2020-2021学年高中英语 单元素能自测6 Module 6 War and Peace(含解析)外研版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元素能自测6 Module War and Peace含解析外研版选修6 2020 2021 学年 高中英语 元素 自测 Peace 解析 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、Module 6 War and Peace单元素能自测.完形填空Last Christmas while staying with my parents,I came across some old love letters that my parents wrote to each other.These letters were all piled up in a basket,dirty and_1_with dust._2_to read and sort them,I asked them if I could take the letters back to my Illinoi
2、s home.They_3_. As I carefully_4_each letter,all of them delicate with age,I discovered a new page_5_unknown to me in this private chapter of my parents lives.My father used to_6_in the army.So his letters were full of frontline_7_of the things about the war.Each of my mothers letters was marked wit
3、h her 1944 dark red lipstick kiss.I was_8_to these letters like a magnet (磁铁) Just six weeks after our Christmas visit,Daddy became very_9_and was hospitalized (就医)This time,he was fighting a_10_kind of war.As I sat by his bedside,we discussed the _11_.He told me how much receiving those lipstickkis
4、sed letters had_12_to him when he had been so far from home. It happened that the next day would be February 14.From the_13_letters I chose the card my father had sent Mother in 1944 and brought it to my fathers bedside.At his bedside,I joked with him,saying_14_,“Today is Valentines Day,dont you wan
5、t to send Mother a present?” He became more_15_when I handed him the old_16_.He carefully opened it and took out the card,and when he_17_it,his eyes were filled with tears. My father,in a voice tight with_18_read the loving_19_hed sent to my mother fiftysix years earlier.And this time,he could read
6、it to her_20_. 作者偶然发现了父母以前的一些信件,作者认为它们见证了父母之间的爱。1A.hidden Bcovered Cburied Dfilled答案:B解析:逻辑推理题。此处指这些信堆在一个筐子里,很脏,覆盖着尘土。be covered with覆盖着。 2.A.Pretending BSuggesting CPreferring DDeciding答案:D解析:逻辑推理题。此处指作者决定(decide)读这些信并且把它们分类。 3.A.refused Bleft Cagreed Dtried答案:C解析:逻辑推理题。根据下文可知,作者的父母同意作者把信带回伊利诺伊州的家。
7、 4.A.opened Bclosed Cused Dtore答案:A解析:逻辑推理题。句意:当我仔细地打开每封信时,所有的信都随着年代久远而变得容易破损,我发现了我父母生活的私人篇章里以前我不知道的新的一页。 5.A.recently Busually Cpreviously Doccasionally答案:C解析:逻辑推理题。此处指以前(previously)作者不知道的新的一页。 6.A.work Bstudy Cserve Dreport答案:C解析:习语搭配题。serve in the army在军队服役。 7.A.accounts Bdocuments Cintroductions
8、 Doccupations答案:A解析:逻辑推理题。此处指他的信中满是关于战争前线的叙述(account)。 8.A.devoted Babandoned Cthrown Ddrawn答案:D解析:逻辑推理题。此处指作者被这些信吸引了。draw在此处表示“吸引”。 9.A.depressed Bdead Cdangerous Dill答案:D解析:逻辑推理题。根据and后面的was hospitalized(就医)可知父亲生病了。 10.A.typical Btraditional Cdifferent Dfamiliar答案:C解析:逻辑推理题。此处指父亲生病了,这次是与一场不同的战争作斗争
9、。此处把疾病比作战争。 11.A.wars Billnesses Cletters Dprescriptions答案:C解析:词汇复现题。根据下一句中的letters以及上下文多次出现的letters可知。 12.A.meant Bintended Cplanned Dsaid答案:A解析:逻辑推理题。此处指这些印有母亲唇印的信对他来说多么有意义。mean意味着,表示的意思。 13.A.divided Bsorted Cseparated Dupdated答案:B解析:词汇复现题。根据第一段的sort可知,此处指作者从分好类的信中取出父亲给母亲寄的卡片。 14.A.sadly Bangrily
10、 Csoftly Dloudly答案:C解析:逻辑推理题。父亲生病了,在他的床边,作者对他轻柔地开玩笑说:“今天是情人节,你不给我母亲送一件礼物吗?” 15.A.curious Benthusiastic Cfantastic Dpositive答案:A解析:逻辑推理题。此处指我递给他信封时,他更加好奇(curious)。 16.A.Christmas card Benvelope Cbasket Dlipstick答案:B解析:逻辑推理题。根据下一句中的opened it and took out the card可知,此处指信封。 17.A.found Bwrote Crecognized
11、 Dmissed答案:C解析:逻辑推理题。此处指当他认出(recognize)这是多年前他给妻子的卡片时,他热泪盈眶。 18.A.astonishment Bsorrow Csickness Demotion答案:D解析:逻辑推理题。此处指父亲很有感情地读这封信。with emotion有感情地。 19.A.story Bmessage Cspeech Dmotto答案:B解析:逻辑推理题。此处指向母亲传达的爱的信息(message)。20A.in person Bin private Cin danger Din peace答案:A解析:逻辑推理题。此处指他亲自对妻子读这封信。in pers
12、on亲自;in private私下地,秘密地;in danger处于危险中;in peace和平地。.阅读理解In 1943, when George Patton took over the duties of commander, he soon discovered that the discipline of the 2nd army was really poor.Then he gave the orders: all the officers and soldiers should be through with breakfast before 7:30;no one shou
13、ld be late for work in the morning; soldiers with moustache should shave daily.He required that every soldier should wear the helmet and necktie.Patton also set up a punishment system.Officers would be fined 50 dollars and soldiers 25 dollars if they broke the rules.Pattons rigorous measures brought
14、 great shock to the whole army at once.Three days later,the 2nd army staff brought open their dislike of Patton and soldiers complained strongly because the arrival of Patton put an end to their comfortable life.But Patton ignored this.Further,he gave the order that “The military rank (军衔) should be
15、 shown on the helmet”A senior colonel(上校) believed that this rule meant to provide a firing target for the enemy.He argued with Patton, “I often go to the battleground.If I were dead, I could no longer serve you and my soldiers.”Patton smiled after hearing that and said, “Colonel,get on my car and w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453331.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东省临沂市蒙阴县实验中学2019-2020学年高二化学上学期期末考试试题答题纸.pdf
