新教材2021-2022人教版英语选择性必修第一册检测:UNIT 5 WORKING THE LAND (二) LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022人教版英语选择性必修第一册检测:UNIT WORKING THE LAND 二LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2021 2022
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 课下题型练(二)Learning About Language.阅读理解AI have a neighbor we call “Happy”I have never seen her angry at anything and never heard her say a harsh word to anyone or about anyone.Happy and her husband Ben, 70, have a huge garden.They spent many happy hours together working on it.Most of the neighbo
2、rs watched interestingly as Ben doubled the size of their garden.As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we also had such a large garden.As the rest of us spent our dollars at the market, Happy could be seen picking beans in her backyard.Last month, Happy and Ben invited mo
3、st of the neighborhood over for an “allday food festival”We were told to bring gloves and arrive very early in the morning.We didnt know what was about to take place.By 9:00 am., there were nine of us in the garden picking tomatoes, beans, okra, and squash.By 10:00 a.m., there was lots of laughter.W
4、e shared a lot of stories.By five oclock, everyone was a little drunk from the wine and beer.After dinner, we played games.As we were leaving, Happy and Ben handed each of us a shopping bag filled with the bounty of the day, already packaged and frozen.What a delightful gift!Well, the point wasnt so
5、 much about the food.The true gift was a day of friends enjoying one anothers company.None of it would have happened if it had not been for Happy and Bens garden.Now they have a blog about gardening in case we decided to plant a garden.And I am so proud of my tomato plants!语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了作者的邻居
6、。作者有一个邻居,大家都叫她Happy。邻居有一个花园,里面种植了很多瓜果蔬菜。上个月,Happy和丈夫Ben邀请邻居们去他们的花园里做客,并赠给他们许多花园里种植的东西,从此很多邻居也开始建设自己的小花园。1According to Paragraph 2, people wished they also had a garden so that Athey could spend happy times together with their family in itBthey could grow vegetables and sell at the marketCthey could
7、invite their neighbors and hold parties in itDthey didnt have to spend so much money on food解析:选D细节理解题。根据第二段倒数第二句“As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we also had such a large garden.”可知,菜价上涨太快,于是大家都希望能有一个像Happy家那样的大花园,来节约买食物的钱。故选D。2For what purpose did Happy and Ben inv
8、ite the neighbors to their garden?ATo ask them to attend a birthday party.BTo help them get to know each other.CTo let them enjoy what they grew in the garden.DTo ask them to share some interesting stories.解析:选C细节理解题。根据第四段的描述可知,他们主要是让邻居来分享他们在花园中种植的东西。故选C。3What did the writer most probably think of t
9、he time he spent in the garden?AHe thought it was too short but enjoyable.BHe thought it was wonderful.CHe thought it was not as good as he thought.DHe thought it was too terrible.解析:选B推理判断题。根据最后一段内容可知,作者认为在这个花园里度过的时光好极了。故选B。4We can infer that AHappy and her husband Ben dont like spending time with
10、othersBHappy and her husband Ben sometimes quarrel with each otherCHappy and her husband Ben are a generous and warmhearted coupleDHappy and her husband Ben live on the food they grow in their garden解析:选C推理判断题。根据第四段的描述和最后一段中的“The true gift was a day of friends enjoying one anothers company.None of i
11、t would have happened if it had not been for Happy and Bens garden.”可知,作者的邻居待人非常慷慨、热心。他们邀请邻居们到家里做客,并且送给客人们很多自己种植的东西。故选C。BSquare foot gardening is a type of gardening made popular by Mel Bartholemew.It is based on the idea that the wide rows in traditional gardening are a waste of time, work, water a
12、nd area.It shows that quality vegetables can be grown in less space with less work.In this method, the garden space is divided into “beds”Each bed is 44(16 sq ft) (120 cm120 cm, 1.4 m2).The beds are separated by paths (小路).These beds are further divided into squares of about one square foot.Common s
13、pacing is one plant per square for larger plants such as broccoli, four per square for medium large plants like lettuce, nine per square for medium small plants like spinach, and sixteen per square for small plants such as onions and carrots.The weeds (杂草) are removed from the beds and the plants ar
14、e watered from the paths.This stops the soil from being compacted (压紧).Benefits of square foot gardening:Much less work.Normal gardening needs heavy tools to loosen the soil.In this method, the soil is never compacted and it remains loose.Water savings.The loose ground holds the water better.This ty
15、pe of garden needs water less often than other methods.Also, water is placed very near the plant roots.Less water is wasted.Very few weeds.The vegetables form a living mulch (覆盖物) and shade out many weeds before they can start to grow.Pesticides (杀虫剂) are not needed.Natural ways to keep pests away w
16、ork very well in a close space.Many different types of plants in a small area also stop plant diseases from spreading easily.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了平方尺菜园的操作方法和益处。5Why does square foot gardening become popular?AIt makes full use of space.BIt is suggested by Mel Bartholemew.CIt provides more vegetables
17、for people.DIt produces vegetables of higher quality.解析:选A细节理解题。根据第一段中的“It shows that quality vegetables can be grown in less space with less work.”可知,平方尺菜园能够充分利用空间。6Why is the gardening called square foot gardening?AVegetables are grown in the squares.BYou can grow vegetables anywhere by using it.C
18、The smallest bed in it is only one square foot.DThe places where vegetables are grown are too small.解析:选C推理判断题。根据其名称和第一段中的“These beds are further divided into squares of about one square foot.”可知,C项为正确答案。 7What can we infer from the text?ALoose soil is good for plant growth.BOnions and carrots need
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545791.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
