分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT 5 SECTION Ⅰ WARMING UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454815
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:251.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT SECTION WARMING UP 2020 2021 学年 高中英语 必修 人教版 课时 作业 UNIT WARMING
    资源描述:

    1、课时作业(十七)Unit 5Theme parksSection Warming Up & ReadingPrereading(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).阅读理解AExtremely tired,I got back to my hotel after the oneday tour.The amazing tour kicked off in the early morning and I made some drawings on the bus.Along the way,I saw many Duck Tours,rides on both land and se

    2、a,and they were very interesting.It was a bright day to be spent on the island called Sentosa.As soon as we got there,we took a free train to Palawan Beach which is the southernmost point to enjoy the breathtaking scenery.I took a short walk along the beach in the hope of collecting some tiny seashe

    3、lls.To my great disappointment,not a single seashell came into sight.Then I began looking around to see if there were some people playing beach volleyball,for I am particularly fond of volleyball and also a member of my schools female (女子的) volleyball team.However,it saddened me that there wasnt any

    4、one playing the sport because of the burning sun.In the afternoon we started our amazing adventure in Universal Studios.I once paid a visit to Universal Studios in the US,and Universal Studios Singapore is equally amazing.My favorite of all the rides we tried was the Revenge of the Mummy Roller Coas

    5、ter.Although we had spent a long time waiting in line,the ride turned out to be very worthwhile.After the ride,I went to the Jurassic Park and bought a Tshirt there.Of course no trip was going to be complete without seeing the parades and shows on the streets.Few people could resist (抵抗) the cheerfu

    6、l atmosphere.In a word,it was a wonderful day.语篇解读本文是记叙文。文章主要介绍了作者去新加坡圣淘沙岛玩耍的经历。1Why did the author decide to walk along the beach?ATo get seashells.BTo relax after playing.CTo enjoy the breathtaking scenery.DTo look for some volleyball players.解析:细节理解题。根据第二段中的“I took a short walk along the beach in

    7、 the hope of collecting some tiny seashells”可知,作者沿着海滩漫步是想拾一些贝壳。答案:A2What is the authors opinion on Universal Studios Singapore?AIt is very exciting.BIt is a little disappointing.CIt is the most amazing one in the world.DIt isnt as good as Universal Studios in the US.解析:推理判断题。根据第三段中的“Universal Studio

    8、s Singapore is equally amazing”可知,作者非常喜欢新加坡环球影城。答案:A3What can we infer about the author?AShe always hates school sports.BShe greatly enjoyed her tour.CShe doesnt like noisy places.DShe failed to see the parades.解析:推理判断题。根据作者在第三段描述自己在环球影城的经历和第四段谈到街上喜庆的氛围以及最后一段的总结In a word,it was a wonderful day可知,作者在

    9、当天的旅行中玩得非常开心。答案:BBAlmost all theme park accidents can be prevented.Here,based on coverage of theme park safety,are some tips to help you and your family stay safe on your next visit.If you are visiting with children,take a moment to explain the ride to them,and tell them how they should behave.They

    10、are depending upon you to keep them safe.Set a good example to them by following the rules of the park,and make sure that they know you expect them to follow those rules,too.Tell them to stay seated,to hold the grab bar or put their hands on the laps,and not to stick their knees and feet outside a r

    11、ide vehicle.Make them look to you for the okay to get on or off a ride,too.And never put a crying child on a ride.If your child starts to cry,let others pass you in line until your child is calmed.Or,gently exit the queue and find something more relaxing to do.Young kids cant keep an adults pace in

    12、a theme park.Let them take plenty of breaks.“Kids get tired,” said TPI reader Matt Johnson,a father of four.“Tired kids make parents even more tired.And tired kids and parents may get hurtphysically and emotionally.” He advises that parents plan a midday break,perhaps a swim back at the hotel,to avo

    13、id midday heat and crowds.“You will see cranky (急躁的) families having a miserable time while you are refreshed and having a great evening.”语篇解读 本文是一篇说明文。主要介绍了如何在主题公园里保证家人尤其是孩子的安全。4Paragraph 2 tells readers that_.Achildren should be trained to be more independentBadults should tell children some safet

    14、y rules firstlyCadults should set a good example to behave well in a theme parkDthere is a danger to take young children to visit a theme park解析: 主旨大意题。该段第一句是主题句。即带孩子的游客有责任教育孩子有关公园的注意事项,让他们做守规则的游客。答案:B5. If your child begins to cry just when he is going to take a ride,you should_.Atell him to be rel

    15、axedBmake him share your interestCgive up the present activityDencourage him to be brave解析:细节理解题。根据第四段可知孩子哭时不能进行这项活动,C为正确选项。 答案:C6We may infer from Matt Johnsons words that_.Ahe doesnt like to visit a theme park with his childrenBparents with many children may be tired of visiting a theme parkCnot a

    16、ll the families are relaxed or happy when they visit a theme parkDvisitors should arrange everything carefully before starting解析:推理判断题。根据最后一段“You will see cranky families having a miserable time”可知C为正确选项。答案:C7Whats the main idea of the passage?ASome tips to help stay safe in a theme park.BTheme park

    17、s.CSet a good example to the children.DA miserable time in a theme park.解析:主旨大意题。根据文章第一段可知本文主要介绍了如何在主题公园里保证家人尤其是孩子的安全。答案:ACIve discovered the joy of a new thing.Online grocery (杂货) shopping.But I actually enjoy going to the supermarket.Seems Im not the only one; only about 3% of people do grocery sh

    18、opping online,compared with around 30% who shop for clothes and electronics.I was interested,so I decided to do my own very unscientific research.Step one: I talked to a small group of friends about their preferences.One mother described it as the happiest thing in her week when she was stuck at hom

    19、e with two small kids and handsome young men would arrive at the door bearing groceries.Seems busy mums are very much in favour of home deliveries.Step two:sign up and try it myself.My choice was Aussieowned Countdown.I managed to do the whole shop in about 15 minutes.The only problem is that you ha

    20、ve to place an order of at least $50 and pay the seemingly standard $15 delivery fee.But given the cost of groceries,who has ever left a supermarket spending less than $50? I was impressed Countdown offered sameday delivery on a Sunday when I placed my order at 9.30 am.Sure enough,at about 2.30 pm,I

    21、 got a phone call from a delightful courier chap (快递员) called Ian,who told me he was at my house with the groceries and was leaving them on the back deck.Two minutes later he called again saying hed left the groceries in the house because wed left the backdoor wide open.He even offered to lock the h

    22、ouse up and put the key somewhere safe.I have a real fear that we will more and more quickly move to online shopping for everything and shops will become something of the past.As a teenager,hanging around the shops on a Saturday with friends is what we did.So even though I enjoy the experience of on

    23、line grocery shopping,perhaps Ill just stick with my regular trips to my local New World to keep real shops alive a bit longer.语篇解读 本文是议论文。随着网上选购杂货的发展,超市会不会退出历史舞台?8. What did the mother mentioned in Paragraph 3 think of online grocery shopping?AShe loved it.BShe was against it.CShe would give it a t

    24、ry. DShe had no interest in it.解析:推理判断题。由第三段中的“the happiest thing”和“in favour of home deliveries”可知,这位妈妈喜欢网上选购杂货,因为送货上门,这样就免去了自己出门的麻烦。答案:A9What did the author like most about online Countdown?AIts high quality groceries. BIts low delivery fees.CIts good service. DIts low prices.解析: 细节理解题。由第五段中的I was

    25、 impressed Countdown offered sameday delivery on a Sunday及下文对于快递员表现的描述可知,作者对他们的服务很满意。答案:C10Why does the author prefer supermarket shopping?AShe finds it much easier.BShe can save more money.CShe has a fond feeling for it.DShe had a bad online shopping experience.解析:推理判断题。由最后一段可知,作者很怀念小时候和朋友们一起去超市的经历

    26、,说明她对超市有种特殊的情感。 答案:C11What would be the best title for the text?AIs online shopping popular?BThe joy of grocery shoppingCThe future of online shoppingDIs supermarket shopping dying?解析:标题归纳题。由全文大意可知,作者认为尽管网上选购杂货方便快捷,但是会不会很快将超市购物取代就很难说了。答案:D.七选五Every year in Australia,the strongest longdistance runner

    27、s race more than 500 miles from Sydney to Melbourne.The race takes more than five days to complete.It attracts worldclass athletesthe kind who become spokespeople for sports shoes and drinks.In 1983,however,as the competitors lined up to race,they were joined by a 61yearold farmer wearing overalls (

    28、工作服)_1_ The other runners thought he was a confused spectator (观众)Cliff told them that he was there to race.He explained that on his familys sheep farm,he often had to round up 2,000 or so animals by himself.Cliff said,“_2_”When the race began,the younger runners flew past Cliff.Instead of trying to

    29、 catch them,Cliff shuffled (拖着脚走) along in an unusual way._3_ But something happened.When all the other runners took a break to sleep,Cliff kept running.The other runners caught up to him each morning.But finally Cliff was too far ahead to be passed._4_Cliff received $10,000 for winning the race.He

    30、said he did not realize there would be prize money,and he gave the money to his fellow runners.Doing this made him a hero in Australia.Since then,many runners have started to use his special way of running._5_ The farmer changed longdistance racing and proved that age and style arent everything.AHis

    31、 name was Cliff Young.BHe greeted them with a big smile.CNo one sleeps during the race anymore,either.DOn the fifth day,the sheep farmer shuffled into first place.ECliff was welcomed by cheerful crowds when he went home.FSometimes I had to run after those sheep for two or three days.GThe other runne

    32、rs and the spectators thought he would never finish the race.语篇解读本文是记叙文。1983年悉尼至墨尔本的长跑比赛中,出现了现实版“龟兔赛跑”的赛况。1解析:下文Cliff told them that he was there to race提到这个农民的名字时直接用了Cliff,因此可推断,上文提到过他的全名,故本空填A项。答案:A2解析: 本空为Cliff所说的话,F项主语为第一人称,符合直接引语特点,且F项中的those sheep与上文中的sheep farm存在词汇复现关系。答案:F3解析:上文提到其他选手都快速出发了,而Cliff却拖着脚步前行,这种跑步方式的对比让他的对手和观众们都认为他不可能到达终点。且G项与下文中的But something happened构成转折关系。答案:G4解析:本段简单讲述了整个比赛过程,D项内容为比赛的结果;且下文中的winning the race与D项中的shuffled into first place属于同义复现。答案:D5解析: 由上文中的“many runners have started to use his special way of running”可知,许多比赛者开始采用他的赛跑步法,C项内容也涉及比赛者向他学习的东西,即比赛期间不睡觉。答案:C

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT 5 SECTION Ⅰ WARMING UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454815.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1