2020-2021学年高中英语 课时素养评价(三)Unit 1 Living well Using Language(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价三Unit Living well Using Language含解析新人教版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时 素养 评价 Unit
- 资源描述:
-
1、课时素养评价三Unit 1Using Language. 用所给词的适当形式填空 1. The sudden weather change took me and two other travelling companions (companion) by surprise. 2. I send you my warmest congratulations(congratulate) on your success in the interview. 3. To get prepared adequately(adequate) for the lecture, he referred to
2、many books in the library. 4. Travel abroad alone, and you wont get your parents approval (approve). 5. After graduating (graduate) from university, he worked as a teacher in the west of Xinjiang. 6. This suitcase is small and handy(hand), and therefore easy to carry. 7. The company profited a lot f
3、rom the game as it made great profits from it. (profit)8. Their work was of great assistance(assist) to the study of COVID-19. 9. It is known that Lincoln abolished the system of slavery(slave) in America. 10. Tom is now working as a volunteer in a remote Indian village school, which is only accessi
4、ble (access) by boat. . 根据汉语提示完成句子1. It is natural to meet with difficulties (遇到困难) when learning a language. 2. Some young men prefer to work directly rather than go to college(而不是上大学). 3. Only the members in the club can have access to (接触到)authentic information of it. 4. They wished each other al
5、l the best(一切顺利)before setting off for their holidays. 5. As teachers, we should take the health of students seriously (认真对待学生们的健康), especially their mental health. 6. With the assistance of his friends(在朋友们的帮助下), he overcame his fear of height. 7. After retirement, the old couple live in comfort in
6、 the countryside(舒适地住在乡下). 8. We have planted rows of trees (一排排的树) behind our house in the last two years. 9. The plan of Australias government is to shoot (要射杀)at least 10, 000 wild elephants next week. 10. In Wuhan, two new hospitals were built so that more people could be treated (为了更多的人可以得到治疗)i
7、n hospital. . 单句改错1. Under the assistance of 3, 000 soldiers, Australias government evacuated people from the fire. (UnderWith)2. He, rather than you, are to blame for the accident. (areis)3. We will write an email to her to congratulate her for her good result. (foron)4. We must take what the teach
8、ers say serious if we want to get high grades. (seriousseriously)5. You cant imagine the difficulty the pilot had landed the plane in such weather. (landedlanding)6. We watch News Broadcast every day such that we can get information at home and abroad. (suchso)7. It is suggested that you must find o
9、ut the reason for your failure. (mustshould或删除)8. The driver is pay the damages to the injured according to the traffic law. (is后加to). 阅读理解A (2020哈尔滨高二检测)Chinas Forbidden Citytraditionally off-limit at night for anyone except emperors and visiting dignitaries (显要人物)was decorated with lanterns as Chi
10、na celebrated the end of the Chinese New Year holiday. The complex, home to Chinese emperors for five centuries, was opened at night for the first time since it was reopened as the Palace Museum 94 years ago. The complex and palace walls were illuminated with red lanterns and a light show, designed
11、to recreate the feelings of the royal court, while the China National Traditional Orchestra and the Peking Opera performed. An image of a treasured scroll called A Thousand Li of Rivers and Mountains was cast onto the palace roof. Most of Chinas 1. 4 billion people, however, had to watch the show on
12、 television. Only 3, 000 people were allowed in: 2, 500 invited guests and 500 people who booked their tickets online. “The 3, 000 visitors can show off for the whole year, ” one person said on Weibo. When booking for the second day opened at midnight, the booking system crashed for more than an hou
13、r due to great demand. The free tickets were quickly taken when it reopened. A lively secondary market soon appeared. Scalpers were selling tickets for as much as 9, 999 yuan on online trading sites. The Palace Museum is now on a campaign to attract more visitors, with its former curator Shan Jixian
14、g saying he wants to make traditional Chinese culture more accessible to the general public. More than 80 percent of the palace is now accessible to visitors, up from 30 percent in 2012. Shan has set a target of 85 percent by 2020 to mark the palaces 600th anniversary. Creativity today has made the
15、Palace Museum younger and drawn traditional culture closer to the public. 【文章大意】本文是一篇新闻报道: 94年来, 中国紫禁城首次在夜间对大众开放。1. What does the underlined word “illuminated” probably mean in Paragraph 2? A. Cared for. B. Lit up. C. Picked out. D. Kept safe. 【解析】选B。词义猜测题。根据第二段中的“The complex and palace walls were i
16、lluminated with red lanterns and a light show”中的lanterns和light show可知, 此处是被灯笼和灯光“照亮”。建筑群和宫殿的墙壁都被红灯笼和重现皇室的感觉的一场灯光秀装点得熠熠生辉, 同时中国传统乐团和京剧在演出。故选B。2. Most Chinese admire the night view of the Forbidden City by _. A. watching TV at homeB. grabbing free tickets onlineC. buying tickets from the secondary mar
17、ketD. receiving invitations from the Forbidden City【解析】选A。细节理解题。根据第三段中的“ Most of Chinas 1. 4 billion people, however, had to watch the show on television. ”但是14亿中国人中大多数人不得不在电视上看这场演出。可知选A。3. What will happen in 2020 according to Shan Jixiang? A. The campaign between museums will be better. B. Creativ
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454428.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
