2021-2022年新教材高中英语 WELCOME UNIT训练(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 WELCOME UNIT训练含解析新人教版必修第一册 2021 2022 新教材 高中英语 UNIT 训练 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、WELCOME UNIT (满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.Questions such as asking a persons age and income are _, so youd better avoid them.AinterestingBawkwardCexcitingDdifficult()2.His impolite words really _the boss, so he was fired immediately.ApleasedBworriedCannoyedDinterested()3.So far, we _ English f
2、or more than 7 years.Aare studyingBstudyCwill studyDhave studied()4._ weather it is today!AWhat fine aBHow fine aCWhat fineDHow fine()5.When I passed by our teachers office, I found him still _ there.AworkingBworkedCto workDworks()6.I hate going out alone, so I take my sister for _.AinformationBhelp
3、CsuggestionDcompany()7.Im sorry I cant go out with you because I have to _ for the coming exam.AplayBreviseCdesignDfinish()8.It is a tradition in America to _ gifts with friends and family members during the festivals.AchangeBbuyCexchangeDsend()9.All the students are looking forward to _ to the amus
4、ement park.AtakingBtakeCto takeDbeing taken()10.So _ nobody else agrees with me?Awhat ifBwhat forCfor whatDwhat about【答案】15BCDCA610DBCDA第二部分阅读(20分)A(2020河南省鹤壁市高级中学高一上学期第一次段考)What a day! I started at my new school this morning and had the best time.I made lots of new friends and really liked my teach
5、ers.I was nervous the night before, but I had no reason to be.Everyone was so friendly and polite.They made me feel at ease.It was like Id been at the school for a hundred years!The day started very early at 7:00 a.m.I had my breakfast downstairs with my mom.She could tell that I was very nervous.Mo
6、m kept asking me what was wrong.She told me I had nothing to worry about and that everyone was going to love me.If they didnt love me, Mom said to send them her way for a good talking to.I couldnt stop laughing.My mom dropped me off at the school gates about five minutes before the bell.A little blo
7、nde(金发的)girl got dropped off at the same time and started waving(招手)at me.She ran over and told me her name was Abigail.She was very nice and we became close friends straight away.We spent all morning together and began to talk to another girl called Stacey.The three of us sat together in class all
8、day and we even made our way home together! It went so quickly.Our teacher told us that tomorrow we would really start learning and developing new skills.I cannot wait until tomorrow and feel as though I am really going to enjoy my time at my new school.I only hope that my new friends feel the same
9、way too.()11.How did the author feel the night before her new school?ATired.BExcited.CWorried.DRelaxed.()12.What did the author think of her mothers advice?AClear.BFunny.CReasonable.DExcellent.()13.What happened on the authors first day of school?AShe met many nice people.BShe had a hurried breakfas
10、t.CShe learned some new skills.DShe arrived at school very early.【语篇解读】作者生动地回顾了当初上高中时的情形:开学之前,非常焦急,其母亲幽默地开导她。到了学校,Abigail大方地和她打招呼,并成为好朋友,然后又结识了Stacey。由此,作者开始期盼新的学习生活。11C细节理解题。根据第一段中的 “I was nervous the night before”可知,开学之前,作者对新的高中生活是非常焦虑的。故选C。12B推理判断题。根据第二段可知,作者的母亲在她上学前幽默地开导了她,告诉她不要担心,每个人都会喜欢她的。由第二段
11、最后一句话 “I couldnt stop laughing.”可知,作者认为她母亲的建议很好笑。故选B。13A推理判断题。根据第二段第一、二句“The day started very early at 7:00 a.m. I had my breakfast downstairs with my mom.”可知,B项不合文意。根据第三段最后一句“Our teacher told us that tomorrow we would really start learning and developing new skills.”可知,C项不合文意。根据第三段第一句“My mom droppe
12、d me off at the school gates about five minutes before the bell.”可知,D项不合文意。故选。B(2020内蒙古集宁一中(西校区)高一上学期第一次月考)Its school time again! Youre probably feeling excited and maybe a little sad for the vacation is over.Some kids feel nervous on the first day of school because of all the new things: new teache
13、rs, new friends, and maybe even a new school.Luckily, these “new” worries only stick around(待在原处)for a little while.Lets find out more about going back to school.Most teachers kick_off the school year by introducing themselves and talking about what youll be doing that year.Some teachers give studen
14、ts a chance to tell something about themselves to the rest of the class.When teachers do the talking on the first day, they often go over classroom rules so youll know whats allowed and whats not.Pay close attention so youll know if you need to raise your hand to ask a question and what the rules ar
15、e about visiting the restroom.You might already know a lot of people in your class on the first day.But its a great day to make new friends, so try to say “hello” to the kids you know and new ones that you dont.Make the first move and youll be glad about what you did and so will your new friends!Mos
16、t teachers let you pick your own seat on the first day, but by the second or third morning, theyll have mapped out a seating plan.Its a good idea to write down where your seat is in your notebook so you dont forget.Here are a few final tips for a fantastic(奇异的)first day: Get enough sleep.Have a heal
17、thy breakfast.Try your best.Develop good work habits, like writing down your assignments(作业)and handing in your homework on time.Take your time with schoolwork.If you dont understand something, ask the teacher.()14.In the second paragraph, the underlined phrase “kick_off” most probably means “_”Ajum
18、p overBstartCtalk aboutDfinish()15.Which of the following is TRUE according to the passage?AAll students feel excited about a new term.BAll teachers let students pick their seats.CNew school worries do not last very long.DBeing hard-working helps make new friends.()16.Whats the authors purpose in wr
19、iting this passage?ATo provide students with some advice on starting a new school term.BTo encourage students to work harder in a new school term.CTo teach children the importance of starting school.DTo introduce a way to improve students learning ability.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了在新学期的第一天我们可能遇见的事情以及我们对新学
20、期的准备。14B词义猜测题。根据画线词所在句“Most teachers kick off the school year by introducing themselves and talking about what youll be doing that year.” 可知,大多数老师都通过自我介绍和谈论你这年将要做的事情来启动新学期。并且本文主要介绍的也是新学期开始的事情。所以画线词kick off意为“开始”。15C细节理解题。根据第一段中“Luckily, these new worries only stick around(呆在原处)for a little while. ”可
21、知,新的烦恼不会持续太久。16A推理判断题。本文主要介绍了在新学期的第一天我们可能遇见的事情以及我们对新学期的准备。因此作者目的是为学生提供开始新学期的建议。故选A项。CWe have to make certain our limited money is well spent.But what should we spend our money on? A 20-year study conducted by Dr.Gilovich, a professor at Cormell University, reached a powerful and direct conclusion: d
22、ont spend your money on things.The trouble with things is that the happiness they provide peters_out.We get used to new belongings, and what once seemed exciting quickly becomes normal.We keep raising the bar and always look for an even better one.Belongings, by their nature, cause comparisons.We bu
23、y a new car and are thrilled with it until a friend buys a better oneand theres always someone with a better one.Most of us usually assume that the happiness we get from buying something will last as long as the thing itself.It seems intuitive(直觉的) that spending money on something we can see, hear,
24、and touch on a lasting basis delivers the best value.But its not the case at all.Gilovich has found that experiences deliver more-lasting happiness than things.Experiences become a part of our identity.Everyones experience is unique.We are not our belongings, but we are the total of everything weve
25、seen, the things weve done, and the places weve been to.“Our experiences are a bigger part of ourselves than our material goods,” said Gilovich.“You can really like your material goods.You can even think that part of your identity is connected to those things, but they remain separate from you.In co
26、ntrast, your experiences really are part of you.We are the sum total of our experiences.”Besides, we dont compare experiences in the same way that we compare things.Its hard to measure the value of any two experiences, which makes them that much more enjoyable.And expectation of an experience causes
27、 excitement and enjoyment, while expectation of acquiring some goods causes impatience.Experiences are enjoyable from the very first moments of planning, all the way through to the memories you keep.The temporary happiness achieved by buying things can be regarded as “puddles(水坑) of pleasure.” In ot
28、her words, that kind of happiness dies away and leaves us wanting more.Things may last longer than experiences, but the memories that remain are what matter most.()17.Which one can replace the underlined phrase “peters out”?Ais too littleBdisappears slowlyCis not realDcosts too much()18.What does Gi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458748.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
