2020-2021学年高中英语 Unit 8 Language Points(Ⅰ)(Warm-up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Language PointsWarm-up 2020 2021 学年 高中英语 Points Warm up
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四)语言知识练习固基础.单句语法填空1It had been a long tiring(tired) day.2He was having(have) breakfast when I came in.3When crossing(cross) the street,you should be careful.4You can imagine what would happen if your airplane took off at 60 degrees.5I have lost everything that was precious to me,including(inc
2、lude) my family.6Her parents as well as she are(be) very kind to me.7He misses his mother very much,who died(die) in an accident.8Not all men get that,as we know,but the majority(major) of men do.9It makes no difference(differ)to you,but it does to me.10He caused his parents great anxiety(anxious) b
3、y cycling long distances alone.完成句子1She cut it fine when she got to the airport only five minutes before the plane took off她把时间算得太紧了,在飞机起飞前五分钟才赶到机场。2Im tired of his making so much noise at all hours of the day.我对他一天到晚制造噪音感到很厌烦。3In the presence of so many people he was a little nervous,which was unde
4、rstandable在那么多人面前他有点紧张,这是可以理解的。4Television differs from radio in that it sends and receives pictures.电视和无线电广播是不同的,因为它发送和接收图像。5Dad is a heavy smoker.We are anxious about his health and ask him to give up smoking.父亲抽烟抽得很厉害。我们都担心他的健康并劝他戒烟。高考题型练习提能力.阅读理解I liked adventure.Once I decided to climb a mounta
5、in and asked my uncle for advice.He said,“Unfortunately,I am so busy these days.But if no one leads,you are likely to be lost.”I said,“What am I afraid of? If lost,I will call you for help.”He said with a smile,“Well,I hope you will not get lost.Good luck.”I confidently said,“I think Ill certainly b
6、e able to return safely.”I finally set off by myself.Everything was very smooth at first.When I came close to the top,a sudden strong wind burst.I had to find a shelter to hide my sleeping bag inside.An hour later,I crawled (爬) out and looked around.All the places were so familiar and those roads ap
7、peared to extend(延伸) in all directions.What should I do? I decided to call for help,but except the sleeping bag,there was nothing left.Going on in my despair(绝望),suddenly I found a map from the sleeping bag.Could that be put by Uncle? Anyway,I followed the directions on the map and succeeded in find
8、ing a smooth way home.Stepping into the house,I was pleased to see Uncle again and said excitedly,“Today,thanks to your map,or I really could not return home.My baggage,including my mobile phone,was blown away.”Strangely Uncle asked,“The map?”I said,“The one you put in my sleeping bag.” Seeing the m
9、ap,Uncle suddenly laughed again,”This is your 4yearold cousin Lindas painting of a Super SpiderMan.”I was surprised,“However,I really got this map to find it down the road.”Uncle said,“You can come down the mountain successfully,not due to the map,but due to your strong will to deal with the problem
10、 !”【语篇解读】本文讲述作者的一次探险之旅,虽然迷了路,但是作者凭着坚强的意志力,终于走出了大山。1According to the passage,the writer climbed the mountain alone because A. no one wanted to go with himBhis uncle encouraged him to do soChe wanted to try an unusual and exciting experienceDhe had a map in his bagC推理判断题。根据第一段可知,叔叔不赞成作者去探险,排除B项;由下文可知,
11、书包里不是地图,排除D项;A项在文中未提及;根据作者的话语可以推知,他想尝试一次不寻常、令人兴奋的经历。故选C。2How did the writer protect himself from the sudden wind?A. He hid himself in the sleeping bag.BHe could do nothing but call for help.CHe crawled to the top of the mountain.DHe hurried to search for a place to hide in.D细节理解题。根据第三段第四、五句“I had to
12、 find a shelter to hide my sleeping bag inside.An hour later,I crawled(爬)out and looked around.”可知,作者赶紧找了一个地方藏了起来。3With ,the writer returned home smoothly.A. the map his uncle put in his sleeping bagBhis determinationCthe painting his cousin prepared for himDhis uncles instructionB推理判断题。根据最后一段中的“.bu
13、t due to your strong will to deal with the problem!”可知,是作者坚强的意志帮助他回到了家。4From the passage we learn that the author is AthoughtfulBstrictCwarmhearted DadventurousD推理判断题。根据第一段可知,作者的叔叔警告过作者,但作者还是只身一人去冒险了,说明作者具有冒险精神。故选D。.阅读七选五How to calm your teensA major source of teen stress is school exams,and test an
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453194.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
