分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型河北省石家庄市43中学2021-2022学年高二年级第一学期10月份月考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:533395
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:130KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省石家庄市43中学2021-2022学年高二年级第一学期10月份月考英语试题 WORD版含解析 河北省 石家庄市 43 中学 2021 2022 学年 年级 第一 学期 10 月份 月考 英语试题
    资源描述:

    1、SFLS 20212022学年第一学期第一次阶段考试11年级英语试题本试卷共5页。全卷满分150分. 考试用时120分钟。注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对

    2、话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话仅读一遍。1. How did the woman feel during the first two days in Thailand?A. Upset. B. appy. C. Tired.2. Where does the conversation take place?A. In a bookstore B. In a shop. C. In a restaurant.3. Why did the man go to Beijing last

    3、 weekend?A. To meet his friend. B. To do shopping. C. To have lunch.4. Whats the relationship between the woman and Franklin?A. Colleagues. B. Classmates. C. Teacher and student.5. What dos the man mean?A. He has been out of job. B. He dislikes his present job. C. He refuses the job offered.第二节(共15小

    4、题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟,听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. How did the woman use to go to work?A. By bus. B. By car. C. On foot.7. What are the speakers mainly talking about?A. Saving traffic fares. B. Protecting the

    5、 earth. C. Riding the bus.听第7段材料,回答第8、9题。8. Why Kate going to the library?A. To borrow some poetry books. B. To write poems about America.C. To get something for her paper.9. What did the man do last weekend?A. He went out with his mother B. He saw the science fiction film. C. He went to the Odeon C

    6、inema听第8段材料,回答第10至12题。10. What class does the woman take?A. English. B. Spanish. C. Art.11. How many times a week dos the man go to school?A. Once. B. Twice. C. Three times.12. Where does the woman work on weekends?A. At the library. B. At the grocery store. C. At the zoo.听第9段材料,回答第13至16题。13. What d

    7、o we know about the woman?A. She knew nothing about the band. B. She wants to join the band, too.C. She was a member of the band.14. How old was the man when he started to play base guitar?A. 15. B. 16. C. 2115. Where does the man usually play music?A. In the city theatres. B. On the town square. C.

    8、 In local clubs.16. Why does the man join the band? A. To make money. B. To have fun. C. To meet stars.听第10段材料,回答第17至20题。17. Where will the classical concert take place?A. In Building B. In a gallery. C. In Building18. What is Larry Higgins?A. A musician. B. A painter. C. A writer. 19. When will Vic

    9、toria present her pictures?A. At 12. B. At 3 pm. C. At 5 pm.20. What event will be held at 4 pm?A The classical concert. B. The show for children. C. The modem art exhibition. 第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABike Share Toronto is the citys official bike s

    10、hare program, designed to give locals and visitors a fun, affordable and convenient alternative to walking, taxis, buses and the subway. There are 200 Bike Share Toronto stations and 2,000 bikes across the city, making Bike Share the most accessible way to get around and explore.How it worksBecome a

    11、n Annual Member or buy a day Pass to access the system.Find an available bike nearby, and get a ride code or use your member key to unlock it.Take as many short rides as you want while your pass or membership is active.Return your bike to any station, and wait for the green light on the dock(停靠点)to

    12、make sure its locked.Choose a planFor visitorsDay Pass: $7. Unlimited 30-minute rides in a 24-hour period.3-Day Pass: $15. Unlimited 30-minute rides in a 72-hour period.For localsMonthly Pass: $25. Unlimited 30-minute rides for a month.Annual Membership: $90. Unlimited 30-minute rides for a whole ye

    13、ar. The Annual Membership is the best deal for locals of Toronto and other frequent riders.The first 30 minutes of each ride is included with the membership or pass price. Avoid extra fees by dropping off your bike every 30 minutes at any other station. If you keep a bike out for longer than 30 minu

    14、tes at a time, you will be charged an extra $1.50 for the first 30 minutes over, $4 for the next 30 minutes, and $7 for each additional 30 minutes after that.Contact usCustomer Service: (855)898-2388Repair Service: (855)-2378Employment Opportunities: (855)898-2498Corporation Partners: (855)898-23981

    15、. Which is the most suitable choice for locals in Toronto?A. 3-Day PassB. Day PassC. Annual MembershipD. Monthly Pass2. How much will the extra fee be if you travel for two hours by bike?A. $5.5B. $12.5C. $19.5D. $213. For more information about working at Bike Share Toronto, which of the following

    16、numbers is for contact?A. (855)898-2388B. (855)898-2378C. (855) 898-2498D. (855)8989-2398【答案】1. C 2. B 3. C【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章介绍了多伦多自行车共享项目的工作机制。【1题详解】细节理解题。根据第六个黑点下的“Annual Membership: $90. Unlimited 30-minute rides for a whole year. The Annual Membership is the best deal for locals of Toronto and

    17、other frequent riders.(年会员:90美元。全年不限时间30分钟。对于多伦多本地人和其他经常乘车的人来说,年度会员是最好的选择。)”可知,多伦多本地人最适合的选择是年度会员。故选C。【2题详解】细节理解题。根据最后一段“If you keep a bike out for longer than 30 minutes at a time, you will be charged an extra $1.50 for the first 30 minutes over, $4 for the next 30 minutes, and $7 for each additiona

    18、l 30 minutes after that.(如果你每次停放自行车的时间超过30分钟,超过30分钟的前30分钟将额外收取1.5美元,接下来的30分钟收取4美元,之后每多停放30分钟收取7美元。)”可知,多骑行了一个半小时,即1.5+4+7=12.5。故选B。【3题详解】细节理解题。根据倒数第二个黑点“Employment Opportunities: (855)898-2498(就业机会:(855)898 - 2498)”可知,想了解更多关于在多伦多共享单车工作的信息,应联系(855) 898-2498。故选C。BMany schools across the US hold gradua

    19、tion ceremonies this time of year. In some schools, even 5 and 6-year-olds observe their graduation from kindergarten. And so can older people, much older. Meet 70-year-old Jerry Reid, who just graduated from the University of Virginia in Charlottesville. He earned a bachelors degree.Mr. Reid might

    20、not look like the average college student; his hair is definitely grayer. But still Jerry Reids age is easy to forget, other UVA students know him as one of their own.Mr. Reid sat into the “Hoo Crew,” a group that cheers loudly for the school at sports events. He also joined a mens group on campus.

    21、He sang drinking songs along with many other students. Mr. Reids school friends say they can talk to him just about anything.About a half century ago, in his 20s, Mr. Reid was not in school. Instead, he was racing cars and chasing girls. But he says his friend Bill invited him to UVA parties.“Bill t

    22、old me what a terrible life I had unless I came up here and went to school with him,” said Reid.That was in 1963. Jerry Reid says it took him 48 years to take that advice. In 2011, he entered college. UVA Professor Luke Wright says Mr. Reid influences students. He opened the minds of the young adult

    23、s. The teacher says Mr. Reid showed them that life does not end at 40. Instead, the 70-year-old college graduate believes that getting older can be the beginning of a dream.“Remember that path that you left waits for you. Its there. Its yours. All you must do is to get out of your own way and get ba

    24、ck to it. And, thats exactly what I did,” said Reid.Mr. Reid says that he and his wife Susan now would take some time off to enjoy his college degree. Then, hell return to UVA to begin studying for his graduate degree.4. Which of the following is true of Mr. Reid?A. He was laughed at by other studen

    25、ts.B. He was interested in study in his youth.C. He enlarged the views of young people.D. He got his graduate degree at the age of 70.5. From the third paragraph, we can infer that Mr. Reid was _.A. considerateB. independentC. intelligentD. energetic6. What does Paragraph 6 mainly discuss?A. How Mr.

    26、 Reid realizes his dream.B. What teachers think of Mr. Reid.C. When Mr. Reid entered college.D. Why the students likes Mr. Reid.7. What lesson can we learn from the story of Jerry Reid?A. It is never too late to learn.B. Two heads are better than one.C. Actions speak louder than words.D. A friend in

    27、 need is a friend indeed.【答案】4. C 5. D 6. B 7. A【解析】【分析】本文是一篇记叙文。讲述了一个70岁的老人上大学并成功毕业并对年轻学生产生了积极影响。【4题详解】推理判断题。根据第六段中的“UVA Professor Luke Wright says Mr. Reid influences students. He opened the minds of the young adults. The teacher says Mr. Reid showed them that life does not end at 40. Instead, the

    28、 70-year-old college graduate believes that getting older can be the beginning of a dream.( 弗吉尼亚大学教授卢克赖特(Luke Wright)说,里德影响了学生。他开阔了年轻人的眼界。这位老师说,里德先生向他们表明,生命并不会在40岁时结束。相反,这位70岁的大学毕业生认为,变老可能是梦想的开始。)”可知,Reid先生70岁大学毕业,打开了年轻学生的视野。40岁并不是人生事业的结束,故选C项。【5题详解】推理判断题。根据第三段“Mr. Reid sat into the “Hoo Crew,” a gr

    29、oup that cheers loudly for the school at sports events. He also joined a mens group on campus. He sang drinking songs along with many other students. Mr. Reids school friends say they can talk to him just about anything. ”可知,70岁的Reid参加了体育比赛的啦啦队,加入了男子团体队,和年轻学生一起唱饮酒歌,无话不谈。故可以推测他是精力充沛的,故选D项。【6题详解】主旨大意题

    30、。根据第六段中的“UVA Professor Luke Wright says Mr. Reid influences students. He opened the minds of the young adults. The teacher says Mr. Reid showed them that life does not end at 40. Instead, the 70-year-old college graduate believes that getting older can be the beginning of a dream.( 弗吉尼亚大学教授卢克赖特(Luke

    31、 Wright)说,里德影响了学生。他开阔了年轻人的眼界。这位老师说,里德先生向他们表明,生命并不会在40岁时结束。相反,这位70岁的大学毕业生认为,变老可能是梦想的开始。)”可知,Reid先生影响了学生,他打开了年轻一代的视野。本段主要讲述Luke Wright教授对他的评价,故选B项。【7题详解】推理判断题。本文主要讲述了一位70高龄的老者依然矢志不渝地上大学并成功毕业。这正映照一句话“活到老,学到老”,故选A项。CWould it surprise you to learn that, like animals, trees communicate with each other and

    32、 pass on their wealth to the next generation?UBC Professor Simard explains how trees are much more complex than most of us ever imagined. Although Charles Darwin thought that trees are competing for survival of the fittest, Simard shows just how wrong he was. In fact, the opposite is true: trees sur

    33、vive through their co-operation and support, passing around necessary nutrition(营养)“depending on who needs it”.Nitrogen(氮)and carbon are shared through miles of underground fungi(真菌)networks, making sure that all trees in the forest ecological system give and receive just the right amount to keep th

    34、em all healthy. This hidden system works in a very similar way to the networks of neurons(神经元)in our brains, and when one tree is destroyed, it affects all.Simard talks about “mother trees”, usually the largest and oldest plants on which all other trees depend. She explains how dying trees pass on t

    35、he wealth to the next generation, transporting important minerals to young trees so they may continue to grow. When humans cut down “mother trees” with no awareness of these highly complex “tree societies” or the networks on which they feed, we are reducing the chances of survival for the entire for

    36、est.“We didnt take any notice of it” Simard says sadly. “Dying trees move nutrition into the young trees before dying, but we never give them chance.” If we could put across the message to the forestry industry, we could make a huge difference towards our environmental protection efforts for the fut

    37、ure.8. The underlined sentence “the opposite is true” in Paragraph 2 probably means that trees .A. compete for survivalB. depend on each otherC. protect their own wealthD. provide support for dying trees9. “Mother trees” are extremely important because they .A. look the largest in size in the forest

    38、B. know more about the complex tree societies”C. seem more likely to be cut down by humansD. pass on nutrition to young trees10. The underlined word “it” in the last paragraph refers to .A. how forestry industry developsB. how trees grow oldC. how “tree societies” workD. how young trees survive11. W

    39、hat would be the best title for the passage?A. Old Trees Communicate Like HumansB. Young Trees Are In Need Of ProtectionC. Trees Contribute To Our SocietyD. Trees Are More Awesome Than You Think【答案】8 B 9. D 10. C 11. D【解析】【分析】文章介绍树和树之间不是你死我活的竞争关系,它们之间是相互依赖的,快要死的树会将自己的营养传给小树让它们更好的成长。【8题详解】词句猜测题。根据文章第

    40、二段的句子“trees survive through their co-operation and support, passing around necessary nutrition depending on who needs it.”(树木通过合作和支持生存下来,“根据需要”传递必要的营养)可知,树木彼此依赖。所以换线词的意思是“彼此依赖”。所以选B。【9题详解】细节理解题。根据文章第四段的句子“She explains how dying trees pass on the wealth to the next generation, transporting important

    41、minerals to young trees so they may continue to grow.”(她解释了垂死的树木是如何将财富传递给下一代的,将重要的矿物质传递给幼树,让它们继续生长。)可知mother trees之所以重要是因为它们将营养传给小树,选D。【10题详解】词句猜测题。根据最后一段“Dying trees move nutrition into the young trees before dying, but we never give them chance”(垂死的树在死前把营养转移到小树身上,但我们从不给它们机会),可知it指的是“树的社会”是怎么运作的,所以

    42、选C。【11题详解】标题确定题:根据全文内容,可知文章介绍树和树之间不是你死我活的竞争关系,它们之间是相互依赖的,快要死的树会将自己的营养传给小树让它们更好的成长,从第一段的句子“Would it surprise you to learn that, like animals, trees communicate with each other and pass on their wealth to the next generation?”(如果你了解到,树木和动物一样,彼此交流,并把它们的财富传给下一代,你会感到惊讶吗)可知作者想要表达的是树要比我们想象的要更加令人惊叹。所以短文的最佳标

    43、题为“树要比我们想象的要更加令人惊叹”。所以选D。DAn air-conditioner has become a sign of middle-class status in developing nations. But as air-conditioners appear from windows and storefronts across the world, scientists are becoming increasingly alarmed about the impact of the gases on which they run.The oldest CFC coola

    44、nts used in air-conditioners, which are highly damaging to the ozone layer, have been largely rejected from use; and the newest ones, used widely in industrialized nations, have little or no effect on the ozone layer. But these newest gases have an another impact they contribute to global warming th

    45、ousands of times more than CO2 does, the standard greenhouse gas. Indeed, the leading scientists in the field have just calculated that if all the equipment entering the world market uses the newest gases currently employed in air-conditioners, up to 27 percent of all global warning will result from

    46、 those gases by 2050.So the treatment to cure one global environmental disaster is now seeding another. There is precious little time to do something, to act, said Stephen O. Andersen, the co-chairman of an international organizations technical and economic advisory panel.Promising technologies wait

    47、, blocked in the wings. In China and a few other countries, room air-conditioners using hydrocarbons which cause little warming or ozone damage are already coming off assembly lines in small numbers but have not yet been approved for sale, in part because the chemicals are flammable (易燃的).Yet in Eur

    48、ope, refrigerators that cool with hydrocarbons have been in use for years, and some companies in the United States, such as Pepsi and Ben and Jerrys, have recently changed in-store coolers from HFCs to hydrocarbons as part of sustainability plans. But the patent is being argued. And some governments

    49、 have still not finished safety testing.Mr. Wypior, whose agency is trying to promote climate-friendly air-conditioning industries in India and China, said: “The technologies are available. Theyre well known. Theyre proven though not at scale. So why arent we moving?”12. Whats Paragraph 2 mainly abo

    50、ut?A. Air-conditioners influence on the ozone layer.B. Scientists efforts to control the greenhouse gases.C. The seriousness of global warning faced by the whole world.D. The harmful effect of the newest gases used in air-conditioners.13. What does the underlined sentence in Paragraph 3 mean?A. Thes

    51、e newest gases are used in the wrong direction.B. These newest gases should be banned from producingC. These newest gases will lead to global warming.D. These newest gases carry both benefits and harms.14 Why are hydrocarbons not widely used in air-conditioners?A. Hydrocarbons are mainly used in ref

    52、rigerators.B. People are still arguing about their security.C. Hydrocarbons are not friendly to the environment.D. Most countries havent mastered the related technologies.15. Whats Mr. Wypiors attitude to climate-friendly air-conditioner?A. Positive.B. Negative.C. Unconcerned.D. Indifferent.【答案】12.

    53、D 13. D 14. B 15. A【解析】【分析】本文是说明文。文章介绍了旧的氯氟化碳制冷剂对臭氧层的破坏和替代品氢氟碳化物制冷剂给全球变暖带来的影响,新型碳氢化合物制冷剂可以解决这一问题,但该产品推广缓慢。【12题详解】主旨大意题。根据第二段“But these newest gases have an another impact they contribute to global warming thousands of times more than CO2 does, the standard greenhouse gas.(但这些最新的气体还有另一个影响它们对全球变暖的贡献是标

    54、准温室气体二氧化碳的数千倍)”和其后给出的研究数据可推知,第二段主要介绍了空调用最新制冷气体造成的影响。故选D项。【13题详解】词句猜测题。根据上文可知,旧的氯氟化碳制冷剂会破坏臭氧层,而替代品氢氟碳化物制冷剂会加速全球变暖,句子“So the treatment to cure one global environmental disaster is now seeding another.”中的“one global environmental disaster”是指“臭氧层遭到破坏”,而“another (disaster)”是指“加速全球变暖”,结合上文可知划线句可理解为:新的氢氟碳化

    55、物制冷剂能解决旧的制冷剂会破坏臭氧层这一问题,但它也带来了新的灾难加速全球变暖。由此推知新的制冷气体既带来了好处,也有坏处。故选D项。【14题详解】推理判断题。根据第四段“In China and a few other countries, room air-conditioners using hydrocarbons which cause little warming or ozone damage are already coming off assembly lines in small numbers but have not yet been approved for sale

    56、, in part because the chemicals are flammable.(在中国和其他一些国家,使用碳氢化合物(几乎不会造成气候变暖或臭氧破坏)的室内空调已经有少量从装配线上下线,但尚未获准销售,部分原因是这种化学物质易燃)”和“But the patent is being argued. And some governments have still not finished safety testing.(但是这项专利正在争论中。一些政府还没有完成安全测试)”可推知,碳氢化合物制冷剂至今尚未广泛用于空调的原因是,它是易燃物质,对于其安全性仍在辩论中。故选B项。【15题

    57、详解】推理判断题。根据第五段“Mr. Wypior, whose agency is trying to promote climate-friendly air-conditioning industries in India and China,(Mr. Wypior所在的机构正试图在印度和中国推广气候友好型空调行业)”可知,Mr. Wypior正在推广气候友好型空调,由此可知,他对这种产品持积极态度。故选A项。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。When youre a writer, fi

    58、nishing your book and publishing it is, your biggest dream. Youre curious gs to how people will react to it, and whether it could sell or not _16_ There are either things you want to change about it, or fear about peoples reaction. Still, you shouldnt let these things stop you from going after your

    59、dream. Below are some of the most common fears that new writers face, and how to beat them.OriginalityFor many new writers, originality is an issue. Considering there are so many writers out there, its hard to know if someone thought of an idea before you did _17_ And its not really pleasant being s

    60、een as a thief. The thing is that its hard to come out with something thats entirely original as well. As long as you put the idea into practice in a different way, it shouldnt be an issue. As long as you are able to cover a topic deeply, as well as provide a new and unique perspective, that should

    61、work.Peoples OpinionIts hard not to think about what people will think about your bock,as they are the ones who have the final word. One of the biggest fears many writers deal with is how their book will be perceived by readers,and its human nature to think about the bad stuff first. Not only youre

    62、afraid you wont get Instagram followers that are fans of the book, but you also fear the book wont sell. _18_ So why let this thought kill your mood? A books goal is to re-frame old information or make new claims, so what people say shouldnt stop you.No Time to WritePeople get busy, its normal. Neve

    63、rtheless, it shouldnt stop you from doing what you love. _19_ You can take that time and use it to write instead. Nobody says that you have to write endless pages in a day. Writing a book is a whole process, and nobody is rushing you. Make sure you schedule your time, so you have time to write at le

    64、ast one hour daily._20_You want fans to connect with you and it can be disheartening when things like your social following grows slowly. Try using tools such as the best tools for Instagram as a means to get followers.A. Growing your fan base.B. Communicate with your fans.C. Dont let the details st

    65、op you from sharing your story.D. You most likely have some spare time that you use doing something else.E. Therefore, youre at risk of being accused of stealing from someones work.F. But sometimes its hard hitting that post button,because things are holding you back.G. However, there will always be

    66、 people disagreeing with you or not liking what you do.【答案】16. F 17. E 18. G 19. D 20. A【解析】【分析】这是一篇说明文。本文讲述了新手作家在职业生涯中会遇到的一些问题以及解决这些问题的方法。【16题详解】空格下一句“There are either things you want to change about it, or fear about peoples reaction.(你要么有一些事情想改变,要么是害怕人们的反应)”提到你或者是想对你的书做一些改变,或者是害怕人们对你书的反应。再根据下一句“S

    67、till, you shouldnt let these things stop you from going after your dream.”可知,然而,你不应该让这些事情阻止你去追求你的梦想。可以推断出空格处应该是在表述你的梦想被阻止了这一主题。F项意为点击邮寄的按钮很难,因为总有一些事情阻碍你。切题,并且此项中的things和空格后表述的两种情况对应,都是阻碍你追求梦想的因素。故选F项。【17题详解】空格后句“And its not really pleasant being seen as a thief.”意为“被当成小偷真的很不愉快”。E项“Therefore, youre a

    68、t risk of being accused of stealing from someones work.”意为“因此,你可能被指控偷别人的作品”,能够承接下文,正因为你被指控偷别人的作品,所以才会被当成小偷,且stealing与thief形成对应关系。故选E项。【18题详解】本篇文章为总分结构,空格所在段落的小标题是Peoples Opinion,这一段介绍的是作家很害怕人们的看法。G项“However, there will always be people disagreeing with you or not liking what you do.( 然而,总会有人不同意你或不喜欢

    69、你所做的事情。)”和本段主旨相符,意思是总会有人不同意你的看法或不喜欢你做的事。再看空格后句“So why let this thought kill your mood?(所以,为什么要让这种想法扼杀你的情绪)”,正因为总会有人有不同意见,所以不应该让这种想法扼杀你的情绪,G项能够引起下文。故选G项。【19题详解】空格所在段落的小标题是No Time to Write,这一段与写作时间有关。根据空格前句“People get busy, its normal. Nevertheless, it shouldnt stop you from doing what you love.( 人们都很

    70、忙,这很正常。然而,它不应该阻止你做你喜欢的事。)”可知,人们很忙,但这不应该阻止你去写作。空格后句“You can take that time and use it to write instead.”意为“你可以花费这些时间去写作”,D项You most likely have some spare time that you use doing something else.意为“你很可能有一些空闲时间做别的事了”,能够承上启下,且与本段主题相符,并且选项中的spare time和空格后句的that time相呼应。故选D项。【20题详解】本题需要选择段落小标题,根据本段最后一句“Tr

    71、y using tools such as the best tools for Instagram as a means to get followers.(试着使用工具诸如最好的图片分享工具作为获得追随者的手段。)”可知,你可以尝试用一些工具作为获取追随者的方法,这里的追随者指代的是作家的书迷,所以本段在讲述的话题与获得书迷有关。A项Growing your fan base.(增长你的粉丝基础)切题。故选A项。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I became

    72、 a magician by accident. When I was nine I learned how to make a coin disappear. At first the magic wasnt any good; it was just a bad _21_ I spent hours each day practising in the bathroom, running through the secret _22_ in front of the mirror.One day I made the coin disappear on the playground. Wh

    73、at a miracle(奇迹)! Dozens of people were _23_. I showed the coin to everyone. Then it disappeared. The kids _24_ and laughed. It was great. Everyone went _25_.The teacher on duty crossed the playground to _26_ more about it. Mrs. Tanner was a(n) _27_ woman who controlled her class with an appetite fo

    74、r punishing students. She marched toward me and _28_ to know what was going on.The coin disappeared for her too. “Do it again,” she said angrily, and I did. My hands were _29_, but when I looked up, everything had _30_. I would remember the look on her face the look of wide-eyed, open-mouthed _31_.I

    75、 kept seeing my teachers face the strict look _32_ into great wonder and joy all at once. The kids too. They had been _33_ immediately from an indifferent(冷漠的)pack of creatures into real people. When the _34_ of worry or pain had gone, the faces that shone without it were amazing.Magicians get to se

    76、e people at their very best, and in this transformation we can see what can only be described as real, actual _35_.21. A. gestureB. trickC. jokeD. word22. A. talksB. messagesC. smilesD. moves23. A. debatingB. performingC. watchingD. playing24. A. screamedB. whisperedC. noddedD. sighed25. A. wrongB.

    77、crazyC. blindD. hungry26. A. leave outB. try outC. find outD. turn out27. A. reliableB. pleasantC. smartD. annoying28. A. demandedB. beggedC. pretendedD. promised29. A. risingB. shakingC. flyingD. dancing30. A. startedB. recoveredC. changedD. ended31. A. reliefB. doubtC. disappointmentD. astonishmen

    78、t32. A. softeningB. fallingC. dividingD. breaking33. A. admiredB. transformedC. freedD. recognized34. A. weightB. attemptC. significanceD. example35. A. kindnessB. talentC. magicD. education【答案】21. B 22. D 23. C 24. A 25. B 26. C 27. D 28. A 29. B 30. C 31. D 32. A 33. B 34. A 35. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。文

    79、章通过讲述作者表演硬币消失的魔术,让围观的人表现出最真实的自我,卸下沉重的心情,变得惊讶和喜悦,从而体现了魔术真正的力量。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:起初,魔术一点也不好;这只是一个糟糕的把戏。A. gesture手势;B. trick把戏,恶作剧;C. joke笑话;D. word单词,话。根据前文“the magic wasnt any good”可知,作者刚开始对于魔术是持否定态度的,所以可推断他认为魔术是糟糕的把戏而已。故选B项。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:我每天花几个小时在浴室里练习,对着镜子练习那些秘密动作。A. talks谈话;B. messages信息;C.

    80、 smiles微笑;D. moves动作。根据前后文可知,作者练习的是如何使硬币消失,再结合常识可知,这涉及到很多秘密的动作。故选D项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:有几十人在观看。A. debating争论;B. performing表演;C. watching观看;D. playing玩耍。根据后文“I showed the coin to everyone.”可知,当时很多人在操场看作者表演魔术。故选C项。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:孩子们又叫又笑。A. screamed尖叫;B.whispered低语;C. nodded点头;D. sighed叹气。根据前文“What

    81、 a miracle(奇迹)! ”及“laughed”可知,孩子们看到硬币消失很激动很兴奋,可推断他们发出尖叫。故选A项。【25题详解】考查形容词词义辨析。句意:每个人都很着迷。A. wrong出问题的;B. crazy疯狂的,着迷的;C. blind盲的;D. hungry饥饿的。根据前文“What a miracle(奇迹)! ”及“The kids _4_and laughed. ”可推断,围观的人都很激动很着迷。故选B项。【26题详解】考查动词短语辨析。句意:值班老师穿过操场去弄清楚更多的情况。A. leave out遗漏;B. try out试用;C. find out弄清楚;D.

    82、turn out结果是。根据后文“She marched toward me and _8_to know what was going on.”可知,值班老师是想了解想弄清楚发生了什么事情。故选C项。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:Mrs. Tanner是一个令人讨厌的女人,她管控着她的班级,总是喜欢惩罚学生。A. reliable可靠的;B. pleasant令人愉悦的;C. smart机智的;D. annoying令人讨厌的。根据后文“who controlled her class with an appetite for punishing students”可知,Mrs.

    83、Tanner喜欢惩罚学生,可推断她不受学生喜欢。故选D项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:她向我走来,要求知道发生了什么事。A. demanded要求;B. begged祈求;C. pretended假装;D. promised承诺。根据前文“Mrs. Tanner was a(n) _7_ woman who controlled her class with an appetite for punishing students.”可知,Mrs. Tanner是一个很严厉的人,所以可推断她的语气是命令式的,所以demanded“要求”符合语境。故选A项。【29题详解】考查动词词义辨析。

    84、句意:我的手在发抖。A. rising升起;B. shaking摇晃,发抖;C. flying飞翔;D. dancing跳舞。根据前文“she said angrily”可知, Mrs. Tanner当时很生气;结合后文“but when I looked up, everything had _10_. I would remember the look on her face the look of wide-eyed, open-mouthed _11_.”中的“but”可推断,作者当时对生气的Mrs. Tanner感到害怕,在表演的时候手忍不住颤抖,但是作者的魔术成功让Mrs. Tan

    85、ner惊呆了。故选B项。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:但当我抬起头时,一切都变了。A. started开始;B. recovered恢复;C. changed改变;D. ended结束。根据前文“she said angrily”可知, Mrs. Tanner当时很生气;根据后文“I would remember the look on her face the look of wide-eyed, open-mouthed _11_.”可知,Mrs. Tanner被作者的魔术惊呆了,所以可知作者表演魔术前后的情况发生了变化。故选C项。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:我会记得她脸

    86、上的表情惊讶得睁大眼睛、张大嘴巴的表情。A. relief减轻;B. doubt怀疑;C. disappointment失望;D. astonishment震惊。根据前文“wide-eyed, open-mouthed”及后文“the strict look _12_ into great wonder and joy all at once”可知,Mrs. Tanner觉得看到了奇迹,所以震惊到目瞪口呆。故选D项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:我一直看着老师的脸严厉的表情突然间变得惊奇和快乐。A. softening使温和;B. falling下降;C. dividing分割;D.

    87、breaking打碎。根据文中的“strict ”及“wonder and joy”可知,老师的表情由生气严厉慢慢趋于柔和。故选A项。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:他们立刻从一群漠不关心的生物变成了真正的人。A. admired羡慕;B. transformed转变;C. freed释放;D. recognized辨认出。根据句中的“an indifferent(冷漠的)pack of creatures”及“real people”可知,这些人前后发生了转变。故选B项。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:当忧虑和痛苦的重量消失后,那些没有焦虑和痛苦的面孔令人惊异。A. weight

    88、重量,负担;B. attempt尝试;C. significance意义;D. example例子。根据常识可知,忧虑和痛苦都是令人沉重的情绪。故选A项。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:魔术师可以看到人们的最佳状态,在这种转变中,我们可以看到那种被描述为真正的魔术的东西。A. kindness善良;B. talent天赋;C. magic魔术;D. education教育。最后一段是升华本段的主题,通过描写作者表演硬币消失的魔术,讲述了魔术让人们表现出最真实的自我,让人们发生了转变,这才是真正的魔术。故选C项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当

    89、的内容(不少于3个单词)或括号内单词的正确形式。This summer I travelled from noisy Beijing to Wuzhen, a beautiful village in Zhejiang Province. Unfolded before me was _36_ unique image of this water countrythe stone bridge and the water flowing, all like fairy tales to me.However, _37_ impressed me most was not the natural

    90、 scenery but the scene of a grandma bathing a little baby in a wooden basin with the door open. My friends couldnt help _38_ (take) pictures of them. To my surprise, the grandma smiled and waved at us. All of a sudden, my heart was filled with _39_ (warm).I shared the photo and my _40_ (forget) expe

    91、rience with my friends. They were _41_ (simple) moved as I was, but at the same time they reminded me of the unpleasant experiences in big cities. We feel embarrassed to see people quarreling in public because they _42_ (step) on accidentally by strangers.According to a recent survey _43_ (make) in

    92、November 2016: 45 percent of the residents dont know the names of their neighbors; 63 percent have never devoted _44_ (they) to talking to their neighbors; 67 percent think that the relationship between them and their neighbors is just so-so, or even bad.Wouldnt it be beautiful to say hello to our n

    93、eighbors who just came back _45_ work and give them a smile?【答案】36. a 37. what 38. taking 39. warmth 40. unforgettable 41. simply 42. are stepped 43. made 44. themselves 45. from【解析】【分析】本文是议论文。作者通过自己去乌镇旅游的亲身经历说明,如果人与人之间多一些交流,多一些善意的理解,这个世界会变得更美好。【36题详解】考查冠词。此处指展现在我面前的是一个独一无二的水乡景象。泛指“一个独一无二的水乡景象”,且uni

    94、que的首字母发音是辅音因素,所以填不定冠词a。【37题详解】考查主语从句。_2_ impressed me most作句子主语,是一个主语从句,引导词在从句中作主语,指给我印象最深的事,所以填what。【38题详解】考查固定句型。cant help doing sth. “情不自禁地做某事”,是固定句型,所以填taking。【39题详解】考查名词。作be filled with的宾语,用名词,所以填warmth。【40题详解】考查形容词。句意:我和我的朋友们分享了这张照片儿和我难忘的经历。修饰名词experience,用形容词,此处指“难忘的”,所以填unforgettable。【41题详解

    95、】考查副词。修饰形容词moved,用副词,所以填simply。【42题详解】考查时态和语态。They与step之间是被动关系,且表示经常或反复发生的动作,用一般现在时。综上所述,用一般现在时的被动语态,所以填are stepped。【43题详解】考查非谓语动词。make与其逻辑主语a recent survey之间是被动关系,所以用过去分词作定语,所以填made。【44题详解】考查固定短语。句意:63%的人从来没有致力于和他们的邻居说话。devote oneself to使自己专心于,致力于,是固定短语,所以填themselves。【45题详解】考查固定短语。这里表示“从工作岗位上回来的邻居”

    96、,came back from“回来”,是固定短语,所以填from。【点睛】小题2考查主语从句。在句中作主语的从句叫主语从句(Subjective Clause).主语从句是一种重要的名词性从句,在高考试题中频频出现.那么高考对它考查的重点是什么? I.由what等连词引导的从句在主语从句中, what = the thing(s) that,它本身在从句中充当某个成分,或是主语,或是宾语,其含义为所做/说/想的.II.由that引导的主语从句that在主语从句中不充当具体的句子成分,也无实际词义,只起连接作用,而且当它在句首时,不能省略.III.由whether或if引导的主语从句wheth

    97、er与if皆可引导主语从句,但放在句首常用whether.IV.由whoever, whatever等引导的主语从句whoever = the person who或anyone who.who也可以引导主语从句,但只表示谁,如:Who will win is not important. anyone与the person皆不能引导从句.V.由it作形式主语引起的主语从句that从句作主语时,常用it作形式主语,而把that引导的主语从句放到句后.在下列情况下,一般使用形式主语it,将主语从句放在句尾.1)谓语是seem, appear, be (im)possible, be a pity

    98、, be a wonder, be likely等.如:It seemed certain that this would win the prize.2)在It is known. ; It is said. ; It is hoped. ; It is believed.等句型中.如:It is said that our school football team won.3)主语从句也可以用it作形式主语,以wh-连接的句子作真实主语,放到句子后面.如:It is still a question when we shall have our sports meet.注意:1)有时在It

    99、 is necessary(important, suggested等)+ that从句结构中, that从句常用should +动词原形形式来表示虚拟语气,其中should常可省去.第四部分 写作(满分40分)第一节(满分15分)46. 假定你是李华,是你校英文报Teens Life编辑。近日收到Ralph同学的求助信。 他无法适应学校的网课,注意力不集中,跟不上老师的节奏,视力也受到了影响,因而感到忧虑。请你用英文给他回一封建议信。要点如下:1.表示理解;2.提出建议;3.表达祝愿。注意:1词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:网课online classes【答案】D

    100、ear Ralph,Sorry to learn you are having trouble getting accustomed to online classes. Actually many of your peers have the same problem. Here are my suggestions.First, keep yourself away from other electronic devices while having online classes, which will stop yourself from being distracted. Beside

    101、s, previewing the lessons before classes will help you keep up with the teachers pace. Healthy eyes are important. So youd better give your eyes regular breaks.It does take time to get used to a new way of study. Wish to see your improvement soon.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生为Ralph同学对无法适应学校的网

    102、课的求助信回一封建议信。【详解】1.词汇积累习惯:be used toget accustomed to建议:advice suggestions分心:absent-minded distracted跟上:followkeep up pace2.句式拓展简单句变复合句原句:Healthy eyes are important. 拓展句:As we know,it is important for us to have healthy eyes . 【点睛】高分句型1 First, keep yourself away from other electronic devices while ha

    103、ving online classes, which will stop yourself from being distracted. (运用了which引导的非限制性定语从句)高分句型2 Besides, previewing the lessons before classes will help you keep up with the teachers pace. (运用了非谓语动词)第二节(满分25分)47. 读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。“Misssy,” I cried to my wife. “Did you

    104、 put his banana skin on my desk?” “No, honey, Meghan probably did.” As Id feared, she had missed the real purpose of my question, which was to make it clear to her that she hadnt done her job of defending my desk against the invader-our naughty girl. I abandoned the conversation.I sat at my desk and

    105、 stared at the screen. I waited patiently for ideas to come to me as I tried to think up exam questions for a test I would give my English students. My wife was off to a party somewhere, but I was not alone. Meghan, our 22-month-old angel, kept me company. Yet her plans seemed to go against mine.She

    106、 followed a daily routine that was both time-consuming and challenging. It included certain basic tasks: watching the fish, sweeping the floor in her room, climbing up and down on her bed.At first I was able to concentrate on designing my test paper. But I was soon sidetracked. I had not counted on

    107、the arrival of the “bib-bibs”-“bib-bibs” were birds. “Bib-bibs!” Meghan screamed excitedly, her eyes alive with expectation. She insisted that I came with her to the window.“In a minute. Just let me finish this question.” I said. She pulled me by the hand (two fingers, actually) toward the window. I

    108、 saw myself as a fool, being led to watch the “bib-bids”. They chattered and leaped back and forth on the lawn just outside our apartment window. Meghan was absorbed, but as I watched them, I still thought about my work. With her attention off me, I left the window and went back to my desk.Five minu

    109、tes later, she returned. She reached up to my keyboard and pressed a bunch of keys, adding a long line of scrabbled letters to my question. I struggled to bring my annoyance under control. “No, thank you, Meghan. Daddys seen your work. I will do it myself.” She backed off.注意:1. 续写词数应为150左右2.请按照如下格式在

    110、答题卡上的相应位置作答。A few minutes later, she stood in front of me with her shoes and socks in her hand._I finally decided to take Meghan to the park._【答案】Possible version1A few minutes later, she stood in front of me with her shoes and socks in her hand. I got it-she wanted me to take her out to the park. I

    111、 pretended I hadnt paid attention. She stepped forward, staring at me with her innocent eyes. “Leave me alone for a while, Meghan,” I said without looking at her. After a few seconds, out of the corner of my eye, I saw tears trickling down her cheek. I felt so terrible that I regretted what I had sa

    112、id. I had to correct my mistake.I finally decided to take Meghan to the park. I turned to her and said, “Sorry, lets go to see more bib-bibs!” She was so excited that she smiled through tears. I held her hand as we walked outside. Wandering through the park, Meghan was like a free bird enjoying hers

    113、elf in the wide blue sky. Seeing her smiley face, I felt much happier than doing my work. I could catch up on it in the evening. Work can always wait, but love cannot.(152 words)Possible version2A few minutes later, she stood in front of me with her shoes and socks in her hand. I knew she would dist

    114、ract me from work as much as possible until she had my full attention. I stood my ground, pretending that I hadnt noticed her. Minutes later, I heard Meghans footsteps as she marched down the hall. Then came a sudden loud from the front door. Scared and worried, I dashed to my daughters rescue. In h

    115、er haste to reach the door knob, she had accidentally knocked over the shoe rack. Shame washed over me as I realized what an irresponsible dad I was being.I finally decided to take Meghan to the park. As I helped her put on her socks and shoes, I kept repenting for my earlier actions. Always busy wi

    116、th my teaching plans, I rarely spent enough quality time with my angel. Even when I got this precious chance, I did everything to get rid of her. On our way, I held on to her little hand, and she beamed a smile that was brighter than the sun. I smiled back at her, and vowed to myself that I would wa

    117、tch over my angel for the rest of my life.(179words)【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了在工作中的作者一直被自己22月大的孩子Meghan拉着去看小鸟,从而无法认真工作的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“几分钟后,她站在我面前,手里拿着鞋子和袜子。”可知,第一段可描写Meghan想要去公园,但作者拒绝了。由第二段首句内容“我最后决定带梅根去公园。”可知,第二段可描写作者最终带上Meghan一起去公园玩耍以及对爱的感悟。2.续写线索:Meghan要去公园假装看不到后悔去公园漫步感悟3.词汇激活行为类:玩的开心:enjoy o

    118、neself/ have a good time流泪:burst into tears/burst out crying /tears running down ones face漫步:stroll/ramble/wander情绪类:后悔:regret/remorse/repent激动:be excited/be moved to tears【点睛】高分句型1.I felt so terrible that I regretted what I had said.句中,sothat引导结果状语从句,其意为“如此以至于”,表达高级。高分句型2.I held her hand as we walked outside. 句中,as引导伴随状语从句,语法表达较高级。高分句型3.Wandering through the park, Meghan was like a free bird enjoying herself in the wide blue sky.句中,现在分词短语作伴随状语从句,表述高级。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省石家庄市43中学2021-2022学年高二年级第一学期10月份月考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-533395.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1