2022秋高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Period 2 Reading and Thinking课时作业 新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋高中英语 Unit Diverse Cultures Period Reading and Thinking课时作业 新人教版必修第三册 2022 高
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 Period Two题组A基础练(建议用时:15分钟).单句语法填空1His little son admitted (take) some cash from the drawer last night.2Tell me how you could escape (hurt) in the accident.3The students must keep a journal and then write a report about they have learned.4It suddenly occurred me that I had forgotten to tell h
2、er my telephone number.5Our teacher said the date of the sports meeting had not been (definite) decided yet.6It is reported that heart disease is the biggest killer, (claim) 180,000 lives a year.7It is announced that the final team (select) will be made tomorrow.8Having sought a solution to the prob
3、lem for several days, they finally found one.9Usually, the subway is crowded that I cant find anywhere to sit.10Im (definite) going to get in touch with these people.【答案】1.taking/having taken2.being hurt3what4.to5.definitely6.claiming7selection8.for9.so10.definitely.完成句子1It was not long before they
4、left their village to in the south.不久他们就离开了家乡,到南方闯世界去了。2She Peking University, which made her parents very happy.她被北京大学录取了,这使她父母非常高兴。3 , I also bought several English novels.除了一本字典外,我还买了几本英文小说。4If youre indoors, go outdoors.Or the park for a walk.如果你是在室内,就去外面待会儿,或去公园散散步。5It suddenly I could buy the
5、clothes online at a lower price.我突然想到我可以在网上以更低的价格买到这件衣服。【答案】1.seek their fortune2.was admitted to/into3Apart from a dictionary4head to5.occurred to me that.微写作现今, 几乎每个国家都重视文化多样(diverse)性, 保护文化多样性(diversity)也是我们的使命(mission)。如果是这样的话, 除了(apart from)对文化自身有益, 我们也可能(its likely that)从中受益。我们必须承认(admit), 许多外
6、国人来市中心(downtown)的目的是希望目睹一系列的(a series of)建筑物。_One possible version:Nowadays, almost every country pays attention to diverse cultures, and its our mission to protect cultural diversity.If so, apart from being good to culture itself, its likely that we can benefit from it.We must admit in downtown are
7、a, many foreign visitors come here wishing to witness a series of buildings.题组B提升练(建议用时:25分钟).阅读理解At the age of seven, while his friends were spending pocket money on things like candy and toys, Jose Adolfo was busy saving money for more essential purchases.To try to get his peers to do the same, th
8、e youngster from Arequipa, Peru came up with the innovative idea of an eco-bank, which allows kids of all ages to gain economic independence while also helping the environment.Established in 2012, the Bartselana Student Bank is the worlds first bank for kids.To open an account, kids have to bring in
9、 at least 5 kilograms of solid waste (paper or plastic) and establish a savings goal.Once accepted, all bank “partners” are required to deposit(存储) at least one additional kilogram of recyclables on a monthly basis and meet other requirements, such as attending financial education and environmental
10、management workshops.The waste collected is sold to local recycling companies, who, thanks to Jose, pay a higher-than-market rate for everything brought in by Bartselana Student Bank members.The funds received are placed in the individuals account until his/her savings goal is reached.The account ho
11、lder can then withdraw his/her money, or choose to leave it and continue to grow for a bigger target.“At the beginning, my teachers thought I was crazy,” Jose recalls.“They did not understand that we are not the future of the country but its present.Luckily.I had the support of the school principal.
12、”By 2013, the bank had over 200 members who brought in one ton of recyclable waste.Today, the eco-bank, which now has the support of several local institutions, has ten educational centers.They are designed to teach the over 3,000 members both finance and environmental management.On December 6, 2018
13、, in response to the growing demand, Bartselana Student Bank began accepting applications from kids all across Peru.As the teenager says, “Together we can change the world.We just need an opportunity.”()1.What is the purpose of the eco-bank?ATo involve kids in the management of the local recycling c
14、ompanies.BTo help kids get pocket money to spend on things like candy and toys.CTo show kids how important it is to learn environmental management.DTo get kids to help the environment and be economically independent.()2.What duty does an eco-bank member have to perform?AAttending financial education
15、 workshops.BBringing in 5 kilos of waste.CSaving one kilo of solid waste weekly.DEstablishing a savings goal.()3.What does the underlined part in Paragraph 4 mean?AKids are more responsible when growing up.BThe future of the country relies mainly on kids.CKids can contribute to the society though yo
16、ung.DThe present is a vital period for kid development.()4.Which of the following words can best describe Jose?AGenerous.BCrazy.CFlexible.DInfluential.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了巴塞拉纳学生银行成立于2012年,是世界上第一家儿童银行。为了开户,孩子们必须携带至少5公斤的固体废物(纸或塑料),并设定一个储蓄目标。回收的垃圾被卖给当地的回收公司,多亏了乔斯,这些公司用高价收购了巴塞拉纳学生银行成员带来的所有东西。1D细节理解题。根据第一段
17、中 “the youngster from Arequipa, Peru came up with the innovative idea of an eco-bank, which allows kids of all ages to gain economic independence while also helping the environment”可知,eco-bank的目的是让孩子们帮助环境和变得经济独立。2A细节理解题。根据第二段中 “Once accepted, all bank partners are required to deposit(存储)at least one
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554303.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级语文下册课文38彩色的梦课件新人教版.ppt
