分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2021-2022学年外研版英语必修1练习:MODULE 6INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:456011
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:46KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年外研版英语必修1练习:MODULE 6INTRODUCTION 2021 2022 学年 外研版 英语 必修 练习 MODULE INTRODUCTION
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十六Module 6Introduction & Reading and Vocabulary【基础全面练】. 单词拼写1. The wealth of society is created (创造) by the working people. 2. Without the permission (许可) of the police, no one can enter this area. 3. Does each cup contain (含有) the same a

    2、mount of milk?4. Humor is a more effective defence (防御) than violence. 5. The newly-built school library will be a useful source (来源) of information for us. 6. The breakdown (故障) of the computer system is caused by the new virus. 7. This kind of stamp is designed (设计) by some students who are learni

    3、ng art at our university. 8. Whats the percentage (百分率) of forest cover in your city?9. The computer is one of the most wonderful inventions (发明). 10. Our access (途径, 通道) to history is mainly through writing. . 单句改错1. The team consists in four Europeans and two Americans. (inof)2. Hangzhou has becom

    4、e known for a heaven on earth. (foras)3. The price has brought down, but I doubt whether it will remain so. (broughtgone或has后面加been)4. With that moment on, Paul recognized that his life would never be the same. (WithFrom)5. Students have full access for all resources. (forto)6. He can speak Spanish

    5、as well English. (well后加as)7. To log to the home page, you have to type a username and password. (log后加on)8. The members of the committee have come up for suggestions of their own. (forwith)完成句子1. WeChat made it more convenient for people to communicate with each other. 微信使人们互相交流更方便了。2. While he was

    6、 running downstairs, Li Ming knocked into his teacher. 当李明跑下楼时, 撞上了他的老师。3. Mary sat by the window of the classroom, reading a book. 玛丽坐在教室的窗户旁, 正在读一本书。4. The meeting held yesterday is of great importance. 昨天举行的会议非常重要。5. York, which I visited last year, is a nice old city. 约克是个美丽而古老的城市, 我去年参观过它。【综合应用

    7、练】. 阅读理解ASmartphones, tablets and smart watches are banned (禁止) at school for all children under 15 in France. Under the ban students are not able to use their phones at all during school hours, including meal breaks. “I think its a good thing. School is not about being on your phone, ” Paris mum Ma

    8、rie-Caroline Madeleine told AFP. “Its hard for kids. You cant control what they see and thats one of the things that worry me as a parent. ”There is no law like this in Australia, but some Australian schools have banned phones. McKinnon Secondary School in Victoria introduced a total ban in February

    9、 and Principal Pitsa Binnion said this has been a success. McKinnon students still have a Chromebook to use in every class for day-to-day learning but theyre not allowed to use social media. Ms Binnion said at first “teachers cheered and students moaned (抱怨), ” but now theyre seeing the advantages.

    10、“They come to school and theyre not allowed to use phones at all during the school day, including lunch breaks, ” she said. “Its been wonderful in terms of students communicating with each other at lunchtime and not looking at their screens, ” she said. Ms Binnion also leads by example and doesnt us

    11、e her mobile phone in school. “I think anyone can do it if weve done it. ”Not everyone agrees with the ban. Western Sydney University technology researcher Dr Joanne Orlando wrote in online magazine The Conversation earlier this year that Australia should not ban phones in schools because its import

    12、ant to educate kids to live in the age they are raised in. “A good education for students today is knowing how to use technology to learn, communicate and work with ideas, ” she wrote. “Banning students from using smartphones is a 1950s response to a 2018 state-of-play. ”【文章大意】本文为说明文。文章主要介绍了澳大利亚的一些学

    13、校禁止学生在学校使用手机, 人们对此有不同的看法。1. Why did Madeleine welcome the ban?A. School is for studying. B. Kids behave badly nowadays. C. Teachers find it hard to control kids. D. Her kids depend too much on phones. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段中的 I think its a good thing. School is not about being on your phone 可知, Madelein

    14、e认为这是一件好事, 学校不是玩手机的地方, 由此推知她认为学校是学习的地方。故A选项正确。2. What can we learn about the ban in McKinnon Secondary School?A. Some teachers were against it at first. B. Students can now see the good of the ban. C. Students can use their phones at lunch breaks. D. Teachers have stopped using phones at school as w

    15、ell. 【解析】选B。细节理解题。根据第五段中的Ms Binnion said at first “teachers cheered and students moaned, ” but now theyre seeing the advantages 可知, 开始的时候老师们欢呼、学生们抱怨, 但是现在他们看到了好处。故B选项正确。3. What does the underlined word “Chromebook” in Paragraph 5 probably refer to?A. A book. B. A notebook. C. A learning website. D.

    16、A kind of computer. 【解析】选D。词义猜测题。根据第五段中的 to use in every class for day-to-day learning but theyre not allowed to use social media 可知, Chromebook应该是可在课堂上使用的一种电子设备。故D选项正确。4. What does Dr Joanne Orlando think of banning phones in schools?A. It will disconnect parents and kids. B. It will cause kids to

    17、communicate less. C. It will prevent kids being tech-minded. D. It will make education go back 60 years. 【解析】选C。推理判断题。根据倒数第一、二段的内容可知, Dr Joanne Orlando认为澳大利亚不应该禁止学生在学校使用手机, 因为教育孩子生活在他们成长的时代里很重要, 而且今天对学生的良好教育是知道如何使用科技学习、交流和实现想法。由此推知, 禁止学生在学校使用手机会阻断孩子们与科技的联系。故C选项正确。B(2021青岛高一检测)A few years ago, my sis

    18、ter-in-law started to feel concerned about her teenage daughter. What was she doing after school?Where was she spending her time?My niece was an excellent student, and took part in all kinds of after-class activities. Even so, her mom decided to put a tracking app (跟踪应用程序) on the kids phone. At firs

    19、t, this made my sister-in-law “feel better”. Then the good situation suddenly ended. She recalled, “I found out that she was someplace that she said she wasnt. I went out in the middle of the night and found her walking without shoes in the middle of the street with some friends. ” Things went quick

    20、ly downhill for the mother and the daughter after that. With 73% of teens having their own smartphones now, according to a 2015 Pew study, more and more of their parents are facing the question: To watch or not?Ana Homayoun, founder of Green Ivy Educational Consulting, has advised many parents and t

    21、heir kids about this. “Ive found teens are more receptive to tracking apps when it is included as part of a family agreement to improve safety than when it is placed as a secret tool to watch them, ” she said. Mark Bell, a father of a teenage girl, said, “We dont have tracking apps, but we have set

    22、some ground rules that my daughter must follow in exchange for us providing a smart phone, ”he said. For example, his daughter must “friend” him on social media so that he can read posts, and must share all passwords. When youre trying to build trust, you need to create an environment that encourage

    23、s it. So, to win their trust, you always need to be straight with your children. “Parents must let children know how and when theyll be watching them, ” said Doctor Pauleh Weigle. If theyre not open about it, he warns, it can “greatly damage the parent and child relationship”. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要讲述现

    24、在家长为了了解自己的孩子而使用追踪应用程序, 并对该程序的使用注意事项进行了说明。5. Whats result of the authors sister-in-law using the app?A. She felt good with knowing her daughters after-school activities. B. She wasnt worried about her daughter any more. C. She had more communication with her daughter. D. She had more conflicts with h

    25、er daughter. 【解析】选D。推理判断题。根据文章第二段Then the good situation suddenly ended. 和Things went quickly downhill for the mother and the daughter after that. 可知使用了跟踪应用程序后母女之间的关系不好了, 故推测她们有了更多的冲突。6. What can we learn about todays teens from Homayoun?A. They doubt family agreements. B. They are worried about onl

    26、ine safety. C. They dislike being watched secretly with tracking apps. D. They welcome the use of tracking apps. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第四段Ive found teens are more receptive to tracking apps when it is included as part of a family agreement to improve safety than when it is placed as a secret tool to watc

    27、h them可知孩子们不喜欢被应用程序秘密地监视。7. Why are Mark Bell and his daughter mentioned in Paragraph 5?A. To show how to use smart phone safely. B. To give an example of being straight with children. C. To teach how to put tracking app on phones. D. To tell the importance of being childrens friend. 【解析】选B。细节理解题。结合

    28、文章五六段内容可知, 第五段的例子是为了说明第六段中的So, to win their trust, you always need to be straight with your children. 为了赢得孩子的信任, 你必须对孩子坦诚相待。故选B项。8. What should be done before using a tracking app according to Weigle?A. Teach the kid how to use it. B. Check the kids phone. C. Tell the kid about it. D. Advise the kid

    29、 to use his phone less. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段的“Parents must let children know how and when theyll be watching them, ” said Doctor Pauleh Weigle. 可知Weigle认为当父母要监视孩子时, 应该让孩子知道他们通过什么方式、什么时间监视。即父母应让孩子知晓这件事。. 阅读填句Its 4: 35 p. m. You feel like the bottom of a marathoners shoe, flat and sore. Its been a day

    30、of fighting anxiety, racing to meetings, staying awake, endless work, and trying to get stuff done. 1 It causes you unwilling to stay for one more minute at the office. But how to improve your productivity of your entire work on the end of the day?The biggest step in this end-of-day process is to re

    31、spond to as many emails as possible in thirty minutes of time. The majority of emails hit your inbox during workday hours. By responding to 80% of these or so, you can effectively reduce tomorrows workload. 2 If you can get this done before tomorrow begins, youll be ahead of the game. If you use you

    32、r computer or mobile phone for scheduling your day or taking notes, youll want to keep them on. But please close whatever programs are allowing email or chat messages to ruin your end-of-the-day productivity. Before turning off your computer, you should also exit your Internet browser, and close the

    33、 web pages you had opened. If you start your new day by seeing that articles you were reading, you are starting in the wrong frame of mind. 3Its important to plan your day before it starts. 4A day that starts without a plan is like an engine that needs to warm up before its safe to drive. Perform yo

    34、ur planning the day before, because a day planned in advance allows you to jump in fully prepared, fully planned, and fully ready to get stuff done. Your office space is known as an “environmental factor. ” 5 As Inc. com reported, dirty office can actually ruin your job performance. Then tiding up y

    35、our office, you will become more productive. Its just that simple. By doing so, you feel good with a peaceful state of mind, a sense of refreshment and energy, which will be enough for the following day. A. Each day deserves a fresh start. B. So it is important to have a cleaner. C. The condition of

    36、 it changes the way you think and work. D. You can be less effective when finishing dealing with them. E. Write down everything on your mind that you need to do. F. You are so upset and disappointed about your whole days productivity. G. This is one of the biggest gains you can make towards your pro

    37、ductivity. 答案: 15. FGAEC【文章大意】这是一篇说明文。文章就如何在一天结束的时候提高工作效率提出了一些建议。1. 【解析】选F。上一句提到: 这是一个与焦虑作斗争、参加会议、保持清醒、没完没了的工作、努力把事情做完的日子。下一句提到: 这会导致你不愿意在办公室多待一分钟。该空应该对后一句中的“It”作出解释, 明确是什么导致你不愿意在办公室多待一分钟。承接上文, F选项切题: 你对一整天的工作效率感到非常沮丧和失望。故选F。2. 【解析】选G。前一句提到: 通过回复其中的80%左右, 你可以有效地减少明天的工作量。承接该句, G选项切题: 这是你能在提高工作效率方面所能取

    38、得的最大改进之一。故选G。3. 【解析】选A。前文提到: 如果你从之前阅读的文章开始新的一天, 那你的出发点就错了。可知该空应该提到每一天应该如何开始, 故A选项切题: 每一天都应该有一个新的开始。故选A。4. 【解析】选E。前文提到: 在开始前计划好你的一天是很重要的。那么该空应该提到如何计划好自己的一天。故E选项切题: 把你需要做的事都写下来。 故选E。5. 【解析】选C。前文提到: 你的办公空间被称为“环境因素”。下一句提到: dirty office can actually ruin your job performance脏的办公室会毁掉你的工作绩效。那么该空应该提到你的办公空间会影响你。故C选项切题: 它的状况改变了你思考和工作的方式。故选C。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年外研版英语必修1练习:MODULE 6INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-456011.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1