新课标2021高考英语一轮复习课时作业194_4Bodylanguage新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新课 2021 高考 英语 一轮 复习 课时 作业 194 _4Bodylanguage 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业19 4-4 Body language.阅读下列各句,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的适当形式。1How many _ (represent)have been sent to the UN conference?2Generally speaking, almost all the kids are curious _ how everything around them works?3. _ (approach)the city centre, we saw a stone statue of about 10 meters in height.4A new ap
2、proach to _ (teach) languages is being used here, and it has turned out to be very helpful to the students.5At the conference, political leaders from many countries promised to work together to defend the world _ terrorism and other threats.6Where is your sister now?She is in Shangdong University, _
3、 (major)in English literature.7Do you think the meeting is a success?No, _ the contrary, it is a failure.8If you often compliment yourself, or in other words, overlook your strengths, you are likely _ (have) high selfesteem.9Were trying to raise awareness about the environment _ general and air poll
4、ution in particular.10His sincere smile put me _ ease.11She is not an outgoing person and she doesnt let anyone know what she _ (true) feels.12. _ our anger, many povertystricken counties build luxurious office buildings instead of distributing money to improve the miserable conditions of local scho
5、ols.13I wont forgive my older brotherhe turned his back _ me and refused to lend any money when I lost my job.14. _ is amazing that he should fail the exam.15If I have any further news, you will be the first person _ (know)16There are many ways _ we can deal with the air pollution.17The news caused
6、heated discussion online, with people _ (charge)the governmemt with using the expensive project to build up its political image.18The idea is to encourage people to get _ (know)their neighbors.19When you stand on the top of the mountain and overlook the surrounding scenery, youll find _ worthwhile t
7、o climb it up with effort.20The leader, together with some English teachers, _ (give)a chance to go abroad last year.答案与解析1representatives2.about3.Approaching4teaching5.against6.majoring7.on8to have9.in10.at11.truly12.To13.to14It15.to know16.that/in which17.charging18to know19.it20.was given .阅读理解AI
8、n the book Ive been reading lately, “On Living” by Kerry Egan, she shares so many powerful storieseach story is a parting gift from a hospice (救济院)patient who never knew when a newly arriving day might be their last.What a profound (深刻的)way to live! In a sense, I guess we all live that way, each and
9、 every day. But as I read this book, I get the feeling that only hospice patients really know this. Sometimes I realize it, like when I am faced with a choice to work more to earn more money or to go to spend the day with a loved one and earn no money. On the one hand, money, income, rent. On the ot
10、her hand, love, connection, moments that make life feel like worth living for.Near the end of “On Living” Egan shares a story about a patient called Linda. Events from decades past were preserved in her mind like precious heirlooms(传家宝),but a new face could be forgotten in as little time as it took
11、to leave the room and return again.Linda said that she spent her days trying to be caring. She shared: We shower so much love on babies and children. But as we grow up, it stops. No one showers love on grownups. Life gets harder, not easier, but we stop loving each other so much, just when we need l
12、ove most. She then went on to say; “One day, when I was lying here, I realized how old God is. He is so old. He must need so much love. People are always demanding so much from him, but who is there to shower him with love? So I thought that was something I could do. Thats what I do all day: I try t
13、o love God.I can lie here and love God and maybe it will help him.”This is the kind of story that I find impossibly inspiring and provides great impetus for me to make a change. Luckily, I read it on one of the former days and it made me realize that there is always a way to help. There is always so
14、mething we can do. We dont have to be brave, ablebodied or even of particularly sound(健全的)mind to contribute to the good. We can be caring. We can love. We can be the very love that we need.1According to the author, most people _Agive up love to earn income or moneyBseldom go to care for hospice pat
15、ientsCare faced with a very difficult choice in lifeDignore the fact that life is short and precious2Linda talked about God to indicate that _Aall people should love GodBGod teaches us to love all peopleCthe older one is, the more he/she needs loveDonly hospice patients know they should love God3Wha
16、t does the underlined word “impetus” mean?AConvenience.BMotivation.CChances.DSuggestions.4What does the author want to tell us in the last paragraph?AKindness is always the strongest power.BWe can make a great difference to others.CWe should be brave enough to love others.DWhatever kind of person we
17、 are, we can be caring.答案与解析本文属于哲理性文章。文章通过一个在救济院的病人Linda之口,说明人的生命如此短暂而珍贵。我们给予婴儿和孩子太多的爱,却忘记了关爱成年人,尤其是当我们老了,更需要爱。1D推理判断题。根据第一段最后she shares so many powerful storieseach story is a parting gift from a hospice (救济院)patient who never knew when a newly arriving day might be their last.第三段but a new face cou
18、ld be forgotten in as little time as it took to leave the room and return again.根据这两句,没人知道谁什么时候死去,但是一个新面孔很快就被忘掉,就像进出房间那么快一样,说明在救济院的人进来后很快就死了。由此推断出生命很短暂,但很珍贵,D符合题意。2C推理判断题。根据第四段:我们给予婴儿和孩子太多的爱,但随着他们的成长,爱停止了。没有人爱大人。生活变得更艰难,更不容易,但就在我们需要爱的时候,没有人爱我们了。有一天,当我躺在这里的时候,我意识到上帝也太老了。他一定需要更多的爱。人们总是向他要求那么多,但有谁能用爱来回
19、报他呢?由此推断,上帝老了需要爱,人老了,更需要爱,因此C符合题。 3B推理判断题。根据最后一段第一句,这是我不可能找到鼓舞人心的故事,并且给我提供了一种伟大的动机来让我改变。分析上下文可知,给我提供的是一种动机,故选B。4D推理判断题。根据最后一段最后We dont have to be brave, ablebodied or even of particularly sound(健全的)mind to contribute to the good. We can be caring. We can love. We can be the very love that we need.我们
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552918.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
