2021高三统考北师大版英语一轮(经典版)课时作业:第一编 BOOK 4 UNIT 11 THE MEDIA WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高三统考北师大版英语一轮经典版课时作业:第一编 BOOK UNIT 11 THE MEDIA WORD版含解析 2021 三统 北师大 英语 一轮 经典 课时 作业 第一 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业.完形填空(2019湖北名校冲刺二模)Looking overwhelmed (淹没) by the attention, Rubi Ibarra celebrated her 15th birthday on a big farm in central Mexico. The _1_ to the event by her father _2_ rapidly and made her a star in her country.Family members had to open a path for the girl through dozens of _3_ and photo
2、graphers so she could reach the Mass (弥撒) for her on a farm in the state of San Luis Potosi. A large board _4_ “Welcome to my 15th birthday party” with Rubis picture towered over the tents and tables _5_ with food.Thousands of people _6_ from across Mexico for the celebration. Rubis party _7_ nation
3、al and international fame after a local event photographer posted on his Facebook page a video of the girls father _8_ a birthday party complete with food, horse races and local bands. In the video, Crescencio Ibarra _9_ describes the party and prizes, before announcing that “everyone is _10_ invite
4、d.”Rubis mother later _11_ that Crescencio had only been referring to everyone in the _12_ communities, not the world, but by then the video had been picked up many times on YouTube and had been seen by millions.Mexican airline Interjet published a promotion offering 30% _13_ on flights to San Luis
5、Potosi, under the slogan “Are you going to Rubis party?” Actor Gael Garcia Bernal made a funny video of the invitation, and singer Luis Antonio Lopez wrote a lovely _14_ especially for Rubi.Several hundred guests _15_ on the morning of the day for the party, but the number increased as the day _16_
6、so that by evening there were thousands and the event looked like a rock concert. Cars _17_ the access roads to the communities and police monitored the _18_.“What happened with Rubi is an interesting example of how the _19_ amplifies (放大) peoples personal lives and how _20_ media look for stories o
7、n social networks to bring in new audiences,” said Sergio Octavio Contreras, a professor from a Mexican university.篇章导读:本文是一篇说明文。文章介绍了一名墨西哥女孩的父亲录制了一段描述生日派对的视频,并在视频中对所有人都诚挚地发出了邀请,这段视频被当地一名活动摄影师在他的Facebook页面上发布了。结果,吸引了成千上万人去参加派对,场景就像是一个盛大的音乐会。1.A.argumentBinvitationC.planDsecret答案:B根据上文“Rubi Ibarra在墨西
8、哥中部的一个大农场庆祝自己的15岁生日”可知,此处指“她父亲邀请她参加这次活动”。故B选项正确。2.A.troubledBmovedC.switchedDspread答案:D根据下文“她成了国内明星”可知,此处指“消息迅速传开”。故D选项正确。3.A.reportersBdoctorsC.teachersDscientists答案:A根据下文“成千上万的人从墨西哥各地赶来参加庆祝活动”可知,此次活动应该是吸引了大量的记者。故A选项正确。4.A.lyingBsayingC.confirmingDpromising答案:B根据语境可知,此处指“一个巨大的板子上写着欢迎来到我的15岁生日聚会”。故
9、B选项正确。5.A.finishedBlinkedC.filledDshared答案:C根据语境可知,此处指“摆满食物的桌子”,be filled with “充满;装满”。故C选项正确。6.A.heardBdatedC.keptDcame答案:D根据语境可知,此处指“成千上万的人从墨西哥各地赶来参加庆祝活动”,come from “来自”。故D选项正确。7.A.gainedBacceptedC.touchedDproduced答案:A根据上文描述可知,此处应指“鲁比的生日派对吸引了国内外的关注”。故A选项正确。8.A.complainingBrecallingC.describingDref
10、lecting答案:C根据语境可知,此处指“当地一名活动摄影师在他的Facebook页面上发布了一段视频,视频中女孩的父亲描述了一个由食物、赛马和当地乐队组成的生日派对”。故C选项正确。9.A.wiselyBimpolitelyC.proudlyDguiltily答案:C根据语境可知,此处指女孩的父亲Crescencio Ibarra “自豪地描述了派对和奖品”。故C选项正确。10.A.accidentallyBsincerelyC.unwillinglyDunbelievably答案:B根据语境可知,此处应指“诚挚地邀请所有人”。故B选项正确。11.A.explainedBprovedC.r
11、efusedDintroduced答案:A根据语境可知,此处指“鲁比的妈妈随后解释说”。故A选项正确。12.A.friendlyBdifferentC.otherDneighbouring答案:D根据下文“not the world”可知,此处指“鲁比的父亲Crescencio只提到了邻近社区的每个人”。故D选项正确。13.A.protectionsBdiscountsC.suggestionsDservices答案:B根据语境可知,此处指“墨西哥Interjet航空公司在飞往圣路易斯波托西的航班上发布了一项促销活动,提供30%的折扣”。故B选项正确。14.A.diaryBletterC.so
12、ngDbook答案:C根据语境可知,此处指“歌手Luis Antonio Lopez专门为鲁比写了一首甜美的歌曲”。故C选项正确。15.A.arrivedBresearchedC.tookDcarried答案:A根据语境可知,此处指“那天早上有几百名客人来参加聚会”。故A选项正确。16.A.determinedBreachedC.progressedDformed答案:C根据语境可知,此处指“但随着时间的推移,来参加晚会的客人越来越多”。progress “(时间上)推移,流逝”。故C选项正确。17.A.limitedBblockedC.controlledDdestroyed答案:B根据上文
13、“到晚上就有几千人,整个晚会就像一场摇滚音乐会”可知,此处指“汽车阻塞了通往社区的道路”。故B选项正确。18.A.competitionBsituationC.adventureDdecision答案:B由于太多的人来参加派对,汽车阻塞了交通,此处应指“警察监控着局势”。故B选项正确。19.A.videoBtelevisionC.newspaperDInternet答案:D根据上文的描述,可知鲁比的生日派对之所以如此吸引人们的注意力,是因为描述派对的视频在网上得到了快速传播。故D选项正确。20.A.traditionalBfashionableC.perfectDspecial答案:A根据语境
14、“media look for stories on social networks to bring in new audiences”可知,此处指“传统媒体如何寻找故事”,故A选项正确。.阅读理解A(2020石家庄市重点高中高三毕业班摸底考试) If you want to know the world, you must know famous global media. Here are four wellknown ones recommended to help you learn about world affairs without leaving home.The Sun (
15、http:/www. thesun. co. uk)The Sun is a popular newspaper owned by News Corporation founded by Keith Rupert Murdoch. It is filled with the jokes about heads of state and major events both inside and outside Britain such as mayors trousers not being tied properly, politicians sleeping during conferenc
16、es and so on. Its lively and popular style just meets the taste of the lower classes. Now its annual circulation (发行量) has reached 23,100,000 copies.Daily Mail (http:/www. dailymail. co. uk)Daily Mail, compared to The Sun, is a little more serious. Reading the Daily Mail can not only understand majo
17、r political and economic events, but also read some relaxing and helpful contents. Wellknown for female favorite topics, it is extremely popular with middleclass housewives. Now its annual circulation has come to 20,930,000 copies.The Onion (http:/www. theonion. com)Tne Onion is the most popular sat
18、irical (讽刺的) magazine in the United States with a circulation of 6,900,000 copies a year, covering domestic, foreign and local news and including entertaining newspapers and websites. Most onion readers are between 18 and 44 years old.The New Yorker (https:/www. newworker. com)The New Yorker is a co
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-515222.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
