UNIT 8 GREEN LIVING LESSON 3 教案-高中英语北师大版(2019)必修第三册 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- UNIT GREEN LIVING LESSON 教案-高中英语北师大版2019必修第三册 WORD版含解析 教案 高中英语 北师大 2019 必修 第三 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 8 Green LivingLesson 3 White Bikes on the Road 教学设计科目:英语 课题:Lesson 3 White Bikes on the Road 课时:1课时教学目标与核心素养:知识目标:Students can learn some new words and expressions and verbs or nouns.能力目标:Students can have a further understanding of the passage.情感目标:Students can think individually and learn coo
2、peratively.教学重难点教学重点:How to learn the new words and expressions and verbs or nouns.教学难点:How to make students have a better understanding of the passage.课前准备:多媒体,黑板,粉笔教学过程:一、Pre-reading1. Greeting2. Leading-inACTIVATE AND SHARE教师活动:教师提问Are there any shared bikes in your neighbourhood or around your s
3、chool? What do you think are the advantages and disadvantages of them?AdvantagesConvenient saving energy reducing pollutionproviding public transport making the last-mile distance easyDisadvantagescausing parking problems causing accidents on the road Ask students to think and share their answers.二、
4、 While- readingREAD AND EXPLORE1. 学生活动:阅读文章,回答问题。Amsterdam is called the City of Bicycles. Why is it a good city for cycling? Read the first paragraph and take notes about the reasons.Why is Amsterdam a good city for cycling? _(Answers: Its flat and therefore convenient for bicycles. There are plent
5、y of places for bicycle parking; Most streets in the city centre have a bicycle path. 38% of all trips are made by bike.)2. 学生活动:阅读文章,完成表格。Where did the idea of white bikes start? What happened to it soon after, and what is the situation now? Read the rest of the text. Make notes in the table. Devel
6、opment of White BikesIn the 1960sIn 1999NowSuggested answers:In the 1960sIn 1999NowPeople in Amsterdam first had the idea for white bikes. They wanted to reduce the amount of traffic and pollution in the city centre. They painted hundreds of white bikes and left them around the city centre for peopl
7、e to use. Within a matter of weeks, the bikes had all been stolen and the project came to an end.White bikes returned to Amsterdam. This time every bike had a computer tracking system in it to make it possible to record its movements and you had to use a special card to take a bike.Bikesharing is be
8、coming more and more popular in cities around the world, including Chinese cities.3. 学生活动:阅读文章,回答问题。Answer the following questions based on your notes.1 Why did cycling fans put forward the idea of white bikes in the 1960s?2 What is the difference between the white bikes of the 1960s and of 1999?3 W
9、hat effects have white bikes had on Amsterdam?4 Why has the idea spread to other parts of the world in recent years?4. 学生活动:Group Work Introduce white bikes in Amsterdam with the help of the flow chart.三、After-reading1. 学生活动:Group Work Think and Share1 What does the title White Bikes on the Road mea
10、n?2 What does the writer mean by saying Where will bike-sharing go in China? You decide.?(Suggested answers:1 White bikes on the road refers to white bikes being used to ride around the streets of a city. Apart from the literal meaning, the title can also mean that the effort to implement White bike
11、s projects takes time and its still on the way. Therere still aspects that need to be improved.2 Young people like the students will determine how successful bikesharing is in the future by deciding whether or not and how much they want to use it. It can also mean that whether or not bikesharing can
12、 exist successfully depends on each individual. Everyone has to take the responsibility to take care of bikesharing so that it can last longer and help people better.)2. 学生活动:完成练习。Complete the summary with the information you have learnt.People in Amsterdam have been 1 _ cycling for years. They are
13、particularly lucky because the city is very flat and therefore 2 _ cycling. Back in the 1960s, a group of cycling fans 3 _ an idea of using free shared bikes. They believed that this would help to 4 _, 5 _ and 6 _. However, shortly after setting up the new system, there was a serious problem as all
14、the bikes 7 _. In 1999, the bike-sharing idea returned to Amsterdam. This time they were 8 _ a computer 9 _. 10 _ the efforts of many people, the idea of shared bikes has now pedalled its way around the world. (Answers:1 enjoying the benefits of 2 convenient for3 came up with 4 save energy5 reduce p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552435.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
