2020-2021学年高中英语 Unit 4 Astronomy:the science of the stars Learning about Language .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Astronomy:the science of the stars Learning about Language 2020 2021 学
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Astronomy:the science of the stars.阅读理解Five years ago, when I taught art at a school in Seattle, I used Tinkertoys as a test at the beginning of a term to find out something about my students. I put a small set of Tinkertoys in front of each student, and said:“Make something out of the Tinker
2、toys. You have 45 minutes todayand 45 minutes each day for the rest of the week.”A few students hesitated to start. They waited to see what the rest of the class would do. Several others checked the instructions and made something according to one of the model plans provided. Another group built som
3、ething out of their own imaginations.Once I had a boy who worked experimentally with Tinkertoys in his free time. His constructions filled a shelf in the art classroom and a good part of his bedroom at home. I was delighted at the presence of such a student. Here was an exceptionally creative mind a
4、t work. His presence meant that I had an unexpected teaching assistant in class whose creativity would infect (感染) other students. Encouraging this kind of thinking has a downside. I ran the risk of losing those students who had a different style of thinking. Without fail one would declare, “But Im
5、just not creative.”“Do you dream at night when youre asleep?”“Oh,sure.”“So tell me one of your most interesting dreams.” The student would tell something wildly imaginative. Flying in the sky or in a time machine or growing three heads. “Thats pretty creative. Who does that for you?” “Nobody. I do i
6、t.”“Reallyat night, when youre asleep?”“Sure.”“Try doing it in the daytime, in class, okay?”1The teacher used Tinkertoys in class in order to _.Aknow more about the studentsBmake the lessons more excitingCraise the students interest in artDteach the students about toy design答案:A解析:细节理解题。根据文章第一段第一句“.
7、I used Tinkertoys as a test at the beginning of a term to find out something about my students.”可知,这位老师在学期开始时给学生布置这个任务目的是了解这些学生。故选A项。2What do we know about the boy mentioned in Paragraph 3?AHe liked to help his teacher.BHe preferred to study alone.CHe was active in class.DHe was imaginative.答案:D解析:推
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452941.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
