分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型河南省商开大联考2020-2021学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:551820
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:20
  • 大小:102KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省商开大联考2020-2021学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含解析 河南省 商开大 联考 2020 2021 学年 高二下 学期 期末考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2020-2021学年河南省商开大联考高二下学期期末考试英语试题第一部分 听力第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. How did the woman go to work before? A. By bike. B. By car. C. On foot. 2. What are the speakers talking about? A. A holiday plan. B. Weather. C. Family. 3. What does the

    2、woman plan to do first in the afternoon? A. Go to the bank. B. Prepare for a seminar. C. See the dentist. 4. What is the woman going to clean? A. The toilets. B. The bedrooms. C. The living room. 5. What is the probable relationship between the speakers? A. Classmates. B. Workmates. C. Neighbors. 第二

    3、节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. When does the man finish classes? A. At 4:30 pm. B. At 5:00 pm. C. At 5:30 pm. 7. What kind of exercise does the man usually do at the weekend? A. Swimming. B. Hiking. C. Run

    4、ning. 听第7段材料,回答第8、9题。8. What food does the woman dislike? A. Seafood. B. Vegetables. C. Beef. 9. Where does the conversation probably take place? A. At the seaside. B. In a supermarket. C. In a restaurant. 听第8段材料,回答第10至12题。10. What is the woman? A. A hostess. B. A sportswoman. C. A reporter. 11. On

    5、which day will the fitness center be open? A. June 16. B. July 10. C. August 21. 12. What can people play indoors in the sports center? A. Tennis. B. Volleyball. C. Football. 听第9段材料,回答第13至16题。13. What will the speakers do? A. Make a list. B. Finish a report. C. Do some shopping.14. For whom does the

    6、 woman buy some chocolate? A. The man. B. Her son. C. Herself. 15. What will the woman buy last? A. Fruits. B. Chicken. C. Vegetables. 16. Where are the speakers going to meet? A. At the check-out. B. At the exit. C. At the entrance. 听第10段材料,回答第17至20题。17. Where does the journey end? A. On the bridge

    7、. B. In the parking lot. C. By the side of the river. 18 How long will the journey last? A. About two hours. B. About three hours. C. About four hours. 19 What does the speaker suggest the listeners do? A. Take cameras. B. Go swimming. C. Draw pictures. 20. What is safe for the listeners? A. Enterin

    8、g the woods quietly. B. Leaving the bears alone. C. Going off the group. 第二部分 阅读理解第一节阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AGone a bit too hard on the wallet lately? These awesome events, pop-ups and exhibitions will let you have a good time without spending a coin. Wandering Stars May 26June 6The great

    9、winter festival will land in Melbourne at the end of May. And with it comes a 200-metre-long lantern sculpture in the shape of a giant eel (巨型鳗鱼). Start (or end!) your night out with a walk along Birrarung Marr to be amazed by this wonderful new glowing art piece. FOMO freebiesUntil June 4Want free

    10、stuff (东西)? Of course you do! On Friday nights until June 4, freebie pop-ups will be surprising Melburnians across the city. Think candy giveaways, free drinks, foodie prizes and more. Details will be revealed on the Whats On Melbourne Insatgram. Free lunchtime music pop-upsUntil May 15Take a breath

    11、er from your workday and chill in Melbournes green outdoor spaces. Local musicians will play everything from sweet acoustic (原声的) tunes to jazz. Upcoming sessions run at Buluk Park and Boyd Park, with a handful of special performances for Yirramboi. Flinders Quarter Augmented Art WalkJune 18July 2Ba

    12、ck by popular demand is the reality art walk sensation from 2019. See iconic laneways, hidden shops and amazing architecture as it gets taken over by living art displays. This years walk features 12 lovely creations by awesome local artists. Download the EyeJack app and get exploring!1. What can vis

    13、itors do in Wandering Stars?A. Learn to make lanterns.B. Appreciate a glowing art piece.C. Taste delicious fish.D. Climb various giant sculptures.2. Which of the following should jazz lovers choose to attend?A. Wandering Stars.B. FOMO freebies.C. Free lunchtime music pop-ups.D. Flinders Quarter Augm

    14、ented Art Walk.3. When can you enjoy the architecture art?A. On May 15.B. On May 26.C. On June 4.D. On June 18.【答案】1. B 2. C 3. D【解析】【分析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了可以参加的四个免费活动。【1题详解】细节理解题。根据Wandering Stars 中的“Start (or end!) your night out with a walk along Birrarung Marr to be amazed by this wonderful new glo

    15、wing art piece. (开始(或结束)你的夜晚,沿着Birrarung Marr散步,你会为这一美妙的新的发光艺术品而惊叹)”可知,在Wandering Stars可以欣赏发光艺术品。故选B。【2题详解】细节理解题。根据Free lunchtime music pop-ups中的“Take a breather from your workday and chill in Melbournes green outdoor spaces. Local musicians will play everything from sweet acoustic (原声的) tunes to ja

    16、zz.(在墨尔本绿色的户外空间放松一下你的工作日。当地音乐家将演奏各种音乐,从甜美的原声音乐到爵士乐) ”可知,爵士乐爱好者可知参加Free lunchtime music pop-ups,故选C。【3题详解】细节理解题。根据Flinders Quarter Augmented Art Walk 中的“Back by popular demand is the reality art walk sensation from 2019. See iconic laneways, hidden shops and amazing architecture as it gets taken over

    17、 by living art displays. (受大众需求回归的是2019年的现实艺术漫步感。看到标志性的小巷,隐藏的商店和令人惊叹的建筑,因为它被生活的艺术展示所接管)”可知想要欣赏建筑艺术,可以参加Flinders Quarter Augmented Art Walk,它的时间是June 18July 2(6月18日到7月2日),故选D。BSu Min, a 56-year-old retiree from Henan Province in central China, has never been happier. After accomplishing her familys e

    18、xpectations of dutiful Chinese womanhood, Ms. Su is holding a new identity: fearless road-tripper. For six months, this Chinese aunt has been on a solo drive across China, documenting her journey for more than 1.35 million followers across several social media platforms. Before last fall, Ms. Su had

    19、 rarely traveled. But she had long been fond of the idea of driving. Growing up in Tibet, she sometimes missed the school bus home and had to walk 12 miles through the mountains. Each time a truck passed by, she imagined sitting behind the wheel, safe and comfortable. But cars were rare, and having

    20、one seemed impossible. Then, in late 2019, she came across a video online of someone introducing their camping gear while on a solo road trip. She remembered her childhood dream of drivingthe freedom and comfort it had represented. Over the following months, she watched every video she could find ab

    21、out road trips. She took plentiful notes: which apps they used to find campsites and which tricks they had for saving money. Soon, she made up her mind: Once her grandsons entered preschool, she would embark on a trip of her own. She had bought a small white car several years earlier, with her savin

    22、gs and a monthly pension of around $300.In her videos, she was happy at her newfound freedom. She could go wherever she wanted and stop at any place she liked. Still, Ms. Su blushes when asked about her new fame. “It took me so many years to realize that I had to live for myself.” She paused, “Its s

    23、omething Im waking up to, not something that I just am.”4. Why was Su Mins childhood mentioned?A. To praise she has a strong will.B. To tell us she had a tough childhood.C. To blame the slow economic development.D. To show the background of her love for travel.5. What does the phrase “embark on” in

    24、paragraph 3 mean?A. Finish.B. Shorten.C. Start.D. Cancel.6. What did Su Min come to realize according to the text?A. She should have a life of her own.B. She should save as much as possible.C. Her monthly pension was generous.D. She could make a living by selling videos.7. Whats the best title for t

    25、he text?A. Su Mins Identity Won World AttentionB. A Chinese Aunt Went on a Solo Road TripC. A Retired Traveller Makes the Public AstonishedD. Millions of Followers Make Su Mins Dream Come True【答案】4. D 5. C 6. A 7. B【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章主要讲述了56岁的中国阿姨苏敏独自驾车穿越中国,在多个社交媒体平台上记录了她的旅程,吸引了135万名粉丝。介绍了她开始这一行动的背景

    26、知识和感悟。【4题详解】推理判断题。根据第二段“Before last fall, Ms. Su had rarely traveled. But she had long been fond of the idea of driving. Growing up in Tibet, she sometimes missed the school bus home and had to walk 12 miles through the mountains. Each time a truck passed by, she imagined sitting behind the wheel, s

    27、afe and comfortable. But cars were rare, and having one seemed impossible. Then, in late 2019, she came across a video online of someone introducing their camping gear while on a solo road trip. She remembered her childhood dream of drivingthe freedom and comfort it had represented. (去年秋天之前,苏女士很少旅行。

    28、 但她早就喜欢开车了。在西藏长大的她,有时会错过校车回家,不得不走12英里的山路。每次有卡车经过,她都会想象自己坐在车里,既安全又舒适。 但当时汽车很少,拥有一辆似乎是不可能的。然后,在2019年底,她在网上看到了一个视频,有人在独自旅行时介绍他们的露营装备。她想起了儿时开车的梦想那代表着自由和舒适)”可推知,提到苏敏的童年是为了表明她热爱旅行的背景。故选D。【5题详解】词句猜测题。根据画线词上文“Soon, she made up her mind: Once her grandsons entered preschool, she would”以及后文“a trip of her own.

    29、 She had bought a small white car several years earlier, with her savings and a monthly pension of around $300.”可知,苏敏下定决心一旦她的孙子们上了学前班,她就要开始自己的旅行,并且几年前,她用自己的积蓄和每月大约300美元的养老金买了一辆白色小车。故画线词意思是“开始”。A. Finish.结束;B. Shorten.缩短;C. Start.开始;D. Cancel.取消。故选C。【6题详解】细节理解题。根据最后一段中“It took me so many years to rea

    30、lize that I had to live for myself.” She paused, “Its something Im waking up to, not something that I just am.”(“我花了很多年才意识到,我必须为自己而活。”她停顿了一下,“这是我正在觉醒的东西,而不是我本来的样子。”)”可知,苏敏认识到了她应该有自己的生活。故选A。【7题详解】主旨大意题。根据第一段“ Su Min, a 56-year-old retiree from Henan Province in central China, has never been happier.

    31、After accomplishing her familys expectations of dutiful Chinese womanhood, Ms. Su is holding a new identity: fearless road-tripper. For six months, this Chinese aunt has been on a solo drive across China, documenting her journey for more than 1.35 million followers across several social media platfo

    32、rms.(来自中国中部河南省的56岁退休人员苏敏从来没有这么开心过。在完成了家人对尽责中国女性的期望后,苏女士拥有了一个新的身份:无畏的公路旅行者。六个月来,这位中国阿姨独自驾车穿越中国,在多个社交媒体平台上记录了她的旅程,吸引了135万名粉丝)”结合文章主要讲述了56岁的中国阿姨苏敏独自驾车穿越中国,在多个社交媒体平台上记录了她的旅程,吸引了135万名粉丝。介绍了她开始这一行动的背景知识和感悟。可知,B选项“一个中国阿姨独自自驾游”最符合文章标题。故选B。COnce the stuff of sci-fi fantasy, robots and robotic technology are

    33、now used in many aspects of daily life, ranging from manufacturing to medicine and everything in between. While humanity is still far from having robot servants at home, robots are commonly used on production lines in factories, and even for specific movements during operation. Recently, one Estonia

    34、n company decided to repurpose its technology for a reason thats beneficial for the Earth. Robot manufacturer Milrem, which previously produced autonomous tanks, partnered with the University of Tartu to develop robot foresters that can plant and care for trees. The decision to create autonomous for

    35、esters came after Milrem realized that its technology, which had been developed for military (军事的) use, could be useful in other areas. “We started looking into what else we could do with these unmanned robots, Mart Noorma, director at Milrem, told Research Estonia. “Together with our partners at un

    36、iversities and public offices, we realized that we could be helpful in automating many industries.”The robots, which resemble mini tanks, operate in pairs. One robot works as a planter, putting down as many as 380 seedlings covering 2.5 acres in as little as six hours. During the planting stage, the

    37、 robot records the exact location of each young tree. The other robot follows its path, cutting vegetation and cutting brush, so that the newly planted trees can thrive. To navigate (导航) their surroundings, the robots use LiDAR and GPS systems. LiDAR uses laser technology to create a three-dimension

    38、al geometric map of the robots, environment. Interesting Engineering reported that the robots also use high resolution camera systems to fill in the gaps around obstacles (障碍) and ensure the maps accuracy. The efficiency and speed of these tree-planting robots give them the high potential to help re

    39、verse (逆转) deforestation, a critical issue affecting the planet.8. Why were autonomous tanks made initially?A. To plant more trees.B. To help in medicine.C. To create a big brand.D. To improve military strength.9. How many young trees can a robot plant in an hour?A. About 50.B. About 63.C. About 190

    40、.D. About 380.10. What can we infer from the last two paragraphs?A. LiDAR makes it easier to identify the trees.B. The robots will improve the environment around the plants.C. Maps accuracy results from high resolution camera systems.D. The tree planting robots are bound to be widely used soon.11. W

    41、hats the authors attitude to robot foresters?A. Optimistic.B. Doubtful.C. Unclear.D. Disapproving.【答案】8. D 9. B 10. C 11. A【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述了自动坦克的机器人制造商Milrem与塔尔图大学合作,开发可以种植和照料树木的机器人护林员。【8题详解】细节理解题。根据文章第三段“The decision to create autonomous foresters came after Milrem realized that its technology,

    42、 which had been developed for military (军事的) use, could be useful in other areas.(Milrem公司意识到,原本用于军事用途的技术也可以用于其他领域,于是决定创建自主林务员。)”可知,最初制造自动坦克是为了提高军事力量。故选D。【9题详解】细节理解题。根据文章第五段“One robot works as a planter, putting down as many as 380 seedlings covering 2.5 acres in as little as six hours(其中一个机器人可以充当播种

    43、机,在短短6个小时内,在2.5英亩的土地上种下多达380棵幼苗。)”可知,一个机器人在一小时内种植了大约63棵小树。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章倒数第二段“Interesting Engineering reported that the robots also use high resolution camera systems to fill in the gaps around obstacles (障碍) and ensure the maps accuracy.(有趣的工程报道称,机器人还使用高分辨率的摄像系统来填补障碍物周围的空白,以确保地图的准确性。)”可推知,地图

    44、的准确性来自于高分辨率的摄像系统。故选C。【11题详解】推理判断题。根据文章最后一段“The efficiency and speed of these tree-planting robots give them the high potential to help reverse deforestation, a critical issue affecting the planet.(这些植树机器人的效率和速度使它们有很大的潜力来帮助扭转毁林,这是一个影响地球的关键问题。)”可知,作者对机器人林务员持积极的态度。故选A。DClimate change is known to negati

    45、vely affect agriculture and livestock, but there has been little scientific knowledge on which regions of the planet would be touched or what the biggest risks may be. New research led by Aalto University assesses just how global food production will be affected if greenhouse gas emissions are left

    46、uncut.The researchers assessed how climate change would affect 27 of the most important food crops and seven different livestock, accounting for societies varying capacities to adapt to changes. The results show that threats affect countries and continents in different ways; in 52 of the 177 countri

    47、es studied, the entire food production would remain in the safe climatic space in the future. These include Finland and most other European countries.Already vulnerable countries such as Benin, Cambodia, Ghana, Guinea-Bissau, Guyana and Suriname will be hit hard if no changes are made; up to 95 perc

    48、ent of current food production would fall outside of safe climatic space. Alarmingly, these nations also have significantly less capacity to adapt to changes brought on by climate change when compared to rich western countries. In all, 20% of the worlds crop production and 18% of livestock productio

    49、n under threat are located in countries with low capacities to adapt to changes.“If we let emissions grow, the increase in desert areas is especially troubling because in these conditions barely anything can grow without irrigation. By the end of this century, we could see more than 4 million square

    50、 kilometres of new desert around the globe,” Matti Kummu, professor of global water and food issues at Aalto University says. “We need to lighten climate change and, at the same time, improve our food systems and societies capacities to adapt to changeswe cannot leave the vulnerable behind. Food pro

    51、duction must be sustainable.”12. How does the author show the effect of climate change on the food production in paragraph 2?A. By raising questions.B. By stating arguments.C. By analyzing research data.D. By making comparisons.13. What is the third paragraph mainly about?A. The measures to be taken

    52、.B. The threat to the vulnerable countries.C. The assistance of rich countries.D. The damage to crop production.14. What do Kummus words suggest?A. He feels very desperate.B. He cares more about others.C. He was in charge of the study.D. He is worried about the vulnerable.15. From which section of a

    53、 newspaper is the text taken?A. Environment.B. Technology.C. Culture.D. Politics.【答案】12. C 13. B 14. D 15. A【解析】【分析】这是一篇说明文。众所周知,气候变化会对农业和畜牧业产生负面影响,但阿尔托大学领导的一项新研究评估了如果不减少温室气体排放,全球粮食生产将受到怎样的影响。文中通过分析研究数据展示气候变化对粮食生产的影响以及气候变化对于脆弱国家的威胁。【12题详解】推理判断题。根据第二段“The researchers assessed how climate change would

    54、 affect 27 of the most important food crops and seven different livestock, accounting for societies varying capacities to adapt to changes. The results show that threats affect countries and continents in different ways; in 52 of the 177 countries studied, the entire food production would remain in

    55、the safe climatic space in the future. These include Finland and most other European countries.(研究人员评估了气候变化将如何影响27种最重要的粮食作物和7种不同的牲畜,考虑到社会适应变化的不同能力。结果表明,威胁以不同的方式影响国家和大陆;在177个被研究的国家中,有52个国家的整个粮食生产在未来将保持在安全的气候空间中。这些国家包括芬兰和大多数其他欧洲国家)”可推知,作者在第二段中通过分析研究数据展示气候变化对粮食生产的影响。故选C。【13题详解】主旨大意题。根据第三段“Already vulne

    56、rable countries such as Benin, Cambodia, Ghana, Guinea-Bissau, Guyana and Suriname will be hit hard if no changes are made; up to 95 percent of current food production would fall outside of safe climatic space. Alarmingly, these nations also have significantly less capacity to adapt to changes broug

    57、ht on by climate change when compared to rich western countries. In all, 20% of the worlds crop production and 18% of livestock production under threat are located in countries with low capacities to adapt to changes. (如果不做出改变,贝宁、柬埔寨、加纳、几内亚比绍、圭亚那和苏里南等已经很脆弱的国家将受到严重打击;目前高达95%的粮食产量将落在安全气候空间之外。令人担忧的是,与富

    58、裕的西方国家相比,这些国家适应气候变化的能力也明显不足。总的来说,受威胁的世界作物产量的20%和畜牧业产量的18%来自适应变化能力较低的国家)”可知,第三段主要讲的是对脆弱国家的威胁。故选B。【14题详解】推理判断题。根据最后一段中“We need to lighten climate change and, at the same time, improve our food systems and societies capacities to adapt to changeswe cannot leave the vulnerable behind. Food production mu

    59、st be sustainable.(我们需要减轻气候变化,同时改善粮食系统和社会适应变化的能力我们不能把弱势群体抛在后面。粮食生产必须是可持续的)”可推知,Kummu的话暗示了他担心脆弱的一方。故选D。【15题详解】推理判断题。根据第一段“Climate change is known to negatively affect agriculture and livestock, but there has been little scientific knowledge on which regions of the planet would be touched or what the

    60、biggest risks may be. New research led by Aalto University assesses just how global food production will be affected if greenhouse gas emissions are left uncut.(众所周知,气候变化会对农业和畜牧业产生负面影响,但对于地球上哪些地区会受到影响,以及最大的风险可能是什么,科学知识却很少。阿尔托大学领导的一项新研究评估了如果不减少温室气体排放,全球粮食生产将受到怎样的影响)”结合文中通过分析研究数据展示气候变化对粮食生产的影响以及气候变化对于

    61、脆弱国家的威胁。可推知,文章可能选自报纸的“环境”版面。故选A。第二节根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多佘余选项。Five Healthy Habits From JapanThe following habits are the secrets to longevity from Japan. Food is good medicine. Theres an Okinawan phrase, nuchi gusui, which can translate as “let food be your medicine”. For Okinawans, t

    62、hat means plenty of fruits and vegetables with heart-healthy fish. _16_. Maintain strong family and social connections. Humans are social creatures. A 2017 study showed the positive impact that tight-knit families and happy marriages lead to better health and a longer life._17_, whether it is the fa

    63、mily you are born into, or the family you choose. _18_. In the west, people often reach for a coffee in the morning to start the day. But one of the best-kept healthy habits in the Far East is drinking tea. A 2014 study of Japanese adults found that those who drank green tea each day lowered their r

    64、isk of diabetes by 33 percent. Take off your shoes when indoors. Japanese traditionally do not wear their shoes in the house and change into slippers instead._19_. But when you think about it, it makes total sense! Shoes can carry infectious bacteria, so consider taking off sneakers when indoors. Af

    65、ter all, people wear their shoes in the dirty streets. The last thing you want to do is bring that all inside your home. Soak in long and hot baths. Do you know Japan is full of natural hot springs? Volcanic activity throughout the island naturally heats over 3, 000 mineral springs._20_, because the

    66、y know these healing waters ease muscle pain and prevent disease.A. Drink plenty of teaB. It may seem strange at firstC This makes them comfortableD. The Japanese like to soak in the hot springsE. Remember to spend quality time with familyF. The Japanese people continue the practice every morningG.

    67、Eating a nutritious diet results in living a long and healthy life【答案】16. G 17. E 18. A 19. B 20. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了来自日本的五个健康习惯。【16题详解】根据上文“Food is good medicine. Theres an Okinawan phrase, nuchi gusui, which can translate as “let food be your medicine”. For Okinawans, that means plenty of fru

    68、its and vegetables with heart-healthy fish.(食物是良药。 冲绳有句话叫nuchi gusui,意思是“让食物成为你的药”。对冲绳人来说,这意味着大量的水果和蔬菜和有益于心脏健康的鱼)”可知,上文主要说明了健康食物对身体的好处,本句总结上文,即说明吃有营养的饮食有助于长寿和健康的生活。故G选项“吃有营养的饮食有助于长寿和健康的生活”符合语境,故选G。【17题详解】根据后文“whether it is the family you are born into, or the family you choose.(无论是你出生的家庭,还是你选择的家庭)”可

    69、知,后文提到了家庭,可知本句内容与家人有关,E选项中family对应后文中family。故E选项“记得和家人共度美好时光”符合语境,故选E。【18题详解】根据后文“In the west, people often reach for a coffee in the morning to start the day. But one of the best-kept healthy habits in the Far East is drinking tea. A 2014 study of Japanese adults found that those who drank green te

    70、a each day lowered their risk of diabetes by 33 percent.(在西方,人们通常在早上喝杯咖啡开始新的一天。但在远东,喝茶是保持最好的健康习惯之一。2014年一项针对日本成年人的研究发现,每天喝绿茶的人患糖尿病的风险降低了33%)”可知,本段主要说明了喝茶对健康的好处,即建议多喝茶。故A选项“多喝茶”符合语境,故选A。【19题详解】根据上文“Take off your shoes when indoors. Japanese traditionally do not wear their shoes in the house and chang

    71、e into slippers instead.(在室内请脱鞋。传统上,日本人在家里不穿鞋,而是换上拖鞋)”以及后文“But when you think about it, it makes total sense! Shoes can carry infectious bacteria, so consider taking off sneakers when indoors. After all, people wear their shoes in the dirty streets. The last thing you want to do is bring that all in

    72、side your home.(但当你仔细想想,这完全说得通!鞋子可能携带传染性细菌,所以在室内要考虑脱掉运动鞋。毕竟,人们在肮脏的街道上穿鞋。你最不想做的就是把这些东西都带回家)”可知,上文提到了日本人回家换拖鞋,后文则进行了解释,可知本句是针对这一习俗的看法:一开始可能看起来很奇怪。故B选项“一开始可能看起来很奇怪”符合语境,故选B。【20题详解】根据上文“Soak in long and hot baths. Do you know Japan is full of natural hot springs? Volcanic activity throughout the island

    73、naturally heats over 3, 000 mineral springs.(泡个长时间的热水澡。你知道日本有很多天然温泉吗?岛上的火山活动自然加热了3000多处矿泉)”以及后文“because they know these healing waters ease muscle pain and prevent disease.(因为他们知道这些水可以缓解肌肉疼痛并预防疾病)”可知,本段主要是关于日本人喜欢泡温泉的习惯,后文提到了泡温泉的好处。故D选项“日本人喜欢泡温泉”符合语境,故选D。第三部分 语言知识运用第一节阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可

    74、以填入空白处的最佳选项。When Monet went to wash and refuel her car, she quickly realized she didnt have any cash or cards on her. When the attendant (服务人员) Mbele walked up to the vehicle to _21_ the windows, Monet immediately tried to stop him. She _22_ that he didnt have to clean her windows, as she couldnt pa

    75、y._23_, the worker noticed the red warning light of her fuel gauge (燃油表). So he couldnt let her back on the highway, for it could potentially be _24_. He decided to pay her gas _25_ so she could safely travel on the highway with enough petrol. Mbele _26_ his own bank card, went to the register, and

    76、paid for some gas._27_, Monet didnt even have time to _28_ the payment. At first, she thought that it was a loan that the fuel company provided, which probably needed a lot of _29_ costs. But in fact it was purely a personal _30_. The bill was almost as much money as Mbele made in a single day. With

    77、 a(n)_31_ of $75 every week, its not likely that the gas attendant had a lot of money to _32_. He wasnt sure that hed ever see his money back, but he couldnt _33_ putting the woman in trouble. A couple of days later, Monet _34_ with his money and a box of chocolates. However, the _35_ didnt stop at

    78、a single box of chocolates. She posted this _36_ on her Facebook page, and it _37_ won thousands of peoples praise. She then decided to start a fundraiser (募资) for him, which was a great _38_. The fundraiser was closed with $94, 000 dollars _39_, an absolutely incredible amount for the _40_ gas atte

    79、ndantequal to about eight years of salary.21. A. rollB. washC. openD. remove22. A. explainedB. scoldedC. promisedD. believed23. A. ThusB. OtherwiseC. BesidesD. However24 A. permanentB. manageableC. dangerousD. stressful25. A. formB. taxC. billD. rent26. A. tookB. countedC. purchasedD. folded27. A. I

    80、n fearB. In realityC. On purposeD. By nature28. A. carry offB. put forwardC. refer toD. think about29. A. economicB. extraC. totalD. rising30. A. bondB. rewardC. guaranteeD. deal31. A. salaryB. expenseC. saleD. exchange32. A. getB. donateC. spareD. waste33. A. riskB. forbidC. understandD. admit34. A

    81、. relaxedB. returnedC. hesitatedD. left35. A. coincidenceB. argumentC. surpriseD. service36. A. storyB. flashC. videoD. site37. A. secretlyB. apparentlyC. temporarilyD. quickly38. A. fightB. failureC. successD. loss39. A. betB. gatheredC. paidD. borrowed40. A. confidentB. braveC. honestD. kind【答案】21

    82、. B 22. A 23. D 24. C 25. C 26. A 27. B 28. D 29. B 30. D 31. A 32. C 33. A 34. B 35. C 36. A 37. D 38. C 39. B 40. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。本文讲的是主人公莫奈去加油站加油时发现没带钱,连忙阻止了服务员为自己洗车,服务员发现莫奈的车油表红灯亮起,担心她上高速有危险,并主动为莫奈掏钱加油,这一系列的好心的行为被莫奈看在了眼里,随后在网上为这位服务员筹到了94000美元的故事。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:当服务员Mbele走到车上去擦车窗时,莫奈立即试图阻止他。A

    83、. roll滚动;B. wash洗刷;C. open打开;D. remove移除。根据下文的“he didnt have to clean her windows”可知,莫奈在加油站,服务员Mbele想要为莫奈洗车窗。故选B项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:她解释说,他不必擦她的窗户,因为她付不起钱。A. explained解释;B. scolded责骂,训斥;C. promised许诺;D. believed相信。根据本句“She that he didnt have to clean her windows, as she couldnt pay.”可知,莫奈因为不能付钱,所以是在

    84、向服务员在解释不需要清理车窗。故选A项。【23题详解】考查副词词义辨析。句意:然而,服务员注意到她的燃油表上的红色警示灯。A. Thus因此;B. Otherwise否则;C. Besides此外;D. However然而。根据空前一句“She that he didnt have to clean her windows, as she couldnt pay.”以及根据空后的内容“the worker noticed the red warning light of her fuel gauge. So he couldnt let her back on the highway.”(这名

    85、工人注意到了燃料表上的红色警示灯。所以他不能让她回到高速公路上)可知,此处表转折,服务员知道了莫奈没钱擦车窗,然而他看见了莫奈的车油表情况,才有了接下来故事的发展。故选D项。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:所以他不能让她回到高速公路上,因为这可能会很危险。A. permanent永久的;B. manageable易管理的;C. dangerous危险的;D. stressful紧张的。根据空前内容“the worker noticed the red warning light of her fuel gauge . So he couldnt let her back on the

    86、highway.”(服务员注意到了燃料表上的红色警示灯。所以他不能让她回到高速公路上)可知,服务员看的莫奈车燃料表红色警示灯亮起,意识到油量不够,上高速的话很危险。故选C项。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:他决定替她付油钱,这样她就可以带着足够的汽油安全地在高速公路上行驶了。A. form表格;B. tax税款;C. bill账单;D. rent租金。根据下文“so she could safely travel on the highway with enough petrol”以及第二段第一句“Mbele his own bank card, went to the register

    87、, and paid for some gas.”可知,服务员想为莫奈付油钱,好让她在高速上有足够的油安全驾驶。故选C项。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:Mbele拿着自己的银行卡去了收银台,付了一些油钱。A. took拿着;B. counted计数;C. purchased购买;D. folded折叠。根据下文“his own bank card, went to the register, and paid for some gas”可知,服务员拿着自己的卡去收银台付油钱。故选A项。【27题详解】考查介词短语辨析。句意:事实上,莫奈甚至没有时间考虑付款的问题。A. In fear惊恐

    88、地;B. In reality事实上;C. On purpose故意地;D. By nature天生地。根据下文“At first, she thought that it was a loan that the fuel company provided”可知,莫奈开始以为服务员为自己付油费是燃料公司提供的一笔贷款,因此,在当时,莫奈事实上不清楚服务员为自己付油钱具体是怎么回事。故选B项。【28题详解】考查动词短语辨析。句意:事实上,莫奈甚至没有时间考虑付款的问题。A. carry off夺去。B. put forward提出;C. refer to涉及,指的是;D. think about

    89、考虑。根据上一句“Mbele his own bank card, went to the register, and paid for some gas.”可知,服务员直接付钱去了,所以莫奈没时间考虑付款的问题。故选D项。【29题详解】考查形容词词义辨析。句意:起初,她以为这是燃料公司提供的一笔贷款,可能需要很多额外的成本。A. economic经济的;B. extra额外的;C. total总的;D. rising上升的。根据本句“At first, she thought that it was a loan that the fuel company provided”可知,莫奈她以为

    90、这是燃料公司提供的一笔贷款,常识可知贷款会有额外的成本。故选B项。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:但事实上,这纯粹是个人交易。A. bond纽带;B. reward奖励;C. guarantee保证;D. deal交易。根据第二段第一句“Mbele his own bank card, went to the register, and paid for some gas.”以及本句“But in fact it was purely a personal .”可知,服务员的所作所为纯属他自己的个人行为,是个人交易。故选D项。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:以每周75美元的薪水,加

    91、油站服务员不太可能有很多多余的钱。A. salary薪水;B. expense消费;C. sale销售;D. exchange交换。根据第三段第一句“The bill was almost as much money as Mbele made in a single day.”(这张账单几乎相当于Mbele一天赚的钱。)以及本句“With a(n)of $75 every week”可知,这里是指服务员每周75美元的薪水。故选A项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:以每周75美元的薪水,加油站服务员不太可能有很多多余的钱。A. get得到B. donate捐赠;C. spare抽出,分让

    92、;D. waste浪费。根据上文“With a(n) of $75 every week”可知,服务员工资很低,所以不可能抽出多余的钱为莫奈加油。故选C项。【33题详解】考查动词词义辨析。他不确定他是否能把钱拿回来,但他不能冒险让那个女人陷入麻烦。A. risk冒险;B. forbid禁止;C. understand理解;D. admit承认。根据第一段中“So he couldnt let her back on the highway, for it could potentially be .”以及第二段第一句“Mbele his own bank card, went to the r

    93、egister, and paid for some gas.”可知,服务员主动花钱帮莫奈加油,就是担心莫奈把车开上高速会有风险,因此不能让她冒险、处于困境。故选A项。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:几天后,莫奈带着他的钱和一盒巧克力回来了。A. relaxed放松;B. returned返回;C. hesitated犹豫;D. left离开。根据本句“A couple of days later, Monet with his money and a box of chocolates.”可知,莫奈带着钱和一盒巧克力回来找这位服务员了。故选B项。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:然

    94、而,惊喜不止于一盒巧克力。A. coincidence信心;B. argument争论;C. surprise惊喜;D. service服务。根据第四段前两句“A couple of days later, Monet with his money and a box of chocolates. However, the didnt stop at a single box of chocolates.”可知,莫奈带着钱和巧克力回来感谢服务员的行为,对服务员来说这无疑是一个惊喜。故选C项。【36题详解】考查名词词义辨析。句意:她在自己的Facebook主页上发布了这个故事,很快就赢得了成千上

    95、万人的赞扬。A. story故事;B. flash闪光;C. video视频;D. site地点。根据本句“She posted this on her Facebook page, and itwon thousands of peoples praise.”可知,莫奈把服务员为自己掏钱加油的事情发布到了Facebook上。故选A项。【37题详解】考查副词词义辨析。句意:她在自己Facebook主页上发布了这个故事,很快就赢得了成千上万人的赞扬。A. secretly秘密地;B. apparently明显地;C. temporarily暂时地;D. quickly快速地。由上文语境可知,莫奈

    96、把服务员为自己掏钱加油的事情发布到了Facebook上后,这个好人好事快速地赢得了成千上万人的赞扬。故选D项。【38题详解】考查名词词义辨析。然后她决定为他启动一个资金筹集活动,这是一个巨大的成功。A. fight斗争;B. failure失败;C. success成功;D. loss亏损。根据下文“The fundraiser was closed with $94, 000 dollars , an absolutely incredible amount for the gas attendantequal to about eight years of salary.”可知,莫奈把自己

    97、的故事发布到网上之后为服务员筹集到了94000美元,显然这是一个巨大的成功。故选C项。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:募捐活动结束时筹集了94000美元,这对这位友好的加油站服务员来说绝对是一个难以置信的数目相当于大约8年的薪水。A. bet打赌;B. gathered聚集,收集;C. paid支付;D. borrowed借。根据上文“She then decided to start a fundraiser (募资) for him”(然后她决定为他启动一个资金筹集活动)可知,莫奈发起的募捐活动筹集了94000美元。故选B项。【40题详解】考查形容词词义辨析。句意:募捐活动结束时筹集

    98、了94000美元,这对这位友好的加油站服务员来说绝对是一个难以置信的数目相当于大约8年的薪水。A. confident自信的;B. brave勇敢的;C. honest诚实的;D. kind友好的,好心的。根据本句“an absolutely incredible amount for the gas attendant”以及结合服务员的善良的行为可知,他一位好心的人。故选D项。第二节阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The book A Street Cat Named Bob attracted readers around the world when it

    99、 _41_ (publish) in 2012. It is based _42_ a true story of a moving friendship between a man and a cat. A Street Cat Named Bob was written by James Bowen. In 2007, Bowen, a homeless man _43_ (perform) with his guitar in the streets for money, was in a battle with drug _44_ (addict). Due to his poor q

    100、uality of life, he was _45_(constant) in a state of fear and stress. Then, a cat,_46_ also lived on the streets, appeared in his life. One day, Bowen found a dying cat in the hallway of the place where he was staying. Though he could barely feed _47_ (he), Bowen decided to look after _48_ cat and na

    101、med it Bob. Nursing Bob back to health gave some purpose to Bowens life, and he was finally able _49_ (quit) using drugs and become healthier. Bob also became a part of Bowens performances. The pairs _50_ (power) relationship helped them heal each other. It also sent a message of hope. Their tale is

    102、 a wonderful read for those who need love in their lives.【答案】41. was published 42. on#upon 43. performing 44. addiction 45. constantly 46. which 47. himself 48. the 49. to quit 50. powerful【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了鲍文和一只猫鲍勃之间感人的友谊故事。【41题详解】考查时态语态。句意:2012年出版的流浪猫鲍勃一书吸引了全世界的读者。此处主语与谓语构成被动关系,结合后文in 2012可知为

    103、一般过去时的被动语态,主语为it,谓语用单数。故填was published。【42题详解】考查介词。句意:这是根据一个真实的故事改编的,讲的是一个人和一只猫之间感人的友谊。结合句意表示“根据”可知短语为be based on/upon。故填on/upon。【43题详解】考查非谓语动词。句意:2007年,鲍文,无家可归的他在街上弹着吉他赚钱,与毒瘾作斗争。分析句子结构可知perform在句中应用非谓语动词形式,与逻辑主语man构成主动关系,故用现在分词作定语。故填performing。【44题详解】考查名词。句意:2007年,鲍文,无家可归的他在街上弹着吉他赚钱,与毒瘾作斗争。空处作宾语,表示

    104、“瘾”应用名词addiction,drug addiction“毒瘾”。故填addiction。【45题详解】考查副词。句意:由于生活质量差,他一直处于恐惧和紧张的状态。修饰动词应用副词constantly,作状语。故填constantly。【46题详解】考查定语从句。句意:然后,一只同样住在街上的猫出现在他的生活中。此处为非限制性定语从句修饰先行词cat,先行词在从句中作主语,指物,故用关系代词which引导。故填which。【47题详解】考查代词。句意:尽管鲍文几乎无法养活自己,但他还是决定照顾这只猫,并给它取名为鲍勃。结合语境,宾语与主语所指相同时,宾语应用反身代词,此处指“他自己”应用

    105、反身代词himself。故填himself。【48题详解】考查冠词。句意:尽管鲍文几乎无法养活自己,但他还是决定照顾这只猫,并给它取名为鲍勃。cat此处为特指应用定冠词。故填the。【49题详解】考查非谓语动词。句意:照顾鲍勃恢复健康给鲍文的生活带来了一些意义,他终于能够戒掉毒品,变得更健康了。此处为短语be able to do sth.,表示“能够做某事”。故填to quit。【50题详解】考查形容词。句意:这一猫一人强有力的关系帮助他们彼此疗伤。修饰后文名词relationship应用形容词powerful,作定语。故填powerful。第四部分 写作第一节 短文改错51. 假定英语课上

    106、老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号 (),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线 () 划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者 (从第11处起) 不计分。My sister got married with Tom three years ago, and now their kid is one year old. Last week, my sister wa

    107、s such busy that she asked me to take a care of her child for half a day. I agreed without hesitation because I thought it was a very simply thing. And it turned out to be wrong, for my nephew was always moving. My nephew too young to walk, so he crawled everywhere. He needed to pay more attentions.

    108、 Once he left my sight, something bad will happen. Although I sat on the chair, I couldnt do anything, thus make me very tired. When my sister came back, I got free finally.【答案】1. withto 2. suchso 3. 删除a 4. simplysimple 5. AndBut或Yet 6. too前加was 7. HeI 8. attentionsattention 9. willwould或might或could

    109、 10. makemaking.【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了“我”帮助姐姐照看孩子的事情。【详解】1.考查介词。句意:我的姐姐三年前和Tom结婚了。get married to sb.表示“与某人结婚”,故将with改为to。2.考查副词。句意:上周,我的姐姐如此地忙以至于她请我来照顾半天她的孩子。Busy 是形容词,应用副词so来修饰,so+形容词+that+句子表示“如此.以至于.”,故将such改为so。3.考查名词。句意:上周,我的姐姐如此地忙以至于她请我来照顾半天她的孩子。take care of sb.固定搭配,“照顾某人”,care是不可数名词,故将care前面的a

    110、去掉。4.考查形容词。句意:我立马就同意了因为我认为这是很简单的事。thing(事情)是名词,应用形容词来修饰,故将simply改为simple。5.考查连词。句意:但是结果证明是错的。前一句表示“我”认为这事简单,此处说是错的,前后是转折关系,故将and改为but或yet。6.考查时态。句意:我外甥太小还不能走路。分析句子结构可知,句子是主系表结构,缺少系动词,文章描述的是过去的事情,故用一般过去时,故在too前加was。7.考查代词。句意:我需要更加注意。根据句意可知,“我”照顾外甥,因为他小不能走路,所以是“我”注意,故将he改为I。8.考查名词单复数。句意:我需要更加注意。Pay at

    111、tention固定搭配,“注意”,attention是不可数名词,故将attentions改为attention。9.考查情态动词。句意:一旦他离开我的视线,糟糕的事情会发生。根据前半句可知,句子是一般过去时,后半句是表示过去将来时态,故将will改为would或might或could。10.考查非谓语动词。句意:尽管我坐在椅子上,我不能做任何事情,因此使得我很累。分析句子结构可知,thus后面的句子是状语,表示结果,make的逻辑主语是前面的事情,即“我”坐在椅子上不能做任何事情,二者是主动,故将make改为making。第二节 书面表达52. 假定你是李华,三周前你从网上买的一箱水果昨天才

    112、到货,且部分水果已经腐烂。请你就此向网店客服写邮件投诉,内容包括:1. 投诉问题;2. 解决方案;3. 期待回复。注意:1. 词数100左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。【答案】Dear Sir/Madam,I am one of your customers. I ordered a box of fruits from your online store three weeks ago, but I didnt receive them until yesterday. And much to my disappointment, some fruits were rotten.

    113、I am sorry to have received such poor service, and I believe I have the right to ask you to deal with this problem. I hope that you either return my money or deliver another box of fruits to me. In addition, Id like to be informed of the process of your dealing with my complaint.Looking forward to y

    114、our reply! Sincerely yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给网店客服写邮件,投诉从网上买的一箱水果昨天才到货,且部分水果已经腐烂。【详解】1.词汇积累沮丧失望:depressiondisappointment处理:handledeal with糟糕的:terriblepoor此外:besidesin addition2.句式拓展简单句变复合句原句:I ordered a box of fruits from your online store three weeks ago, but I didnt receive them until

    115、yesterday.拓展句:Although I ordered a box of fruits from your online store three weeks ago, I didnt receive them until yesterday.【点睛】高分句型1 I hope that you either return my money or deliver another box of fruits to me. (运用了that引导宾语从句)高分句型2 In addition, Id like to be informed of the process of your dealing with my complaint. (运用了动名词的复合结构作宾语)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省商开大联考2020-2021学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551820.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1