2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Space Exploration单元加餐练习题(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Space Exploration单元加餐练习题含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Exploration 单元 加餐
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Space Exploration单元加餐练.阅读理解In the future we might live somewhere other than Earth, like Mars. Some people ask how this will be possible. Well, Mars is in fact a lot the same as the earth. The days are almost the same as those on the earth. However, the two planets vary in temperature.Since th
2、ere is mostly carbon dioxide on Mars, it would be quite difficult for a human to just land on it. So, special types of homes and space suits have to be designed. The space suits should be almost like the ones astronauts use now, and except that they have to be warmer so that the astronauts can survi
3、ve the cold temperatures. The space suits must also be able to withstand (承受) high pressure and potentially dangerous radiation that can kill.The houses should be similar to our homes today with a slight difference. All of the houses and other buildings should be built inside a large dome (圆顶状物) or
4、bubble. The domes should be made out of glass, and would also be able to prevent radiation from affecting the people inside. The domes will be connected to a machine (like plants which turn carbon dioxide into oxygen)With Mars population growing, how would the people on its surface get fresh food an
5、d water? Just like humans use domes, they can also use domes to grow plants. However, the domes where the plants are grown must be built to expand. Once we upgrade the domes to a larger size then we can grow more food by cultivating (种植) more plants. To get the food or dome in connection with other
6、domes, there will be long narrow tunnels like roads that connect to each dome separating them by several doors so that the pressure in each dome can remain the same.On Mars, so many other things are available to us. As humans, we can have access to rare and fairly expensive metals that arent very ea
7、sy to get hold of on Earth, and a colony on Mars enhances (提高) our chances of finding these metals. So when someone here on Earth says that going to Mars is impossible, please tell them that theyll never know it until they try and they may try very soon. After all its our future. Why not make it on
8、Mars?本文为说明文。文章介绍了目前人类对火星的探索。1It is difficult for humans to live on Mars because of all the following EXCEPT _.Atoo much radiation Bcold temperatureClack of enough oxygen Dlack of houses答案:D解析:细节理解题。根据第二段的描述可知,火星上大部分是二氧化碳、天气也极其寒冷、气压很高、还存在可能致命的危险辐射,这些都是人类很难在火星上生活的原因。唯独没有提到“房屋的缺少”的问题。故D选项正确。2One of the
9、 reasons why we are eager to explore Mars may be that _.Awe can find rare and expensive metals there easilyBwell get too bored to live on the earth in the futureCour technology will become much advancedDwe want to know more about the unknown world答案:A解析:细节理解题。根据最后一段中的As humans, we can have access to
10、 rare and fairly expensive metals that arent very easy to get hold of on Earth, and a colony on Mars enhances (提高) our chances of finding these metals.(作为人类,我们可以获得稀有且相当昂贵的金属,而这些金属在地球上并不容易获得,而在火星上的殖民地增加了我们找到这些金属的机会)可知,我们渴望探索火星的原因之一可能是我们可以很容易地在那里找到稀有和昂贵的金属。故A选项正确。3What is the authors attitude towards
11、living on Mars?APessimistic. BUncertain.COptimistic.DOpposed.答案:C解析:观点态度题。根据最后一段中的So when someone here on Earth says that going to Mars is impossible, please tell them that theyll never know it until they try and they may try very soon. After all its our future. Why not make it on Mars? (所以当地球上有人说去火
12、星是不可能的,请告诉他们,他们永远不会知道,直到他们尝试,他们可能很快就会尝试。毕竟这是我们的未来。为什么不在火星上创造呢?)可知,作者对在火星上居住的想法是乐观的。故C选项正确。.七选五Why play sports? You might say “to get exercise” and youd be right.To have fun? Thats true, too. But theres more. _1_ According to the Womens Sports Foundation, girls who play sports get a lot more than jus
13、t fit.Girls who play sports do better in school. You might think that athletics will take up all your study time. _2_ Exercise improves learning, memory, and concentration, which can give active girls an advantage in the classroom.Girls who play sports learn teamwork and goalsetting skills. _3_ When
14、 working with coaches, trainers, and teammates to win games and achieve goals, youre learning how to be successful. Those skills will serve you well at work and in family life.Sports are good for a girls health. In addition to being fit and keeping a healthy weight, girls who play sports are also le
15、ss likely to smoke. And later in life, girls who exercise are less likely to get breast cancer or osteoporosis (骨质疏松症)Playing sports improves selfconfidence. _4_ Why? It builds confidence when you know you can practice, improve, and achieve your goals. Sports are also a feelgood activity because the
16、y help girls get in shape, keep a healthy weight, and make new friends._5_ Playing sports can reduce stress and help you feel a little happier. How? The brain chemicals released during exercise improve a persons mood. Friends are another moodlifter. And being in a team creates tight bonds between fr
17、iends. Its good to know your teammates will support youboth on and off the field!AExercise cuts the pressure.BSports teach valuable life skills.CRegular exercise increases quality of life.DIn fact, there are at least five more reasons.EGirls who play sports feel better about themselves.FPlaying spor
18、ts offers children more than just physical benefits.GBut research shows that girls who play sports do better in school than those who dont.本文讲述女孩为什么要进行体育锻炼。体育锻炼益处多多。喜欢运动,身体棒棒,远离疾病。1D解析:根据上句“但原因有更多”可知D项In fact, there are at least five more reasons.(事实上至少有五种理由。)符合题意,故选D。2G解析:根据空格前一句“你可能认为在学校里锻炼会占用学习时间
19、”可知此空要表达的意思是:但研究表明,参加体育运动的女孩在学校比那些不运动的女孩有更优秀的表现。故选G。3B解析:根据空格下一句“在你和教练、训练导师以及队员一起合作努力赢得比赛和实现目标的过程中,你会学会如何获得成功”可知此空的意思是:体育运动可以教会你宝贵的生活技巧。故选B。4E解析:根据空格前“运动能够提升自信”。可知此空的意思是:运动的女孩会自我感觉更加良好。故选E。5A解析:根据空格下一句“运动能减少压力,帮助你更开心”可知此空的意思是:锻炼能减少压力。故选A。.完形填空MacArthurs love for sailing dates back to when she was ju
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445218.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
