《成才之路》2014-2015学年高中英语选修八(十二省区)强化练习:UNIT 1 SECTION 1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2014-2015学年高中英语选修八十二省区强化练习:UNIT SECTION 成才 2014 2015 学年 高中英语 选修 十二 省区 强化 练习 UNIT
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1 Section .单词拼写1The_(大多数)of boys like playing basketball.2The quickest m_of travel is by plane.3A large p_of the population own their homes.4All applicants will be considered regardless of age, sex,religion or_(国籍)5We_(推选)John as chairman,for he was reliable.6Its difficult to mo
2、ve to America, because the rules of i_is rather strict for the foreigners.7He is fair to us without d_.8Is the account insured by the _ (联邦制的) government?9The sea narrows into a s_ there.10Venice is an I_ city.答案:1majority2means3percentage4nationality5elected6immigration7distinction8federal9strait10
3、Italian.选成句子根据相关的汉语提示,完成下列句子。每空仅限一个单词。1我借助报纸上的一则广告找到了我的自行车。I found my bike_ _ _a notice in the newspaper.2科学家们说, 他们在防治癌症方面开始有所突破。Scientists say they are beginning to_ _in the fight_cancer.3彼得说当他第一次来到这个城市时,真的不知道如何适应。Peter said when he first came to the city,he really didnt know_ _ _ _ _.4我们七月初要去日本。We
4、re going to Japan_ _ _ _July.5他当演员的梦想终于实现了。He finally_ _ _of becoming an actor.His dream of becoming an actor finally_ _.6保育员尽量让孩子在室外多活动。The nurses keep children out of doors_ _ _ _.7我有一些困难,但是比起你的就算不了什么。Ive had some difficulties but they were nothing_ _yours.8该岛人口约78,000。The island_ _ _ _about 78,00
5、0.9她绝不贫穷。实际上,她相当富有。_ _ _ _ _poor.In fact,she is quite rich.10据说他成为一名教师了。_ _that hes become a teacher.答案:1by means of2break through;against3how to make a life4at the beginning of5realized/achieved his dream; came true6as much as possible7compared to(be nothing compared to sb./sth. 表示“比起算不了什么”)8has a
6、population of9By no means is she10Its said.阅读理解AChristmastime in the city brings forests of trees already cut and waiting to be sold. But some people like to drive to tree farms. Others wait for their trees to come to them. They order one from the pages of a catalog or on the Internet. Some say the
7、easiest thing of all is to buy a manmade tree with Christmas lights already on it. No falling needles to have to clean up.The National Christmas Tree Association says 33,000,000 real trees were sold last year, compared to 9,000,000 manmade ones. Manmade trees generally cost more, but they can be reu
8、sed. Most natural trees are cut up and recycled, but some people buy trees that can be planted.Most Christmas trees are now grown on farms instead of in forests. Twentyone thousand tree farmers in the United States grow Christmas trees on more than 180,000 hectares. Oregon was the leading producer l
9、ast year.Twentytwo percent of people who bought real trees last year chose them at a farm. Two percent of those people cut the trees themselves. The next most popular places were big stores like Walmart and Home Depot.Groups like the Boy Scouts also sell Christmas trees. But some people pay nothing
10、for theirs. They steal it.Cornell University in Ithaca, New York, has many pretty evergreens. Some years ago, a university worker found a way to keep them there. A month before Christmas, workers treated them with “pink ugly mix”. It contains water and red food colour. The bright colour starts to di
11、sappear after about a month. It can take longer, however. Cornell decided not to use the mix this year, but the idea has spread.1Manmade trees are chosen for Christmas partly because_.Athey cost less than real onesBthey are usually sold with giftsCthey look prettier than real onesDthey can be used f
12、or more than once答案:D细节理解题。根据第二段第二句可知,可重复使用是人造圣诞树的优点之一。2What can we learn from the passage?AOregon produced the most Christmas trees last year.BMost Christmas trees come directly from the forests.CAll real trees for Christmas are recycled by Americans.DManmade Christmas trees are more popular with A
13、mericans.答案:A细节理解题。根据第三段最后一句“Oregon was the leading producer last year.”可知,去年Oregon生产的圣诞树最多。3People can get their Christmas trees from the following places EXCEPT _.AOregon BHome DepotCBoy Scouts DCornell University答案:D细节理解题。根据最后一段可知,康奈尔大学不生产也不销售圣诞树。4The passage is mainly about_.Athe important festi
14、vals in AmericaBthe origin of Christmas as a holidayCthe way Americans celebrate ChristmasDthe popularity of Christmas trees in America答案:D主旨大意题。本文通过具体数据说明了圣诞节时圣诞树在美国的销售情况,进而揭示圣诞树在美很受欢迎。BWhen I was 12, all I wanted was a signet (图章) ring. They were the “in” thing and it seemed every girl except me h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557751.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020版新高考英语新素养大二轮专题突破浙京津鲁琼版课件:专题五 写作 第二节 .pptx
