2020-2021学年新教材高中英语 课时作业12 UNIT 3 Section Ⅳ单元要点复习(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业12 UNIT Section 单元要点复习含解析新人教版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 作业 12 单元 要点 复习
- 资源描述:
-
1、课时作业12阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。Chinas lasting research and development efforts have helped the nation keep its pioneering role in developing 5G mobile communication technology, related standards and the licensing stage.Chinese telecom companies are trying to keep their leading role in the gl
2、obal race for 5G commercialization(商业化)They are speeding up R&D of the fifthgeneration mobile communication technology.The 5G technology is said to be at least 10 times faster than 4G services which means it will enable superfast downloads of “heavy” files like movies, selfdriving cars and virtual(虚
3、拟的)reality games.It will do largescale experiments of using 5G in 17 cities.Yang Jie, chairman of China Telecom, said,“We aim to begin commercial 5G services in 2020.”China Mobile Communications Corp is planning to use 5G with AI and cloud technology for a latest network, which is planned to be used
4、 in the year 2020.The company has played an important role in the finish of the first stage of global 5G standards.The company will push forward the cloud deployment(云部署) of the superfast technology and build an intelligent network.Similarly, China Unicom said it will start 5G testing this year, com
5、mercialize 5G in 2019 and finally carry out largescale commercialization in 2020.China is expected to have 576 million 5G users by 2025, according to a report published by EY earlier this month.With the global united standard set to be finished in the next year or so, China is likely to advance its
6、plan for the commercial use of 5G connections to 2019, to possibly become one of the first 5Gready markets in the world, EY forecast.In the past, China was behind other countries in publishing 4G and 3G licenses.But in 5G, perhaps China will race ahead in R&D.China is struggling to take a leadership
7、 role in the global landscape.China is also hungry to join in the decision of 5G international standards, making it one of the major players.这是一篇说明文。文章主要讲述了中国日益发展的网络5G技术并对其进行了介绍,以及与他国的5G技术领军争夺战。1The word “heavy” in the second paragraph refers to _.Aimportant BlongChuge Dvaluable答案:C解析:词义猜测题。根据文章第二段内
8、容,The 5G technology is said to be at least 10 times faster than 4G services which means it will enable superfast downloads of “heavy” files like movies, selfdriving cars and virtual(虚拟的)reality games.5G技术据说比4G服务快至少10倍,这意味着它可以快速下载“大储存量”文件,如电影、自动驾驶汽车和虚拟现实游戏。故heavy的意思为“巨大的”,故选C。2What can we infer about
9、 the passage?AChina attaches great importance to the commercial application of 5G.BThe largescale experiments of using 5G will be done in 17 cities by China Mobile.CChina lay behind other countries in using 4G and 3G in the past.DChina will decide 5G international standards in the future.答案:A解析:推理判断
10、题。根据文章第一段第一句内容,Chinas lasting research and development efforts have helped the nation keep its pioneering role in developing 5G mobile communication technology, related standards and the licensing stage.可知中国长期的研究和开发工作,帮助国家在发展5G移动通信技术、相关标准和许可证阶段保持了开创性的作用。即中国高度重视5G的商业应用,故选A。3According to EY forecast,
11、the year when China plans the commercial use of 5G connections is likely to be_.A2018B2019C2020D2025答案:B解析:推理判断题。根据文章倒数第二段第二句内容,.China is likely to advance its plan for the commercial use of 5G connections to 2019, to possibly become one of the first 5Gready markets in the world, EY forecast.可知安永预测,
12、中国计划将5G连接商业化使用的时间可能是2019年,故选B。4The best title of this passage is _.AThe 5G technology in ChinaBThree communication companies in ChinaCThe commercial use of 5G in ChinaDChinese carriers wrest (争夺) 5G lead答案:D解析:标题判断题。根据文章内容,文章主要讲述了中国日益发展的网络5G技术以及与他国的5G技术领军争夺战。结合选项,故选D。根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中
13、有两项为多余选项。How to Have a Successful Teenage LifeEveryone dreams of success in their life, dont they? Even as a teenager, you can achieve success in your life; it really isnt that hard. 1._F_Do well in school.No matter how boring it is now, education will help you be a productive member in society.Try
14、your best for excellence in school; listen to the teachers, do your homework, study, and get good grades.Doing so will help you get into a better university, which will enable you to have a bright future. 2._B_Do good in your community(社区)Volunteering can not only improve your communitys status, but
15、 it could make you happier.Studies show that people who volunteer are less likely to develop depression (抑郁)than people who dont. 3._D_ For example, if you love animals, volunteer at an animal shelter.If you love helping the environment, plant trees or pick up litter.When you help others, it will ma
16、ke you feel better about yourself.4._C_Remember, theyre there to help you be the best that you can be.Respect them and value their opinions, even if they annoy you sometimes. 5._G_ You dont get to choose your teachers or your family, but you still have to put up with them.Learn how to deal with peop
17、le now, because when youre an adult, you dont get to choose your boss or your coworkers, so learn how to respect them now.These points can help you enjoy success in your teenage life.ALive life to the fullest.BSchool sets you up on the right track!CBe nice to your parents and teachers.DFind chances
18、to do volunteer work that interests you.EIt will help you pass time and develop your personality.FHere are some important points that you may find helpful.GKeep it in mind that they do the things they do because they care about you.本文讲述如何有一个成功的青少年生活。解析1根据空格前面:甚至作为一个青少年你也能获得成功,它真的不是那么难。可知下面要介绍方法。F项He
19、re are some important points that you may find helpful.(这里有一些重要的建议,你可能会发现它们是有帮助的。)符合语境,故选F。2根据空格前文:在学校里尽你最大的努力,听老师的话,做作业,得高分数。这样你会进入到一所更好的大学,你将有一个美好的未来。故B项“学校让你在正确的轨道上!”是对上文的总结,故选B。3根据上句:研究表明不做志愿者的人比那些做的人更容易患抑郁症。空格下句举例说明:如果你喜欢动物,就在动物收容所做志愿者。可知D项“寻找机会做你感兴趣的志愿者工作。”符合语境,故选D。4根据倒数第二段内容可知,本段主要讲了如何对待老师和父母
20、,故C项“要对你的老师和父母友好”符合语境,故选C。5根据上句:尊重他们,珍惜他们的建议,即使有时候他们使你很烦。可知G项“要记住,他们所做的一切是因为他们在意你。”符合语境,故选G。阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。“Paige, go down to the office,” said my teacher, There was a strange tone(语气)in her 1._C_. I was never known to get into trouble,so I knew something was 2._A_.It go
21、t even more 3._B_ when my teacher said my mom was on the phone.Did something happen to my 4._C_? I picked up the phone;I was barely breathing and my hands were 5._B_.“Honey, there was a bank robbery today and your dad was 6._C_ in the car chase that followed.He is doing okay, but shots were fired at
22、 his squad(特别行动小组)”My dad has been a 7._A_ for over 25 years.Every day of my life, I have lived with the 8._A_ thought that something could happen to him.I have always been 9._B_ to my dad, and I do not know what I would do if he was taken away from me, I am so 10._B_ of his job, but I must admit it
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445965.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
