2020-2021学年新教材高中英语 课时作业21 Unit 5 The Value of Money Listening and Speaking习题(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业21 Unit The Value of Money Listening and Speaking习题含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 5 The Value of Money阅读理解AThe British are known for their sense of humour. However, it is often difficult for foreigners to understand their jokes. The main point to remember is that the British often use understatement.Understatement means saying less than you think or feel. For example, if som
2、eone gets very wet in a shower of rain, he might say, “Its a little damp(潮湿的)outside.”Or, if someone is very impolite and shouts at another person, someone else might say, “He isnt exactly friendly.” Understatement is often used in unpleasant situation or to make another person look silly. Understat
3、ement plays an important part in British humour.Another key to understanding British humour is that the British like to make fun of themselves as well as others. They often laugh about the silly and unpleasant things that happen to their everyday life when someone accidentally falls over in the stre
4、et. They also like to make jokes about people from different classes of society. They like to make jokes about their accents, the way they dress and the way they behave. Whats more, the British love to watch comedies about people who do not know how to behave in society. The comedy series Mr Bean is
5、 a good example of this kind of humour. Mr Bean is the character created by British actor Rowan Atkinson in 1990.Mr Bean doesnt talk often, and instead he uses his body movements and facial expressions to make people laugh. Perhaps what makes Mr Bean so funny is that he does things that adults in th
6、e real world cannot do. Mr Bean is popular in many countries around the world because you do not have to speak English to understand the humour. Because of this, many people have become familiar with the British sense of humour.本文是一篇说明文,主要介绍的是如何理解英式幽默。1Which of the following is TRUE?AThe British oft
7、en enlarge the fact.BBritish jokes are connected with many different cultures.CWhat the British say means less than you think or feel.DBritish jokes are not as funny as jokes in other countries.答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“The main point to remember is that the British often use understatement.”及第二段中的“Under
8、statement means saying less than you think or feel.”可知,英国人说的比你想的或感觉的要少,故C项正确。2The author explains understatement by .Ausing examplesBmaking comparisonsCfollowing time orderDdescribing a process答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“For example, if someone gets very wet in a shower of rain, he might say, Its a little
9、damp(潮湿的)outside. Or, if someone is very impolite and shouts at another person, someone else might say, He isnt exactly friendly.”可知,作者是通过举在雨中淋湿和不礼貌地对别人大喊大叫的例子来解释轻描淡写的,故A项正确。3Mr Bean makes people laugh by .Atelling funny stories Bmaking jokes about others accentsCcopying how others behave Dusing his
10、 body movements and facial expressions答案:D解析:细节理解题。根据最后一段中的“Mr Bean doesnt talk often, and instead he uses his body movements and facial expressions to make people laugh.”可知,憨豆先生是通过肢体动作和面部表情使人发笑的,故D项正确。4What can be the best title for the text?ABritish Humour in ComedyBHumour in Different CulturesCDe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446027.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
