分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2023年高考英语 全程考评特训卷 课下天天练(二十二)(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:557661
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023年高考英语 全程考评特训卷 课下天天练二十二含解析 2023 年高 英语 全程 考评 特训卷 天天 十二 解析
    资源描述:

    1、课下天天练(二十二)40分阅读提分练姓名_班级_考号_时间:40分钟阅读(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A2022郑州市高中毕业年级质量预测We have a wide variety of small group training programs. Check out what we offer below.Reformer Pilates (普拉提)Description: Reformer Pilates will improve your balance and stability.

    2、You are guaranteed a challenging fullbody workout. We will get your heart rate up through exercises that have a low effect on your joints. Reformer Pilates is for everyone.Session: Tuesday 4:15 pm./Thursday 1:30 pm./Friday 5:30 pm.All classes are 45 minutes in our Mind Body Studio.Price: $130(6 week

    3、s)Self DefenseDescription: This is a womenonly program that covers the basics of selfdefense. Selfdefense classes can offer exercise benefits such as muscle firming and strengthening, and improved balance and coordination (协调). Such classes also help you improve your physical condition in every part

    4、 of your body, your mental approach to health and fitness and your chances of escaping from an attack.Session: Monday 6:30 pm.8:30 pm.Price: $79(4 weeks)BoxFitDescription: BoxFit is a fitness class that uses the training principles from a number of martial arts disciplines. Punching bag (沙袋) exercis

    5、es and focused pad work create a timeeffective and dynamic workout. No body contact, perfect for both males and females of all fitness levels. Session: Monday, Wednesday and Friday 6:45 am.7:45 am.Price: $140(8 weeks)Womens FitnessDescription: We are here to provide you with a unique 4week program t

    6、o help refresh your energy and encourage a deeper understanding of setting and achieving health and fitness goals. Different from other fitness programs, this program is given online.Session: Monday and Wednesday 1:00 p. m2:00 p. mPrice: $125(4 weeks)1What is the benefit of Reformer Pilates?A.It tra

    7、ins people to lose weight.B.It improves peoples mental health.C.It helps people with heart problems.D.It develops peoples balance and stability.2Which program will suit Lily if she wants to protect herself from an attack? A. BoxFit. B. Self Defense. C. Reformer Pilates. D. Womens Fitness.3What is sp

    8、ecial about Womens Fitness?A. The training principle it uses.B. The workout it creates.C. The health and fitness goals it sets.D. The way the class is given.B2022南昌市第三次模拟Lifesaving heart operationWhen Tal Golesworthy was told he needed a lifesaving heart operation in 1993, he said no. Golesworthy ha

    9、s Marfan syndrome (马凡氏综合征).Back in 1993, when he was living in the west of England, his doctor told him that the aorta(主动脉) in his heart was so enlarged that it would unavoidably burst unless he underwent a major operation.“They talked through the options,” says Golesworthy, “but I was not intereste

    10、d. The operation really didnt look attractive.” What he particularly didnt like was having to be on blood thinners after the operation, something that would prevent blood clots (血栓) but presented its own risks: “I was riding motorbikes then, and skiing, so my whole lifestyle would have been affected

    11、.” By 2000, however, his condition had worsened. Realizing something had to be done, Golesworthy put his years of experience as a research and development engineer to good use. He decided he would fix himself. “Learning new stuff and developing new ideas, that was my job,” Golesworthy says.The aorta

    12、, he thought, needed support on the outside. And wrapping something around the outside of the aorta would require a special operation. So Golesworthy subjected himself to 30 hours in an MRI scanner and used 3D printing to create a physical exact copy of the part of his heart. “Luckily, Id done a lot

    13、 of work with technical materials,” he says.Strong determination coupled with an original yet practical solution won him the support of two leading surgeons and helped him raise the money to develop his idea. In May 2004, at the age of 47, he became the_guinea_pig for his own invention. The operatio

    14、n was a success.4Why did Tal Golesworthy refuse the operation at first?A.A better solution was on the way.B.He was afraid of life being affected.C.The risk of the operation tended to cause death.D.He would like to be operated on in his own way.5What helped Golesworthy to fix himself?A.His creative s

    15、pirit.B.Regular exercise.C.Doctors suggestions.D.His similar experience.6What do the underlined words in the last paragraph “the guinea pig” refer to?AThe lovely pet.B.The important assistant.CThe experimental subject.D.The person to raise money.7Which words can best describe Tal Golesworthy?ACreati

    16、ve and kind.B.Strong and imaginative.CDevoted and generous.D.Determined and brave.C2022湖南省名校联合体高三联考试题Cosplayers can invest considerable time, money and effort into making the best headtotoe presentations that are oneofakind. But what inspires cosplayers to present themselves with so many detailed ar

    17、tistic designs? Psychologists try to reveal the facts through research.When a cosplayer selects a particular costume, he/she is often getting inside the specific characteror combination of charactersbecause something about that role speaks to them personally, according to Robin S. Rosenberg, a clini

    18、cal psychologist at the University of California, San Francisco.Batman, for example, can be an especially meaningful cosplay choice for someone coping with trauma (精神创伤). The dark superhero faced destructive trauma when he was a childwitnessing the cruel and violent murder of his parentswhich he ove

    19、rcame to become a hero. “When people are dressed as Batman, many talk about having experienced their own traumatic experiences,” Rosenberg said. “He survived and found meaning and purpose from his experience, and that is inspiring to them.”Rosenberg noted that Wonder Woman is another popular choice

    20、which calls up many womens feelings, partly because she holds her own in the maledominated world of costumed comics superheroes. “For those cosplayers, dressing as Wonder Woman is a way of celebrating and embracing her power,” Rosenberg said.Cosplay is a type of performance, which frequently moves s

    21、trangers to approach the character through conversation and photos. So it surprised Rosenberg to discover that many cosplayers were identified as introverts. “When they wore a costume, they became much more socially outgoing,” Rosenberg said. She explained that, sometimes, wearing a costume allows a

    22、 person to obtain confidence they didnt know they had, and helps them overcome shyness in real life.“When you do any kind of costumingespecially cosplayon the one hand, it gives you permission to step outside yourself,”Rosenberg said.“On the other hand, it can bring out something in you that doesnt

    23、usually come out.”8What does Rosenberg try to convey in Paragraph 2?A.Cosplayers have a special liking for costumes.B.Cosplayers play different roles within one day.C.Cosplayers have nothing to do but talk to themselves.D.Cosplayers express themselves through costumes.9Batman and Wonder Woman are ci

    24、ted to reveal cosplayers _A.childhood abuseB.need to repair personal difficultiesC.gender inequalityD.eagerness to defeat other people10Why did Rosenberg feel surprised?A.Cosplayers changed their personalities once in costumes.B.Cosplayers couldnt wait to socialize when in costumes.C.Many cosplayers

    25、 attracted strangers to talk with them.D.So many cosplayers were considered as pessimistic people.11What may serve as the most suitable title of the text?A.Devotion to cosplayB.People in costumesC.Batman or Wonder WomanD.Psychology behind cosplayD2022烟台市高考诊断性测试One in five children starting primary s

    26、chool in the UK are overweight. By the time they leave school, that figure will rise to one in three. The chance of them being overweight in adulthood, which brings a range of associated health risks, is high, at 5075%.The root cause of dietrelated fatness is no secret: an energy imbalance between t

    27、he quantity of food being consumed and the level of physical activity being conducted. Addressing this imbalance needs to be, in part, a review of our diet. More fresh ingredients (原料) especially fruit and vegetables, less processed foods and fewer additives (添加剂) are all important factors in buildi

    28、ng a balanced diet.The Department of Health has recognized that a collective approach, rather than just individual behavior change, is a successful way of achieving this. Universal adjustments like a blanket decrease in sugar content influence the way we eat through the choices available to us.Apply

    29、ing this approach to school kitchens makes sense. They have an important role to play in maintaining healthy diets. Offering a school menu packed with fresh ingredients and without artificial additives makes a direct and effective impact on what children eat at school.Its an area the Soil Associatio

    30、n consistently works to handle through its Food for Life programworking with schools to transform food culture, improve food education and encourage lasting changes to the way schools think about food. It works. In Food for Life schools, pupils are a third less likely to eat no fruit or vegetables t

    31、han those in comparison schools.One way for schools to get involved is a Food for Life Served Here award, which means at least 75% of dishes are prepared on site using fresh ingredients. It encourages local seasonal produce and, at silver or gold level, requires a commitment to environmentally frien

    32、dly produce. At its heart, the award is designed to support health and enhance food understanding.Over 50% of English primary schools have such an award already, serving around 1.7 million meals each day to over 10,000 schools and its a figure well see grow.12What does the underlined word “Addressin

    33、g” in Paragraph 2 mean?A.Tackling. BIgnoring.C.Maintaining. DPostponing.13Which approach will work for students to build a balanced diet?A.Stopping them eating alone in schools.B.Getting them aware of the harm of fatness.C.Ensuring healthy recipes on school menus.D.Increasing the availability and fl

    34、avor of food.14What can we say about the Food for Life program?A.Its a heavy load on schools.B.Its complicated to operate.C.Its a temporary project.D.Its a fruitful attempt.15Which type of food may the Food for Life Served Here award promote?A.Sugary snacks.B.Firstclass sausages.C.Highquality import

    35、ed beef.D.Freshly picked organic beans.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。2022泉州市高三质量监测(一)For her 85th birthday, I gave my mother an iPad. Shed never used a computer. She had a trying relationship with her TV remote control.She was interested in the tablet because she kne

    36、w people who had them. _1_ Otherwise, shed one day find herself in a computerized kitchen, unable to open a can of soup.Our first task was email. She quickly learned the fundamentals. _2_Next, we tackled Netflix. Mom was a movie lover with an appetite for thrillers. She was astonished by the amount

    37、of thrillers that Netflix has on offer. One Saturday she called me because she was having trouble logging onto Netflix. _3_“They probably have fewer people working as its a long weekend,” she told me.She learned how to use Zoom and FaceTime. She experimented with podcasts. She started emailing her g

    38、randchildren._4_ So we downloaded a library app and signed her up for an ecard. Now she regularly downloads ebooks herself. When they are not immediately available, she puts them on hold and forgets about them.We speak on the phone every day. Now, we also communicate through FaceTime, Zoom and email

    39、. She powers through ebooks, marveling (大为赞叹) that she can check them out in the middle of the night. She watches TV series. She knows whats trendy. But she has not yet successfully surfed the Net.I cant wait for the day when we can sit down in person and surf the Net together. Meanwhile, its great

    40、to see how much her confidence has grown. _5_“Ive made a resolution,”she announced. “Im going to learn how to operate every piece of technology in the apartmentincluding the TV remote.”A.Mom is a reader.B.Reading is difficult.C.Yesterday, she communicated with me through FaceTime.D.I suggested it mi

    41、ght require an update.E.And she believed that she must keep up with technology.F.So its apparent that email is by no means important in our daily life.G.But she couldnt see the point of emailing when she could phone or visit in person.课下天天练(二十二)40分阅读提分练第一节A语篇类型:应用文主题语境:人与社会广告健身训练项目【语篇解读】本文介绍了四项健身训练项

    42、目及其时间、价格等具体信息。1答案与解析:D考查理解具体信息的能力。(难度系数:0.93)根据Reformer Pilates(普拉提)部分中的“Reformer Pilates will improve your balance and stability”可知,该课程会提高你的平衡能力和稳定性,故选D项。2答案与解析:B考查理解具体信息的能力。(难度系数:0.90)根据Self Defense部分中的“Such classes also help you improve.your chances of escaping from an attack”可知,自卫课程也可以提高你逃离攻击的可能

    43、性,故自卫课程适合想使自己免遭攻击的Lily,故B项正确。3答案与解析:D考查理解具体信息的能力。(难度系数:0.68)根据Womens Fitness部分中的“Different from other fitness programs,this program is given online”可知,与其他健身项目不同,女子健身课是在网上进行的,故其特殊之处在于它的授课方式,故选D项。B语篇类型:记叙文主题语境:人与自我做人与做事工程师研发产品自救【语篇解读】工程师Tal Golesworthy患有马凡氏综合征,需要进行心脏手术。他有效地利用自己多年的研发工程师经验,用3D打印机打印出了他部分

    44、心脏的真实复制品,对症制造了主动脉外部支撑,并得到了医生的支持。最终手术取得了成功。4答案与解析:B考查理解具体信息的能力。根据第三段中的内容可知,手术后必须使用血液稀释剂以防止血凝块,但这种药物存在着风险,他担心会影响他的整个生活方式,所以起初他拒绝了手术。故B项正确。5答案与解析:A考查推断的能力。根据第三段尾句中的“Learning new stuff and developing new ideas, that was my job”可知,他认为,学习新东西和开发新想法就是他的工作。根据第四段第一、二句“The aorta, he thought.would require a spe

    45、cial operation”可知,他认为,主动脉需要外部支撑,在主动脉外面裹上东西需要特殊手术。又结合下文中的“original”和“his own invention”以及介绍的手术的成功可以判断,是他的创新精神治好了他。6答案与解析:C考查理解词汇的能力。根据画线词上句可知,他坚定的决心加上新颖而实用的解决方案为他赢得了两位一流的外科医生的支持,并帮助他筹集了资金来发展他的想法。根据本文尾句可知,手术很成功。结合该句中的“for his own invention”可以判断,他自己成了此项发明的实验对象。故画线词意为“实验对象”,故C项正确。干扰项分析A项意为“可爱的宠物”,B项意为“重

    46、要助手”,D项意为“筹集资金的人”,都与语境不符。7答案与解析:D考查推断的能力。根据尾段第一句中的“Strong determination coupled with an original yet practical solution.to develop his idea”可知,他坚定的决心和新颖而实用的解决方案为他赢得了两位一流的外科医生的支持,故他是一位有决心的人。根据第三段倒数第二句“He decided he would fix himself”可知,他决定自己想办法治疗心脏,据此可以判断,他是一个勇敢的人。故D项正确。C语篇类型:说明文主题语境:人与社会人际交往角色扮演的奥秘【

    47、语篇解读】本文主要讲述了角色扮演者实际上在通过角色来表达自我和展示自我。8答案与解析:D考查推断的能力。根据第二段中的“When a cosplayer bination of characters”可推知,角色扮演者通过服装来表达自我,故D项正确。9答案与解析:B考查推断的能力。根据第三段的第一句话和“When people are dressed.that is inspiring to them”以及第四段中的内容可知,作者提到蝙蝠侠和神奇女侠的目的是说明角色扮演者有弥补自身创伤的需要,故B项正确。10答案与解析:A考查理解具体信息的能力。根据第五段中的“it surprised Ros

    48、enberg to discover that many cosplayers were identified as introverts. When they wore a costume.shyness in real life”可知,让Rosenberg感到惊讶的是一旦穿上角色扮演的服装,他们的个性就会有所改变,故A项正确。11答案与解析:D考查理解文章主旨要义的能力。根据文章内容尤其是最后一段可知,角色扮演让人们有机会表达自我,展示平时不敢展示或没有发现的特性,故D项最适合作文章的标题。D语篇类型:说明文主题语境:人与社会健康英国卫生署制定措施应对英国儿童超重问题【语篇解读】英国儿童超

    49、重问题严重,这会带来一系列与健康相关的风险。为此,英国卫生署制定了一些措施来改变学生们的饮食,以保证他们的健康。12答案与解析:A词义猜测题。该题问的是第二段画线词“Addressing”是什么意思。根据第一、二段内容可知,英国有五分之一的儿童超重,随着时间的推移,这一数据还会持续增加,同时超重也让他们的健康风险高达50%到75%,这是由于他们摄入的食物数量和进行的体育活动水平之间的能量不平衡造成的。而更多的新鲜食材,尤其是水果、蔬菜、更少的加工食品和更少的添加剂是建立均衡饮食的重要因素。由此可推知,画线词所在句表示解决这种不平衡需要对我们的饮食进行一定程度的检讨。因此Addressing应意

    50、为“解决,处理”,与A项意思一致。故选A。13答案与解析:C细节理解题。该题问的是哪种方法可以帮助学生们建立均衡的饮食。根据关键句第四段第三句“Offering a school menu packed with fresh ingredients and without artificial additives makes a direct and effective impact on what children eat at school.”可知,保证学校菜单上的食谱是健康的能够帮助学生们建立均衡的饮食。故选C。14答案与解析:D推理判断题。该题问的是关于Food for Life计划,

    51、我们能说些什么。根据关键句倒数第三段最后一句“In Food for Life schools, pupils are a third less likely to eat no fruit or vegetables than those in comparison schools.”可知,Food for Life学校的学生们不吃水果或蔬菜的可能性比其他学校的学生低三分之一。由此可推知,Food for Life计划是一次卓有成效的尝试。故选D。15答案与解析:D细节理解题。该题问的是Food for Life Served Here奖可能会推广哪类食物。根据关键句倒数第二段第一句“One

    52、 way for schools to get involved is a Food for Life Served Here award, which means at least 75%of dishes are prepared on site using fresh ingredients.”可知,该奖项推广的是用新鲜食材现场制作的菜肴。故选D。【长难句分析】Over 50% of English primary schools have such an award already, serving around 1.7 million meals each day to over 1

    53、0,000 schools and its a figure well see grow.(最后一段)分析:本句是一个复合句。现在分词短语serving.作伴随状语;well see grow是省略了关系词that/which的定语从句,先行词是a figure。译文:超过50%的英国小学已经有了这样的奖励,每天为1万多所学校提供170万份餐食,我们将看到这个数字增长。词汇积累:artificial adj.人造的commitment n承诺enhance v增强.七选五语篇类型:夹叙夹议文主题语境:人与社会科技进步老年人学习新科技【语篇解读】作者给年迈的母亲买了部iPad,因她对新科技非常感

    54、兴趣,求知欲很强,所以学习得很快。她学会了使用iPad发邮件、看电影、进行视频聊天和读电子书等等。1答案与解析:E考查上下文衔接。根据Otherwise可知,此空与空后句意思相反。空后讲述母亲有一天会发现自己在电脑化的厨房里打不开一罐汤(落后了)。由此可知,此空应讲母亲要学习新科技。故E项(而且她认为自己必须跟上科技)符合语境。2答案与解析:G考查上下文衔接。空前讲母亲很快就学会了电子邮件的基础知识。故G项“但是,当母亲能打电话或者亲自拜访的时候,她就看不到发电子邮件的意义了”可承接上句。3答案与解析:D考查上下文衔接。空前讲母亲因为登陆一个电影播放软件有困难打电话向作者求助。D项“我建议这个软件可能需要更新”是作者对母亲的求助所做的回答,可承接上句。4答案与解析:A考查段落主旨句。根据空后的So可知,此空是表述母亲下载图书软件的原因。故A项“母亲是位读者”符合语境。5答案与解析:C考查上下文衔接。空前讲作者十分渴望亲自与母亲一起上网,就在这期间,作者看到了母亲自信心的大增。空后是母亲对作者说的话,说了母亲的决定,故C项(昨天她用FaceTime和我通了话)可承上启下。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023年高考英语 全程考评特训卷 课下天天练(二十二)(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557661.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1