分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型新教材2020-2021学年高中英语外研版选择性必修第三册课时作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545372
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:111KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年高中英语外研版选择性必修第三册课时作业:UNIT 1SECTION USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 高中英语 外研版
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(二)Unit 1Section Using language.阅读理解AOne morning more than thirty years ago, I entered the Track Kitchen, a restaurant where everyone from the humblest (最卑微的) to the most powerful came for breakfast. I noticed an empty chair next to an elderly, unshaven man, who looked somewhat d

    2、isheveled. He was wearing a wornout hat and was alone. I asked if I might join him. He agreed quietly and I sat down to have my breakfast.We cautiously began a conversation and spoke about a wide range of things. We never introduced ourselves. I was concerned that he might have no money and not be a

    3、ble to afford something to eat. So as I rose to go back to the counter and buy a second cup of coffee, I asked, “May I get you something?”“A coffee would be nice.”Then I bought him a cup of coffee. We talked more, and he accepted another cup of coffee. Finally, I rose to leave, wished him well, and

    4、headed for the exit. At the door I met one of my friends. He asked, “How did you get to know Mr. Galbreath?” “Who?” “The man you were sitting with. He is chairman of the Board of Churchill Downs.”I could hardly believe it. I was buying, offering a free breakfast, and feeling pity for one of the worl

    5、ds richest and most powerful men!My few minutes with Mr. Galbreath changed my life. Now I try to treat everyone with respect, no matter who I think they are, and to meet another human being with kindness and sincerity.1What does the underlined word “disheveled” in Paragraph 1 mean?AUnfriendly. BUnti

    6、dy.CGentle. DKind.2Why did the author buy coffee for the old man?AHe thought the old man was poor.BHe wanted to start a conversation.CHe intended to show his politeness.DHe would like to thank the old man.3How did the author probably feel after he talked with his friend? AProud. BPitiful. CAstonishe

    7、d. DRegretful.4What is the message mainly expressed in the story? AWe should learn to be generous. BIt is honourable to help those in need. CPeople in high positions are not like what we expect. DWe should avoid judging people by their appearance.BBefore uploading a photo of ourselves to social medi

    8、a, chances are that well use an app to smooth our skin, enlarge our eyes, and slim our jawlines. With a couple of taps on our mobile phone, we can get a quick fix and present the “best” version of ourselves to the world. However, the problem is, when we simply edit our imperfections out, were also c

    9、hanging the way we look at ourselves.Last month, researchers published the article SelfiesLiving in the Era of Filtered (过滤的) Photographs. The article analyzed photo editing apps bad influences on peoples selfrespect and their possibility of causing appearance anxiety. The researchers also warned th

    10、at such apps may make the young generation misjudge themselves.“These apps allow one to change his or her appearance in minutes and follow an unrealistic standard of beauty,” the article reads.In the past, people might have compared their looks to those of famous persons. But for todays young people

    11、, beauty standards are most likely set by what they see on social media. “From birth, they are born into an age of social platforms where their feelings of selfworth can be based purely on the number of likes and followers that they have, which is linked to how good they look,” British cosmetic doct

    12、or Tijion Esho told The Independent. This is why many young people suffer an identity trouble when it comes to appearance.“Now youve got this daily comparison of your real self to this fake self that you present on social media,” Renee Engeln, a professor of psychology, told the HuffPost website. En

    13、geln further pointed out that when people spend too much time making such comparisons, they may become “beauty sick” and find it difficult to accept what they actually look like. “Because between you and the world is a mirror, its a mirror that travels with you everywhere. You cant seem to put it do

    14、wn,” she told The Washington Post. So when we look in a real mirror, we shouldnt think to ourselves, “Do I look as good as myself in the filtered photos?” Instead, we should think, “I feel good; I have my health.”5What will people probably do before uploading a photo to social media?AHave an operati

    15、on to make their eyes look bigger.BUse some cream to smooth their skin.CUse an app to fix their photos.DEdit their perfections out.6What can we learn from Paragraph 2?AIn many ways, photo editing apps are beneficial to people.BPhoto editing apps are likely to cause peoples anxiety about their appear

    16、ance.CPhoto editing apps can make people more beautiful.DPhoto editing apps help people judge realistic beauty.7When it comes to appearance, why do many young people suffer an identity trouble?ABecause they compare their looks to those of famous persons.BBecause beauty standards are set by social me

    17、dia.CBecause their feelings of selfworth depend on their own likes and dislikes.DBecause their feelings of selfworth depend on their appearance.8Which of the following may Engeln agree with?AFeeling good about what we actually look like.BSpending more time making a comparison of our real self to fak

    18、e self.CTaking a mirror with us everywhere.DTrying to look as good as ourselves in the filtered photos.七选五Many people think of guys as being carefree when it comes to their appearance. But in fact, a lot of guys spend plenty of time in front of the mirror. _1_ Body image is a persons opinions and fe

    19、elings about his or her own body and physical appearance. _2_ You appreciate your body for its abilities and accept its imperfections.So, what can you do to develop a positive body image? Here are some ideas:Recognise your strengths. Different body types are good for different things. What does your

    20、 body do well? Maybe your speed, strength, or coordination (协调) makes you better than others at a certain sport. That may be basketball, table tennis, mountain biking, dancing, or even running. Or perhaps you have skills, like drawing, singing, playing a musical instrument, writing, or acting. _3_Ex

    21、ercise regularly. Exercise can help you look good and feel good about yourself. Good physiques (体形) dont just happen. _4_ You can keep healthy by simply exercising 20 minutes to one hour three times a week. Taking exercise can also lift your spirits. Respect your body! Practising good habitsregular

    22、showering; taking care of your teeth, hair, and skin; wearing clean clothes, and so oncan help you build a positive body image._5_ Your body is just one part of who you are. Your talent for humour, a quick wit (智慧), and all the things make you special. So try not to let small imperfections affect yo

    23、u.AUse this as an opportunity to discover what youre good at.BBe yourself.CThey care just as much as girls do about their body image.DJust explore talents that you feel good about.EThey take hard work, regular workouts, and a healthy habit.FThe good news is that selfimage and body image can be chang

    24、ed.GHaving a positive body image means feeling satisfied with the way you look.课时作业(二).阅读理解A【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述作者在餐厅偶遇一位看似穷酸的老人,作者觉得老人很可怜,与老人聊天并为老人购买了咖啡,殊不知这位老人是世界上最富有的人之一。本文旨在告诉我们不能以貌取人。1答案与解析:B词义猜测题。根据画线单词所在句中的“an elderly, unshaven man”以及下一句中的“He was wearing a wornout hat”可知,这位老人没有刮胡子,戴着一顶破旧的帽子,故推

    25、知画线词的意思是“不整齐的;不整洁的;凌乱的”。2答案与解析:A细节理解题。根据第二段中的“I was concerned that he might have no money and not be able to afford something to eat.”可知,作者担心老人没钱买早餐,故选A项。3答案与解析:C推理判断题。根据倒数第二段中的“I could hardly believe it.”可知作者得知老人的身份后是感到很惊讶的。故选C项。4答案与解析:D主旨大意题。根据最后一段中的“Now I try to treat everyone with respect, no ma

    26、tter who I think they are.”可以得出本文的主旨,即不要以貌取人。故选D项。B【语篇解读】本文是一篇说明文。最近的一篇文章指出,照片编辑软件对人们的自尊产生了不良影响且有可能导致外观焦虑。英国整容医生Tijion Esho认为对于今天的年轻人来说,美丽的标准很可能是由他们在社交媒体上看到的东西决定的,即他们的自我价值感取决于外表的好坏。就此心理学教授Renee Engeln认为人们应该接受自己真实的外表。5答案与解析:C细节理解题。根据第一段的第一句可知,在上传照片到社交媒体之前,人们可能会使用一个应用程序来修一下照片。故选C。6答案与解析:B推理判断题。根据第二段的第

    27、二句可知,照片编辑应用程序很可能会让人们对自己的外表感到焦虑。故选B。7答案与解析:D细节理解题。根据第三段中的“From birth, they are born into. why many young people suffer an identity trouble when it comes to appearance.”可知,一谈到外表,许多年轻人都有自我身份认知的问题,因为他们的自我价值感取决于他们的外表。故选D。8答案与解析:A推理判断题。根据最后一段中的“So when we look in a real mirror. we should think, I feel goo

    28、d; I have my health.”可知,根据Engeln的观点,我们应该接受自己真实的外表。故选A。.七选五【语篇解读】本文是一篇议论文。本文论述了男士形体美的标准,看来似乎大大咧咧的男士们其实也很在乎自己的形象,体形优美会使人自信满满。健康的饮食和经常锻炼都是爱美男士的必修课。1答案与解析:C根据上句“但事实上,很多男士花很多时间在镜子前。”可知C项符合此处语境。故选C项。2答案与解析:G根据上文提示“身体形象是一个人对自己的身体和外表的看法和感受。”再根据空格下句“你欣赏你的身体的能力,接受它的不完美。”可知G项承接上下文,符合此处语境。故选G项。3答案与解析:D根据上文提示“可能是篮球、乒乓球、山地自行车、跳舞,甚至是跑步。或者你有技能,比如画画、唱歌、演奏乐器、写作或表演。”可知D项承接上文,符合此处语境。故选D项。4答案与解析:E根据上文提示“好的体格不是天生的。”再根据空格下句“你可以通过每周锻炼三次,每次20分钟到1小时来保持健康。”可知E项承接上下文,符合此处语境。故选E项。5答案与解析:B此空是一个小标题,要用短小精悍的祈使句。再根据下文内容“你的身体只是你的一部分。你的幽默天赋、敏捷机智,所有这些都让你与众不同。所以不要让小的不完美影响你。”B项Be yourself适合作本段小标题。故选B项。- 6 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年高中英语外研版选择性必修第三册课时作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545372.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1