2021-2022新教材英语人教版必修第二册课时检测:UNIT 3 THE INTERNET PERIOD 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版必修第二册课时检测:UNIT THE INTERNETPERIOD WORD版含解析 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养检测 九 Unit 3Period 1. 阅读理解AOn Tuesday, Apples CEO Tim Cook announced the Apple Watch. The new smart device, which is worn on the wrist, just like a normal watch, can do all the things a cell phone does-and more. At $349, the Apple Watc
2、h is expensive. Some experts doubt that they will become as successful as smartphones. It does seem likely, though, that the device will open yet another door in personal computing. The watch is the smartest computer yet. It taps you on the wrist whenever a new message comes in. It prepares answers
3、to questions you receive from friends. It reminds you where you parked your car. It tracks your health. It even allows you to send your heartbeat to others. When it goes on sale early next year, it will be Apples first item in a new category of technologywearable computers. If the Apple Watch become
4、s popular, it will change the way the world interacts with computers. People may depend on the smart jewelry even more than they already depend on their phones. “It might not only be a game changer for Apple, but for the entire industry. ” says technology expert Daniel Ives. “A lot of major technolo
5、gy players around the globe are taking notes on what Apple is trying to do here. ”The Apple watch is specially designed for a smaller device. An entire computer fits onto a single chip(芯片). Users will be able to scroll(滚屏)just like they would do on an iPhone. It will have a built-in speaker for alar
6、ms that users can both hear and feel. Pressing the side button brings up contacts so you can communicate with people quickly and easily. Apple Watch also introduces health and fitness apps that can help people lead healthier lives. The built-in heart rate sensor (传感器) and GPS will track calories bur
7、ned and workouts. According to Matt Vella, a writer for TIME magazine, the watch is the most exciting device since the iPad. After actually trying the watch, he says, “It sits on the wrist very naturally. You could easily forget you are wearing the Apple Watch, and you will. ”【语篇概述】本文主要介绍了苹果公司的一个新产品
8、the Apple Watch。它看起来就像普通的手表一样, 但是它的功能却比手机还多。让我们期待这一产品吧。1. What does the underlined sentence in the third paragraph imply?A. Apple Watch will include many new games. B. Many game developers will pay attention to Apple Watch. C. Apple plays an important part in the personal computing field. D. Apple W
9、atch will greatly influence the personal computing field. 【解析】选D。推理判断题。根据画线句句意“它可能不仅改变了苹果的游戏规则, 也改变了整个行业。”可知, Apple Watch将对个人电脑领域产生巨大影响。故选D。2. The fourth paragraph mainly tells us _. A. how the Apple Watch worksB. the small size of the Apple WatchC. what information we can get from the Apple WatchD.
10、 the difference between the Apple Watch and the iPhone【解析】选A。段落大意题。根据第四段第二、三句An entire computer fits onto a single chip. Users will be able to scroll just like they would do on an iPhone. 等内容可知, 本段主要介绍Apple Watch的设计原理以及运行情况。故选A。3. The side button on the Apple Watch is used to_. A. sound the alarmB.
11、adjust the built-in speakerC. build the man-machine communicationD. make the health and fitness apps start working【解析】选C。细节理解题。根据第四段第五句Pressing the side button brings up contacts so you can communicate with people quickly and easily. 可知, 按下侧键可以建立联系, 这样就可以快速、容易地与人交流了。这说明侧键的作用就是人机交流。故选C。4. What is Mat
12、t Vellas attitude towards the Apple Watch?A. Doubtful. B. Favorable. C. Objective. D. Unbelievable. 【解析】选B。细节理解题。根据最后一段第一句According to Matt Vella, a writer for TIME magazine, the watch is the most exciting device since the iPad. 可知, Matt认为这是自iPad以来, 最令人兴奋的产品。显然对这款产品持“赞同”态度。故选B。BAs Internet users bec
13、ome more dependent on the Internet to store information, are people remember less? If you know your computer will save information, why store it in your own personal memory, your brain? Experts are wondering if the Internet is changing what we remember and how. In a recent study, Professor Betsy Spa
14、rrow conducted some experiments. She and her research team wanted to know the Internet is changing memory. In the first experiment, they gave people 40 unimportant facts to type into a computer. The first group of people understood that the computer would save the information. The second group under
15、stood that the computer would not save it. Later, the second group remembered the information better. People in the first group knew they could find the information again, so they did not try to remember it. In another experiment, the researchers gave people facts to remember, and told them where to
16、 find the information on the Internet. The information was in a specific computer folder (文件夹). Surprisingly, people later remember the folder location (位置) better than the facts. When people use the Internet, they do not remember the information. Rather, they remember how to find it. This is called
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459347.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
