新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 2 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 2USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 3Family mattersPeriod 2Using language. 单句语法填空1. In recent years some Inuit people in Nunavut have reported (report) increases in bear sightings around human settlements, leading to a belief that populations are increasing. 2. Picking
2、 up her “Lifetime Achievement” award, proud Irene declared (declare) she had no plans to retire from her 36-year-old business. 3. Our hosts shared many of their experiences and recommended (recommend)wonderful places to eat, shop, and visit. 4. When every pupil in the school wears the uniform, nobod
3、y will have/has (have) to worry about fashion(时尚). 5. One study in America found that students grades improved (improve) a little after the school introduced uniforms. 6. While running regularly cant make you live forever, the review says it is (be) more effective at lengthening life than walking, c
4、ycling or swimming. 7. Since 2011, the country has grown (grow) more corn than rice. 8. The Chinese Ministry of Agriculture finds that between 2005-when the government started (start) a soil testing program which gives specific fertilizer recommendations to farmers-and 2011, fertilizer use dropped b
5、y 7. 7 million tons. 9. I quickly lower myself, ducking my head to avoid looking directly into his eyes so he doesnt feel challenged (challenge). 10. True to a gorillas unaggressive nature, the huge animal meant (mean) me no real harm. . 选用所给短语的正确形式填空a series of, aim at, settle for, in the lead, at
6、that moment, no longer, take place1. The government has taken a series of measures to improve the air quality. 2. In 1907, an athlete of South Africa was in the lead until he drank a glass of water somebody offered him. 3. The new marketing project aims at changing the way people look at frozen food
7、. 4. Just at that moment there was a knock on the door. 5. Its no longer a secret. 6. I couldnt afford the house I really wanted, so I had to settle for second best. 7. The film festival takes place in October. . 根据汉语意思完成句子1. 这些建议下个月开始实施。The suggestions come into effect next month. 2. 他不能来参加仪式, 但派了他
8、儿子前来替他。He was unable to come to the ceremony, but he sent his son to accept the award in his place. 3. 8点有一班公共汽车, 不过你最好打电话弄清楚。I think there is a bus at 8 but you had better call to make certain. 4. 这家酒店提供各种各样的设施。The hotel offers a range of facilities. 5. 我经常见到他们。I see them pretty regularly / frequen
9、tly. . 语法填空(2021苏州高一检测)Friendship is indispensable(不可缺少的) to peoples life. A man without friends is like an angel without wings, 1 life will suffer in the long tolerance of 2 (lonely) and depression. Friendship is the mother of our soul, who will warm her kid if hurt 3 (occur). We have many things s
10、uch as happiness, 4 (excite) and bitterness, etc. to share with our friends in life. Thus, it is important 5 (maintain) a true friendship. It takes many special qualities to make a friend. Understanding should come first. Only when we get a better understanding of each other can we gain 6 authentic
11、and meaningful friendship. It also takes a special kind of love that seems to have no end. Never hesitate to show your kindness to your friend when he/she is 7 trouble. Love is not selfish. Love is such a valuable quality 8 (give) by God that we should treasure it all our life. Tolerance is the 9 (t
12、hree)essential part in friendship. We are 10 (absolute) different persons. This individual distinction may cause conflict. But just try to tolerate others so that you can maintain your friendship. 1. whose2. loneliness3. occurs4. excitement5. to maintain6. an7. in8. given9. third10. absolutely. 阅读理解
13、 A话题体裁词数建议用时志愿者日活动应用文2415分钟Volunteer DayWhat better way is there to enjoy your own hobbies while helping others at the same time? Come to Volunteer Day and choose which activity youd like to join for the day. See below for a list of volunteer opportunities for Volunteer Day so you can begin thinking
14、 about which activity you might want to join. A list of volunteer activities: Plant flowers: Do you enjoy being outside in nature? City Parks Association has many great opportunities for people who love to be outdoors. Help plant flowers and bushes in city parks, help lay paths at Cave Springs Park,
15、 or help pick up rubbish around the river banks. These activities are very active, so remember to be prepared with plenty of drinking water! Play with animals: Do you love animals? Lovely Friends is an organization that visits local animal shelters and provides volunteers to spend time with the anim
16、als while their cages are being cleaned. Play with puppies, snuggle with cats, or hand-feed rabbits. Paint houses: Do you enjoy making art? If so, this volunteer opportunity might be just right for you! Happy Homes is a local organization that provides home repairs for needy people in the form of pa
17、inting. For elderly or physically disabled people who cannot do repairs to their homes, Happy Homes provides volunteer painters to repaint old homes, outside or in. Happy Homes also provides painters to create beautiful wall paintings inside schools or community centers. 【语篇概述】这是一篇应用文。文章主要介绍了在志愿者日这一
18、天有哪些可以参加的活动, 并分别介绍了活动内容。1. An outdoor lover probably takes part in _. A. Plant flowersB. Paint housesC. Read to childrenD. Play with animals【解析】选A。细节理解题。根据Plant flowers部分关键句“Do you enjoy being outside in nature? City Parks Association has many great opportunities for people who love to be outdoors.
19、”(你喜欢待在户外的大自然里吗? City Parks Association为喜欢户外活动的人提供了很多好机会。)可知, Plant flowers为喜欢户外活动的人提供了很多好机会。由此可推断出, 一个户外活动爱好者可能会参加Plant flowers。故选A项。2. What do Lovely Friends volunteers do? A. Read books to children. B. Spend time with animals. C. Help plant bushes in parks. D. Pick up garbage along the river. 【解析
20、】选B。细节理解题。根据Play with animals部分关键句“Lovely Friends is an organization that visits local animal shelters and provides volunteers to spend time with the animals while their cages are being cleaned. ”(Lovely Friends是一个组织, 访问当地的动物庇护所, 当动物的笼子被打扫时, 提供志愿者和动物待在一起的机会。)可知, Lovely Friends的志愿者需要做的工作是当动物的笼子被打扫时,
21、和动物待在一起, 照顾它们。故选B项。3. The purpose of the passage is to _. A. educate childrenB. attract volunteersC. comfort the elderlyD. encourage the disabled【解析】选B。推理判断题。根据文章内容及第一段关键句“What better way is there to enjoy your own hobbies while helping others at the same time? Come to Volunteer Day and choose which
22、 activity youd like to join for the day. ”(有什么更好的方法让你在享受自己的爱好的同时帮助别人呢? 来参加志愿者日, 选择在这一天你想参加的活动。)可知, 文章主要介绍了在志愿者日这一天有哪些可以参加的活动, 并分别介绍了活动内容, 目的是吸引志愿者加入其中。故选B项。B话题体裁词数建议用时对孩子参加体育比赛的看法议论文3467分钟You signed up for soccer, and played every game of the season. Sure, youre not the best player on the team, but
23、most days you gave it your all. Do you deserve a trophy (奖杯)? If the decision is up to Carol Dweck, the answer would likely be no. Shes a psychology professor at Stanford University, California. She says a player doesnt have to be the best to get a trophy. But those who receive an award should have
24、to work for it. She suggests trophies go to the most improved player, or the one who contributed most to the team spirit, as well as to those who play the best. “The trophy has to stand for something, ” Dweck told TFK. “If we give a trophy to everyone, then the award has no value. ” Dweck argues tha
25、t giving kids trophies for particular reasons, such as improving in a sport, teaches kids that adults value hard work and trying our best. Others say that theres no harm in giving awards to all kids who play a sport, regardless of how they played or whether or not they improved. “I think we should e
26、ncourage kids participation in sports, ” says Kenneth Barish, a psychology professor at Weill Cornell Medical College, in New York City. “A trophy is one way to encourage kids efforts. ”Barish argues that when we single out only the best or even the most improved players with a trophy, we are teachi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547564.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
