江苏省泗阳中学2013届高三英语一轮复习单元检测(MODULE9 UNITS1-2 江苏牛津版本).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省泗阳中学2013届高三英语一轮复习单元检测MODULE9 UNITS1-2 江苏牛津版本 江苏省 泗阳 中学 2013 届高三 英语 一轮 复习 单元 检测 MODULE9 UNITS1 江苏
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 9Units 12时间:30分钟.单项填空1Who do you suppose has _ possession of the big beautiful house?It is in _ possession of Mr.Brown.Aa;/ B/;theC/;/ Dthe;the答案Bhave possession of意为“拥有”;in the possession of意为“为所有”。 2I have got to the point _ I must adjust myself to the new life.Awhat BwhichC
2、where Dthat答案Cpoint可看作是抽象地点名词,定语从句用关系副词where。3Tom often goes to school on foot,_ when it rains.Aspecially BespeciallyCgenerally Dnormally答案Bespecially意为“尤其是”,其后可接名词、介词短语以及状语从句。4_ with a special ability to learn language,she knows ten languages very well and uses them freely.ATo be equipped BEquipped
3、CEquipping DHaving equipped答案Bequipped with意为“具备”。 5Its hard for us to really figure out a person _ we get along well with each other.Auntil BifCas Dafter 答案Auntil引导的状语从句。6Im thinking of tomorrows maths test.Im afraid I cant make _ in the exam.Aone BthisCthat Dmake it答案Dmake it意为“达到预定目标”。 7Its unima
4、ginable that such a top student as Jane _ cheat in the exam.Amight BcanCmay Dshould答案Dshould此处意为“竟然”,表示出乎意料之意。8The present situation will get worse unless carefully _.Adealing with Bdealt withCto deal with Dto be deal with 答案Bunless引导的条件状语从句中省了the present situation is。9People present suggested that
5、the cheat _ in prison.Areferred to be put Brefer to be putCreferred to Dwas referred to put答案Areferred to作the cheat的定语;suggest表示“建议”,后接从句时应用虚拟语气“(should)动词原形”,should可省略。10You can hardly imagine the trouble the woman had _ her children.Abrought up Bto bring upCbringing up Dto have brought up答案C从句含有ha
6、ve trouble (in) doing sth结构,表示“做某事有困难”。 11The direct flight has proved successful,_ Taiwan another tourist destination for people on the mainland.Amade BmakingCmake Dmakes答案B分词短语作状语,相当于一个非限制性定语从句。12So far,about 40 houses have fallen down under the weight of the snow,with 22 people _.Areported injure
7、d Breported injuringCreporting injured Dreporting injuring答案A报道称有22人受伤,“报道”和“受伤”都含有被动意义。13I admired my classmate Lisa very much._ her prettiness,she was smart and helpful.AExcept for BBut forCApart from DIn spite of答案Capart from意为“除了之外还有”。14I wrote down the name and address of the hotel _ later refe
8、rence,because it might be useful in the future.Aof BinCwith Dfor答案Dfor later reference意为“供以后参考”。 15He owed most of _ he had to his respectable teacher.Athat BwhichCwhat Dwhether答案C介词of引导宾语从句,而且宾语从句中he had缺少宾语,因此用what。.阅读理解AWelcome To The International Summer SchoolStudents can have an enjoyable Engl
9、ish language learning experiencetogether with organised sports,activities and excursion programme.The International Summer School runs 4 different summer school centres for boys and girls aged from 7 to 20 in the south of England.Two of these schoolsMoira House and University Hall of Residenceare ba
10、sed in Eastbourne on the south coast of Englandin the much favoured Meads area of the town,within walking distance of the seafront and town centre.Gatwick Airport is about an hours drive away and Heathrow around 90 minutes.Our 4th SchoolBethany Centreis situated in the heart of Kentan area known as
11、“The Garden of England” close to woods and meadows (草地) of the High Weald but only 20 minutes from the town of Royal Tunbridge Wells.Gatwick and Heathrow Airports are easily accessible,as are Eurostar International Stations at Ashford and Ebbsfleet.The aim of the International Summer School is to cr
12、eate a lively and happy atmosphere that makes learning and international communication enjoyable.Young people can thrive,have fun,and gain considerable skills in English.Our programme offers a well balanced timetable of English tuition,sport and fun activities combined with outings to recreational a
13、nd cultural centres.A full day in London is always included,as well as other places of cultural interest.Students of all creeds and cultures are welcomed as our aim is to create a summer school which can truly be described as “International”When we return your child to you at the end of their stay,w
14、e hope they will feel enriched by their experience with us and will look forward to returning to meet friends made at the International Summer School the following year,as so many do.1What is the writers purpose by writing this text?ATo introduce to readers the International Summer School.BTo attrac
15、t more students to study in the International Summer School.CTo share his experiences of studying in the International Summer School.DTo show the great achievements made in the International Summer School.答案:B推理判断题。通读全文,我们可以发现本文是the International Summer School 这所学校的一个招生广告。广告的目的自然是多招收些学生。2All of the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561789.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《创新大课堂》2015高考语文(新课标人教版)一轮总复习配套课件“现代文阅读”专题冲关能力提升 第三章 实用类文章阅读.ppt
