分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Module 5 The Conquest of the Universe Using Language(含解析)外研版选修8.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454165
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Module The Conquest of Universe Using Language含解析外研版选修8 2020 2021 学年 高中英语
    资源描述:

    1、课时分层作业(十)语言知识练习固基础.单句语法填空1When the book came out is not clear, maybe in 1994.2There are many good deeds(deed) in our class, indeed in the whole school.3She swore(swear) that she had never seen him.4Not working overtime is often seen as a failure to show commitment(commit) to the company.5The ship se

    2、ems to have been deliberately(deliberate) damaged.6I want to start making changes in my life, but Im not sure how to get things set it in motion.7Everybody spoke in praise of her devotion (devote) to the cause of education.8It was a great relief (relieve) to find that my family was all safe.9He was

    3、accused (accuse) of taking up drugs when he was at school.10Whatever you do must be consistent with the interests of the people.完成句子1他对自己处于何种困境一无所知。Little does he know what trouble hes in.2虽然他累了,但还是工作到深夜。Tired as he was,he worked late into the night.3汤姆正坐在火炉边,这时他听到一阵敲门声。Tom was sitting near the fire

    4、 when he heard a knock at the door.4众所周知,空气和水对人类来说非常重要。It is universally acknowledged that air and water are very important to man.5我一到家就开始做家庭作业。The moment I got home,I set out to do/set about doing my homework.高考题型练习提能力.阅读理解AA home science experiment recently took the world by storm.Two teens from

    5、Toronto,in Canada,sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronauts trip on film.Mathew Ho and Asad Muhammad,both 17,used a weather balloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth.This is inside a part of Earths atmosphere.The two teens were inspired by a

    6、similar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT)The MIT students had launched a weather balloon with a camera into near space and taken many unusual images of the Earth.Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into

    7、 the space.Traveling to space is expensive for NASA,but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down.They bought much of their equipment used and even sewed the Lego mans parachute (降落伞) by hand.In total,the project cost only $400.“We had a lot of anxiety on launch day because there were hig

    8、h winds when we were going up,” Mathew told reporters.They had to pump extra helium into the balloon so that it would rise quickly and avoid being blown too far off course by the strong winds.The toy astronauts journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth.Mathew and A

    9、sad then spent two weekends looking for their spacecraft.It had landed 76 miles away from the launch site.The student scientists are currently finishing up their final year of high school and applying for colleges.They are also looking into more doityourself space projects.“I guess the sky is not re

    10、ally the limit anymore,” Mathew told reporters.“We never knew wed get this far.Its been a lesson for us that hard work pays off.”【语篇解读】本文主要介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。1By saying “took the world by storm” in the first paragraph,the writer meant the experiment Adestroyed the worldBflooded the wo

    11、rldCfascinated the worldDmanaged the worldC细节理解题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。2Which of the following about the students at the MIT is right?A. They were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad.BThey helped Mathew Ho and Asad Muhammad to achieve dream.CThey launche

    12、d weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad.DThey studied with Mathew Ho and Asad Muhammad in the same school.A细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。3How did Mathew and Asad keep their costs down?A. By sewing the weather balloon themselves.BBy borrowing spacecraft from the MIT students.CBy making t

    13、heir spacecraft by hand.DBy using secondhand equipment.D细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。4What problems did Mathew and Asad have on launch day?AThey ran out of helium.BThe wind was too strong.CThe balloon suddenly broke.DTheir spacecraft was blown away.B细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on l

    14、aunch day because there were high winds when we were going up”可知,在他们进行发射的那天遇到的问题是风比较大。BRich Americans are willing to spend large amounts of dollars to fly into space, including paying $100,000 for a 15minute trip into the heavens, according to a poll (调查) released on Monday.Possibly bored by our Mot

    15、her Earth or inspired by such pioneers as first American in space Alan Shepard and first millionaire in space Dennis Tito, the poll says 7 percent of rich Americans would pay $20 million for a twoweek orbital(太空轨道) flight and 19 percent would pay $100,000 for 15minute suborbital flight.The poll by Z

    16、ogby did telephone interviews with 450 Americans whose yearly incomes are more than $250,000 or whose net worth is more than $1 million.The poll is intended to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but cant afford it.He added, “We

    17、are saying these trips will cost a minimum of $100,000 for a 15minute trip, which was the amount of time the first American in space, Alan Shepard, had and for that you get to feel space weightlessness and see the world from up there.” that trip would take a tourist 50 miles (80 km) into space.Webbe

    18、r said a surprising 7 percent of the wealthy polled said they would be willing to take a twoweek flight to an orbiting space station, paying the $20 million that the Russians charged the two pioneering space tourists who have already made the trip, South African Mark Shuttleworth and American Dennis

    19、 Tito.If the price dropped to $0.5 million, 16 percent of those surveyed would be interested.Space tourists would have to meet medical standards and only be able to go to the International Space Station.Lance Bass, a singer, is currently undergoing tests to see if he could become the third space tou

    20、rist.He wants to become the first entertainer in space.【语篇解读】本文主要介绍了富有的美国人愿意花大量的美元去太空旅游的情况。5Whats the main purpose of this poll by Zogby?ATo find out what people in the US think of travelling into space.BTo find out how much it will cost to travel into space.CTo find out how wonderful it is to trave

    21、l into space.DTo find out what rich people in the US think of travelling into space.D细节理解题。由文章第四段“The poll is intended to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but cant afford it.”可以得知Zogby进行调查的目的正是D项所述。6How many of the wealthy peo

    22、ple willing to pay for a twoweek orbital flight?A7 percent.B19 percent.C16 percent. D8 percent.A细节理解题。由文章第二段的“the poll says 7 percent of rich Americans would pay $20 million for a twoweek orbital flight.”得知,7%的美国富人愿意支付2千万美元进行为期两周的太空飞行。故A是正确答案。7We can know from the passage that Lance Bass if he pass

    23、the tests.Awould become the first spacemanBwould become the first entertainer space touristCwould become the third entertainer space touristDwould have to pay $0.5 million for his travelling into spaceB推理判断题。由文章最后一段“Lance Bass,a singer,is currently undergoing tests to see if he could become the thir

    24、d space tourist.He wants to become the first entertainer in space.”得知B是正确答案。8What is the best title of this passage?AThe Wealthy People in the USBAn Interesting PollCThe Rich in the US Are Eyeing Space TourismDAn Expensive TravellingC主旨大意题。第一段为本文的主题段,它点明了富有的美国人愿意花大量的美元去太空旅游。故C是正确答案。.短文改错Our mothers

    25、accompanied us to school in the first day.Soon a teacher came and led us to a classroom.There we were put into four separate class.Some children begin to cry as the parents were not allowing into the classroom.I did not cry because I have been to kindergarten before.Actual my mother went home soon a

    26、fter for she knew I would be all right.It was enjoyable time for me as I got to know my new classmates.The teacher was very busy for writing down our information so they had plenty of time to ourselves.In the meantime some children continued to sob although their parents looked in anxiously through

    27、the window.答案Our mothers accompanied us to school the first day.Soon a teacher came and led us to a classroom.There we were put into four separate .Some children to cry as the parents were not into the classroom.I did not cry because I been to kindergarten before. my mother went home soon after for she knew I would be all right.It was enjoyable time for me as I got to know my new classmates.The teacher was very busy for writing down our information so had plenty of time to ourselves.In the meantime some children continued to sob their parents looked in anxiously through the window.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Module 5 The Conquest of the Universe Using Language(含解析)外研版选修8.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454165.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1