2020-2021学年新教材高中英语 课时作业29 UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD Listening and Talking(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业29 UNIT LANGUAGES AROUND THE WORLD Listening and Talking含解析新
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD.阅读理解American schools do not have separate classes for boys and girls. If boys want to cook or to sew, they can learn these things in classes that are no longer just for girls. If girls want to repair cars, they can now learn this in school. Most students like to hav
2、e boys and girls on the same baseball team.Many boys and girls dress alike in school. They wear blue jeans and sport shirts. Some have long hair and some have short hair. Sometimes a boy has longer hair than a girl.Even the language is different. Students learn to say fire fighter instead of fireman
3、, police officer instead of policeman, and letter carrier instead of mailman. A person does not need to be a man to fight a fire or to deliver the mail.Most people think that these changes are great. They give all people an equal chance to be happy and to do what they want to do with their lives. Fa
4、thers like to tell their sons that they can grow up to be president. Today, mothers can tell the same things to their daughters.本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了今日美国学校,女生与男生的平等。1The underlined word “They” in the last paragraph refers to _.Athese changes BAmerican schoolsCmost people DAmerican students答案:A解析:推理判断题。上文
5、Most people think that these changes are great.说大多数人认为这些变化是伟大的。由此推断出下文的意思是这些变化使所有人都有平等的机会获得幸福,并在生活中做自己想做的事。“They”指“这些变化”,故选A。2What do most people think of the changes in American schools?ASurprising. BStrange.CGood. DBad.答案:C解析:细节理解题。答案定位在最后一段Most people think that these changes are great.可知大多数人认为美国
6、学校的变化是好的,故选C。3We may infer from the text that in the past in American schools _.Agirls only learned how to sew and cookBgirls could do everything but boys couldntCboys and girls were the same in everythingDthere were many differences between boys and girls答案:D解析:推理判断题。文章讲述了今日美国学校,女生与男生的平等,同时也就暗示了过去,
7、在美国的学校,男孩和女孩之间有很多不同。第一段中的“no longer”和最后一段中的“changes”等词也是确定该答案的重要依据,故选D。.完形填空Whenever I felt disappointed I often thought of what my mother had said to me, “Everything happens for the best. If you _1_, one day something good will happen. And youll realize that it wouldnt have happened but for that pr
8、evious _2_.”As it _3_, mother was right. In 1932, I ended my college life. _4_ that, I had decided to try for a job in radio, and then could work my way up to a sports _5_. I went to Chicago and knocked on the door of every _6_ but got turned down every time. In one studio, a _7_ lady told me that b
9、ig stations couldnt risk hiring a person who lacked _8_. “Go to _9_ town and find a little station that will give you a chance,” she said. I then _10_ to Dixon. While there was no radioannouncing jobs in Dixon, my father said Montgomery Ward had opened a store and wanted an athlete to _11_ its sport
10、s department. Since Dixon was where I had played high school football, I _12_. The job sounded just right for me. But I wasnt _13_.My disappointment must have _14_. “Everything happens for the best,” Mom _15_ me. Then I _16_ WOC Radio in Davenport. The program director named Peter MacArthur told me
11、they had already _17_ a contract with another announcer.As I left his office, my disappointment _18_ over. I asked aloud, “How can a fellow become a sport announcer if he cant get a job in a radio station?”I was waiting for the lift when I heard MacArthur calling, “What was that you said about sport
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446044.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
