2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Admirable课时作业 北师大版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit The Admirable课时作业 北师大版必修第二册 2022 新教材 高中英语 Admirable 课时 作业 北师大 必修 第二
- 资源描述:
-
1、UNIT 6THE ADMIRABLE(满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.In fact, I should _ that all of the paintings on display are fakes.Apoint out Bturn out Ctry out Dput out()2.Not only Mary and I but also Jane_ having one exam after another.Ais tired of Bare tired of Cis tired with Dare tired with()3.It was so d
2、ark in the cinema that I could hardly _ my friend.Aturn out Bbring out Ccall out Dpick out()4.China is the birthplace of kites, _ kite flying was spread to Japan, Korea, Thailand and India.Afrom that Bfrom where Cfrom there Dfrom here()5.Mr.Read made up his mind to devote all he had to _ some school
3、s for poor children.Aset up Bsetting up Chave set up Dhaving set up()6.I think you should go back to your _ plan, which is much more practical than the present one.Arandom Boriginal Cabstract Dridiculous()7.He has two sons, _ work as chemists.Atwo of whom Bboth of whom Cboth of which Dall of whom()8
4、.He doesnt work hard.There is no _ that he can be admitted into a university.Aneed Buse Cwonder Dopportunity()9.Look at those clouds!Dont worry._ it rains,well still have a great time.AEven if BAs though CIn case DIf only()10.His positive attitude _ life and determination to overcome difficulties al
5、ways make me inspired.Aat Bfor Cto Dwith【答案】15AADBB610BBDAC第二部分阅读(20分)AMany of the worlds most successful people were once successful failures.Here are the stories of a few of them.Abraham Lincoln (18091865)Abraham Lincoln was one of Americas greatest leaders, taking the country through the Civil Wa
6、r (from 1860 to 1865)However, his life was never easy.He started numerous businesses that failed, he went bankrupt twice, and was defeated in 26 campaigns for public office.He later said, “My great concern is not whether you have failed, but whether you are content and satisfied with your failure.”V
7、incent Van Gogh (18531890)Van Gogh is one of the most famous and influential painters in the history of Western Art.Hes famous for paintings such as The Starry Night, The Potato Eaters,and Sunflowers.However, during his lifetime, Van Gogh sold only one painting for a very small amount of money.Despi
8、te this, he carried on painting, sometimes even going without food so he could complete his collection of over 800 known works.Albert Einstein (18791955)Albert Einstein won the Noble Prize in Physics in 1921.However, he wasnt always considered a genius.He didnt speak until he was four, and couldnt r
9、ead until he was seven.His teachers and parents thought he was slow, so he was driven from school and couldnt get into the Zurich Polytechnic School.He later famously said, “Success is failure in progress.”Stephen William Hawking (19422018)Stephen Hawking is one of the best-selling authors of all ti
10、me, but his first book, Carrie,was rejected by about 30 publishers.Finally, Stephen threw it into the bin, but his wife fished it out and encouraged him to resubmit it, which he did and succeeded this time!()11.Who became famous all over the world after his death?AAlbert Einstein. BVincent Van Gogh.
11、CAbraham Lincoln. DStephen King.()12.What was the most likely reason for Albert Einsteins dropping out of school?AHe didnt want to learn. BHe couldnt speak or read.CHis teachers thought he was stupid. DHe didnt obey the school rules.()13.What do these people have in common?AThey are all Americans. B
12、They are known for their writings.CThey were born in the same century. DThey all suffered failure before they succeeded.【语篇解读】这篇文章主要讲了世界上许多人在成功之前都遭遇了失败,并且为我们列举了几个非常有名人物的例子。11B推理判断题。由“However,during his lifetime,Van Gogh sold only one painting for a very small amount of money.”可推断出梵高是在去世之后,才闻名于全世界的。故
13、选B项。12C推理判断题。由“His teachers and parents thought he as slow,so he was driven from school and couldnt get into the Zurich Polytechnic School.”可推断出爱因斯坦被退学,最可能的原因就是老师认为他很笨。故选C项。13D推理判断题。由“Many of the worlds most people were once successful failures.Here are the stories of a few of them.”可推断出:这些人们的共同之处在于
14、他们在成功之前都遭遇了失败。故选D项。BCovid-19 has brought a great deal of trouble for all of us since March 2020.During this time, mobile phones have been the solution for the boredom and restlessness caused from staying indoors.The most downloaded apps on play store 2020 are:TikTokTikTok was the most downloaded app
15、.With over 111.9 million downloads,TikTok has seen a huge growth in 2020, twice more than what it got in 2019.20% of its total downloads were from India and around 9.3% of the total downloads were in the US.ZoomZoom was the second most installed app in the overall downloads category.With nearly 94.6
16、 million installs, Zoom is the most used app for online meetings and virtual classrooms.17% of its downloads were in the US and India.Offices and educational institutes were shut down and to continue working and studying from home, people relied heavily on Zoom for video conferencing and calling.Wha
17、tsAppWhatsApp ranked third in overall downloads with more than 100 million downloads.It is one of the most popular and widely used chat applications; WhatsApp also supports communication between international phone networks.FacebookIt ranked fourth in the overall downloaded list.Facebook is the worl
18、ds most popular social networking application.Facebook builds technologies that give people the power to connect with friends and family, find communities and grow businesses.()14.What do we know about TikTok?AIt is an India-based app. BIt has most users in America.CIt is used for growing business.
19、DIt has doubled its download than in 2019.()15.Which app is the best to turn to for online education?ATikTok. BZoom. CWhatsApp. DFacebook.()16.What function does Facebook probably serve?ACommunication. BTraining. CTeaching. DPayment.【语篇解读】这是一篇说明文。文章介绍了2020年新冠肺炎疫情期间,在play store上下载量最多的四款应用软件。14D细节理解题。
20、根据TikTok中“With over 111.9 million downloads, TikTok has seen a huge growth in 2020, twice more than what it got in 2019 (2020年,TikTok的下载量超过1.119亿次,大幅增长,是2019年的两倍)”可知,TikTok的下载量比2019年翻了一番。故选D项。15B细节理解题。根据Zoom中“With nearly 94.6 million installs, Zoom is the most used app for online meetings and virtua
21、l classrooms (Zoom的安装量接近9460万,是在线会议和虚拟教室中使用最多的应用程序)”可知,Zoom应用软件最适合在线教育。故选B项。16A推理判断题。根据Facebook中“Facebook is the worlds most popular social networking application.Facebook builds technologies that give people the power to connect with friends and family, find communities and grow businesses (Faceboo
22、k是世界上最流行的社交网络应用程序。Facebook开发的技术让人们能够与朋友和家人联系,找到社区和发展业务)”可知,Facebook可以提供沟通功能。故选A项。CAlbert was an ordinary worker in an oil company in America.His workmates gave a nickname (绰号) “Four dollars a bucket (桶)” to him, for he was always used to leaving an advertisement of his company “Four dollars a bucket
23、 of oil” below his name whenever and wherever he wrote down his name.As time went by, people forgot his real name.Later, when Rockefeller, the board chairman of the oil company, heard of it, he was very surprised, so he invited Albert to come to his office.“Some people give you a nickname for Four d
24、ollars a bucketWhy arent you angry?” asked Rockefeller with some puzzlement in his eyes.“Oh! Mr.Rockefeller! I like this nickname very much, because Four dollars a bucket is our companys advertisement.As long as someone calls me Four dollars a bucket once, I think its a free advertisement for our co
25、mpany.I have no reason to get angry.Dont you think so, Mr.Rockefeller?”“Oh! What a fantastic man!” Rockefeller said excitedly when hearing Alberts words.“Young man, work harder! You must succeed in the future! I believe in you!”Five years later, Albert became the second board chairman after Rockefel
26、ler.Later Albert said in one of his reports, “I dont think we should feel frustrated when we have no way to do the world-shaking things.We should treat every thing actively because maybe our future success will begin from a small thing!”()17.What was Albert in the oil company at the beginning?AA cha
27、irman. BA worker. CA manager. DAn assistant.()18.Why wasnt Albert angry at his nickname?AHe could become famous. BHe liked to have a nickname.CIt could make his workmates happy. DIt could advertise for his company for free.()19.How did Rockefeller feel after hearing Alberts words?ASurprised. BPuzzle
28、d. CExcited. DInterested.()20.What would be the best title for this passage?AWays to Make Advertisements BAlbert and RockefellerCFour Dollars a Bucket DThe Second Board Chairman【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了Albert,美国一家石油公司的普通工人,他的同事给他一个绰号 “四美元一桶”,他并未生气,而认为是免费为公司做广告。后来成为公司第二任董事长。他领悟的哲理是,我们应该积极对待每一件事,因为也许我们未来的成功会
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554293.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
