分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型新疆北屯高级中学2021届高三英语10月月考试题.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:550004
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:100KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新疆 高级中学 2021 届高三 英语 10 月月 考试题
    资源描述:

    1、新疆北屯高级中学2021届高三英语10月月考试题 第I卷 (选择题,总分70分)第一部分:阅读理解 (共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。 AWelcome to SummerC; find and book the very best summer camps. Your children are precious so we offer the highest quality of camps that will meet each childs needs and interests. C

    2、atalina Sea Camp Sea Camp offers three one-week sessions to boys and girls aged 8-13 and two three-week sessions to teens aged 12-17. Our hand-picked instructors create an atmosphere of fun and excitement while leading campers to a host of ocean adventures, marine(海洋的) biology, and social summer cam

    3、p activities. Address: Toyon Way, San Bruno, California 94066 Phone: 800-645-1423 Camp CayugaCamp Cayuga is a private summer camp for children aged 6 to 16. The camp is on a 350-acre land in the Pocono Mountains of Northeast Pennsylvania, just outside the village of Honesdale. Its a 3-hour drive fro

    4、m New York City and Philadelphia. Address: 321 Niles Pond Road-Suite ISC, Honesdale, Pennsylvania 18431 Phone: 908-470-1224 Camp RockmontCamp Rockmont is a Christian summer camp for boys, aged 6-16, in the Blue Ridge Mountains of North Carolina. Rockmonts duty of developing boys into healthy young m

    5、en is accomplished through age-appropriate skills, activities, and challenges that help campers to know themselves better. Address: 375 Lake Eden Road, Black Mountain, North Carolina 28711 Phone: 828-686-3885 Primitive Pursuits Overnight CampsPrimitive Pursuits Overnight Camps offer week-long Summer

    6、 Adventure Overnight Camps in New Yorks Finger Lakes to your children aged 11-15. Campers experience a week of nature-based skills training, inspiring challenges, and fun activities under the guidance of skilled instructors. Address: 611 County Rd 13, Van Etten, New York 14889 Phone: 607-272-22921.W

    7、here should a girl of 17 go camping?A.Toyon Way, San Bruno. B.611 County Rd 13, Van Etten.C.375 Lake Eden Road, Black Mountain. D.321 Niles Pond Road- Suite ISC, Honesdale.2.What is special about Camp Rockmont?A.Its targeted at older boys. B.It needs professional skills to accomplish the tasks.C.It

    8、is a camp related to religion. D.It is located in the mountains.3.What do these four camps have in common?A.Children can stay in each camp for more than one week.B.Children can find what they like and be well cared for in each camp.C.Each camp allow boys and girls of more than 6 years old to join in

    9、D.Children need to solve all the problems by themselves in each camp. B With the start of the new term, the students around the country exchange their fun and fashionable clothes for boring school uniforms. But not all schools are fashion deserts. Colorful sports shoes, school bags, T-shirts and eve

    10、n drink containers are breathing life into campuses. The uniform makes us look like a bunch of clones, especially when we are doing morning exercises on the playground, said Qing Pei, a Senior 2 from Shanghai Qibao High School. But the boys wear different sports shoes and girls have different decora

    11、tions in their hair. These are the areas where you can express yourself, said Qing. Although it might be strange for boys to talk about fashion, they do care about what they wear in school, especially shoes, according to Qing. Nike and Adidas basketball shoes, although they are still the must-have i

    12、tems for many of my friends, are becoming out-of-date, Qing added. He explained that Since some famous athletes like Liu Xiang,Subingtian etc. ran so fast in running competitions, running shoes are becoming popular these years. Still in fashion are the various baseball caps and American-style T-shir

    13、ts with random English words printed on them, said Qing. The accuracy of the written message is not important. Often, the words are not spelt correctly. Sometimes they do not even make sense, Qing said with a smile. Besides sports shoes and T-shirts, styles and colors of school bags are another oppo

    14、rtunity for students to express their taste in fashion. Some bags are made more eye-catching by decorating them with small hanging dolls. Other fashionable items are the colorful drink containers which are now popular among girls this term. Some teachers are surprised to see a teenager sucking a bot

    15、tle like this at school and criticize it as a childish regression (退化). But some girls just love it, said Yang Rui, a Senior 3. from High School attached to Xian Jiaotong University.4.Which is NOT the way girls show their personality in school?A.They wear different sports shoes and T-shirts. B.They

    16、take stylish and colorful school bags.C.They have different decorations in their hair. D.They always bring special drinks with them.5.According to Qing Pei, what can be inferred on why students dislike wearing uniforms in school?A.They may look similar to each other so that they cant show their own

    17、personalitiesB.They want to become fashionable and be a film star in the future.C.The uniforms are of bad quality and cant keep warm in Autumn and winter.D.They were forbidden to wear other clothes by their parents.6.What does the underlined word “make sense” in paragraph 5 mean _.A.misunderstand so

    18、methingB.have reasonable meaningsC.have some special feelingsD.be suitable for teenagers to wear7.Which conclusion of the following is WRONG?A.Students also like to follow fashion trends. B.Students nowadays like to be more individual.C.Teachers in school think students behavior are absolutely under

    19、standable .D.Students dont care much whether the words printed on caps or T-shirts are right or not. CCan you imagine what 680,000 tons of food look like? Thats the amount of food wasted in Britain in the year 2019 to 2020, and at the top of the list of wasted food is bread. In the British diet, bre

    20、ad appears in every meal. It is eaten for breakfast, used for sandwiches for lunch and put in soups at dinner. Almost everyone in Britain buys bread. Bread is so important to the British that they use the word “bread” to mean “money” and the word “loaf”to mean “head”. So lets use our “loaves” to und

    21、erstand why so much “bread” is wasted!Even though bread is still sold in such a popular way and in such a large amount, that doesnt mean its made full use of. It seems people are simply buying much more than they need, so they throw away the bread that they dont need. Baker Chris Young explains that

    22、 the British arent valuing their bread because bread is no longer respected. “None of the bread that is thrown away is real breadhomemade or carefully made bread, but is bought from the bread shop.” Another baker Mark Boyle agrees. “If you make something by yourself, you dont want to waste it becaus

    23、e you know how much energy youve put into it. But although home baking is a nice idea, for many its out of their ability because they have to work such long hours every day that they dont have time to make bread by themselves at home. So they simply buy bread and just bring it home to eat.” Perhaps

    24、the British should try to bake bread by themselves, which can probably make their dustbins lighter.8.What can we infer from the passage?A.Bread plays an important part in British diet. B.Different British people like different foods.C.Bread will become less popular in Britain. D.Bread is the favorit

    25、e food for the British.9.If a British boss says to his workers “Please bring your loaves here,” he _.A.wants his workers to eat healthily B.advises his workers to buy more breadC.asks his workers to work more cleverly D.promises to give his workers more money10.Mark Boyle believes that the British t

    26、hrow away much bread mainly because _.A.they are tired of eating bread B.they are too rich to value breadC.they dont like the taste of bread D.they dont put any energy into making bread11.Many British people fail to make bread by themselves at home because _.A.they are very busy B.they dont earn muc

    27、h moneyC.they become lazier than before D.they dont know how to bake bread DTablets are useful devices, but their big screens always make them as a burden to carry around without a bag. Wouldnt it be great if there were a phone with the powers of a tablet that could be folded up and fit neatly into

    28、the hand? Now something like a tablet-shaped but foldable(可折叠的) phone is about to become available. In February, Samsung and Huawei both introduced foldable phones, the Galaxy Fold and Huawei Mate X separately, to the public for the first time. Mobile phone use has entered the “foldable future”, the

    29、 Verge noted. The technology could change our lives in significant ways. These devices, due to their bendable screens, give us the larger screens we want but still fit easily into the pocket. The technology could change other devices too. For example, we could make TVs that stick to walls like poste

    30、rs, or fold up easily to hide away in drawers, which could help increase available space to the maximum. In a keynote address, Justin Denison, Samsungs senior vice president, called the foldable screen “the basis for the smartphone of tomorrow”. “Its a blank canvas (画布) for us to do something beauti

    31、ful together,” he said. So is there nothing to stand in the way of the foldable future? According to tech news website Android Authority, the necessary displays were difficult to produce. In 2012, nine out of ten foldable screens produced were defective or unusable. Today, that 10 percent rate has b

    32、een improved to almost 90 percent. However, at present these foldable devices are expensive. For example, the price of Huawei Mate X is 17, 500 RMB. Thats a price that few people will be able to afford.But if the foldable device isnt going to change the world overnight, there is no doubt that it is

    33、coming. Patrick Moorhead, an industry expert told The Verge, “Few are debating if foldable mobile displays are the future of smartphones; the only question is when and by whom.” 12. What do we know about foldable devices? A. They are too big to fit into the pocket. B. They could bring us much conven

    34、ience. C. They have become available in January. D. They are a burden to carry around without a bag.13. What can we learn from Denisons words? A. The foldable screen has great potential. B. The technology could change other devices too.C. There must be many problems with the technology. D. The produ

    35、ction of foldable phones will soon decrease.14. What does the underlined word in Paragraph 3 mean?A. critical B. negative C. imperfect D. abnormal15. What can be a suitable title for the text? A. Types of foldable phones. B. The coming of foldable devices.C. Popular devices on the market. D. Difficu

    36、lties in producing foldable phones.二、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 What is the difference between happy people and unhappy people? 16._Read the following list of things that HAPPY people do differently from UNHAPPY people and you will know. Well, I can tell you surely that those peopl

    37、e who are really happy, fear less and love a lot more. They see each moment, each challenge, each person as an opportunity to discover more about themselves and the world around them. 17._ Happy people understand that you cant really change a situation by resisting it. But they can feel better by un

    38、derstanding that there might be a reason.18._But , they ask themselves questions like: What can I learn from this? How can I make this better? They always seem to be pleasant and hopeful no matter . They do the things they do because of the meaning it brings into their lives and because they get a s

    39、ense of purpose by doing so. 19._They care more about living a life full of meaning rather than, what in our modern society we would call, living a successful life. The fact here is that most of the time they get both, success and meaning, just because they choose to focus on doing the things they l

    40、ove the most. 20._They make sure that their actions bring meaning and happiness in the lives of many. They look for ways to give and to share the best of themselves with the world and to make other people happy.A. They have an ideal living and a balanced life.B. What are these two kinds of people do

    41、 differently?C. They are kind to themselves and others and they understand the power of love.D. The things happy people do are not for themselves, but for the good of others.E. They are ready to embrace everything in front of them.F. They understand that “Doing what you love is the most important fo

    42、r living a full life”.G. When something unpleasant happens to them, they dont try to fight it, because this will make the situation even worse.三、完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I was in a big hurry today. I had to be somewhere before noon and the traffic was terrible. As I was making

    43、 my way through the traffic, I saw an old man standing on one leg and trying to 21 to the passing cars, in the 22 that one of them would stop. No one stopped. He looked very sweaty and I felt so 23 that he had to stand like that in the terrible 24 . I decided to help him. As soon as I 25 him, I put

    44、my car lights on and pulled over. He was 26 to see a woman, and hesitated to get into my car. I called out to him, “Why dont you get inside? Its so hot.”He 27 seemed a little shocked but he opened the door and got into the car. I 28 the air conditioning for him and then we continued our 29 .He kept

    45、thanking and blessing me all the way. He was a 30 army officer and he said he had been 31 for over three hours.I thanked him for his blessings and asked him where I should drop him off. He said, “I am sure you are a busy lady, 32 drop me here. It will be 33 for me to get a taxi in this area.” I 34 h

    46、im a taxi and he got out of the car and said good-bye , thanking me again.I then rushed on to where I should have gone. As soon as I got in, I got a(n) 35 from my husband saying his company had 36 a big contract. This was a very big 37 because my husbands company was brand-new. I was so happy. I 38

    47、that I had done one small kind thing and 39 we had got so much.I took my husband shopping that day to 40 . My husband asked me to buy something for someone to share some of our good luck.21.A.replaceB.pointC.gestureD.pause22.A.distanceB.disappointmentC.ragsD.hope23.A.amusedB.normalC.sorryD.embarrass

    48、ed24.A.clothesB.heatC.coldnessD.haze25.A.leftB.caught sight ofC.directedD.approached26.A.surprisedB.proudC.depressedD.frightened27.A.onlyB.stillC.alsoD.never28.A.adaptedB.adoptedC.advocatedD.adjusted29.A.debateB.journeyC.lectureD.conversation30.A.presentB.lazyC.retiredD.future31.A.speakingB.quarreli

    49、ngC.waitingD.sitting32.A.soB.whichC.whetherD.because33.A.terrificB.easyC.unfairD.uncomfortable34.A.guaranteeB.promisedC.confirmedD.found35.A.noticeB.callC.announcementD.invitation36.A.wonB.come acrossC.confronted withD.prepared37.A.blowB.errorC.achievementD.discovery38.A.regrettedB.jokedC.complained

    50、D.suggested39.A.in returnB.in totalC.on purposeD.in short40.A.researchB.escapeC.saveD.celebrate四、语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Kobe _(kill) in a helicopter crash on Sunday in California, along with his 13-year-old daughter Gianna and seven other people. Kobe was_famous basketball player. He wo

    51、n five NBA championships and two Olympic gold medals. He was widely considered one of the _ (great) basketball players of his generation during his 20-year career with the Los Angeles Lakers. When he _ (retire) from the NBA in 2016, Kobe was the third-leading scorerin NBA history with 33,643 points.

    52、 The helicopter _ (carry) Kobe and the others crashed into a hilly area in foggy conditions outside Los Angeles.The cause of the crash is under investigation(调查). It took place about 32 kilometers_a basketball training center in Newbury Park, California. Kobe was on his way to attend a youth basketb

    53、all _ (compete) with his daughter. The basketball world reacted to Kobes death with an outpouring of sadness, disbelief and support. Thousands of people gathered to remember the star outside the Staples Center in Los Angeles, _ the Los Angeles Lakers played their home games. From then on, the city w

    54、ould not be_it used to be due to the death of the great basketball star. He will be remembered for_ (inspire) people around the world to pick up a basketball and compete to the very best of their ability.五、短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符

    55、号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线( )划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1、每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。The day before yesterday, I went to the bookstore where is near our school to buy a story book. It was Saturday, so there wasmany people there. With the helps of a shop assistant, I quickly got t

    56、he book that I needed. I was about to leave when I found someone trying to steal a mans money. Although I was nervous, but I tried to think of a way to help. Suddenly, I had good idea. I stepped on the mans foot by purpose. As expected, the mans scream gives the thief a fright, who quick walked out

    57、of the shop. After hear my explanation, the man smiled and expressed her thanks to me.六、 写作184团的苹果新鲜上市,北屯步行街某超市为了拓展苹果市场,需要招聘销售员。假如你是张香香,需要给超市主管王小姐写一封自荐信,内容包括:1. 写信的目的2. 个人优势3. 希望得到回复注意:1. 字迹必须清晰,卷面整洁 2. 可适当增加细节,以使行文连贯 3. 字数不少于100字参考答案答案:1.A; 2.C; 3.B解析:1.细节理解题。根据 Catalina Sea Camp 中 Sea Camp offers

    58、three one-week sessions to boys and girls aged 8-13and two three-week sessions to teens aged 12-17. Address: Toyon Way, San Bruno, California 94066 可知,一个17岁的女孩应该去 Toyon Way, San Bruno野营。故选:A。2.细节理解题。根据Camp Rockmont 中 Camp Rockmont is a Christian summer camp for boys, aged 6-16, in the Blue Ridge Mou

    59、ntains of North Carolina. 可知,Camp Rockmont是一个涉及到宗教的野营。故选:C。3.推理判断题。通过文章对四个营地的介绍,孩子们可以在每个营地找到他们喜欢的东西,并得到很好的照顾。故选:B。 答案:4.D; 5.A; 6.B;7.C解析:4.推理判断题。根据第一、二段中 Colorful sports shoes, school bags, T-shirts and even drink containers are breathing life into campuses. 和 But the boys wear different sports sho

    60、es and girls have different decorations in their hair. 可知,“她们总是带着特殊的饮料”这不是女孩在学校表现个性的方式。故选:D。5.推理判断题。根据第二段第一句“The uniform makes us look like a bunch of clones,especially when we are doing morning exercises on the playground,”可知,根据 Qing Pei 的说法,学生之所以不喜欢在学校穿校服是因为它们可能看起来很相似所以它们不能表现出自己的个性。故选:A。6.词义猜测题。根据

    61、第五段“Still in fashion are the various baseball caps and American-style T-shirts with random(随意的) English words printed on them,”said Qing.“The accuracy of the written message is not important. Often, the words are not spelt correctly. Sometimes they do not evenmake sense,”仍然流行的是各种棒球帽和美式T恤,上面印着随意的英文单词

    62、,“书面信息的准确性并不重要。通常,这些词没有拼写正确。有时他们甚至没有意义。”由此推知划线词的意思是“合理的意义”。故选:B。7.推理判断题。根据最后一段中“Some teachers are surprised to see a teenager sucking a bottle like this at school and criticize it as childish regression(退化). But some girls just love it,”可知,“学校里的老师认为学生的行为是完全可以理解的。”这句话是错误的。故选:C。 答案:8.A; 9.C; 10.D;11.A

    63、解析:8.细节理解题。根据文章第一段 Thats the amount of food wasted in Britain each year, and at the top of the list of wasted food is bread. In the British diet, bread appears in every meal.这就是英国每年浪费的食物数量,在浪费食物的名单上排名第一的是面包。在英国的饮食中,面包出现在每一顿饭中。可知面包在英国饮食中起着重要的作用。故选:A。9.细节理解题。根据文章第二段 Bread is so important to the Britis

    64、h that they use the word bread to mean money and the word loaf (一条面包) to mean head. So lets use our loaves to understand why so much bread is wasted!面包对英国人来说是如此重要,以至于他们用“面包”来表示“钱”,用“面包”(一条面包)来表示“头”。可知如果一个英国老板对他的员工说:“请把你们的面包带到这里来。”意味着要求他的工人更加聪明地工作。故选:C。10.细节理解题。根据文章第五段 Another baker Mark Boyle agrees

    65、. If you make something by yourself, you dont want to waste it because you know how much energy youve put into it.另一位面包师马克博伊尔表示同意,“如果你自己做东西,你不想浪费它,因为你知道你投入了多少精力。”可知马克博伊尔认为英国人抛弃面包主要是因为他们在制作面包时没有投入任何精力。故选:D。11.细节理解题。根据文章第五段 But although home baking is a nice idea, for many its out of their ability bec

    66、ause they have to work such long hours every day that they dont have time to make bread by themselves at home. So they simply buy bread and just bring it home to eat.但对许多人来说,这是他们的能力所不及的,因为他们每天都要工作很长时间,所以他们没有时间自己在家做面包。可知许多英国人不能在家里自己做面包,因为他们很忙。故选:A。 4. 答案:12.B; 13.A; 14.C;15.B解析:12.细节理解题.根据第二段的The tec

    67、hnology could change our lives in significant ways. These devices, due to their bendable screens, give us the larger screens we want but still fit easily into the pocket.The technology could change other devices too.这项技术可以在很大程度上改变我们的生活.这些设备由于其可弯曲的屏幕,给了我们想要的更大的屏幕,但仍然很容易放进口袋.这项技术也可以改变其他设备.可知,可折叠手机能给我们

    68、的生活带来很多便利.故选B.13.推理判断题.根据第五段的Justin Denison, called the foldable screen the foundation for the smartphone of tomorrow. Its a blank canvas (画布) for us to do something beautiful together. Justin Denison称可折叠屏幕是未来智能手机的基础.这是一块空白的画布,我们可以一起做一些美好的事情.可知,我们能从贾斯汀丹尼森的话中了解到可折叠屏幕具有很大的潜力.故选A.14.词义猜测题.根据划线词所在句子In 2

    69、012, nine out of ten foldable screens produced weredefectiveor unusable.2012年,生产的十个可折叠屏幕中有九个有缺陷或无法使用.说明划线词是不完美的.故选C.15.主旨大意题.根据第一段最后一句Wouldnt it be great if there were a phone with the powers of a tablet that could be folded up and fit neatly into the hand?如果有一款具有平板电脑功能的手机,可以折叠起来,整齐地放在手里,那不是很棒吗?和第二段

    70、第一句Now something like a tablet-shaped but foldable phone is about to become available.现在,类似于平板形状的可折叠手机即将问世.可知本文主题是可折叠手机的时代即将到来.故选B. 七选五答案:16-20 B; E; G; F; D解析:【文章大意】快乐的人和不快乐的人间的区别是什么?快乐的人和不快乐的人做的事情有何区别?16. B。由前一句的疑问及后面的youwillknow可知,此处应该是接着的另一个问题。17.E。本段是关于对外界事情快乐的人热爱多余恐惧,因此不管面对他们的是什么,他们都积极地面对。18.G

    71、。快乐的人知道外在环境不一定会因为反抗就发生改变,因此当不愉快的事情发生时,他们不是与之抗争。19.F。快乐的人做事情不是为了野心,钱或我们所谓的成功,而是因为自己真正的爱好,因此做自己真正喜欢的才是生活的意义所在。20.D。快乐的人不自私,因为他们做的事情是为了他人而不是自己。完型:21-25 CDCBD; 26-30ABDBC; 31-35 CABDB; 36-40ACBAD语填:1.was killed 2. a 3.greatest 4. retired 5. carrying 6. from 7. competition 8. where 9. what 10. inspiring短

    72、文改错:The day before yesterday, I went to the bookstore is near our school to buy a story book. It Saturday, so there wasmany people there. With the of a shop assistant, I quickly got the book I needed. I was about to leave when I found someone trying to steal a mans money. Although I was nervous, but I tried to think of a way to help. Suddenly, I had good idea. I stepped on the mans foot purpose. As expected, the mans scream the thief a fright, who walked out of the shop. After my explanation, the man smiled and expressed thanks to me.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新疆北屯高级中学2021届高三英语10月月考试题.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-550004.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1