2021-2022英语新教材人教版必修第一册训练:UNIT 4 NATURAL DISASTERS PERIOD 2 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022英语新教材人教版必修第一册训练:UNIT 4NATURAL DISASTERS PERIOD WORD版含解析 2021 2022 英语 新教材 人教版 必修 一册 训练 UNIT
- 资源描述:
-
1、UNIT 4Period Two题组A基础练(建议用时:15分钟).单句语法填空1The lift suddenly broke down and I _ (trap) inside.2The soldier died in the war and _ (bury) in the cemetery.3The earthquakes left the whole cities in _ (ruin)4Hearing the news that the town was flooded, Tim was _ shock.5He took a deep _ (breathe), and began
2、to climb the stairs.6Zhuge Liang is a man of great _ (wise) in Chinese legend.7The signs of an economic _ (revive) are only just beginning.8There was a girl in his class who suffered _a serious back disease.9We must make efforts _ (take) exercise for the benefit of our health.10Only one third of the
3、 students in our class _ (be) girls.【答案】1.was trapped2.was buried3.ruins4.in5breath6.wisdom7.revival8.from9.to take10.are.完成句子1I was _ _ _ _ _ last night.我昨晚太兴奋了,睡不着觉。2_ _ _ the students in our class are interested in physics.我们班三分之二的学生对物理感兴趣。3_ _ _, she receives a warm welcome.无论走到哪里,她都受到了热烈欢迎。4He
4、behaved as if _ _ _.他表现得好像什么事情都没发生过一样。5This question _ _ _ _.这个问题容易回答。【答案】1.too excited to fall asleep2.Two thirds of3Everywhere she goes4.nothing had happened5is easy to answer.微写作地震之后,几乎所有的建筑物都严重受损(in ruins)。世界好像(as if)到了末日(come to an end)。然而人们对未来的希望并没有被毁(destroy)。无论朝哪里看,我们都能看到救援人员(rescue workers)
5、工作的身影。他们救出了一些被困在(be trapped in)废墟中的人,并掩埋(bury)死者。他们有时太忙而喝不上(tooto)一口水。_One possible version:After the earthquake, nearly all the buildings were in ruins.It seemed as if the world were coming to an end.However, peoples hope for the future wasnt destroyed.Everywhere we looked, we could see rescue work
6、ers working.They saved some people who were trapped in the ruins, and buried the dead.Sometimes, they were too busy to drink water.They were very great.题组B提升练(建议用时:25分钟).阅读理解Luke has always been my closest and constant companion these past five years.In fact, he is very friendly to me especially whe
7、n I take care of other furry friends in our shelter.There have been a lot of forest fires during the summer season.Not far from our shelter, a forest caught fire during this hot summer.Luke rushed towards the forest where flames sent out a terrible heat.Theres no longer any hope at the moment to wai
8、t for Luke to come back to the shelter.In fact, I was waiting for the firemen to announce me his death in the forest.Suddenly, a fireman burst into my office and informed me that my dog Luke succeeded in saving four cats which were trapped by the flames.Luke seized the kittens, one by one moving the
9、m to a safe place.I immediately accompanied the fireman to the forest to pick up the rescued kittens, but Luke was not there.Then we heard the sound of a dog came from the forest barking furiously.The firemen followed the tracks of the dog until they found him barking loudly by the side of an injure
10、d fireman who was lying on the ground.That day, I was very proud of Luke for his two heroic actions.I paid a visit to the fireman accompanied with my adorable Luke.What a memorable scene when the fireman hugged Luke tightly to his chest! “One thousand thanks, Luke, for saving my life,” the fireman s
11、aid.This true story of love shows us that pets are kind, loving and caring.We should love and protect them.Dont belittle them.Little animals can make enormous things for humans.()1.What did the author think had happened to Luke?ALuke ran away from the shelter for ever.BLuke was afraid of big fire.CL
12、uke was killed by the big fire.DLuke was able to save all the people.()2.Why was the author proud of the Luke?ALuke rescued four cats and a fireman from the fire.BLuke warned people of the coming fire.CLuke took care of other furry animals in the shelter.DLuke has always been my closest and constant
13、 companion.()3.What does the underlined word “belittle” in the last paragraph probably mean?AMake things small.BLook down upon.CLive up to.DThink highly of.()4.What is the authors purpose in writing the passage?ATo stress the role of pets in people life.BTo persuade people to keep pets.CTo call atte
14、ntion to the danger of big fire.DTo share a story of love and care from pets with us.【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了小狗Luke在一场森林大火中,奋不顾身地拯救四只小猫和一个消防员的故事。1C细节理解题。根据第二段中“Theres no longer any hope at the moment to wait for Luke to come back to the shelter.In fact, I was waiting for the firemen to announce me his d
15、eath in the forest.”可知,作者原来认为自己的狗有可能在森林中被烧死。2A细节理解题。根据第四段中“That day, I was very proud of Luke for his two heroic actions.”可知,作者对小狗Luke的两次英勇行为感到自豪。根据第二段中“my dog Luke succeeded in saving four cats which were trapped by the flames.”和第三段中“they found him barking loudly by the side of an injured fireman w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-460205.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
陕西省蓝田县焦岱中学人教版高中英语选修七:UNIT 5 TRAVELING ABROAD 课件 .ppt
