2020-2021学年高中英语 Module 1 Europe综合能力测试(含解析)外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Europe综合能力测试含解析外研版必修3 2020 2021 学年 高中英语 Europe 综合 能力 测试 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、综合能力测试一(Module 1)时间:120分钟满分:150分第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What is the woman doing?A. Walking.B. Driving.C. Running.2What book has the mans sister got?A. A medical book.B. A Chinese textbo
2、ok.C. An English textbook.3Who is ill?A. The man.B. The woman.C. The mans brother.4What does the man imply?A. His brother will watch the game.B. He isnt interested in the game.C. His brother will play in the game.5What is the relationship between the speakers?A. Mother and son.B. Hostess and guest.C
3、. Waitress and customer.第二节(共15小题;每题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。6What do the two speakers want to do?A. See a film. B. Go dancing. C. Have supper.7Why dont they go there on foot?A. T
4、hey dont have enough money left.B. The woman is too tired and hungry.C. Its too far.8How will they probably go there in the end?A. By bike. B. By taxi. C. By bus.听第7段材料,回答第9至11题。9When does the conversation take place?A. At the beginning of a class.B. In the middle of a class.C. Between the classes.1
5、0Why didnt the boy answer any questions on the homework?A. He found them difficult.B. He read the wrong chapter.C. He forgot to read the chapter.11How did the boy get to school this morning?AOn foot.BBy bus. CBy bike.听第8段材料,回答第12至14题。12Where does the conversation probably take place?AIn a library.BI
6、n an office. CIn a classroom.13How many brothers and sisters does the man have?A5.B3. C2.14What are the speakers mainly talking about?ALove.BFriendship. CFamily.听第9段材料,回答第15至17题。15What was the womans favorite subject in college?A. Law. B. English. C. French.16How long did the woman work in the last
7、company?A. About 4 years. B. About 6 years. C. About 9 years.17What is the womans greatest concern?A. Salary.B. Further education.C. Paid leave.听第10段材料,回答第18至20题。18What was the relationship between the speaker and Paul at first?A. Classmates.B. Workmates.C. Boyfriend and girlfriend.19How did the res
8、taurant owner acknowledge the speakers work?A. He offered her free meals.B. He gave her a discount on meals.C. He paid her a high salary.20What changed the speakers impression of Paul?A. His relationship with Sophie.B. His superb cooking.C. His devotion to work.答案15BACCB610CBBCB1115ACABC1620ABAAB第二部
9、分:阅读理解(共两节,满分35分)第一节:(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AJohn Michael Thomas, 14, FloridaWhen John Michael Thomas decided to honor his friend and classmate Elizabeth Buckley, who died from cancer, he remembered how much she loved peacocks (孔雀)He wanted to build a lifesized peaco
10、ck fountain (喷泉) in Elizabeths favorite park in the city. He thought it could be a place for people to relax and be inspired.John Michael raised $52,000 to build the fountain. Barrett England, 13,UtahThe wheels began to turn for Barrett England when he heard about Karma Bike Shop, a place where youn
11、g people can earn a free bike by reading and performing community (社区) service.Barrett visited Karmas owner with his idea: He would collect and repair used bikes and donate (捐赠) them to the shop.He expected to get about 10 donated bikes. In the end, Barrett received 39.Zachary Blohm, 15, WisconsinTh
12、e 25yearold playground at an elementary school near Milwaukee, Wis., was so small that only 70 of its 575 students could play on it at a time.Thats when Zachary Blohm saved the day: He and some volunteers built a huge playground. To raise money, Zac planned Tshirt and bake sales, sold tickets and mo
13、re. He held monthly moneyraising events for more than a year. Overall, he collected $130,000enough to finish his project.Jack Zimmerman, 16, New JerseyFor some people, finding a meal is as simple as opening the refrigerator. For more than 366,000 hungry kids in New Jersey, its not that easy.That fac
14、t didnt sit well with Jack Zimmerman, who organized a drive to lessen childhood hunger in his state. His goal: Create 40,000 packaged meals that could be donated to those in need.On game day, Jack and his volunteers started their work. After the final count, the team had packaged 47,124 mealswell ab
15、ove Jacks goal.21The peacock fountain was built in a park _.Ato inspire peopleBfor the love of animalsCin memory of a teenagerDto encourage a cancer sufferer22What did Barrett do for Karma Bike Shop?AHe donated bikes to it.BHe repaired bikes there.CHe helped it win customers.DHe offered a reading se
16、rvice there.23Who improved a place for children to play?AJack.BJohn.CBarrett.DZachary.24What do the four people have in common?ATheyre top students.BThey care about others.CThey like various public activities.DTheyre money raisers for the poor.答案与解析本文是一篇记叙文。文章主要介绍了四位青少年的善举。21C细节理解题。根据第一段中的John Micha
17、el Thomas decided to honor.cancer可知,John修建孔雀喷泉是为了纪念已故的朋友。由John的年龄和他们的同学关系可知这位朋友是青少年。22A细节理解题。根据Barrett England, 13, Utah部分中的He would collect and repair used bikes and donate (捐赠) them to the shop.可知,Barrett收集并修理二手车,然后将其捐赠给Karma Bike Shop。23D细节理解题。根据Zachary Blohm, 15, Wisconsin部分中的He.a huge playgroun
18、d.可知答案。24B推理判断题。根据文中介绍四人的故事可知,他们都在为身边的人做善事。BIndia is known for many colorful and fun festivals. But none is as popular as the festival of lights, Diwali, which is also called Deepavali.The celebration begins on October 21st, with Dhanteras. For those who love shopping, this is the best day of the ce
19、lebration. Thats because in addition to honoring Lakshmi, the Hindu goddess of wealth, the day is also considered lucky to buy everythingfrom gold and silver ornaments (装饰品) to new clothes.The following day is Kali Chaudas, or Narak Chaturdashi. For some Indians it is celebrated with good food and f
20、ireworks. For others, it is the time to drive out bad spirits from homes. No matter how it is celebrated, everyones mind is already focused (集中) on the big day that comes afterDiwali!Diwali begins with a visit to temples where prayers (祷告) will be given. Then families and friends get together and ce
21、lebrate by exchanging gifts and sweets. Those who missed the opportunity to buy gold on Dhanteras can make_up_for_it on this equally lucky day. In the evening, households light up their homes with oil lamps and prepare delicious Indian food. Then starts the real funfireworks! What makes the displays
22、 exciting is that everyone gets to create his/her own show by lighting up their favorite fireworks.For Indians, Diwali also marks the end of the year. They will celebrate the first day of the New Year the following day.The final day of the festival honors the relationships between brothers and siste
23、rs and is celebrated with more special food and prayers.For kids, Diwali is like Christmas, except earlier. They get a weeks vacation from school! It is no wonder that most kids consider Diwali the best festival of all.25On Kali Chaudas, people will do the following EXCEPT _.Aeat great foodBplay wit
24、h fireworksChonor LakshmiDdrive out bad spirits26The underlined part “make up for it” in Para.4 probably refers to “_”Ago shoppingBreceive goldCgive prayersDcelebrate Dhanteras27Which of the following is TRUE according to the passage?ADiwali is the longest festival in India.BIndian New Year starts f
25、rom October 24th.CThe celebration of Diwali lasts for a week.DIndians think gold can bring them good luck.答案与解析本文是一篇说明文。Diwali(排灯节)是印度很受欢迎的节日,每年的庆祝活动持续五天。25C细节理解题。根据文章第三段的内容可知,在Kali Chaudas期间,人们会品尝丰盛的食物、燃放烟花以及驱赶恶灵,不包括祭拜拉克希米女神这一项,故答案选C。26A推理判断题。根据画线部分前的Those who missed the opportunity to buy gold on
26、Dhanteras可知,错过在Dhanteras购物的人可以在这一天弥补,因为这一天也是一个幸运的好日子,故答案选A。27B推理判断题。根据前文可知节日在10月21日开始,Diwali在庆典的第三日即23日,又根据文章倒数第三段中的They will celebrate the first day of the New Year the following day.可知,在印度,10月24日是新年的第一天,故答案选B。CThe mind of an elephant should not be underestimated. They are intelligent animals born
27、with both excellent memory and artistic talent. Elephants eat about 495 pounds of vegetarian food a day. They spend about 16 hours a day eating, but must walk about 4 miles a day in search of food. The average (正常的) elephant lives about 70 years, and its sharp memory allows it to remember places whe
28、re it has found food as long as 30 years earlier, even as a baby.In an elephants travels, it comes across other elephants also looking for food. Some elephants are friendly, and some are not so nice. Elephants remember every elephant they have ever met. They can even recognize an elephant they perha
29、ps havent seen for 30 years. They immediately remember whether this elephant is an enemy or a friend.When elephants are not searching for food, they sometimes produce art in the sand with their trunks (象鼻). They seem to enjoy just relaxing and painting in the sand. One day, an elephant zookeeper not
30、iced this and gave an elephant a paint brush filled with red paint to see if the elephant would paint on a canvas (画布). Sure enough, it did, and since then elephants in most zoos have been given paint brushes, paints, and canvases. The resulting abstract (抽象的) art has been sold for high prices aroun
31、d the world. The money goes to support feeding the elephants in the zoos. Most felt that the elephants were only capable of painting abstracts. However, they have been trained to paint trees, flowers, and other things in nature. This has enabled us to understand “elephant genius (天才)” even more.28Wh
32、at does the underlined word “underestimated” mean?AUnderdeveloped.BUndervalued.CMistaken.DControlled.29Why did the zookeeper give the elephant a brush?ATo attract visitors to it.BTo train it to paint pictures.CTo prove it was a born artist.DTo find out whether it could draw.30Which can best describe
33、 elephants according to the text?AHighly smart.BUnusually quiet.CReally brave.DExtremely friendly.答案与解析本文是一篇说明文。大象是一种特别聪明的动物,不仅过目不忘而且还是艺术天才。28B词义猜测题。根据画线词后一句They are intelligent animals born with both excellent memory and artistic talent.可知,千万不要低估大象的智力。29D细节理解题。根据最后一段中的an elephant zookeeper noticed
34、this and gave an elephant a paint brush filled with red paint to see if the elephant would paint on a canvas(画布)可知,动物园的管理员给大象画笔是想看看它会不会画画。30A推理判断题。根据文中的intelligent animals以及具体介绍大象的记忆力如何超强和艺术才能如何了得可知,大象是非常聪明的动物。第二节:(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Creating a Readerfriendly H
35、omeA home filled with reading material (材料) is a good way to help kids become enthusiastic (热情的) readers. What kind of books should you have? _31_ Here are a few other tips:_32_Collect books with mirrors and different textures (质地) for babies. Preschoolers enjoy alphabet books and picture books. Kid
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452440.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
