain Bon purposeCby accident Din public答案:A解析:根据下文中的“Then another failure.”可知,作者的儿子又投了一次,仍然没有命中。in vain “白费力气”,符合语境。on purpose “故意地”; by accident “偶然”; in public “公开地”。5A.e
8、xpected BattemptedCmanaged Doffered答案:C解析:根据下文中的“scored 20 points”可知,作者的儿子最后成功地投进了一些球。manage “完成,尽力完成”,符合语境。expect “期待”;attempt “尝试”; offer “主动提出”。6A.recovered BwithdrewCexcused Ddismissed答案:B解析:根据语境可知,作者的儿子在完成自己的比赛后,沮丧、失望地离开了球场。withdraw “(使)撤回”,符合语境。recover “恢复健康”; excuse “请求准予离开”; dismiss “去除,消除”。
9、7A.relieved BastonishedCaware Ddoubtful答案:C解析:他知道自己赢不了了,因为有几个孩子得分超过40,已经是他得分的两倍。aware “知道”,符合语境。8A.improving BdoublingCguessing Dignoring答案:B解析:参见上题解析。double “是的两倍”。9A.cheered BencouragedCblamed Dtrained答案:C解析:如果由儿子自己决定的话,他在观看比赛之前就会离开,回到宾馆里责怪自己。blame “责怪”。10A.work through Bcarry outCgo over Dreflect
10、 on答案:A解析:但是作者他们并没有让儿子按照自己的想法做,而是利用这次机会帮助他解决问题。work through “解决”,符合语境。carry out “执行”; go over “反复研究”; reflect on “沉思”。11A.occasion BpracticeCdilemma Dsituation答案:D解析:作者他们先是给了儿子沮丧的时间,然后分享了他们对目前这种情况的看法。situation “情况,局面”,符合语境。occasion “时机”; practice “做法”; dilemma “进退两难的局面”。12A.arrangement Baccomplishme
11、ntCpreparation Dpersuasion答案:B解析:根据上文中的“Our 13yearold son won a local Hoop (篮圈) Shooting competition and entered the regional competition.”可知,作者他们告诉儿子正是因为他之前取得的成就,他们才能来看这个比赛。accomplishment “成就,成绩”,符合语境。arrangement “安排”; preparation “准备”; persuasion “劝说”。13A.acceptable BeasyCawkward Bannoying答案:A解析:根
12、据下文中的“We all fail at some point in our lives.”可知,失败没什么,在生活中的某个时候我们都会失败。acceptable “可以接受的”,符合语境。14A.remained BleftCagreed Darrived答案:A解析:根据下文中的“watched the game, and had a great time”可知,作者他们最后留了下来,看了比赛,玩得很开心。remain “逗留,不离去”,符合语境。15A.acknowledged BwelcomedCteased Dbettered答案:D解析:根据下文中的“When life hands
13、 you lemons, make lemonade!”可知,此处指当你被生活超过的时候,不要沮丧。better “胜过,超过”,符合语境。AYinqixing Indoor Skiing Site, formerly known as Hokkaido Indoor Ski Resort, is the first indoor skiing site in Asia, which covers an area of 100.8 thousand square meters and the ski track is 380 meters in length and 80 meters in
14、width, with the maximum drop of 42 meters. There are three sections of snow runs and a huge platform for practicing, which are suitable for skiing enthusiasts of various skiing degrees. The temperature in the skiing site maintains below 2 all the year round. Snow thickness ranges from 30 cm to 50 cm
15、.Solo Adventure Tips:Location: No. 1835, Qishen Road, Qibao Town, ShanghaiHow to Get There?Public Bus: 91,92,803,953Free Scheduled Bus:Location: North Square, Xinzhuang Station, Subway Line IDeparture time: from 9:00 to 21:00, operating every half an hourTicket Price:Adults: ¥138; Children: ¥80 (Ord
16、inary time)Adults: ¥158; Children: ¥100 (On weekends)Opening Hours:9: 30 to 22: 30 from Monday to Thursday and Sunday; 9:30 to 24:00 on Friday and Saturday;It will stop selling tickets after 21:00.More Tips:Bathing fees: ¥6 per personStay overnight: ¥20 per personPrivate room of 2 people: ¥58 per pe
17、rsonPrivate room of 3 people: ¥68 per personMeal: ¥50 per personFor more information, you can click here Yinqixing Indoor Skiing Site or directly call 02164788666/02163816698.这是一篇应用文。文章介绍了上海银七星滑雪场的规模、场景以及与滑雪相关的一些注意事项。1Who is Yinqixing Indoor Skiing Site suitable for?APeople who are good at climbing.
18、BPeople of high skiing degrees only.CPeople of different levels of skiing skills.DPeople who are enthusiastic about outdoor sports.答案:C解析:细节理解题。由文章第一段中的“There are three sections of snow runs and a huge platform for practicing, which are suitable for skiing enthusiasts of various skiing degrees.”可知,银
19、七星滑雪场有三段雪道和一个巨大的练习平台,可供不同程度的滑雪爱好者使用。所以不同水平的滑雪爱好者都可以去银七星室内滑雪场玩。故选C。2How much will a couple with their kid spend on a Wednesday, lunch included?A¥506. B¥566.C¥356. D¥456.答案:A解析:细节理解题。由Ticket Price下边的内容可知,周一到周五去滑雪,成人票价138元,儿童票价80元。由“Meal: ¥50 per person”可知,一顿饭每人50元。题干中一对夫妻和小孩周三去滑雪,包含午餐,就应该列出算式为1383Wher
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444849.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
新教材部编语文高一 2020-2021学年第一单元第2课2-4致云雀 课件 .pptx
