2021-2022学年高中英语译林版必修第一册课后巩固提升:UNIT 2 LET’S TALK TEENS SECTION B GRAMMAR AND USAGE & INTEGRATED SKILLS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语译林版必修第一册课后巩固提升:UNIT 2LETS TALK TEENS SECTION BGRAMMAR AND
- 资源描述:
-
1、Section BGrammar and usage & Integrated skills课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.Talks are likely (start) next Tuesday.答案to start2.I wrote that song just to cheer myself .答案up3.It was an impressive (perform) by the French team.答案performance4.People wanted to know who this talented (design) was.答案designer5.We ar
2、e proud (say) this forum is the heart of our website.答案to say6.The media has a powerful influence public opinion.答案on7.It is likely the matter has already been discussed on our forum.I think your parents are too strict with you.答案that.判断下列句子含有哪种从句,并用横线标出1.When you see him,please say hello to him.答案W
3、hen you see him,please say hello to him.状语从句2.Is he the man who wants to see you?答案Is he the man who wants to see you?定语从句3.I want to know what he has told us.答案I want to know what he has told us.宾语从句4.The fact is that we have lost the game.答案The fact is that we have lost the game.表语从句5.What he want
4、s to tell us is not clear.答案What he wants to tell us is not clear.主语从句6.While I agree with you,I cant go with you.答案While I agree with you,I cant go with you.状语从句7.He waited until I returned.答案He waited until I returned.状语从句8.Where there is a will,there is a way.答案Where there is a will,there is a wa
5、y.状语从句9.I shall never forget the day when we moved into our new house.答案I shall never forget the day when we moved into our new house.定语从句10.He hid his storybook so that his teacher couldnt find it.答案He hid his storybook so that his teacher couldnt find it.状语从句关键能力提升练.阅读理解When we are little,we do al
6、l kinds of foolish things,sometimes unwillingly and sometimes premeditated.And parents next behavior is to punish us and make sure that we wont repeat that nonsense again.Therefore,at an early age parents punish their children as follows:firstly,they dont allow children to watch TV for a couple of d
7、ays;secondly,parents dont permit their children to go out and play with their friends;thirdly,children are given different tasks to dothey have to write something several times or they have to stay in the corner of the room,until parents decide to “free” them.Moreover,when in their adolescence,child
8、ren can receive other types of punishments.Most parents punish children by not giving them pocket money,which is the best form of punishment for them.Then,they forbid children to go out on weekends or return home after a certain hour.Dont forget the fact that parents also refuse to give them food,wh
9、ich means that children have to prepare meals alone as they have no other choice.Sometimes,these forms of punishments have positive results and children wont repeat the bad things they have done.Anyway,if a child is used to doing nonsense things then all his or her parents punishments will be of no
10、importance to him or her.He or she will carry out the punishment and after a short period of time will commit another one.【语篇解读】本文是一篇议论文。父母往往通过各种形式的惩罚来对待犯错的孩子,以便他们不再做愚蠢的事情。有时候这些惩罚可以奏效,但是对于习惯犯错的孩子,这些惩罚只是权宜之计。1.Which of the punishments doesnt belong to an early age child?A.Cant be allowed to watch TV
11、for a few days.B.Cant be permitted to go out and play with friends.C.Have to do all kinds of tasks.D.Have to cook meals by himself or herself.答案D解析细节理解题。根据第三段“Moreover,when in their adolescence,children can receive other types of punishments.which means that children have to prepare meals alone as t
12、hey have no other choice.”可知,不得不自己做饭是对处于青春期的孩子的惩罚,不属于针对年幼儿童的惩罚,故选D项。2.Which is the best form of punishment for a child in adolescence?A.Cant get the pocket money.B.Cant go out on weekends.C.Have to return home before a certain hour.D.Cant eat the meals prepared by parents.答案A解析细节理解题。根据第三段第二句“.punish
13、 children by not giving them pocket money,which is the best form of punishment for them.”可知,不能得到零用钱是对处于青春期的孩子最好的惩罚,故选A项。3.From the last paragraph we can know the writer thinks .A.the parents punishment is necessary for the childrenB.all the punishments have positive resultsC.parents shouldnt punish
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447742.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
