2022高考人教版英语一轮复习跟踪练:第1部分 选修8 UNIT 4 PYGMALION WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022高考人教版英语一轮复习跟踪练:第1部分选修8UNIT PYGMALION WORD版含答案 2022 高考 人教版 英语 一轮 复习 跟踪 部分 选修 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分教材知识突破选修八Unit 4Pygmalion课时跟踪一练而就.阅读理解A(2020届辽宁省五校高三联考) How old is too old to go trickortreating? Chesapeake of Virginia says the answer to that question is anyone over the age of 12.City officials recently announced that doorbellringing candy seekers over the age of 12 could face a charge, up to
2、 six months in jail, and $ 25 to $100 fines. Theyre far from alone. Meridian of Mississippi, Bishopville of South Carolina, and Boonsboro of Maryland, also have set the age at 12. The phenomenon isnt limited to the US: In 2017, Bathurst, a town in Canada, banned anyone older than 16.Officials say th
3、ey wont be actively looking to catch teenage trickortreaters in the act. The age limits are part of a broader push to limit pranks and tricks. Some parents think that preventing older kids from participating in Halloween traditions will have the opposite effect. A Facebook post last year argued that
4、 all kids, regardless of age, should be allowed to take part in trickortreating. It was shared more than 4,000 times, with close to 700 comments.Some parents argued that kids shouldnt be spoiled. A lot more argued that even older kids should be encouraged to take part in it in the sense of wonder an
5、d excitement, and most said they were willing to give candy to whoever dressed up. That seems consistent with the scientific studies that play is essential to help children develop into healthy, welladapted people, and that play encourages kids to develop collaboration and creativity.Given how overs
6、cheduled, anxious, and unhappy todays teens are, maybe a little Halloween magic is exactly in order.【语篇解读】美国的一些城市给万圣节的传统活动trickortreating设立了年龄限制,年龄在12岁以上的青少年不能参加此项活动。大多数人对此持反对意见。1How many American cities that have set the limit on going trickortreating are mentioned?AOne city. BTwo cities.CThree cit
7、ies. DFour cities.解析:选D细节理解题。根据第一段和第二段中的Chesapeake,Meridian,Bishopville和Boonsboro可知,文中一共提到四座城市设立了trickortreating的年龄限制。故选D。2Why did the officials decide to prevent teens from going trickortreating?ABecause the teens are too old to go trickortreating.BBecause it is thought that the teens will do somet
8、hing harmful.CBecause some parents are afraid that kids can be spoiled.DBecause that seems consistent with the scientific studies.解析:选B细节理解题。根据第三段中的“The age limits are part of a broader push to limit pranks and tricks.”可知,市政府官员决定阻止青少年参加trickortreating是因为人们认为青少年会做一些有害的事情。故选B。3What may most people agr
9、ee with according to the passage?AAll people should take part in the Halloween traditional activities.BHalloween tradition is no longer as attractive as before.CIts not a good idea to limit the age of going trickortreating.DPlay is necessary to help children develop into healthy and welladapted peop
10、le.解析:选C细节理解题。根据倒数第二段中的“A lot more argued that even older kids should be encouraged to take part in it in the sense of wonder and excitement, and most said they were willing to give candy to whoever dressed up.”可知,大部分人认为限制参加trickortreating活动的人的年龄不是一个好主意。故选C。4What is the authors attitude towards the
11、age limit of going trickortreating?ADisapproving. BObjective.CFavorable. DIndifferent.解析:选A观点态度题。根据最后一段“Given how overscheduled, anxious, and unhappy todays teens are, maybe a little Halloween magic is exactly in order.”可知,作者对限制参加trickortreating活动的人的年龄是不支持的。故选A。B(2020届湖北省武汉市外国语学校高三质检)Whats small, bu
12、zzes here and there and visits flowers? If you said bees or hummingbirds, you got it. You wouldnt be the first if you mixed the two up. Now a group of researchers even say we should embrace our history of considering the two together in the same group. The way scientists study bees could help them s
13、tudy hummingbird behavior, too.Scientists first compared the two back in the 1970s when studying how animals search for food. The idea is that animals use a kind of math to make choices in order to minimize the work it takes to earn maximum rewards. Researchers at the time focused on movement rules,
14、 like the order in which they visited flowers, and where flowers were located relative to others. It was “almost like an algorithm (算法)” for efficient searching, said David Pritchard, a biologist at the University of St. Andrews in Scotland. Hummingbirds and bees had similar solutions.As the field o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-555096.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
黑龙江省齐齐哈尔市实验中学人教版高中语文必修三课件:劝学2 .ppt
