分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年高中英语 Unit 5 First aid Section Ⅱ Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up & Learning Tip作业(含解析)新人教版必修5.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:447122
  • 上传时间:2025-12-06
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:21.51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中英语 Unit First aid Section Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up Tip作业
    资源描述:

    1、Unit5FirstaidSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、用方框内所给单词或短语的适当形式填空put ones hands onambulanceceremonymake a differencepressurea number ofbraverytreatbandageapply1.It whether you will do that or not.答案makes a difference2.Men and women must be equally in education

    2、and employment.答案treated3.You should for the post to that company in person.答案apply4.I am glad that students and teachers are in favour of me.答案a number of5.Though there were many people there,they couldnt any useful tools.答案put their hands on6.Many of the farmers are living under .答案pressure7.Someo

    3、ne was injured in the accident and we called an .答案ambulance8.We admire him for his .答案bravery9.The closing was held on the 24th.答案ceremony10.I found his injured arm wrapped in .答案bandages二、单句填空1.The child was looking for his textbook all the morning,but didnt put his hands it.答案on2.He is friendly t

    4、o others,but his (treat) of his wife is awful.答案treatment3.I cant pull the bush up because it is (firm) rooted in the ground.答案firmly4.He received a medal in reward for his (brave) in the battle.答案bravery5.It is our attitudes that make a (differ) in our life.答案difference三、完成句子1.如果可能的话,我希望你能就安全规则给我们提

    5、出一些建议。,I would like you to give us some advice on safety regulations.答案If possible2.毫无疑问,他的持之以恒使他最终取得了胜利。it is his perseverance that helped him succeed eventually.答案There is no doubt that3.近几年他向那所小学捐赠了大量的图书。In recent years he has contributed books to that primary school.答案a large number of4.我父亲过去身体很

    6、好,但上星期突然病了。My father used to be in good health,but he suddenly last week.答案fell ill5.你所做的一切会对那些需要帮助的人有所帮助。What you have done will to those in need.答案make a difference6.他正在睡觉,突然感到有人向他走过去。He he felt somebody stepping towards him.答案was sleeping when7.我要申请一份暑假期间的兼职工作。Im a part-time job during the summer

    7、 vacation.答案applying for8.她请每个孩子吃了个冰激凌。She each of the children an ice-cream.答案treated;to四、阅读理解AWanda Butts dropped the phone and screamed when she heard the news that her son was dead.Josh had drowned (溺亡) while sailing on a lake with friends.The 16-year-old boy didnt know how to swim,and he wasnt

    8、wearing a life jacket.Josh was not alone in the black community.According to USA Swimming,70% of African-American children cannot swim.According to the Centers for Disease Control and Prevention,African-American children between the ages of 5 and 14 are three times more likely to drown than white ch

    9、ildren in the same age range(范围).In 2007,Butts started the Josh Project,a non-profit(非营利组织) that provides low-cost swimming lessons for children in Toledo,Ohio.The swimming lessons take place at a local high school over four Saturdays for a total cost of $10.To date,the Josh Project has helped more

    10、than 1,000 children learn how to swim.“The public pools near our home were closed,and other places were not affordable,”said Lisa Haynes,whose 14-year-old son,Joshua,is one of 60-plus students in the Josh Project this summer.“I am less worried if Joshua is near water because he has the basics of how

    11、 to swim,”Haynes said.“And were thankful for that.”Butts is doing much more,however,than just providing swimming lessons.“She ups the awareness(意识),”said Shaun Anderson,a swimming coach who was so inspired by her story that he created a Josh Project swimming program at Norfolk State University.“Once

    12、 these communities learn how to swim,they will pass it down,which results in future generations (代) that know how to swim.”Butts said she has two wishes for the future:One is to change the drowning numbers of African-American children,and the other is to have a swimming center where the children can

    13、 swim daily instead of just once a week.1.What led to Joshs drowning?A.He was poor in boating skills.B.He gave his life jacket to a friend.C.He was never taught swimming skills.D.He was careless when swimming in the lake.答案C解析细节理解题。由第二段可知,因为不会游泳且未穿救生衣,Josh在湖中与朋友们乘船航行时溺亡。2.Why did the author list the

    14、 numbers in Paragraph 3?A.To show children under 14 are more likely to drown.B.To argue children should learn swimming at a very young age.C.To show many African-American children lack swimming skills.D.To introduce the difference between African-American and white children.答案C解析推理判断题。第三段主旨句为第一句,即Jo

    15、sh的情况在美国非裔群体中并不罕见。接下来作者引用两个组织提供的数据来支持这个说法,70%的非裔美国儿童不会游泳,且在5到14岁年龄段的儿童之中,非裔美国儿童溺亡的人数要比白人儿童高出几倍。因此,这些数据是为了说明非裔美国儿童当中有许多人都不会游泳。3.What can we learn about the Josh Project?A.It has its own swimming pools.B.It provides lessons only in summer.C.It serves children aged from 5 to 14.D.Its swimming lessons t

    16、ake place once a week.答案D解析细节理解题。由第四段中的“Theswimminglessons.fourSaturdays”以及最后一段中的“wherethechildren.justonceaweek”可知,该组织每周六开设游泳课程,一周一次。4.What did Lisa Haynes think of the swimming lessons the Josh Project provides?A.Expensive.B.Helpful.C.Interesting.D.Difficult.答案B解析推理判断题。由倒数第四段中Haynes所说的话可知,她的儿子通过游泳

    17、课程学会了基本的游泳技能,她对此很感激。因此可推断,Haynes认为该公益组织开设的游泳课程很有用。BMr.Peter Johnson,aged twenty-three,battled for half an hour to escape from his trapped car yesterday when it landed upside down in three feet of water.Mr.Johnson took the only escape routethrough the boot (行李箱).Mr.Johnsons car had finished up in a d

    18、itch (沟渠) at Romney Marsin,Kent after skidding (滑行) on ice and hitting a bank.“Fortunately,the water began to come in only slowly,” Mr.Johnson said.“I couldnt force the doors because they were jammed against the walls of the ditch and dared not open the windows because I knew water would come floodi

    19、ng in.”Mr.Johnson,a sweet salesman of Sitting Home,Kent,first tried to attract the attention of other motorists by sounding the horn and hammering on the roof and boot.Then he began his struggle to escape.Later he said,“It was really a half penny that saved my life.It was the only coin I had in my p

    20、ocket and I used it to loosen the back seat to get into the boot.I hammered desperately with a hammer trying to make someone hear,but no help came.”It took ten minutes to loosen the seat,and a further five minutes to clear the sweet samples from the boot.Then Mr.Johnson found a wrench and began to w

    21、ork on the boot lock.Fifteen minutes passed by.“It was the only chance I had.Finally it gave,but as soon as I moved the boot lid,the water and mud poured in.I forced the lid down into the mud and scrambled clear as the car filled up.”His hands and arms cut and bruised(擦伤),Mr.Johnson got to Beckett F

    22、arm nearby,where he was looked after by the farmers wife,Mrs.Lucy Bates.Huddled in a blanket,he said,“That thirty minutes seemed like hours.” Only the tips of the car wheels were visible,police said last night.The vehicle had sunk into two feet of mud at the bottom of the ditch.5.What is the most im

    23、portant to Mr.Johnson during his escape?A.The hammer.B.The coin.C.The screw.D.The horn.答案B解析细节理解题。由第四段中的“Itwasreallyahalfpennythatsavedmylife.”可知,在Mr.Johnson的逃生中,这枚硬币发挥了最重要的作用。故选B项。6.Mr.Johnsons car accident happened .A.with his car standing on its bootB.while on his way homeC.partly due to the slip

    24、pery roadD.because of the high speed答案C解析推理判断题。由第二段第一句中的“afterskiddingoniceandhittingabank”可推知,事故发生的部分原因是路滑。7.“Finally it gave” (Paragraph 5) means that .A.luckily the door was opened in the endB.at last I found the boot lockC.he forced the boot lid open with all his effortsD.The chance to escape lo

    25、st答案C解析推理判断题。由该句所在的上文内容可知,此处Finallyitgave表示最终他把行李箱盖打开了。故选C项。8.It may be inferred from the passage that .A.the ditch was along a quiet country roadB.the accident happened on a snowy dayC.the bank lent Mr.Johnson a hand about his damageD.Mr.Johnson was well treated for his injury答案A解析推理判断题。根据第三段内容可知,由

    26、于路滑约翰逊所驾驶的汽车落入沟渠中,可知这条沟渠挨着公路;他想吸引他人的注意没有成功,这表明这条公路走的人少。故选A项。五、七选五You should always seek professional medical help as soon as you are able to,but following correct first-aid steps can be the difference between life and death.Here are some suggestions about how to care for an unconscious (不省人事的) perso

    27、n.Determine responsiveness.If a person is unconscious,try to awake him by gently touching his hands and feet or by speaking to him.1Check for breathing and a pulse.If the person is unconscious and unable to be awoken,check for breathing;look for a rise in the chest area.2 Feel for air using the side

    28、 of your face.If no signs of breathing are clear,check for a pulse.If the person remains unresponsive,prepare for CPR (心肺复苏).Unless you suspect a spinal (脊柱的) injury,carefully roll him onto his back and open his airway.3 If the person begins to vomit,move him over to his side to help prevent choking

    29、.4 Check these three things frequently as you give the person first-aid CPR.Airway.Does the person have a clear airway?Breathing.Is the person breathing?Circulation.Does the person show a pulse at major pulse points?Make sure the person is warm as you wait for medical help.5 However,if the person ha

    30、s heatstroke,do not cover him or keep him warm.Instead,try to cool him by fanning him and damping him.A.Remember your ABCs of CPR.B.Listen for the sound of air coming in and out.C.Cover a towel or a blanket over the person if you have one.D.The ABCs of CPR refer to the three critical things you need

    31、 to look for.E.Perform chest compression 30 times and rescue breathing twice as part of CPR.F.If you suspect a spinal injury,leave the person where he is,provided he is breathing.G.If he does not respond to any activity,sound,or touch,determine whether he is breathing.答案15 GBFAC六、语篇填空In 1850,an Amer

    32、ican lawyer,Bethune,bought a slave to work in his home.The slave,a woman,had a small child 1.(call)Tom,who was blind.One day,Bethune 2.(walk) around his garden when he heard music coming from the house.He went inside and found young Tom playing on the family piano.Bethune 3. (immediate) realized tha

    33、t the boy,who was only four,had special abilities.4. he asked a band of musicians to come to the house and play in front of him.Tom reproduced perfectly the music 5. he had heard.Tom was indeed an unusual boy.In 1857,“Blind Tom” took part 6. his first public performance.The reviews were so good 7. B

    34、ethune took him on a tour of the US.Three years later,Blind Tom 8. (invite) to the White House to perform for the president.Over the next forty years,Tom performed 9. (enjoy) shows all over the US and other countries.His concerts were 10. mixture of classical music and his own compositions.答案1.called2.was walking3.immediately4.And/So5.that/which6.in7.that8.was invited9.enjoyable10.a

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中英语 Unit 5 First aid Section Ⅱ Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up & Learning Tip作业(含解析)新人教版必修5.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447122.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1