分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语 课时分层作业6 Unit 3 Fairness for all(含解析)新人教版选修10.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454352
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:47KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 课时分层作业6 Unit Fairness for all含解析新人教版选修10 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 all 解析 新人 选修 10
    资源描述:

    1、Unit 3 Fairness for all课时分层作业(六).单词拼写1The centre is open to all,no matter what race or creed (信条).2They stopped for the night at an oasis (绿洲).3The Ninth Symphony (交响曲) of Beethoven is a famous one.4He must show his almighty (全能的) handhis never failing mercy.5He finished his speech with a quotation

    2、(引语) from Shakespeare.阅读理解AVisitors to Britain are sometimes surprised to learn that newspapers there have such a large circulation.The “quality” newspapers are often held up as an example of impartial journalism but the “Daily Mirror” and the “Daily Express” usually impress newspapermen even more b

    3、ecause they both sell about four million copies every day.British families generally buy a newspaper every morning and frequently take two or three on Sundays,but the vast circulation figures obtained are not only due to the Englishmans thirst for news.Because the newspapers are all published nation

    4、ally,copies can be delivered everywhere at the same time.Though people abroad often know the names of the national papers,they seldom realize that there is another branch of the British press which sells almost as many copies.Local newspapers have a weekly circulation of 13 million.Almost every town

    5、 and country area has one.Nearly all of them hold their own financially and many of them are very profitable.These papers are written almost entirely for readers interested in local eventsbirths,weddings,deaths,council meetings and sportsbut the content is naturally influenced by the kind of communi

    6、ty they serve.Editors prefer to rely on a small staff of people who all know the district well.A great deal of local news is regularly supplied by clubs and churches in the neighbourhood and it does not get out of date as quickly as national news.If there is no room for it in this weeks edition,an i

    7、tem can sometimes be held until the following week.The editor must never forget that the success of any newspaper depends on advertising.He is usually anxious to keep the good will of local businessmen for this reason.But if the newspaper is well written and the news items have been carefully chosen

    8、 to attract local readers,the businessmen are grateful for the opportunity to keep their products in the public eyes. Local newspapers do not often comment on problems of national importance and editors rarely hold with taking sides on political questions.But they can often be of service to the comm

    9、unity in expressing public feeling on local issues.A newspaper can sometimes persuade the council to take action to provide better shopping facilities,improve transport in the area and preserve local monuments and places of interest.【语篇解读】本文主要介绍英国的地方报纸销量很好,受读者欢迎的原因。1The “Daily Mirror” impresses news

    10、papermen more because _Ait has a larger circulation than many other famous papers Bit is of better quality than many other papers Cit is sold nationally Dit is delivered everywhere in Britain A细节理解题。文章第一段讲到“but the” Daily Mirror and the Daily Express usually impress newspapermen even more because th

    11、ey both sell about four million copies every day(“Daily Mirror”和“Daily Express”之所以给人深刻的印象,关键是每天能出售4亿份)。答案B讲由于它比其他报纸的质量好,这在文章中并没有提到。C和D也不是原因。2Local papers are preferred by readers who _Aare interested in news Bare much interested in local events Cwant to obtain news as quickly as possible Dwork in ch

    12、urches and clubsB细节理解题。这一题问的是什么人购买地方报纸。第三段中提到“These papers are written almost entirely for readers interested in local eventsbirths, weddings, deaths, council meetings and sportbut the content is naturally influenced by the kind of community they serve.”。地方报纸是为地方服务的,当地人对于当地的事物,如婚丧事宜、地方议政会议的情况及体育报道等,

    13、自然会更感兴趣。文章后面还提到“it does not get out of date as quickly as national news”(地方新闻不像全国性新闻那样容易过时)故答案选B。3According to the text,businessmen would like to advertise in papers if _Athe papers are well written Bthe papers can promote their products Cthey like to be in the news Dthe paper are popular and can at

    14、tract readers D第四段提到“But if the newspaper is well written and the news items have been carefully chosen to attract local readers.”。答案A只提到 the papers are well written 但没有全面地讲到“同时新闻能够吸引读者” ,所以是不全面的。4The last paragraph implies that _Alocal papers never comment on politics B.local papers can sometimes i

    15、nfluence policy making Clocal papers are more concerned about their own communities Dlocal papers do not take sides on problems of national importance B选项A、C和D在文章中是明明白白地提到了。但此题问的是这段文字暗含着什么意思。文章中提到“A newspaper can sometimes persuade the council to take action.”。故选B。BI lived in Dallas nearly all my li

    16、fe with my parents and older sister.I was raised to respect others and value education.“You can be anything you want to be,”my parents always say.My parents are never without a helpful word of advice or a bit of encouragement when life gets tough.I always knew that going to college was expected of m

    17、e.After all,both of my parents are college graduates with many degrees.Even after I decided that Id rather get married to a man who was so clearly wrong for me than go to college at 16,they never stopped telling me that they loved me and that I could do anything I wanted to do.Thankfully,they talked

    18、 some sense into me.I graduated from high school and currently attend the University of Oklahoma.I want to make the world a better place.And I know that my parents are the reason for this.Every time I call home to tell them about a grade I received,they tell me how proud of me they are.I know there

    19、are college students out there that have no one to call home to when they get an “A” on a project and I feel lucky to have my parents.Dont get me wrong.Weve had our share of problems,I was the angry teenager and they were the terrible parents that wouldnt let me stay out all night or let me get my t

    20、ongue pierced(穿透).But we managed to work through those issues.They never stopped loving me or believing in me.Without their constant love and encouragement,I cant be successful.My parents taught me to always fight for what I believe in.And so Im working toward something really great and can only hop

    21、e that I continue to make them proud.【语篇解读】文章主要介绍了父母永恒的爱和鼓励对作者所产生的巨大作用。5We can know from the passage that the authors parents_Aare very strict with childrenBnever give advice to childrenClive in Dallas all their livesDare both welleducatedD细节理解题。由第二段“After all,both of my parents are college graduate

    22、s with many degrees.”可知,作者的父母都是大学毕业并有多个学位,由此可知答案。6According to Paragraph 3 the following are true EXCEPT that_Athe author likes to show off her achievementsB.not every college student has supportive parentsCthe author feels lucky to have such good parentsD.the authors parents give her much encourage

    23、mentA细节理解题。由第三段内容可知,作者在学校每次往家里打电话并向父母汇报学习成绩时,她的父母都为她自豪。这样作者一方面安慰了父母,自己同时也得到了父母的鼓励。这让作者感到无比的幸福,因为并不是每个人都有这样的父母。由此可知答案。7What can we infer from the passage?AThe author feels very sorry for her parents.BThe author is a fashionable but troubled teen.CNothing can prevent the authors parents loving her.DTh

    24、ere is no gap between the author and her parents.C推理判断题。由第二段“.they never stopped telling me that they loved me.”及第四段“They never stopped loving me or believing in me.”可知,无论以前作者如何不懂事,父母都没有放弃对她的爱。现在作者与父母之间也存在分歧,但是他们都努力解决了,作者的父母对她的爱与信任从来没有停止过。由此可推断,没有什么能够阻止作者的父母对她的爱。8The author writes the passage to_Aen

    25、courage us never to give upBremind us to have a great aim in lifeCexpress her gratitude to her parentsDtalk about her growing experiencesC写作意图题。作者通过讲述父母一生中对自己永恒不变的爱,表达了自己对父母的感激之情,并以此为动力,继续努力奋斗。.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Yangshuo,ChinaIt was raining lightly when I 1.arrived (arrive)in Yangs

    26、huo just before dawn.But I didnt care.A few hours 2.before/earlier,Id been at home in Hong Kong,with 3.its (it)choking smog.Here,the air was clean and fresh,even with the rain.Id skipped nearby Guilin,a dream place for tourists seeking the limestone mountain tops and dark waters of the Li River 4.th

    27、at/which are pictured by artists in so many Chinese 5.paintings (painting).Instead,Id headed straight for Yangshuo.For those who fly to Guilin,its only an hour away 6.by car and offers all the scenery of the betterknown city.Yangshuo 7.is (be)really beautiful.A study of travelers 8.conducted (conduc

    28、t)by the website TripAdvisor names Yangshuo as one of the top 10 destinations in the world.And the town is fast becoming a popular weekend destination for people in Asia.Abercrombie & Kent,a travel company in Hong Kong,says it 9.regularly (regular)arranges quick getaways here for people 10.living (live)in Shanghai and Hong Kong.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 课时分层作业6 Unit 3 Fairness for all(含解析)新人教版选修10.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454352.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1