分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 29

类型江苏省苏州实验中学2020届高三英语下学期五月检测试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:564513
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:29
  • 大小:205KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 苏州 实验 中学 2020 届高三 英语 下学 五月 检测 试题 解析
    资源描述:

    1、江苏省苏州实验中学2020届高三英语下学期五月检测试题(含解析)第一部分 听力(共两节,满分20分)第一节(共5小题;每小题1.分,满分5分)听下面5段对话。选出最佳选项,每段对话仅读一遍。1. How many apples did the man give those homeless men?A 4. B. 6. C. 8.2. What does the woman mean?A. She would invite Jenny to her party.B. She has something else to do.C. She isnt invited to the party.3.

    2、 What is the woman?A. A teacher. B. A student. C. A taxi driver.4. Who saved the two boys ?A. Two young men. B. Their mothers. C. The man.5. What happened to the man ?A. He was late for work today.B. He was scolded by his manager.C. He was laughed at by his colleagues.第二节(共15小题:每小题1分,满分15分)听下面5段对话。选

    3、出最佳选项。每段对话读两遍。听第6段材料,回答6、7题。6.Who likes blue best according to the woman?A. Jenny. B. Tom. C. Jim.7.What do the speakers want to buy?A. A blue shirt in size 8. B. A white shirt in size 10. C. A white shirt in size 9.听第7段材料,回答第8、9题8. What did the woman do during the summer?A. She went to the beach wi

    4、th her aunt.B. She went to the countryside alone.C. She went to her grandparents farm.9. What does the man think of his vacation?A. Great. B. Disappointing. C. Too short.听第8段材料,回答第10至12题。10. What did Oliver tell the policeman about the man to be wanted?A. When he went out. B. How strong he was. C. W

    5、hich room he stayed in.11. What did the policeman give Oliver?A. A picture and a phone number. B. A picture and a DVD. C. A DVD and a phone number.12. When did the policeman arrest that man ?A. About ten minutes later that day.B. About two hours later that day.C. About two days later.听第9段材料,回答第13至16

    6、题。13. What do we know about the woman?A She doesnt like Aunt Wangs food.B. She doesnt like Aunt Wangs rules.C. She doesnt like Aunt Wangs talking.14. How does the woman feel when she eats at her grandmas?A. Nervous. B. Angry. C. Relaxed.15. Who will have a basketball game tonight?A. Charles. B. Flor

    7、a. C. Lily.16. What will Charles do next week?A. Hold a party. B. Visit the woman. C. Go to eat at Aunt Wangs.听第10段材料,回答第17至20题。17. What should students do on the first day ?A. Fill a form. B. Find a partner. C. Do a test.18. Which of the following does the school focus on?A. Conversation. B. Compos

    8、ition. C. Grammar.19. How many lessons are there all together?A. 48. B. 120. C. 240.20. How long does each class last?A. Half an hour. B. One hour. C. One and a half hours.第二部分 英语知识运用(共两节,满分35分)第一节 单项填空(共15个小题;每小题1分,满分15分)1. In public places, improved child-care facilities will benefit _ genders, no

    9、t just women.A. bothB. allC. eitherD. other【答案】A【解析】试题分析:句意:在公共场所,改善托儿设施将受益于两性,而不仅仅是妇女。A. both两个;B. all所有,指三者以上;C. either 二选一;D. other其他的 ,gender是性别,结合句意可知是男女,故选A。考点:考查代词的用法。2. Competition for entry to these programs is keen, and applicants need above-average grades to gain_.A. ambitionB. preference

    10、C. admissionD. competence【答案】C【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:参与这些项目的竞争非常激烈,申请人需要高于平均水平的成绩,才能获得许可。A. ambition雄心,野心;B. preference偏好;C. admission许可;D. ability能力,胜任。根据Competition for entry to these programs is keen可知,此处指“申请人需要高于平均水平的成绩,才能获得许可”。故选C。3. The manager has not made up his mind yet _ who will be in charge

    11、 of the project.A. as toB. next toC. owing toD. according to【答案】A【解析】试题分析:句意:经理就关于谁将负责这一项目一事还没有下定决心。 A. as to关于;B. next to紧挨着;C. owing to因为;D. according to根据。故选A。考点:考查短语的用法。4. What do you think of his newly-published book?Its the best one he _, but thats not saying much.A. wroteB. is writingC. has w

    12、rittenD. will write【答案】C【解析】试题分析:句意:你觉得他新出版的书怎么样? 这是他写过的最好的书,但不用多说。根据语境可知,he _是定语从句修饰先行词the best one,这里是过去的是对现在的影响,一个用现在完成时has written,故选C。考点:考查动词的时态的用法。5. In time of anger, do yourself a favor by _ it in a quiet place so that you wont be hurt by its flames.A. releasingB. recoveringC. refreshingD. r

    13、ecycling【答案】A【解析】试题分析:句意:在愤怒的时候,帮助自己通过在一个安静的地方释放一下,这样你就不会被它的火焰伤害了。A. releasing释放;B. recovering恢复,再生;C. refreshing恢复精神;D. recycling回收利用。故选A。考点:考查动词的用法。6. We must be in a place of peace and faith, so internal conflict and disbelief do not hold back _ it is possible for us to achieve.A. howB. whatC. wh

    14、yD. where【答案】B【解析】试题分析:句意:我们必须在一个有和平和信念的地方,这样内部冲突和怀疑就挡不住我们可能得到的东西。这里用what在宾语从句中做宾语 ,故选B。考点:考查疑问词的用法。7. A recent research shows smoking and drinking _ with your bodys ability to process oxygen, thus greatly affecting your health.A. identifyB. correspondC. combineD. interfere【答案】D【解析】试题分析:句意:最近一项研究显示,

    15、吸烟和饮酒影响你的身体吸收氧气的能力,从而极大地影响你的健康。A. identify确定;B. correspond对应;C. combine结合;D. interfere干扰。故选D。考点:考查动词的用法。8. We should protect our environment from being polluted _ our next generation will enjoy a blue sky and live a healthy life.A. as ifB. so thatC. even ifD. in case【答案】B【解析】【详解】考查连词的用法。句意:我们应该保护我们的

    16、环境免受污染,这样我们的下一代就可以享受蔚蓝的天空,过健康的生活。A. as if似乎;B. so that以便,为的是;C. even if即使;D. in case以防万一。 so that引导目的状语从句,指保护环境的目的是为了下一代。故选B。9. AlphaGos beating Go grandmaster Lee Sedol 4-1 has _ an international debate about whether robots will completely take the place of humans.A. give offB. work outC. set offD.

    17、 put out【答案】C【解析】试题分析:句意:人工智能机器人阿尔法围棋以4:1打败围棋大师李世石引发了一场关于机器人将完全取代人类的国际争论。A. give off发出;B. work out算出;C. set off动身,引起;D. put out熄灭 ,故选C。考点:考查动词短语的用法。10. In September of 2016, the G20 summit will be held in Hangzhou, _ theme is to stress innovation, reform and development.A. whereB. whichC. whenD. who

    18、se【答案】D【解析】【详解】考查定语从句关系词。句意:在 2016 年 9 月,20 国集团峰会将在杭州举行,它的主题是强调创新、 改革和发展。行词the G20 summit whose在非限定性定语从句中作名词theme的定语,所以用关系代词whose引导,故选D。11. I remember when I was a child _ with how many toys my cousin had.A. impressingB. to impressC. being impressedD. impressed【答案】C【解析】试题分析:句意:我记得在我小时候我印象最深的是我表哥有很多的

    19、玩具。remember动词的-ing形式,意思是记得做过某事,impress somebody with something给人留下深刻印象的东西,所以这里用被动形式表示和主语是被动关系,故选C。考点:考查非谓语动词的被动形式的用法。12. How can I live my dreams in a short time?Be practical. Between you and your dreams _ a lot of hard work.A. standB. standsC. is standingD. are standing【答案】B【解析】试题分析:句意:我怎么能在短时间内实现我

    20、的梦想? 实际一些。你和你的梦想之间还有大量艰苦工作。Between you and your dreams是介词短语,位于句首,句子用倒装形式,work是不可数名词,用单三形式说明现在的情况,故选B。考点:考查倒装句的用法。13. Mr Simmons always tries to make me keep in mind that how much easier my life _ if I were better organized.A. will beB. would have beenC. would beD. will have been【答案】C【解析】试题分析:考查虚拟语气。

    21、句意:西蒙先生总是试图让我记住,要是我更好的安排生活的话,我的生活会更容易一些。根据后面If I were better organized可知,是表示是与现在事实相反的虚拟,故主句用would do,故选C项。考点:考查虚拟语气14. Learning from _ mistakes can help us keep conscious and avoid repeating them in the days to come.A. previousB. curiousC. obviousD. ridiculous【答案】A【解析】试题分析:句意:吸取以前的错误可以帮助我们保持清醒,避免在未来

    22、的日子重复这些错误。 A. previous以前;B. curious好奇;C. obvious明显;D. ridiculous荒谬。故选A。考点:考查形容词的用法。15. How come Tom picked a quarrel with his wife?_? We also have the occasional argument.A. Whats onB. Hows thatC. Who doesntD. Why not【答案】C【解析】试题分析:句意 怎么汤姆和他的妻子吵架了? 谁不吵架呀? 我们偶尔也争论。A. Whats on 怎么啦,发生什么事了? B. Hows that

    23、怎么回事?C. Who doesnt谁不会有这样的事呀?D. Why not为什么不?故选C。考点:考查日常交际用语的用法。第二节:完形填空(共20小题:每小题1分、满分20分)请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。请认真阅读下面短文, 从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中, 选出最佳选项, 并在答题纸上将该项涂黑。How many licks (舔) does it take to get to the center of a Tootsie Pop (棒棒糖)?The first time I heard this in

    24、 the Tootsie Pop commercial, I was five years old. I immediately started _16_ and counting. After about two hundred licks or so, I stopped. The _17_ of the chewy center had proven to be too great, and I _18_ my way through the hard shell (外壳) to the very center. Besides, I _19_ knew how many licks i

    25、t took to get to the centerthree. Thats how many licks it took the owl (猫头鹰) in the commercial to get to the center, so that, to me, was the _20_ answer.In high school, I held to the Tootsie Pop _21_ To me, the answer was still always three licks.In my freshman year, I joined the Model United Nation

    26、s _22_ in my school. The Chair position had _23_ the center of the Tootsie Pop and my _24_ had become various other students. The first so-called “owl” was Eric who had luckily _25_ the prestigious (声望高的) Chair position. So, I decided, _26_ Eric reached the center in only one lick, thats how many li

    27、cks it should take me. I went to the tryouts with a view to obtaining the position but _27_At the end of my sophomore (高二) year, a new owl named Iris had _28_ achieved the chair position after trying twice. I began working hard again. But then again, I did not make a _29_ of it.Now, slightly frustra

    28、ted after _30_ two owls, I found a new owl, Evan. It had taken him three licks to get to the “center”. Three was all I could _31_ It was widely known that senior year was the _32_ year to become Chair. I thought about _33_ the program, but on second thoughts, I decided to continue.Eleven years later

    29、, I visited the official Tootsie Pop website to find the real answer to the question that had _34_ me my entire high school life. I finally understood. However many licks it takes to get to the center of the Tootsie Pop depends on however many licks I _35_ to takenot how many the other owls take.16.

    30、 A. dreamingB. admiringC. lickingD. chewing17. A. temptationB. appearanceC. powerD. discovery18. A. foughtB. followedC. madeD. bit19. A. seldomB. neverC. alreadyD. nearly20. A. briefB. rightC. randomD. temporary21. A. commercialB. planC. philosophyD. custom22. A. programB. conferenceC. titleD. activ

    31、ity23. A. becomeB. changedC. determinedD. explored24. A. shellB. hopeC. owlD. companion25. A. noticedB. shiftedC. improvedD. landed26. A. unlessB. ifC. beforeD. until27. A. failedB. quittedC. survivedD. struggled28. A. yetB. evenC. stillD. also29. A. promiseB. successC. pointD. joke30. A. interactin

    32、g withB. frightening awayC. going throughD. dealing with31. A. affordB. holdC. admitD. expect32. A. middleB. gapC. lastD. initial33. A. winningB. criticizingC. quittingD. arranging34. A. motivatedB. troubledC. attractedD. instructed35. A. learnB. agreeC. refuseD. choose【答案】16. C 17. A 18. D 19. C 20

    33、. B 21. C 22. A 23. A 24. C 25. D 26. B 27. A 28. D 29. B 30. C 31. A 32. C 33. C 34. B 35. D【解析】 试题分析:你要舔多少下才能到棒棒糖的中间,我一直认为广告里的猫头鹰舔三下是正确答案,而生活告诉我们用多少下吃到中间得看人们想用多少下,而不是他人。 【16题详解】C 考查动词和对语境的理解。A. dreaming梦想;B. admiring欣赏;C. licking 舔;D. chewing嚼。根据题目可知这里选C,意思是舔棒棒糖。 【17题详解】A考查名词和对语境的理解。A. temptation

    34、引诱;B. appearance 外表;C. power力量;D. discovery发现。舔到中间的诱惑力证明很强大。因为前面提到大约舔了200下左右。故选A。 【18题详解】D考查动词和对语境的理解。A. fought 斗争;B. followed跟随;C. made使得;D. bit咬。这里还在说从外面一直舔到最中间。bit和 licked意思接近,故选D。 【19题详解】C考查副词和对语境的理解。A. seldom很少;B. never 从不;C. already已经;D. nearly几乎。而且我已经知道需要多少下就可以到中心。故选C。 【20题详解】B考查形容词和对语境的理解。A.

    35、 brief简洁的;B. right 正确的;C. random 任意的;D. temporary暂时的。在广告片中猫头鹰舔了三下就到中间了,我也是这样。根据下文的To me, the answer was still always three licks.可知,选B。 【21题详解】C 考查名词和对语境的理解。A. commercial 商业广告;B. plan 计划;C. philosophy哲学;D. custom习惯。吃棒棒糖的哲理我一直坚信。故选C。 【22题详解】A 考查名词和对语境的理解。A. program 项目计划;B. conference 会议;C. title 题目;D

    36、. activity活动。在第一年我加入了我们学校的模拟联合国的项目,下文的I thought about the program, 提示,故选A。 【23题详解】A 考查动词和对语境的理解。A. become 成为;B. changed 改变;C. determined 决心;D. explored探索。主席的位置成为了棒棒糖的中心。故选A。 【24题详解】C 考查名词和对语境的理解。A. shell 贝壳;B. hope 希望;C. owl 猫头鹰;D. companion同伴。根据下文的The first so-called “owl” was Eric可知,这里选C。 【25题详解】D

    37、 考查动词和对语境的理解。A. noticed注意到;B. shifted移动;C. improved改善;D. landed登陆;Eric很幸运登上了主席的位置。故选D。 【26题详解】B 考查连词和对语境的理解。A. unless除非;B. if 如果;C. before之前;D. until直到才,如果他一下就当了主席,我也能。故选B。 【27题详解】A 考查动词和对语境的理解。A. failed 失败;B. quitted停止;C. survived幸存;D. struggled挣扎。我去参加选拔赛认为能获得这个职位但是失败了,下文有第二次。故选A。 【28题详解】D 考查副词和对语境

    38、的理解。A. yet 但是;B. even 甚至;C. still 仍然;D. also也。第二年一个叫Iris的也在试了两次后也获得了主席的位置,故选D。 【29题详解】B 考查名词和对语境的理解。A. promise 诺言;B. success 成功;C. point要点,得分;D. joke玩笑。我努力但是没有成功。故选B。 【30题详解】C 考查动词和对语境的理解。A. interacting with 相互作用;B. frightening away吓走;C. going through经历;D. dealing with处理。经历了前两次的事情有些受挫,我找到一个新的榜样Evan。

    39、故选C。 【31题详解】A 考查动词和对语境的理解。A. afford 担负得起;B. hold 容纳;C. admit允许;D. expect期待。我心里能承受得到次数是三次,故选A。 【32题详解】C 考查形容词和对语境的理解。A. middle 中间;B. gap差距;C. last最后的;D. initial最初的。三年级是最后一年成为主席的一年,故选C。 【33题详解】C 考查动词和对语境的理解。A. winning赢得;B. criticizing 批评;C. quitting 停止;D. arranging安排。我想过停止这个计划,但是再三考虑后决定继续。故选C。 【34题详解】

    40、B 考查动词和对语境的理解。A. motivated 激发;B. troubled困扰;C. attracted吸引;D. instructed指示。我想知道困扰我三年的问题的答案,故选B。 【35题详解】D 考查动词和对语境的理解。A. learn 学习;B. agree 同意;C. refuse拒绝;D. choose选择。我选择用多少次吃完棒棒糖,而不是别的人用的次数。故选D。 考点:考查故事类短文的阅读。 第三部分阅读理解 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳选项,并在答题卡.上将该项涂黑。ABrecon Beacons Y

    41、AC has an amazing opportunity for budding(崭露头角的) archaeologists of all ages, in Sunderland in Tyne and Wear. Thanks to funding from the Heritage Lottery Fund, professional archaeologists from Wardell Armstrong will be investigating an archaeological mystery and they need your help.Romans?“The site i

    42、s a bit of a mystery”, Frank Giecco from Wardell Armstrong said. “There is a very nice cropmark recorded on the site that has got lots of people very excited. Geophysicists failed to find anything relating to the cropmark. There is anecdotal evidence of Roman material being found, but nothing is off

    43、icially recorded. We hope to finally answer the question of what is in this field, during the two weeks on site. Is there evidence of any Roman occupation on the site? Can you help us find out?”Get involvedThis is an opportunity for both adults and children to take part in field walking and trial tr

    44、enching (small hand-dug test pits for children). No experience is necessary, training will be provided by the professional archaeologists from Wardell Armstrong, and all equipment will be provided. Volunteers can attend for as few or as many days as they wish, but they do need to book a place.For mo

    45、re information, and to book your place, please contact Norman Kirtlan at .36. If you intend to take part in the activity, you _.A. will be charged for using equipmentB. will be coached by experts in the fieldC. should have worked with archaeologists beforeD. should spare two weeks to stay at the sit

    46、e37. Whats the main purpose of the passage?A. To seek funding for archaeological research.B. To appeal for help in proving findings based on anecdotal evidence.C. To find volunteers to help solve an archaeological mystery.D. To organize volunteers to help sort our data on the Roman occupation.【答案】36

    47、. B 37. C【解析】这是一篇说明文。短文向读者介绍了一个考古谜团,并征召志愿者参与考古,以解开该谜团。【36题详解】细节理解题。由Get involved中的“training will be provided by the professional archaeologists from Wardell Armstrong”可知,由Wardell Armstrong的专业考古学家提供培训,所以如果你打算参加这项活动,你将接受该领域专家的指导。故B选项正确。【37题详解】推理判断题。由第一段“professional archaeologists from Wardell Armstro

    48、ng will be investigating an archaeological mystery and they need your help.”可知,来自Wardell Armstrong的专业考古学家们将调查一个考古谜团,他们需要你的帮助,以及Get involved中对于对参与考古条件的介绍,可判断出这篇文章的主要目的是寻找志愿者来帮助解开一个考古谜团。故C选项正确。BShop with Your Doc is part of a broader and still growing movement in US medicine to shift the focus away fr

    49、om simply treating disease toward caring for the whole person. It is meant to help people make educated, healthy choices one grocery cart at a time. Across the country, hospitals are setting up food banks and medical schools are putting cooking classes on the curriculum. Nonprofits are connecting me

    50、dical centers with community resources to ensure that low-income Americans have access to fresh fruits and vegetables.For centuries, Western medicines mission was to cure disease. But over the past generation, two generation, two significant trends are of concern to the medical community, says Timot

    51、hy Harlan, executive director of Goldring Center for Culinary Medicine at Tulane University in New Orleans. Healthcare costs began to soar (激增), and relatively inexpensive, poor-quality food became more common. “Theres a very straightforward link between people improving their diets and improving th

    52、e condition that they have,” Dr. Harlan says.The connection drove the medical and nonprofit communities to rethink their approach to health. What emerged was the concept of the “social determinants of health” the notion of taking into account the biological, physical, and socioeconomic circumstances

    53、 surrounding a patient. A healthy person isnt just someone who is free from disease, the theory goes; he or she also enjoys “a state of complete mental, physical and social well-being.”The question the medical community now faces is how to get patients especially low-income families to recognize the

    54、se determinants and make it possible for them to eat and live healthier. In Boston, medical experts responded by creating an on-site pantry (食品室) at Boston Medical Center. Since its founding in 2002, the pantry has evolved into a kind of nutrition center where primary care providers at BMC send pati

    55、ents for food. Today the pantry, which gets 95 percent of its stock from the Greater Boston Food bank, hosts free cooking classes and serves about 7,000 people a month. The Greater Boston Food Bank has also launched its own initiatives, striking partnerships with four community health centers across

    56、 the state to offer free mobile produce markets. The organization also helped develop toolkits (软件包) that map local pantries. markets that accept government food vouchers, and other resources.At Tulane in New Orleans, Harlan is leading the development of a curriculum that combines medicine with the

    57、art of food preparation. His philosophy: Doctors who know their way around a kitchen are better at helping their patients. And empowering patients to take charge of their own diets is one way to help them deal with the incredible costs of health care, Harlan says. The curriculum has since been adopt

    58、ed at 35 medical schools around the United States. Chipping away at bad habits is a good place to start getting patients to think about the choices they make for themselves and their families, say Dr Maureen Villasenor, the Orange County pediatrician (儿科医生).38 The aim of Shop with Your Doc is to_.A.

    59、 help patients relax before an operationB. assist patients in finding food fit for themC. control peoples food consumption in supermarketsD. persuade low-income families to take more fruits and vegetables39. Paragraphs 2 and 3 mainly talk about_.A. the role Western medicine has been playingB. how a

    60、new concept of health came into beingC. medical communities worries about food safetyD. why low-income families are less reliable on healthcare40. What do we know about the Greater Boston Food Bank?A. Its cooking classes are free of charge.B. It was founded at the beginning of the 21st century.C. It

    61、 helps people locate pantries and markets.D. It treats many a patient from BMC.【答案】38. B 39. C 40. C【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要讲述的是让医生为你选择健康的食物成为了一种新的趋势。【38题详解】细节理解题。根据第一段中的Shop with Your Doc is part of a broader and still growing movement in US medicine to shift the focus away from simply treating diseas

    62、e toward caring for the whole person. It is meant to help people make educated, healthy choices one grocery cart at a time.(与医生一起购物是美国医学界一项更广泛且仍在不断发展的运动的一部分,该运动旨在将关注的焦点从简单的治疗疾病转移到照顾整个人。它的目的是帮助人们在一辆购物车里做出有教育意义的、健康的选择)可知,和医生一起去购物的目的是帮助病人找到适合他们的健康的食物。故选B。【39题详解】主旨大意题。根据第二段中的Healthcare costs began to so

    63、ar (激增), and relatively inexpensive, poor-quality food became more common. “Theres a very straightforward link between people improving their diets and improving the condition that they have,” Dr. Harlan says.(医疗费用开始飙升,相对便宜、质量差的食品变得更加普遍。哈兰博士说:“人们改善饮食和改善自身状况之间存在着非常直接的联系。”)及第三段中的The connection drove t

    64、he medical and nonprofit communities to rethink their approach to health.(这种联系促使医疗和非营利性社区重新思考他们对待健康的方式)可知,文章的第二三段主要讨论在医学界对食品安全的担忧,所以促使医学界和非营利组织重新思考他们对待健康的方式。故选C。【40题详解】推理判断题。根据第四段中的The Greater Boston Food Bank has also launched its own initiatives, striking partnerships with four community health ce

    65、nters across the state to offer free mobile produce markets. The organization also helped develop toolkits (软件包) that map local pantries markets that accept government food vouchers, and other resources.(大波士顿食品银行也推出了自己的计划,与全州四家社区卫生中心建立了合作关系,提供免费的移动农产品市场。该组织还帮助开发了工具包,用于绘制接受政府食品券的当地食品市场地图和其他资源)可推知,大波士

    66、顿食品银行帮助人们定位食品室和市场。故选C。【点睛】在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断。如第3小题,What do we know about the Greater Boston Food Bank?要求判断出我们对大波士顿食品银行了解到的事情。根据第四段中的The Greater Boston Food Bank has also launched its own initiatives, striking partnerships with four community health centers across the state

    67、to offer free mobile produce markets. The organization also helped develop toolkits (软件包) that map local pantries markets that accept government food vouchers, and other resources.(大波士顿食品银行也推出了自己的计划,与全州四家社区卫生中心建立了合作关系,提供免费的移动农产品市场。该组织还帮助开发了工具包,用于绘制接受政府食品券的当地食品市场地图和其他资源)可推知,大波士顿食品银行帮助人们定位食品室和市场。故选C。C

    68、Scientists have exactly discovered the set of brain cells involved in making risky decisions, and have been able to control them in rats using targeted light. By changing the activity of the cells they were able to change the behaviour of risk-taking rats to avoid risk, hinting the approach could in

    69、 future be used to treat people with impulse (冲动) control problems.Risk-taking is a key part of survival, knowing when to take a chance could pay offsuch as moving to a new area to look for food when pickings are slim.While all animals need an element of risk, the preference towards it varies betwee

    70、n individuals. Researchers found this variation, which determines how risk-averse an individual is, is regulated by brain cells in a region of the brain called the nucleus accumbens. This cluster of neurons releases the neurotransmitter dopamine, which regulates the brains reward and pleasure centre

    71、s.Previous studies have shown that in patients with Parkinsons disease, taking medication which blocks specific dopamine receptors (DR2) (受体) leads to increased gambling (赌博) behaviour and risk taking behaviour. In studies with rats, researchers were able to use a technique called optogenetics (光遗传学

    72、)which uses light sensitive proteins to change the activity of cellsto modify cells with DR2 in the nucleus accumbens.Rats were trained to choose one of two levers, offering them a choice between a “safe” or “risky” choice. The safe option resulted in a small, but consistent amount of a sugar water

    73、treat. But the risky choice consistently delivered smaller amounts of sugar water, with the occasional large pay offessentially encouraging the animals to gamble for a bigger prize. Around two-thirds of the animals werent keen on risk, opting for the safe option, but the remaining third were risk-se

    74、ekers. Brain scans of the animals showed that those with low levels of DR2 consistently went for the gamble.But using pulses of light to stimulate (刺激) the DR2 cells and improve their activity could cause the risk-takers to play it safe and opt for the guaranteed but less rewarding option. Once the

    75、light-pulses stopped, the risk-takers returned to their gambling strategy.In the _41_, stimulating the same cells had little to no effect.Professor Karl Deisseroth, of Stanford University in California, said: “Humans and rats have similar brain structures involved.”And we found a drug known to incre

    76、ase risk preference in people had the same effect on the rats. So every indication is that these findings are relevant to humans. “Risky behavior has its moments where it s valuable. As a species, we wouldnt have come as far as we have without it.”41. The variation in peoples preference towards risk

    77、s is directly regulated by _.A. nucleus accumbensB. light sensitive proteinsC. neuronsD. dopamine42. From the experiment with rats, we can conclude that _.A. the lack of DR2 cells results in a safe optionB. the levels of DR2 have little to do with their choicesC. the high levels of DR2 can make anim

    78、als avoid risksD. the risky choice is a less rewarding option43. The underlined words in Paragraph 7 most likely mean the animals that are _.A. willing to take big risksB. reluctant to take risksC. fond of gambling strategyD. afraid of receiving stimulation44. What can be inferred from what Professo

    79、r Karl Deisseroth said?A. Humans and rats differ in their preference for risk-taking.B. Too much risk-taking can do more harm than good.C. Risk-taking can be used to treat people with impulse control problems.D. Risk-taking is a means of survival and brings higher returns to humans.【答案】41. D 42. C 4

    80、3. B 44. D【解析】试题分析:科学家发现脑细胞参与决策风险。通过改变细胞的活动,可以避免冒险的行为。但是冒险也使得人类进步。【41题详解】D 细节理解题。根据第三段This cluster of neurons releases the neurotransmitter dopamine, which regulates the brains reward and pleasure centres.可知,人们对风险的偏好程度直接受代多巴胺的控制,故选D。【42题详解】C 推理判断题。根据Brain scans of the animals showed that those with

    81、low levels of DR2 consistently went for the gamble.可知,DR2含量高可以避免冒险。故选C。【43题详解】B 词义推测题,根据In the risk-averse animals, stimulating the same cells had little to no effect.前面的描述告诉读者,刺激DR2细胞对控制冒险有帮助,这里应该是说明例外的情况,不愿意冒险的动物,刺激相同的细胞也没有效果,故选B。【44题详解】D 推理判断题。根据最后一句话Risky behavior has its moments where it s valu

    82、able. As a species, we wouldnt have come as far as we have without it可知,没有冒险人类就不会进步,故选D。考点:科普类短文阅读。DPartway through Wonder, Fifth-grader Auggie Pullman finds himself seated across from a new friend in the school cafeteria. “Have you ever thought about having plastic surgery?” the friend asks.“Dude,

    83、this is after plastic surgery. It takes a lot of work to look this good,” Auggie says, running a hand through his hair. In other words, what could be painfully depressing turns out to hold lurking(潜藏的) reserves of humour, which is pretty much the story of Wonder.Auggie, played by Jacob Tremblay, was

    84、 born with a facial difference, and even after multiple operations, his looks shock his classmates. As he adapts from homeschooling to a new school community, he encounters far worse than that lunchtime sceneone nasty bully(横行霸道者) says hed kill himself if he looked like Auggiebut he never fully lose

    85、s heart.The movie is an adaptation of the 2012 novel by R.J.Palacio, which has sold 6 million copies in North America and launched an antibullying campaign, Choose Kind. Palacio has said she got the idea for the story when her young son began crying at the sight of a girl with a facial difference in

    86、 an ice cream shop. She took her kids out of the shop, but later regretted her reaction. “What I should have done is simply turned to the little girl and started up a conversation and shown my kids that there was nothing to be afraid of,” she said.Tremblay, 11, who broke out opposite Brie Larson in

    87、the 2015 drama Room, has more than a few things in common with Auggie. “We both love Star Wars, we have awesome families, and we love our dogs.” But Tremblay thinks we all can find something in common with the boy. “Everyones like Auggie in one very important way: we want to be accepted and treated

    88、equally and with kindness.”Julia Roberts, who plays Auggies mother, became interested in the part because of her own children, “I read it with my kids and fell so in love with it,” she says of the novel. “This book is such a beautiful and gentle introduction into all kinds of topics, including bully

    89、ing and intolerance and fear, and what fear makes young people do sometimes.”Both actors have some familiarity with the subject. “I was picked on quite a bit as a young person,” Roberts says, though she wont say what for. “Even as a 50-year-old mother of three, its not a path I like to go up and dow

    90、n.” Tremblay reveals a bit more. “I have been picked on,” he says, “because Im kind of short for me age. I told my parents, and thats one of the best things you can do, because my mom said would never want me to carry negative thoughts on my shoulders alone.”The most challenging parts of filming, sa

    91、ys Tremblay, were moments in which he had to cry. Tenderhearted audience members will likely shed tears of their ownespecially during scenes between Auggie and his mom, who repeatedly reassures her son that he is worthy of love. But the movie also has its fair share of hijinks(喧闹): for every tear-fi

    92、lled moment, there is a lightsaber battle or silly science project to lighten the mood. This mixture of pity and humor, says Roberts, “was intrinsic(固有的) in the writing in the novel.” But she credits writer-director Stephen Chbosky with translating that balance into visual terms.As much as the movie

    93、 impresses the viewer with compassion for the underdogs, it also finds a way to sympathize with the bullies. “I would say to try to take a moment to be conscious of why a person that is bullying somebody is behaving that way,” says Roberts, “After all”, she adds, “Theres no child thats born bully.”4

    94、5. How did Auggie respond to his friends question?A. He felt so embarrassed that he kept reserved.B. He flew off the handle the moment he heard it.C. He answered in a calm but humourous way.D. He spent quite a while finding the right words.46. What inspired the story of Wonder?A. A campaign against

    95、bullying in North America.B. Palacios kids being picked on by their classmates.C. Palacios conversation with a girl in an ice cream shop.D. The way Palacio treated a girl with a facial difference.47. According to the passage, the theme of the movie Wonder is _.A. similar to that of the drama RoomB.

    96、focused on the safety of plastic surgeryC. diverse and closely relevant to personal growthD. a reflection of minority groups fate in America48. What does paragraph 7 mainly talk about?A. How Julia Roberts got to know Jacob Tremblay.B. Leading actors recalling similar experiences to those in Wonder.C

    97、. Jacob Tremblays breakthrough in his acting career.D. What influence Jacob Tremblays mother has on his growth.49. According to Julia Roberts, Stephen Chbosky _.A. is a great lover of Star Wars and wild animalsB. was moved to tears by Jacob Tremblays actingC. is qualified to adapt science fiction in

    98、to moviesD. succeeded in mixing visual elements with emotion50. Whats Julia Roberts attitude towards the bullies?A. Uncaring.B. Negative.C. Sympathetic.D. Cautious.【答案】45. C 46. D 47. C 48. B 49. D 50. C【解析】【分析】这是一篇新闻访谈。短文报道了由小说改编的电影Wonder的基本情节,作者写这部小说的灵感来源,电影所反映的主题,以及导演的创作手法,主演的感受等等。45题详解】推理判断题。由第二

    99、段“Dude, this is after plastic surgery. It takes a lot of work to look this good” Auggie says, running a hand through his hair. In other words, what could be painfully depressing turns out to hold lurking(潜藏的) reserves of humour”(伙计,这是整容手术后的样子了。要让自己看起来这么漂亮需要很多的努力”Auggie一边说,一边用手梳理着头发。)可知,所以通过Auggie所说的

    100、话以及他的语气可以判断出,Auggie平静而幽默地回答了他朋友的问题。故C选项正确。【46题详解】细节理解题。由第四段“Palacio has said she got the idea for the story when her young son began crying at the sight of a girl with a facial difference in an ice cream shop. She took her kids out of the shop, but later regretted her reaction. ”可知,Palacio说,当她年幼的儿子在

    101、一家冰淇淋店看到一个长着不同脸型的女孩,他就开始大哭起来。她就有了写这个故事的想法。她把孩子们带出了商店,但后来后悔自己的反应。所以Palacio对待一个面部有差异的女孩的方式使Palacio有了写这个故事的想法。故D选项正确。【47题详解】推理判断题。由第五段“Everyones like Auggie in one very important way: we want to be accepted and treated equally and with kindness.”第六段“This book is such a beautiful and gentle introduction

    102、 into all kinds of topics, including bullying and intolerance and fear, and what fear makes young people do sometimes.”可知,每个人都像Auggie一样希望被接受,被平等对待,被善待。这本书是对各种话题的美丽而温和的介绍,包括欺凌、不容忍和恐惧,以及恐惧有时使年轻人做些什么。Wonder这部电影改编自Palacio 2012年的小说,所以小说的主题就是电影的主题。电影中对于主人公个人成长的总结,也是电影的主题。故判断出电影Wonder的主题是多样化的且与个人成长密切相关。故C选

    103、项正确。【48题详解】主旨大意题。由第七段“Both actors have some familiarity with the subject. “I was picked on quite a bit as a young person,” Roberts says, Tremblay reveals a bit more. “I have been picked on,” he says, “because Im kind of short for me age”可知,两个演员都对这个话题有些熟悉。“我年轻的时候经常被人欺负,”Roberts,Tremblay透露了更多。他说:“我被人欺

    104、负了,因为就我的年龄而言,我太矮了。”所以第7段主要是讲主演们回忆起与电影wonder的主人公具有相似的经历。故B选项正确。【49题详解】细节理解题。由倒数第二段“This mixture of compassion and humor, Roberts says, is inherent in the writing of fiction. But she thinks writer and director Stephen chabowski has translated this balance into visual terms.”可知,Roberts说,这种怜悯和幽默的混合,“在小说

    105、的写作中是固有的。”但她认为作家兼导演的Stephen chabowski将这种平衡转化成了视觉元素。所以根据 Julia Roberts所说的,Stephen Chbosky成功地将视觉元素与情感混合在一起。故D选项正确。【50题详解】推理判断题。由最后一段“As much as the movie impresses the viewer with compassion for the underdogs, it also finds a way to sympathize with the bullies. ”可知,尽管这部电影给观众留下了同情弱者的印象,但它也找到了同情弱者的方法。所以

    106、通过关键词“sympathize with the bullies”可以判断出,Julia Roberts对仗势欺人者的态度是同情的。故C选项正确。【点睛】根据文章中人物所说的话的内容是解决推理判断题的重要方法,因为通过所说的内容,我们可以判断出,作者所要想表达的观点是积极的还是消极的,是中立的还是支持或者否定某一方,对事情是关心的还是冷漠的。是在提出建议还是在提出具体的解决措施,也可以判断出作者当时的态度是什么样的。由第二段“Dude, this is after plastic surgery. It takes a lot of work to look this good” Auggi

    107、e says, running a hand through his hair. In other words, what could be painfully depressing turns out to hold lurking(潜藏) reserves of humour”(伙计,这是整容手术后的样子了。要让自己看起来这么漂亮需要很多的努力”Auggie一边说,一边用手梳理着头发。)可知,可能令人痛苦沮丧的事情却隐藏着幽默。所以通过奥吉所说的话以及他的语气可以判断出,Auggie平静而幽默地回答了他朋友的问题。故小题1的正确选项为C选项。四、任务型阅读(共10题,每小题1分,满分10分

    108、)请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填1个单词。In the United States, engineering is a profession that has been dominated historically by men. Even today, its still true that few women become civil or chemical or mechanical engineers, but thats something www.EngineerGirl.org aims to change. Yo

    109、ung women who visit the web site can find out about a great career choice they might not have considered.“Women are very much underrepresented in engineering and in engineering education programs and then of course, down the road, in the engineering workforce. So only about 20 percent of engineering

    110、 undergraduate degrees go to women, and then only about nine percent of working engineers are women.”Mary Mattis in the National Academy of Engineering says the EngineerGirl website aims to reach young women around ages 11 through 14, when they are just getting old enough to start thinking about the

    111、ir futures.“We know from the research that middle-school girls are at a critical point in their lives, and that its a time when we need to reach them, both with an understanding, increasing their awareness of interesting fields in engineering, what a wonderful productive and exciting career you can

    112、have as an engineer. But we also need to reach them at that time because you have to take certain courses, and you cant start thinking about taking those courses when youre a junior in high school.”Engineering is a demanding course of study there is a lot of science and mathematics, for many girls a

    113、nd even boys, that can be challenging. But Ms. Mattis says that the EngineerGirl website stresses that engineering can also be fun and exciting.“Its about designing things. Its about changing the world for people. Its about making a difference. And, in addition, you can make a good living; you can b

    114、e independent economically by becoming an engineer. All of those things are messages that girls need to get.”While most engineers go into traditional fields such as mechanical and electrical engineering, the EngineerGirl site also highlights unusual engineering careers in fields such as sports engin

    115、eering and believe it or not chocolate engineering.“Theres a section called why be an engineer, and that talks about the many opportunities and increasingly different opportunities like with bio-engineering and environmental engineering, some fields that might appeal to girls who want to make a diff

    116、erence or have a meaning for their careers beyond earning an income.”Even if you are not a girl in the target age group, theres a lot of interesting information on the site, including biographies of some notable women engineers.TitleWebsite_51_Girls to learn EngineeringPresent_52_for the engineering

    117、 profession in the USAThe majority of men take up the profession throughout_53_, while only a small number of women work as engineers._54_of the websiteTo make young women_55_of interesting fields in engineering and what productivity and_56_the career of being engineers can bring them._57_of being e

    118、ngineers* It can be fun and exciting.* It can_58_the world for people.* You can make a good living.* You can gain economic_59_by becoming an engineer.Other fields concerning engineeringVarious opportunities are talked about like bio-engineering and engineering_60_to sports, and even chocolate.【答案】51

    119、. Encourages 52. situation 53. history 54. Purpose/Aim/Goal/Intention 55. aware 56. excitement 57. Benefits/Advantages 58. change 59. independence 60. related【解析】试题分析:【51题详解】Encourages 推理题。根据第一段最后2行Young women who visit the web site can find out about a great career choice they might not have consid

    120、ered.说明这个网站鼓励女孩子去学习工程师这个职业。【52题详解】situation 推理题。根据第一段2,3行Even today, its still true that few women become civil or chemical or mechanical engineers讲述了目前的工程师的性别形势,仍然是男性占据统治的地位。【53题详解】history 推理题。根据第二段So only about 20 percent of engineering undergraduate degrees go to women, and then only about nine p

    121、ercent of working engineers are women.”说明历史上有绝大多数的工程师都男性。【54题详解】Purpose/Aim/Goal/Intention 归纳总结题。根据第三段第二行website aims to reach young women around ages 11 through 14说明该网站的目的是让年轻的女孩子了解工程师这个行业的情况。【55题详解】aware 固定词组be aware of意识到;这个网站的目的是让女孩子了解工程师这个行业的相关情况。【56题详解】excitement 词性转换。根据第五段最后一行engineering can

    122、also be fun and exciting.原文中是形容词exciting,现在转换成名词excitement.【57题详解】Benefits/Advantages 总结归纳。根据文章倒数3,4,5段内容可知学习工程师这个职业的好处。【58题详解】change 原词再现。根据倒数第3段第一行Its about changing the world for people.说明这个行业可以改变我们这个世界。【59题详解】independence 词性转换。根据倒数第三段第3行be independent economically by becoming an engineer原文是形容词,把

    123、它转换成名词的independence形式。【60题详解】related 推理题。根据倒数第二段最后, the EngineerGirl site also highlights unusual engineering careers in fields such as sports engineering and believe it or not chocolate engineering.说明这还涉及到运动和巧克力等。故可以转换成be related to考点:考查任务型阅读点评:任务型阅读是近年来在江苏和安徽出现的新题型,需要考生理解文章,同时也要注意理解表格的结构。题型以原词再现为主

    124、,辅以词性,词形的变化,以及同义转化等。五、书面表达(满分15分)61. 请根据下图写一篇100-120词的短文。要点:1. 简要描写图画内容。2. 说明图画的含义。3. 谈谈你的看法。注意:短文的开头已给出(不计字数)In the picture, we can see that_【答案】In the picture, we can see that the girls parents and her grandmother are helping the girl, which makes it impossible for the girl to ride bicycle on hers

    125、elf. What is more ridiculous is that her mother even carries a first-aid kit for her.In fact, this is not a picture just for fun. It tells us that parents should not help their children too much. They should let their children be more independent.Many parents share the opinion that they must get eve

    126、rything ready for their children so that their children could focus more on their study. They all fail to realize that with the help of this kind, children wont be able to live their own life without their parents in the future.Love and attention are needed in the growth of a child, but it should ne

    127、ver be too much, or you will spoil the child and he will accomplish nothing in his life.【解析】【分析】本篇书面表达属于看图作文写作。【详解】考查看图作文写作,并有部分的文字提示。给考生自由发挥的余地较大。对于考生的综合能力要求较高,要求考生有很强的谋篇布局的能力和组织要点的能力。在完成开放性作文时,首先要选择自己熟悉的短语或者句型,在你的能力范围之内,选择句式时要赋予变化,因为这样你才可以更好的驾驭。同时也要选择合适的连接词,把各个要点组织成一个完整的整体,在发表个人观点的时候,可以使用谚语来提升整个文章

    128、的档次和文采,也能增加得高分的可能性。【点睛】范文内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。作者在范文中使用了较多高级表达方式,如主语从句What is more ridiculous is that her mother even carries a first-aid kit for her.宾语从句It tells us that parents should not help their children too much.同位语从句及结果状语从句Many parents share the opinion that they must get everything ready for their children so that their children could focus more on their study.全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外,文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。- 29 -

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省苏州实验中学2020届高三英语下学期五月检测试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564513.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1