2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修1 MODULE 2 MY NEW TEACHERS WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语外研版一轮复习练习:必修1 MODULE MY NEW TEACHERS WORD版含解析 2022 高考 英语 外研版 一轮 复习 练习 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、练案2必修一Module 2My New Teachers.阅读理解A(2020河南省九师联盟质检)Day CampOur Day Camp is more than a place where children simply play. We are a group of devoted educators who long to make a meaningful difference in the lives of children.SailfishEntering 3rd & 4th GradesSailfish groups are separated by gender(性别) a
2、nd enjoy intramural(校内的) sports with a greater emphasis placed on teamwork and sportsmanship. Sailfish group also enjoy all of the aquatic(水生的) activities our waterfront campus has to offer, along with a daily schedule of activities that enrich the mind and body.TadpolesEntering KindergartenThis gro
3、up of campers have their own learning facility(设施) and take part in ageappropriate specials throughout the day. The Tadpoles swim twice daily in our inground swimming pool. A certified teacher and counselors(指导老师) organize and monitor the days activities, helping the Tadpoles to prepare for the fun
4、of the upcoming school year.MinnowsEntering lst & 2nd GradesThese campers are grouped by gender and have the chance to play sportscentered games, explore art and science and become acquainted with the excitement of sailing on Stony Brook Harbor. Daily swimming lessons are also included, and trips to
5、 the beach are a favorite of the Minnows. Both certified teachers and senior counselors work with these campers to provide a safe and enriching experience.DolphinsEntering 5th & 6th GradesThese campers participate in a wide variety of sports and activities. Samegendered grouping allows flexibility f
6、or the groups to choose their favorite games during meeting times. Dolphins also spend time sailing on the Harbor, swimming in our inground swimming pool and participating in adventurous activities.文章大意:本文是一篇应用文。主要介绍了适合孩子参加的日营活动,本次日营活动为不同年龄阶段的孩子提供了适合的活动项目。1Which camp can best improve students sense
7、of cooperation? D ATadpoles. BMinnows. CDolphins.DSailfish.解析:细节理解题。根据Sailfish中“Sailfish groups are separated by gender(性别)and enjoy intramural(校内的)sports with a greater emphasis placed on teamwork and sportsmanship.”可知,Sailfish最能提高学生的合作意识。2What do Tadpoles and Minnows have in common? C AThe campers
8、 can have fun learning art.BCampers are allowed to swim on their own.CProfessional teachers and counselors are available.DThe campers will get their sailing skills improved.解析:细节理解题。根据Tadpoles中“A certified teacher and counselors(指导老师)organize and monitor the days activities,”和Minnows中“Both certified
9、 teachers and senior counselors work with these campers to provide a safe and enriching experience.”可知,这两个活动都配备了专业的教师和指导老师。3What can we know about Dolphins? B AIt offers campers many free sports.BIt gives campers a chance to adventure.CIt has few activities for campers to choose from.DIt provides th
10、e biggest swimming pool for the campers.解析:细节理解题。根据Dolphins中“.participating in adventurous activities.”可知,Dolphins为孩子们提供了一个冒险的机会。B(2021东城区综合练习)Mathew White, an environmental psychologist, is on a mission to give Mother Nature the respect he thinks she deserves when it comes to human health. For deca
11、des, scientists and health care professionals have recognized that exposure to green spaces, such as public parks or forests, is linked with lower risks of all sorts of illnesses common in the world. Experimental work has demonstrated various physiological responses that occur when people spend time
12、 in natural environments: blood pressure drops,the heart rate decreases, immune function improves, and the nervous system directs the body to rest and digest.As humans increasingly populate urbanized areas, they are spending less and less time in natural environments. But before doctors can start ad
13、vising their patients to head to the nearest park, there is an important outstanding question, says White: How much time in nature do you need to generate these apparent benefits? Most of the research that has linked health outcomes with exposure to the natural world didnt use frequency or duration
14、of park visits, but rather the amount or green space within a certain distance of a persons home, White says. But “its not so much where you live; its whether you use it or not.” So he collected data to estimate what dose (剂量) of nature was needed to show benefits to a persons health. Whites group f
15、ound the answer he was after: Spending at least two hours in nature per week was strongly correlated with selfreports of being in good health or having a high level of wellbeing. “I was very surprised, to be honest,” said White, who had been expecting a much longer time. “We had no idea that such a
16、clear threshold of time per week would emerge from the data.”He was further surprised to learn that it didnt seem to matter how many trips to a park people took, so long as they got in their two hours per week. It could be a long visit one day, a couple of hourlong trips, three visits of 40 minutes,
17、 or four halfhour excursions. He and his colleagues speculate that, if natures apparent health benefits are a result of being able to destress, then whatever pattern of green space exposure fits ones schedule is probably the best way to achieve that goal.Health care recommendations for people to spe
18、nd time in nature are probably years away, but the movement has begun. Several organizations around the world are working to promote awareness of natures contribution to health. Some researchers have used the term “a dose of nature” to evaluate the amount of exposure needed to gain benefits. “That w
19、as kind of the deliberate medicalization of the language around nature and health,” said White.文章大意:该文介绍了环境心理学家马修怀特和他的团队通过收集数据发现,每周在大自然中至少度过两小时可以改善健康状况。4Whites research focused on C .Arequired amount of green spaceBbenefits from the exposure to natureCnecessary time length of nature visitsDphysical
20、responses to outdoor activities解析:细节理解题。根据第三段中的“So he collected data to estimate what dose (剂量)of nature was needed to show benefits to a persons health.”可知,马修怀特的研究关注的是人需待在大自然中的必要时间。故选C。5What does the underlined phrase “threshold of time” in Paragraph 3 probably mean? B AMaximum time.BMinimum time.C
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553730.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教部编版八年级上册语文《渡荆门送别》教学课件.pptx
