2022版高考英语一轮复习 练案19 必修4 Module 1 Life in the Future练习(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语一轮复习 练案19 必修4 Module Life in the Future练习含解析外研版 2022 高考 英语 一轮 复习 19 必修 Future 练习 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、必修四Module 1Life in the Future.完形填空(2020绵阳市高三第一次诊断)I had been staring at the white walls of the video game store for about two hours since lunch.It was a very 1.D day.I glanced at the table in front of the store, and my heart 2.B .It was the donation table for the victims of Super Typhoon Yolanda and
2、 even though I had donated what I could, I 3.C felt sad whenever I saw the people on the TV suffering.I was broken out of my thoughts when the doors got open.Customers, 4.B !It was a small girl with her mother.I 5.C her mom.I got to know her when she was selling clothes she 6.B herself at the market
3、.The daughter just had a 7.C and her mom finally had 8.A money to buy a PS3 and some games.The girl skipped to my counter.She 9.B her backpack and pulled out a console (操纵台盘)Her mom handed me the games.“Can I 10.C this?”“Sure, sweetie.”I 11.B the console and the games, and nothing was opened.Accordi
4、ng to our 12.D , I returned the 13.A to the girl.And she ran off as 14.B as her little feet could take her.The mom explained,“ She wants to sell her birthday 15.D , so she can donate to the 16.A .”She was 17.B to give up her favorite games and gave to those 18.B .Thats real generosity out there. 19.
5、C I was watching her talking to the girl at the donation table, I was reminded that even though there are a lot of 20.A people in the world, there are still those people just like that little girl.文章大意:本文主要讲述了一个小姑娘退掉自己的生日礼物来给受灾者捐款的感人故事。1A.goodBcoldCwarm Dslow解析:根据上文的“I had been staring at the white
6、walls of the video game store for about two hours since lunch.”可知,作者从午饭后一直盯着商店的墙看了大约两个小时,所以作者觉得时间过得很缓慢。故选D。2A.beat BachedCran Dshook解析:根据下文的“I 3 felt sad whenever I saw the people on the TV suffering”可知,作者的心很痛(ached)。3A.almost BalsoCstill Dnever解析:根据上文的“even though I had donated what I could”可知,尽管作者
7、已经竭尽全力捐款了,但还是感到难过。still“仍然;还”。4A.firstly BeventuallyCquickly Dexcitedly解析:根据语境可知,作者被突然打开的门打断了思路,终于有客人来了。eventually“最终;终于”。5A.served BfoundCrecognized Dtold解析:根据下文的“I got to know her when she was selling clothes she 6 herself at the market.”可知,作者认出了来访的顾客,知道这位母亲在市场里卖自己做的衣服。6A.wore BmadeCwashed Dbought
8、解析:参见上题解析。7A.date BjobCbirthday Ddisease解析:根据第八段中的“The mom explained,She wants to sell her birthday 15 ,so she can donate to the 16 .”,可知,小姑娘刚过了生日。8A.enough BlittleCeasy Dbig解析:根据第三段的“I got to know her when she was selling clothes she 6 herself at the market.”可知,在市场卖自己做的衣服的母亲终于攒够了钱来给女儿买生日礼物。9A.carri
9、ed BopenedCsold Dleft解析:根据空后的“and pulled out a console(操纵台盘)”可知,小姑娘把背包打开,然后拿出了操纵台盘。10A.sell Bchange Creturn Ddonate解析:根据第八段中的“The mom explained,She wants to sell her birthday 15 ,so she can donate to the 16 .”可知,小姑娘想把之前买的东西给退了,这样她就可以捐款了。11A.opened Bchecked Cheld Dlooked解析:根据空后的“and nothing was opene
10、d”可知,作者对小姑娘所退还的操纵台盘进行了检查,发现没有被打开过。12A.plan Bdecision Cdiscussion Dregulation解析:根据语境可知,作者照章办事,把钱退给了小姑娘。regulation“规则;条例”。13A.money BbackpackCgames Dreceipt解析:参见上题解析。14A.soon BfastClong Dfar解析:根据空后的“as her little feet could take her”可知,小姑娘拿到退款后,尽可能快地跑开了。故选B。15A.card BcakeCsurprise Dgift解析:根据语境可知,小姑娘要卖
11、掉自己的生日礼物,这样她就可以向(台风)受灾者捐款。16A.victims BworkersCcharities Dtyphoons解析:参见上题解析。17A.grateful BwillingCunhappy Dafraid解析:根据语境可知,小姑娘非常乐意把自己的生日礼物退了换成钱,捐给那些不幸的人。18A.ordinary BunfortunateCdisabled Dinjured解析:参见上题解析。19A.Since BUntilCWhile DAlthough解析:根据下文的“I was watching her talking to the girl at the donatio
12、n table.in the world”可知,“watching her talking”与“was reminded”两个动作同时发生。故用while引导时间状语从句。故选C。while“当的时候(表示两事同时发生)”。20A.selfish BluckyCspecial Dkind解析:根据下文的“there are still those people just like that little girl”及上文的“even though”可知,前后表示转折,小姑娘代表无私的人。故此处应为自私的(selfish)人。.阅读理解(2021济南市模考)Theyre orange, they
13、re robots and theyre capable of sailing the high seas without human intervention.On Tuesday the National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) launched a pair of Saildrones (海洋无人机) in Pacific Northwest waters for the first time. Their summer long sailing journey will stretch from Vancouver I
14、sland to California. The Saildrone operators will collect data to help set future fishing seasons. The government wants to see whether seagoing robots can extend fishery surveys now performed by expensive manned ships.Nora Cohen from NOAA said,“The 23foot long seagoing robots can follow a remotely p
15、rogrammed course for up to a year at a time. And they dont require any fuel. We use wind and solar power to drive the sensors. ”He added,“It means that were able to go to places where we dont really want to send people, and go into weather that we really dont want anyone ever to be in, and be able t
16、o send measurements back.”The primary mission is to investigate the species and the number of fish in existence and the places where they are. Larry Hufnagle, scientist of NOAA Fisheries in Seattle, said a traditional big NOAA research shipbased survey costs around $25,000 per day. By comparison, on
17、e Saildrone costs $2,500 per day.“It could be a significant saving,” Hufnagle said. “But like, anything else, there is a tradeoff in what you get and what you dont get. On the manned ship, we have limited time. It takes a lot of people. We spend a fair amount of money. But there is one thing the Sai
18、ldrone cant do that humans can: cast a net to catch and positively identify the fish detected below. The Saildrones are going to give us additional data, not replacement data.” Nora Cohen said Saildrone, a venture capitalbacked company based in Alameda, California, expects to launch a total of 11 of
19、 its seagoing robots to survey different waterbodies for NOAA this year. The Bering and Arctic seas, Coastal California and the Gulf of Mexico will be the locations of additional missions.文章大意:本文介绍了海洋无人机的相关情况。1What is the purpose of collecting fish data? B ATo explore the ocean.BTo assist fishing in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553228.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
英语必修Ⅴ外研版MODULE4新颖课件(共23张)听力.ppt
