2020-2021学年高中英语 Module 3 Foreign Food模块素养提升(含解析)外研版选修8 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Foreign Food模块素养提升含解析外研版选修8 2 2020 2021 学年 高中英语 Food 模块 素养 提升 解析 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、模块素养提升(三) Module 3. 单句语法填空1. To tell the truth, we dont have much in common, but we get along really well. 2. In short, we know that some power on earth is from the sun. 3. Before going shopping, they usually make out a shopping list. 4. I owe it to him that I finished my work in time. 5. After mont
2、hs of work, the new book is gradually(gradual) taking shape. 6. We were all entertained by his humorous stories. 7. He remarked on/upon the prosperous look of the countryside in the interview. 8. You could get into a situation where you have to decide immediately. 9. Our abundant(abundance) resource
3、s and stable policy provide foreigners with the advantages of developing their businesses. 10. He was always diligent in his study and as a consequence received high marks. 11. The little girl is greedy(greed) to have more knowledge. 12. Many young people in China now think fast food, which experts
4、regard as unhealthy, is fashionable and tasty(taste). . 短语填空1. He couldnt concentrate on study and couldnt make out(理解) what the teacher was saying. 2. Whats more(此外, 而且), he was even absent from school. 3. No wonder(难怪) he often failed in exams. 4. If things went on like this, he would end up(结束) i
5、n failure. 5. Be careful with that match. You will set fire to(点着) those curtains. 6. As a consequence of(由于) the side effect of the drug, he has become a deaf. 7. Im not having you make remarks(发表评论) like that on what others do. 8. Information we have is in abundance(大量地), piling up in databases. 9
6、. In short(总之), finishing the job is not so easy as you may think. 10. Electric heaters have their electric energy transformed into(转化为)heat. 11. Mary was dressed up(盛装打扮)to play Cinderella in her school play. 12. His plan seemed to be too difficult, but before long (不久)it proved to be practicable.
7、. 阅读理解AWhen Im in Italy, I generally only eat Italian food. I doubt whether theres another country in Europe that has food that can keep me coming back for more. To eat well in Italy, finding the right restaurant is essential. I appreciate personality-driven restaurants, run by people keen(热衷的) to s
8、hare their love of good cooking, and places serving family recipes. Signs of a good restaurant include a low-rent location, lots of locals, and a small, handwritten menu in one language. The menu is small because theyre only selling everything theyre cooking; its handwritten because its shaped by wh
9、at is fresh today in the market; and its in one language because they mostly serve locals. For a fast and cheap lunch, I look for Italian food in corner delis(熟食店): either a rosticceria, specializing in roasted meats and antipasti(开胃食物), or a hot table bar a cafeteria offering a buffet of meat and v
10、egetables. Another option is to drop by a neighborhood grocery store to pick up some cold cuts, cheeses, and other foods for a picnic. Italians tend to spend a long time on each course, and dinner is the evenings entertainment. For example, when you have a full-blown Italian dinner in a restaurant,
11、you dont get out until midnight; a three-hour meal is common. Waiters often provide lots of drinks that seem designed to keep you from leaving. When you want the bill, youll have to ask for it. To “eat and run” is seen as a lost opportunity. A couple of years ago, I sat down at my favorite place in
12、Verona, Enoteca Can Grande, with my friend and guide Franklin. We let the chef, Giuliano, bring us whatever he wanted. Just after the antipasti arrived, Franklins wife phoned him and said, “Dont eat too much cheese or dessert. ” Later Franklin, who was not thin, surveyed our table. Sighing, he said,
13、 “The foods are so plentiful but I can eat few. ”“Thats a pity, ” I said. I enjoyed the food for three hours and he watched me eating for three hours. Eating in Verona was really an amazing experience. 【文章大意】作者很喜欢意大利食物。在意大利, 要怎样才能吃到好的食物? 那里的人们在餐厅又是怎样用餐的呢? 1. What does the author want to show in Para
14、graph 1? A. He doesnt have many food choices in Italy. B. Italian food is the best all over Europe. C. He has a great tooth for Italian food. D. He doesnt like trying foreign food. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段的“only eat Italian food”和“keep me coming back for more”可知, 作者很喜欢意大利食物。故选C。2. Where does the author li
15、ke eating while in Italy? A. At a restaurant at a high-rent location. B. At a restaurant that locals visit frequently. C. At a place where waiters dont just speak Italian. D. At a place which provides various food. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段第三句“Signs of a good restaurant include a low-rent location, lots of
16、 locals, and a small, handwritten menu in one language. ”可知, 作者喜欢去当地人经常光顾的餐馆。故选B。3. What is Paragraph 3 mainly about? A. Ways to eat simply and cheaply in Italy. B. Ways to prepare simple food in Italy. C. Places to have a picnic in Italy. D. Nice places to eat in Italy. 【解析】选A。段落大意题。根据第三段的内容, 可知作者主
17、要介绍了在意大利一些吃得简单且便宜的方法。故选A。4. What do we learn about Italians at dinner in a restaurant? A. They like ordering lots of drinks. B. They dont consider it fun. C. They usually spend much time on dinner. D. They dont like ordering much food. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段的“Italians tend to spend a long time on each c
18、ourse. . . you dont get out until midnight”可知, 意大利人会花很长时间吃晚餐。故选C。B(2020济宁高二检测)Doing business nowadays without a cellphone? Living a very private life? I cant imagine it anymore. Journalist Chris Stokel-Walker explained it very well: For the average working person, theres no greater feeling than powe
19、ring down your computer and kissing goodbye to your work emails for the day. If were lucky enough to disconnect from the job on evenings and weekends, were overjoyed to leave work emails and the stress that comes with it in the office. But experts say were increasingly failing to do so, instead brin
20、ging the burden home with us and dealing with emails during our free time. Unsurprisingly, this routine has some serious consequences. Working abnormal or long hours has long been linked with depression(抑郁症), anxiety and even heart disease. In addition, the importance of weekend recovery has also be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452581.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
