2020秋高二英语外研版必修5课时作业1 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH SECTIONⅠ INTRODUCTION READING AND SPEAKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高二英语外研版必修5课时作业1 MODULE 1BRITISH AND AMERICAN ENGLISH SECTIONINTRODUCTION RE
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业1.单句填空1Shes so obviously (obvious) cleverer and prettier than I am.2A survey showed people were confused (confuse) about what they should eat to stay healthy.3Culture plays a large part in nonverbal communication (communicate)4The only difference (differ) between us is the colour
2、 of our skins.5Relax as much as possible and keep breathing steadily (steady)6This restaurant is owned by an Italian settler (settle)7We have no difficulty (difficult) in understanding each other.8However small the contribution is, it will make a difference to the life of the people in the earthquak
3、estricken area.9Different varieties (vary) of flowers and plants can be the best gift for them.10I think it possible to_send send) a letter to someone anywhere in the world without putting a stamp on the envelope.完成句子1我喜欢秋天,而我弟弟喜欢冬天。I like autumn, while my brother likes winter .2你去不去都没有关系。 It doesnt
4、 matter whether you will go or not.3噪音经常让我难以集中注意力工作。The noise always makes it hard for me to focus on work.4有些人不管他们在哪儿,都能够过得快乐。Some people can enjoy themselves wherever they are .5我们搬到了乡下,从而远离了吵闹、单调的城市。We moved to the countryside so that we were away from the noisy and dull city.串点成篇微表达汤姆和杰克是兄弟,但是他们
5、之间毫无共同之处(have nothing in common)。汤姆喜欢四处走动(get around),然而(while)杰克喜欢待在室内。这对他们的生活影响(make a difference)很大。与杰克相比(compared with),汤姆比较活泼,因此他交了很多朋友,但是杰克难以与别人相处(have difficulty doing sth.),这使他们的父母很困惑(confusing),于是他们决定帮助他克服(get over)这个问题。Tom and Jack are brothers, but they have nothing in common.Tom likes ge
6、tting around, while Jack likes staying indoors. It makes a great difference to their life. Compared with Jack, Tom is more active, so he has made many friends. But Jack has some difficulty getting along with others. It is confusing for their parents so they decide to help him to get over the problem
7、.阅读理解When I lived in Spain, some Spanish friends of mine decided to visit England by car. Before they left, they asked me for advice about how to find accommodation(住所). I suggested that they should stay at “bed and breakfast houses”,because this kind of accommodation gives a foreign visitor a good
8、chance to speak English with the family. My friends listened to my advice, but they came back with some funny stories.“We didnt stay at bed and breakfast houses,”they said, “because we found that most families were away on holiday.”I thought this was strange. Finally I understood what had happened.
9、My friends spoke little English, and they thought “VACANCIES” meant “holidays”, because the Spanish word for “holidays” is “vacaciones”. So they did not go to house where the sign outside said “VACANCIES”, which in English means there are free rooms. Then my friends went to house where the sign said
10、 “NO VACANCIES”, because they thought this meant the people who owned the house were not away on holiday. But they found that these houses were all full. As a result, they stayed at hotels!We laughed about this and about mistakes my friends made in reading other signs. In Spanish, the word “DIVERSIO
11、N” means fun. In English, it means that workmen are repairing the road, and that you must take a different road. When my friends saw the word “DIVERSION” on a road sign, they thought they were going to have fun. Instead, the road ended in a large hole.English people have problems too when they learn
12、 foreign languages. Once in Paris, when someone offered me some more coffee, I said “Thank you” in French. I meant that I would like some more. However, to my surprise the coffee pot was taken away! Later I found out that “Thank you” in French means “No, thank you.”本文讲述了由于不同语言的差异,作者的西班牙朋友在英国找住处时把英语单
13、词“vacancies”(有空房)误认为西班牙语“vacaciones”(外出度假),最终没有找到家庭旅馆的故事。1My Spanish friends wanted advice about _.Adriving their car on English roadsBgoing to England by carCfinding places to stay in EnglandDlearning English答案:C解析:细节理解题。根据第一段中Before they left, they asked me for advice about how to find accommodati
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448977.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高中英语 Module 1 Basketball-grammar课件 外研版选修7.ppt
