山西省太原市2014高考英语一轮 阅读理解暑假训练题(10).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 山西省太原市2014高考英语一轮 阅读理解暑假训练题10 山西省 太原市 2014 高考 英语 一轮 阅读 理解 暑假 训练 10
- 资源描述:
-
1、太原市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)训练题(10)及答案A Camp memories last forever! We make sure they are unforgettable! Shadow Ridge Summer Camps offer so many exciting things for campers to do. Unlike other camp programs that include horses as a small part of their program, at Shadow Ridge horses ARE the program! We are
2、 100% horses from stable(马厩) management, nature walks, and track rides to bedroom furnishings. Horses help us achieve many of our aims. Girls can learn to develop responsibility, self-confidence and personal connections in their lives while having fun. Using horses as a wonderful tool for education,
3、 our camps offer an interesting place for growth and learning. Imagine each girl having her very own horse to spend time with and a best friend to love and take care of. Each camper is responsible for a horses for the week. Our riding program provides a lot of riding and lesson time. Campers will le
4、arn how to take care of the horse and the tack(马具), as well as how to ride. Days are filled with horse-related activities to strengthen the connection between each girl and horse, as the girls learn to work safely around the horses. At shadow Ridge we try to create a loving, caring family atmosphere
5、 for our campers. We have “The Bunkhouse”(4 girls), the “Wranglers Roots”(4 girls), and “The Hideout”(2 girls) in our comfortable 177-year-old farm house. All meals are home cooked, offering delicious and healthy food for the hungry riders. Our excellent activities create personalized memories of yo
6、ur childs vacation. Each child will receive a camp T-shirt and a photo to album (usually 300500 pictures) of their stay at camp. Our camps are offered during June, July and August 2007, for small groups of girls aged 1316,not only from Canada but also other parts of the world. We will send you full
7、program descriptions at your request.56. What is the main purpose of the passage? A. To attract people to the camps. B. To talk about camping experiences C. To describe the programs of the camps D. To explain the aims of the camps57. What do we know about the camp programs at Shadow Ridge? A. Camper
8、s are required to wear camp T-shirts. B. Horses play a central role in the activities. C. Campers learn to cook food for themselves. D. Horse lessons are offered all the year round.58. The program at Shadow Ridge mainly aim to help people _. A. understand horses better B. enjoy a family atmosphere C
9、. have fun above other things D. achieve an educational purpose59. The passage is written mainly for _. A. horse riders B. teenager girls C. parents D. international travelers参考答案56-59 ABDC *结束6、(福州市2011届高三年级第一次质量检查) Last weekend,20,000 people gathered in the state of Georgia to watch students from
10、28 countries compete with robots they built. More than ten thousand students and more than five hundred robots took part in the competition. The students and their robots competed at the FIRST Championship at the Georgia Dome in Atlanta. FIRST is the short way of saying the organizations complete na
11、me:For Inspiration and Recognition of Science and Technology. Almost 1.700 high school teams entered a level of competition called LUNACY. In January, the organization sent supplies for robots to each team. The teams had six weeks to build robots that could compete in the LUNACY game. The playing ar
12、ea had six robots, three on each team. Each robot had another vehicle, or trailer(拖车),connected to it. The robots had to pick up 1arge balls and throw them into the trailers of opposing robots. The robots were moving on a surface where they could slide. An alliance(联盟)of teams from California,Illino
13、is and Michigan won the LUNACY competition. A second competition involved building a robot that could travel on uneven surfaces,move objects with unusual shapes and resist physical stress. Another competition was for younger students,aged from 9 to 14.They had to design. build and program robots to
14、explore the Earths climate. American inventor Dean Kamen started FIRST in 1989. The organization holds robot competitions around the world. It offers programs that help young people learn more about science, technology,engineering and mathematics,which build life skills. Many companies provide suppo
15、rt to the organization. Mister Kamen says the goal is about more than building robots. He says the student competitors showed they could deal with difficult technological problems.And.1le says that is good news because the world needs creative thinkers to help with increasingly complex problems in t
16、he future.(1)The Robot Competition was organized by_Athe state of GeorgiaBan organization named FIRSTCAmerican inventor Dean KamenDsome companies from California(2)The robots in the LUNACY game are able to_Atravel on uneven surfacesBexplore the Earths climateCthrow balls into the trailersDmove objec
17、ts with different shapes(3)The main purpose of FIRST is to_Aattract more companies to support themBhelp students under 8 to be interested in scienceCteach students how to build robots on the spotDhelp young people learn science as well as life skills(4)The underlined word that in the last paragraph
18、refers toAthe goal of building robotsBthe students ability to deal with technological problemsCthe goal of the student competitorsDsomething about technological problems【解析】在美国的佐治亚州举办的机器人比赛吸引了来自不同国家的众多选手的参与,组织者希望通过这样的比赛提升年轻人的科学知识,培养生活技能,为未来攻克复杂问题做准备。 (1)B细节理解题。根据第二段后半部分中的内容可知机器人比赛是由个名叫FIRST的组织举办的。(2
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
