2020-2021学年新教材高中英语 单元综合检测1 Unit 1 Food for thought(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 单元综合检测1 Unit Food for thought含解析外研版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 单元 综合 检测 thought
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(一).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AIn the United States,30 percent of the adult population has a “weight problem”To many people,the cause is clear:we eat too much.But scientific evidence does little to support this idea.Going back to the America of 1910,we find that people were thinner than today
2、,yet they ate more food.In those days people worked harder physically,walked more,used machines much less,and didnt watch television.Several modern studies,moreover,have shown that fatter people dont eat more on average than thinner people.In fact,some investigations (调查),such as a 1970 study of 3,5
3、45 London office workers,report that,on balance,fat people eat less than slimmer people.Studies show that slim people are more active than fat people.A study by a research group at Stanford University School of Medicine found the following interesting facts.The more the men ran,the greater loss of b
4、ody fat.The more they ran,the greater their increase in food intake (吸收)Thus those who ran the most ate the most,yet lost greatest amount of body fat.【语篇解读】很多人认为肥胖是由吃得多引起的,但为什么有些人虽然吃得多但仍然苗条呢?让本文作者告诉你答案吧。1Based on the statistics given in the article,suppose there are 500 adult Americans,about how man
5、y of them will have weight problems?A30.B50.C100. D150.D数字计算题。由第一段第一句提到的比例可知,有50030%150人。2In comparison with the adult American population today,the Americans of 1910 Aate more food and had more physical activitiesBate less food but had more activitiesCate less food and had less physical exercisesDh
6、ad more weight problemsA细节理解题。由第一段第四、五句可知,那时人们吃得多但是仍然苗条的原因是干体力活多,步行多。3What has modern medical and scientific research reported to us?AFat people eat less food and are less active.BFat people eat more food than thin people and are more active.CFat people eat more food than thin people but are less ac
7、tive.DThin people run less,and need less food to eat.A细节理解题。由第二段最后“on balance,fat people eat less than slimmer people”和第三段开头“Studies show that slim people are more active than fat people.”可知答案为A。BWe live in a world where its often not easy to find someone to trust.A smiling person always inspires tr
8、ust.Even economists consider that smiles are valuable.A smile may increase other peoples trust by about 10%.People may also smile when they are caught doing bad things.According to a study made by LaFrance and Hecht,this can in fact be to their own advantage.We have a tendency to be kinder towards t
9、hose who make mistakes if they wear a smile while being caught.Even a guilty smile may help you get away pretty easily when you make mistakes.We may also smile when we hear a piece of good news.In this case,women tend to smile more often than men.Smiling can also be a means of reducing the pain caus
10、ed by a troubling situation.Even if we force ourselves to smile when we dont want to,this may be enough to lift our spirits just a little bit.When we feel angry or anxious,our attention tends to narrow down.We can no longer see whats going on around us and we can only notice what is in front of us.B
11、ut if we smile,we feel better and increase flexibility of our attention and the ability to think.Smiling can help us focus and understand better.“Keep on smiling,and the world will smile with you.”One of the greatest social pleasure is to smile and be smiled to in return,especially because this come
12、s like a natural thing.People who smile often live longer.A study based on some pictures taken of some baseball players suggested that those who used to smile a lot survived about 7 years longer than those who did not smile very often.【语篇解读】微笑是人类特有的一种微妙表情。微笑不仅融洽了关系,对于长寿也大有好处。4The passage mainly talk
13、s about Athe benefits of smilingBthe occasions when you smileCthe ways of smilingDthe reasons why people smileA主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述了微笑的好处。微笑可以增加信任,缓解压力,甚至对健康都有好处,故答案为A项。5When caught doing bad things,people smile to .Aadmit their mistakesBshow they are excitedCavoid blame or punishmentDprove they are
14、kindC细节理解题。根据文章第二段中的“Even a guilty smile may help you get away pretty easily when you make mistakes.”可知,被发现做坏事时微笑的目的是为了逃脱责备或惩罚。故答案为C项。6According to the third paragraph,we can learn that Amen seldom smile at a piece of good newsBsmiles can be helpful whatever the situation isCwe should force ourselve
15、s to smile whenever it isDin general,men are more likely to smile than womenB细节理解题。根据文章第三段可知, 当我们听到好消息会笑,缓解困境带来的痛苦时会笑,甚至当我们不想笑时强迫自己笑,都会提升自己的精神状况,所以无论在什么样的情况下,微笑总是有好处的。7The underlined sentence in the fifth paragraph probably means Aif we smile,it is hard to be smiled toBif we smile,others will smile
16、to us in returnCif we want to smile,the world will smile to us in timeDif we smile sometimes,we will make the world full of smilesB句意理解题。根据第五段中画线句子的下文“One of the greatest social pleasures is to smile and be smiled to in return,especially because this comes like a natural thing.”可知,如果我们对别人微笑,别人也会对我们报
17、以微笑。CPilates,yoga and the running machine get all the attention when it comes to popular ways to stay healthy.There is,however,a more humble exercise that might not be so attractive,but has all the benefitswalking.Certified fitness professional Jolynn Jaekel explains,“What I love about walking is th
18、at anyone can do it at any age and any fitness level.Plus,it is good for your heart,your head and your wallet.”A recent report details the health benefits of walking.The report found that walking regularly to fulfill the 150 minutes of moderate physical exercise every week,recommended by the UKs chi
19、ef medical officer,could save 37,000 lives each year.Scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory in California found that quick walking reduces the risk of heart disease more effectively than running.They observed participants aged between 18 and 80 over a sixyear period and found that w
20、alking reduced the risk of heart disease by 9.3%,while running reduced it by 4.5%.And there is even more good news:30 minutes of quick walking over five days could help you sleep easily,according to research by Oregon State University.The study by the university showed that walking helped participan
21、ts sleep better and feel more alert during the day.The sooner you get started,the sooner youll notice the differences in your mind and body.So,go out for your 30minute walk in a nearby park or green space.【语篇解读】本文主要介绍了健康生活方式中的最简单有效的方式步行。8The underlined word “humble” in the first paragraph probably m
22、eans “ ”Aplain BrelaxingCpopular DactiveA词义猜测题。根据第一段可知,当提到保持健康的方式时首先可以想到普拉提、瑜伽和跑步机。然而,有一种不太引人注目的简单运动却让人受益匪浅,那就是步行。由此可推知,画线词和“plain”意义相近。故A项正确。9What does Jolynn Jaekel think of walking?AIts loved by people of all ages.BIts much healthier than running.CIts a moneysaving physical exercise.DIts becoming
23、 more and more popular.C细节理解题。根据第二段中的“What I love about walking.your head and your wallet.”可知,步行对人的心脏和大脑都有好处并且可以省钱。故C项正确。10What did scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory find?AWalking helps people with sleep problems.BWalking contributes to curing heart disease.CWalking 150 minutes
24、 per week can save lives.DWalking is better than running in some cases.D细节理解题。根据第三段第三句中的“found that quick walking reduces the risk of heart disease more effectively than running”以及下文将步行和跑步从几个方面进行的对比来看,前者优于后者。故D项正确。11In which section of a newspaper can we read this text?AComment. BLifestyle.CEducatio
25、n. DScience.B推理判断题。纵观全文可知,本文主要介绍了健康生活方式中的最简单有效的方式步行。由此可推知,可从报纸上介绍生活方式的版块读到该文章。故B项正确。DOnce upon a time,when you first attended a youth sporting event,your parents probably werent expecting you to become a professional athlete.They signed up for a basketball,football or swimming course for you in the
26、hope that you might learn lessons about winning gentlemanly,losing with dignity(尊严)and insisting on it when things get hard.Yes,playing games is good exercise,but it is the life lessons that matter most.For many of us,instead of looking to improve our minds and spirits,we began judging progress only
27、 by the size of our muscles or the numbers on a weighing machine.The thought that athletic competition is about greater life lessons and the building of character has been further undermined(削弱)by headlines about professional athletes.“And yet theres still strong evidence that sports strongly improv
28、e certain personal qualities,”says Angela Lumpkin,Professor of the Department of Health,Sport and Exercise Sciences at the University of Kansas.And thats true for athletes of any age.Amateur sports(业余体育运动)provide a safe place for competition.They also provide a practice ground for managing stress.Th
29、e advantages of taking part in a sport can seep(渗透)into your professional life,too.In basketball,for example,“Getting everyone to play the right role on the court is the key to success,”says Alan Arlt,the founder of the Life Time Fitness basketball program Ultimate Hoops.“That is certainly useful in
30、 the business world,where everyone understands their own role in the organization.”“In athletic events,you go through good and bad times often in the period of two hours,”says former NBA head coach Flip Saunders.“Do you have the calm manner to settle yourself down,or do you totally lose it and get t
31、hrown out of the game which hurts both you and your team?All of that oncourt experience has a real effect on how you deal with reallife situations.”【语篇解读】参加体育运动不仅是为了强身健体,更重要的是为了提高人的智商和情商。12What would parents expect when their children joined in sports?ATo win as many games as possible.BTo improve th
32、eir health.CTo make more friends.DTo get through difficulties.D细节理解题。根据第一段的“.in the hope that you might learn lessons about winning gentlemanly,losing with dignity and insisting on it when things get hard.”可知,家长让孩子参加体育运动是希望孩子在运动的过程中学会如何面对困难。13What can we learn from Paragraph 2?APeople play sports to
33、 build their character.BPeople still hold the idea that sports can keep us fit.CPeople keep playing sports to improve minds and spirits.DPeople pay more attention to the news of professional athletes.D推理判断题。根据第二段的“The thought that athletic competition is about greater life lessons and the building o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445735.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
