新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 6 PERIOD 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 3DEVELOPING IDEAS WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 高中英语 外研版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。 Unit 6At one with naturePeriod 3Developing ideas. 单句语法填空1. The famous musician, as well as his students, was invited (invite) to perform at the opening ceremony yesterday. 2. He is expert at/in giving you surprises and making you laugh.
2、3. The more he worked, the more energetic(energy) he became. 4. His behavior at the party could lead to him losing(lose) his job. 5. Our funds were limited(limit), and none of the houses in our price range seemed satisfactory. 6. It was fortunate that the driver narrowly(narrow) escaped being killed
3、 in the traffic accident. 7. Its still under debate whether the old bus station should be replaced(replace) with a modern hotel. 8. This is the farm on which I studied the insects three years ago. 9. The man with whom you shook hands just now is our English teacher. 10. It is assumed that the new po
4、licy will be beneficial(benefit) to us all. . 用适当的介词或副词填空1. The government set a limit to the number of the travelers in the place of interest. 2. It is hoped that all the students will benefit from the Hope Project. 3. His fear of meeting people is connected with his unhappy childhood. 4. You shoul
5、d reflect on the plan for a moment, and then make a decision. 5. It is believed that working hard can lead to success. 6. His theory was beyond range of human understanding at that time. 7. In 2011, Tu Youyou discovered artemisinin(青蒿素), a medicine which saved millions of lives. 8. Running is a good
6、 way to keep fit. Similarly, riding a bicycle is good for our health. 9. Well reach the sales targets in a month which we set at the beginning of the year. 10. Allow me one minute in which to change my clothes. . 根据提示补全句子1. 尽管网购改变了我们的生活, 但并不是它的所有影响都是好的。(while)While online shopping has changed our li
7、fe, not all of its effects have been positive. 2. 我从未读过比这更有趣的书。(否定词+比较级)Never have I read a more interesting book than this one. 3. 有那个男孩带路, 我们很容易就找到了他的家。(with复合结构)With the boy leading the way, we found his home easily. 4. 据说慢跑对身体健康有很大好处。(benefit)It is said that jogging is of great benefit to human
8、health. 5. 我姐姐和她的同学们都被亨特老师批评了。(as well as)My sister, as well as her classmates, was criticized by Mr Hunt. . 语法填空(2021杭州高一检测)The British policeman has several nicknames, but the most1 (frequent) used are “copper” and “bobby”. The first name comes from the verb “cop” 2 (mean) “to take” or “capture”,
9、and the second name comes from the first name of Sir Robert Peel, a 19th century politician, 3 was the founder of the police force. An early nickname for the policeman was “peeler”, but this name 4 (die) out up to now. 5 (visit) to England are always deeply impressed by the English police. In fact,
10、6 has become a joke that travellers to Britain, when 7 (ask) for the views of the country, will always say, “I think your policemen are wonderful. ”Well, the English bobby may not always be wonderful, but he is usually a very friendly and 8(help) character just as a song describes, “If you have any
11、9 (difficult), turn 10 a policeman. ”1. frequently2. meaning3. who4. has died5. Visitors6. it7. asked8. helpful9. difficulty10. to. 阅读理解话题体裁词数建议用时恶心食品博物馆说明文2696分钟(2021江苏高一期中调研) Buy a ticket to the Disgusting Food Museum in Sweden, and youll find it is not printed on a piece of paper. “Instead, it is
12、 a vomit bag with our logo”, said the museum founder Samuel West. It was a joke. But it makes sense, to some extent. Inside the museum, foods with some of the worlds most terrible smells are on show. Walking around in it, someone may want to vomit. Yet making people vomit is not the founders purpose
13、. “I want people to realize that disgust is always in the eyes of the beholder”, said West “We usually find things were not familiar with disgusting. ” For example, the tree-ant larvae eaten in Mexico, or the birds nest soup in China. There are nearly 80 items in the museum. They come from Asia, Eur
14、ope, the United States, Central and South America, Africa and Australia. The founder wants people to know that disgust isnt just about taste or smell. Its also about the way the food is produced. In the museum, some foods might taste pretty good, but are produced in a cruel way. Those include French
15、 foie gras. This dish requires force-feeding ducks or geese. Another example is the monkey brain. It is said that in some parts of China, the brain is being eaten while the animal is still alive. West hopes that the museum will help people rethink what is delicacy. He also wants to encourage people
16、to try more food sources that are environmentally friendly. He suggests people eat less meat, especially beef and pork. Instead, he encourages people to eat smaller animals or insects. 【语篇概述】这是一篇说明文。文章主要介绍了一个名为“恶心食品博物馆”的地方, 里面展出了一些世界上最难闻的食物。走在里面, 有人可能想吐。博物馆创办的目的是鼓励人们吃更环保的食物。1. Whats the ticket to th
17、e Disgusting Food Museum like? A. A piece of paper. B. Edible(可食用的)paper with disgusting smell. C. A vomit bag with a logo. D. A piece of paper printing a joke. 【解析】选C。 细节理解题。根据第二段中“Instead, it is a vomit bag with our logo”, said the museum founder Samuel West. ( “相反, 它是一个印有我们标志的呕吐袋”, 博物馆创始人Samuel W
18、est说。)可知, 恶心食品博物馆的门票是印了logo的呕吐袋。选C。2. What does the underlined word “vomit” in Paragraph 2 mean? A. Kick off. B. Fall down. C. Bring up. D. Break in. 【解析】选C。 词义猜测题。根据画线词上文“Inside the museum, foods with some of the worlds most terrible smells are on show. ”可知, 在博物馆内, 正在展出一些世界上最难闻的食物。人走在里面, 可能会想呕吐。画线词
19、意思为“呕吐”。kick off踢开; fall down跌倒; bring up呕吐; break in闯入。故选C。3. The two examples in Paragraph 5 are used to _. A. show the way ducks, geese or monkeys are feedB. introduce the way French foie gras is eatenC. tell readers some cruel ways of food productionD. suggest the difference of food taste betwee
20、n China and France【解析】选C。推理判断题。根据第五段中“In the museum, some foods might taste pretty good, but are produced in a cruel way. Those include French foie gras. This dish requires force-feeding ducks or geese. Another example is the monkey brain. It is said that in some parts of China, the brain is being e
21、aten while the animal is still alive. (在博物馆里, 有些食物可能味道很好, 但制作方法很残忍。其中包括法国鹅肝。这道菜需要对鸭子或鹅强行喂食。另一个例子是猴脑。据说在中国的一些地方, 猴子活着的时候脑子就被吃掉了。)”可知, 第五段中的两个例子是用来告诉读者一些残忍的食物生产方式。故选C。4. Whats the founders main purpose of building the museum? A. To encourage people to eat more environmentally friendly food. B. To advi
22、se people to stop eating animals or insects. C. To let people know that disgust isnt just about taste or smell. D. To inform people of how disgusting some food is. 【解析】选A。 目的意图题。根据最后一段中“He also wants to encourage people to try more food sources that are environmentally friendly. He suggests people e
23、at less meat, especially beef and pork. Instead, he encourages people to eat smaller animals or insects. (他还希望鼓励人们尝试更多的环保食物来源。他建议人们少吃肉, 尤其是牛肉和猪肉。相反, 他鼓励人们吃更小的动物或昆虫。)”可知, 创始人建博物馆的主要目的是鼓励人们吃更环保的食物。故选A。. 阅读填句话题体裁词数建议用时与人交流的技巧说明文2548分钟(2021鹤岗高一检测)How to Make Good Conversation“Conversation is the most so
24、ciable of all human activities. ” I totally agree with this point. Conversation is the main part of everyones daily life. 1. _ Whats more, good conversation is the most interesting part for us. In my view, you should pay attention to the following three issues to make good conversation. To start goo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547581.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋一年级语文上册 课文 4 14 小蜗牛习题课件 新人教版.pptx
