2020-2021学年新教材高中英语 课时作业14 Unit 3 Fascinating Parks Using Language—Listening and Speaking(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业14 Unit Fascinating Parks Using LanguageListening and Speaking
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Fascinating Parks.阅读理解So often I hear people justify(为辩解)their lack of family trips because their children are not old enough to remember them. This reason is so confusing to me. Who would travel based on another persons memory?Of course the kids arent going to remember anything in infancy(婴儿
2、期), but you will. You will remember all the sweet memories you had with them.My parents would take me to Guatemala as a child. I dont remember a lot about the trip, but I do know that when I went back as a young adult, I felt comfortable in my surroundings. I didnt spend my time there discovering a
3、new way of life. I spent the time having fun with my family. I love looking at pictures that we took together when I was my sons age. I dont remember them, but thats not the point. The point is, I was there with my family, and I know I was happy.Now that Im a parent, I cant help but do the same. Las
4、t year, we took our 2yearold son to Disney alongside his greatgrandmother. His greatgrandmother had recently begun to suffer from Alzheimers. That trip was timed in the most magical wayright before my son was old enough to remember it and right before his greatgrandmother began to forget. This makes
5、 me want to cry for them both. How did we get so lucky to have this moment to share with each other before big changes influenced our family forever?Realistically speaking, many families do not have the opportunity to travel internationally or visit pricey theme parks. I understand this more than yo
6、u know, but Im talking beyond that. They are young but these forgettable moments are still changing them. They will shape your children into who they will be tomorrow. The memories we absorb as their parents are also as influential as we have not finished learning our truths either.这是一篇夹叙夹议文。有些家长认为孩
7、子太小记不住事情,因而认为带他们去旅行没有意义。而作者认为,虽然孩子们很小,可能记不住这些,但是这些美好时光不仅会在潜移默化中塑造他们,也会对家长们产生巨大的影响。1Why do some parents go on few family trips?AThey have no time.BThey cannot afford them.CThey are not interested in them. DThey think their kids wont remember them.答案:D解析:细节理解题。由第一段中的 “So often I hear people justify(为辩
8、解)their lack of family trips because their children are not old enough to remember them.”可知,我经常听到人们为他们没有家庭旅行辩解,因为他们的孩子太小不足以记住旅行的经历。故D选项正确。2Whats the authors impression of her childhood trip to Guatemala?AClear.BBoring.CPleasing.DHard.答案:C解析:推理判断题。由第三段中的“My parents would take me to Guatemala as a chi
9、ld. I dont remember a lot about the trip”“The point is, I was there with my family, and I know I was happy.”可知,小时候,父母带我去危地马拉。我不太记得那次旅行了。关键是,我和我的家人在一起,我知道我很开心。故C选项正确。3Which influenced the author to plan the Disney trip?AHer son. BHer parents.CSome old photos. DOther parents ideas.答案:B解析:细节理解题。根据第三段中的
10、“My parents would take me to Guatemala as a child.”以及第四段中的“Now that Im a parent, I cant help but do the same.”可知,小时候,父母会带我去危地马拉。现在我已经为人父母了,也和自己的父母做相同的事情。所以作者如今身为母亲,受到自己父母的启发,也带着儿子出去旅行。故B选项正确。4Why did the author want to cry when recalling the Disney trip?AShe was sorry for her grandmothers disease.BS
11、he was worried about big family changes.CShe was moved by the timing of the trip.DShe was surprised by her sons growth.答案:C解析:推理判断题。由第四段中“That trip was timed in the most magical wayright before my son was old enough to remember it and right before his greatgrandmother began to forget. This makes me
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445977.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高优指导2017高考英语人教版(全国)一轮复习情景表达课件情景表达 2.ppt
