新教材2021-2022学年外研版英语必修第二册课时作业:UNIT 6 EARTH FIRST 18 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年外研版英语必修第二册课时作业:UNIT EARTH FIRST 18 WORD版含解析 新教材 2021 2022
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十八).单句语法填空1A majority(major) of people are aware of the importance of environmental protection.2On average he recites 10 words every day and his English has improved greatly.3In preparation for lectures,I urge you to do(do) more reading.4He established(establish) a new research center in Beij
2、ing last year.5Large amounts of money have been spent(spend) in bringing up his children so far.6This book contributes little to our understanding of the subject.7Devoted(devote) to teaching the deaf children,the young lady has little time to care for her own daughter.8They were taken to the police
3、station as they had entered the area without permission/being permitted(permit)9How do you account for making so many mistakes in your homework?10As far as I am concerned(concern),all the students and teachers should work hard and keep safety in mind.阅读理解AOne day,while I was walking on the street,I
4、saw a young cat attacking an old cat.I immediately ran to them and drove the young cat away.When I got close to the old cat,I found he had got injured.I held him in my arms and rushed to the Best Friends Animal Clinic.There he received important medical care.But with a serious infection(感染) in his l
5、eg,he was far from out of the woodsHe was very sick and in shock.His body temperature was far below normal.He couldnt move and was breathing hard for air.The vet team immediately cleaned his wounds,used medicine to fight off the infection and reduce his pain,and placed him in an oxygen tank.But he w
6、as still getting weaker by the minute.At last,the vet team had to remove his damaged and infected leg to save him.After he recovered,I took him home and named him Tommy.He learned how to ride in a stroller(小推车)Once he got used to the stroller,doors began to open for him.He began going on morning rou
7、nds with me.He made a few furry friends,too,including a Chihuahua.He even had a picnic with the Chihuahua on a blanket under the sunny sky.Though Tommys life as an outdoor cat may have ended,the medical care he received has made it possible for him to have a whole new life.Now Tommy stays very posit
8、ive(积极的)He taught me a good lessonthough bad things happen in our life,we should always stay positive and enjoy what we have.【语篇解读】作者救了一只受伤的猫并且精心照顾他,让他过上了新的生活。1The underlined part in Paragraph 2 means that the cat _Awas making a slow recoveryBwas in great dangerCwas filled with angerDsuffered a lot
9、from his woundsB句意猜测题。根据画线部分后面的“He was very sick and in shock.He couldnt move and was breathing hard for air.”可知,画线部分的内容是指这只猫处于危险之中。2After using medicine to fight off the infection in the cats leg,the vet team found that _Athe cats body got infected tooBthe medicine wasnt very helpfulCthe cats body
10、temperature became normalDthe cat would die unless all his legs were removedB细节理解题。根据文章第二段中的“But he was still getting weaker by the minute.At last,the vet team had to remove his damaged and infected leg to save him.”可知,兽医们发现药物并不能阻止那只猫的伤势恶化。3What does Paragraph 3 mainly tell us?AThe cat was very clev
11、er and friendly.BIt took a long time for the cat to recover.CThat stroller was of great importance to the cat.DThe cat started a new life with the authors help.D段落大意题。根据文章第三段的描述,尤其是其中的“Once he got used to the stroller,doors began to open for him.”可知,本段主要是讲这只猫开始了新的生活。4What did the author learn from t
12、he cat?AWe shouldnt be beaten by bad things.BHumans should treat animals kindly.CBad things can happen to anyone.DAnimals are humans best friends.A推理判断题。根据最后一段中的“He taught me a good lessonthough bad things happen in our life,we should always stay positive and enjoy what we have.”可知,这只猫让作者明白我们不应该被坏事情
13、击败。BWorld Environment Day is celebrated annually on June 5th and was created to inspire people around the globe to take an active part in environmental protection and learn more about ways we can help to guarantee the future of our planet is safe.The very first World Environment Day took place in 19
14、74,established by the United Nations General Assembly on the first day of the Stockholm Conference on the Human Environment that took place in 1972.Each year the United Nations pick a theme and a host city where anyone who is concerned about the environment can talk about environmental topics with o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546525.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
