《名师一号》2014-2015学年高中英语(外研版)必修一1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师 一号 2014 2015 学年 高中英语 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、语 篇 提 能阅读理解AMy first day of school was very interesting and couldnt be easily forgotten. I hurried to my science class in the morning and found a seat in the back. I waited there for 15 minutes before the bell rang. The science teacher told us about some class rules. No one talked to me nor did I ta
2、lk to anyone else. I was one of those very shy girls. After the science class, I had an English class. I thought it would be boring but it turned out to be very funny. When the classes of the morning ended I went to lunch. I sat outside the dining room with no one to talk to and no food because I wa
3、s too nervous to join the lunch line. I kept looking around hoping to see someone I knew but I never saw anyone.Lunch ended and I went to have my art class. I was the first one there and not even my teacher was there yet. So I sat at my desk and started drawing some pictures. I didnt notice the rest
4、 of the class walking in or the girl that was standing behind me till I was surprised by the voice, “So what are you drawing?” It was a gril who had really long hair. She ended up being my best friend and one of the kindest and liveliest girls I know.In the next class meeting, the teacher asked us t
5、o talk about the past holiday. I was glad to make some new friends in the class. The first day of high school was hard for me but I got through it.语篇解读本文是记叙文。文章主要介绍了作者第一天的高中生活。1What do we know about the writers science class?A. She was 15 minutes late for it.B. She learned some class rules.C. She ma
6、de some new friends.D. She sat in the front row.答案与解析B细节理解题。根据第一段的The science teacher told us about some class rules可知。2According to the writer, the English class was _.A. boring B. interestingC. hard D. useful答案与解析B细节理解题。根据第一段的I thought it would be boring but it turned out to be very funny可知。3The w
7、riter had no lunch because she _.A. wasnt hungryB. forgot the lunchtimeC. was afraid to stand in lineD. didnt like the dining room答案与解析C细节理解题。根据第一段的because I was too nervous to join the lunch line可知。4In the art class, the writer _.A. got to know a lively girlB. talked about her past holidayC. met so
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
