安徽太湖县2017高考英语一轮完形填空学生自练题(二)及答案 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽太湖县2017高考英语一轮完形填空学生自练题二及答案 WORD版含答案 安徽 太湖县 2017 高考 英语 一轮 填空 学生 答案 WORD
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家安徽太湖县2017高考英语一轮完形填空学生自练题(二)及答案(2016高考模拟选编)阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的选项中选出最佳选项。 I had my first chocolate bar at five years old. Ill never forget the delicious taste. But the situation was anything but _1_It was World War .Many people in our village fled in panic.Only _2_ were allowed to bo
2、ard the train. Just before departure,a woman traveling alone pulled me onto the train to get the _3_The entire trip I cried for my mother.We arrived in Hamburg. Now that the woman had escaped,she had no more _4_ for me. I lived on the streets,surviving by _5_ food. Id slip into the mess hall,hide un
3、der a table and _6_ off with loaves of fresh bread.One afternoon as I _7_ near a tent in search of food,a huge hand lifted me up _8_ the collar. It was an American soldier.“ Got you !” he shouted.I was _9_,and I could see it upset him.“Its _10_,kid,” he said.He reached into his jacket and handed me
4、a _11_I unwrapped it and took a bite.I thought Id gone to _12_Four years later,I was taken by the soldier to an orphanage(孤儿院) in America.Soon after,a family who lived in Pennsylvania _13_ me.Later,I joined the army,and then attended _14_Eventually I earned a masters degree in clinical social work.I
5、 want to _15_ back all the people who were so good to me,I prayed.So in 1983 I went to work as a clinical adviser,treating retired _16_ who suffer from postwar stress syndrome.The troubled soldiers wondered how I can possibly _17_ them or help ease their pain.That is _18_ I tell them my story,and ab
6、out the soldier sent to save my life.I never did learn his name,but I remember his _19_And then I opened a drawer in my desk that is always full and _20_ them some chocolate.【语篇解读】一个人的一生不会是一帆风顺的。不管你经历了惊涛骇浪,还是小小的考验,只要活下来就是幸运的,离幸福也只有一步之遥。带着一颗感恩的心,去生活、去与人交往,坚持自己心中的梦想与承诺,就定能为他人带去一点快乐、给自己的心灵一丝安慰。1A.bitte
7、r BsweetCstrange Dfamiliar答案B由下文“It was World War”可知,巧克力棒的味道是甜美的,但是形势却不乐观。2A.women BchildrenCtroops Dfamilies答案D由下文一位妇女为了上车把作者拉上可知,当时只有一个家庭才可以上火车。下文的“traveling alone”也是暗示。3A.chance BmoneyCprize Dreward答案A结合上下文,可知这位妇女拉上作者是为了获得坐上火车逃跑的机会。4A.like Broom Cuse Dtime答案C现在,那个女人已经逃离了,她就开始讨厌作者了。have no use for
8、“讨厌”。5A.selling Bbegging Cmaking Dstealing答案D由下文“Id slip into the mess hall,hide under a table and.”可知作者是靠偷食物谋生的。6A.leave Bmake Ctake Dturn答案B作者溜进脏乱的食堂,藏在一张桌子底下,然后带着长条面包离开。make off“逃离”;动词leave表示离开时,无需再用off。7A.wandered BsleptChid Dplayed答案C结合上下文可知作者是靠偷食物谋生,因此他的动作应是“藏”在帐篷附近。8A.by Bon Cin Dthrough答案A表示
9、揪某人衣领时,常用“动词某人by the collar”。这时有一只大手抓住作者的衣领把作者拎了起来。9A.excited Bamused Calarmed Dscared答案D作者害怕极了。偷东西被抓心里肯定担心害怕(scared)。10A.fine BokayCserious Dcommon答案B根据“He reached into his jacket.took a bite”可知,这位士兵非常友好,不仅没有责怪作者,反而给他东西吃。因此此处用“okay”。11A.ice cream BcandyCchocolate bar Dcookie答案C结合全文尤其是第一段以及最后一段,可知这位
10、士兵给作者吃的是一根巧克力棒。12A.heaven BhellCprison Dhospital答案A作者不仅没有受到惩罚,反而有东西吃,所以感觉非常好,就像进入了天堂。13A.adapted BrejectedCemployed Dadopted答案D由语境可知,作者被送到孤儿院后,一个家庭收养了他。14A.church Bcollege Cpatients Dclubs答案B由下文“Eventually I earned a masters degree in clinical social work”可知作者上了大学。15A.take B. call Cpay Dbring答案C作者祈祷
11、说,他要报答所有帮助过自己的人。pay back“报答,回报”。16A.teachers BworkersCofficials Dsoldiers答案D由下文“the troubled soldiers wondered how.”可知,作者专门治疗那些退伍军人。17A.cure BunderstandCrepay Ddiscover答案B患病的士兵们怀疑作者怎么会理解他们,怎么能帮助他们减轻痛苦。18A.when Bwhere Chow Dwhat答案A每当这个时候,作者都会告诉他们他的故事,讲述那位营救他的美国士兵。19A.honesty BcourageCkindness Dappear
12、ance答案C本篇讲述了美国士兵帮助作者的故事,他给作者东西吃,还把作者送到孤儿院,因此作者一直记得他的善良。20A.sold BshowedCcooked Doffered答案D然后,作者会打开办公桌上一个装满美味巧克力的抽屉,拿出巧克力来请他们品尝。offer sb sth“给某人提供某物”。完型填空。阅读下面短文,掌握大意,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Growing trees in the concrete jungle of Los Angels brings neighbors benefits beyond
13、beauty. As the 36 of TreePeople, a nonprofit organization he founded in 1973, Andy, now 54, has inspired hundreds of thousands of volunteers to 37 plant more than two million trees throughout Southern California.TreePeople 38 tools, blueprints, planting demonstrations, and tree-care supervisors free
14、 to all the participants, 39 me. “You will need their support,” Andy said, referring to my neighbors. “ 40 the community behind you, the trees you plant will die in five years.” So I started knocking on doors, hoping to share 41 Id learnt in TreePeoples seminar(培训班) about the critical role of trees
15、in removing smog from the 42 , cooling our homes and preventing water runoff. Strange 43 it may seem, some people are afraid of trees. “The roots destroy sidewalks,” one neighbor said, “ 44 will ruin my pipes. And I dont want leaves.” 45 told me. When I called Andy about the 46 I was getting from my
16、 neighbors, he encouraged me to keep trying. So my son and my wife delivered cookies while I went door to door. It 47 us half a year to sign permission forms from 16 neighbors for 21 trees.When the big day arrived, I was excited and 48 . What if I threw a planting tree and 49 else came? But as I set
17、 out shovels(铁铲), my son and wife made cakes and doughnuts, 50 started to gather. Friends brought friends. Neighbors came with cousins and grandchildren. A local middle school even 51 with half the seventh grade. More than 300 people joined us.Then Andy led us in a 52 : welcoming each tree into the
18、world and 53 it name. After the ceremony, as I shook hands with volunteers and my neighbors, I 54 help but feel wed accomplished 55 great. After all, trees need people, and people need trees.36. A. friendB. interviewerC. presidentD. volunteer37. A. bravelyB. activelyC. anxiouslyD. generously38. A. s
19、upportsB. affordsC. showsD. provides39. A. includingB. consideringC. containingD. reminding40. A. ForB. WithoutC. WithD. Except41. A. whatB. whichC. thatD. how42. A. cloudB. windC. skyD. air43. A. whileB. ifC. howeverD. as44. A. YouB. IC. TheyD. It45. A. The otherB. AnotherC. OtherD. Others46. A. re
20、sistanceB. acceptanceC. agreementD. praise47. A. spentB. paidC. tookD. covered48. A. movedB. disappointedC. surprisedD. nervous49. A. everybodyB. nobodyC. somebodyD. anybody50. A. volunteersB. journalistsC. friendsD. neighbors51. A. made upB. took upC. showed upD. cheered up52. A. ceremonyB. marchC.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450796.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
