分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型江苏省连云港高级中学2021-2022学年高二英语下学期期中考试试卷(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:565869
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:25
  • 大小:49.95KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 连云港 高级中学 2021 2022 学年 英语 学期 期中考试 试卷 Word 解析
    资源描述:

    1、2021-2022学年第二学期期中考试高二英语试卷满分150分,考试时间120分钟第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题,每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。1. What does the man offer the woman?A. A card. B. Coins. C. A note.2. How does the man prefer to travel?A. On foot. B. By subway. C. By bus.3. How does the woman f

    2、eel about her time abroad?A. She is ready for it to end.B. She is proud of the accomplishment.C. She cant wait for another similar opportunity.4. Where are the speakers?A. In a living room. B. In a classroom. C. In a garage.5. Why wont the woman go skiing recently?A. She hurt her arm.B. She wants to

    3、 rest her injury.C. She needs to practice playing baseball.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听第6段材料,回答第6、7题。6. What meat is the woman eating now?A. Beef. B. Chicken. C. Fish.7. What does the woman want to do?A Lose weight. B. Try different foods. C.

    4、 Run in a competition.听第7段材料,回答第8、9题。8. What does the man think of the medicine?A. It can treat illness. B. It is useless. C. It needs testing.9. Who does the man say is most responsible for the problem?A. The hunters. B. The government. C. The customers.听第8段材料,回答第10至12题。10. How old is the man?A. 55

    5、 years old. B. 60 years old. C. 65 years old.11. Which month is it now?A. March. B. April. C. December.12. What is the man doing?A. Moving to a new place. B. Planning a birthday party.C. Filling out a form.听第9段材料,回答第13至16题。13. What is the relationship between the speakers?A. Colleagues. B. Tour guid

    6、e and tourist. C. Teacher and student.14. What mistake did the woman make?A. She got the mans names in the wrong order.B. She didnt know the mans name.C. She didnt tell the man her name.15. Where does the man live now?A. In a hotel. B. In his apartment. C. In the womans house.16. What impressed the

    7、man in the park?A. Huge statues. B. The beautiful scenery.C. People dancing in public.听第10段材料,回答第17至20题。17. What is Venice most famous for?A. Its history. B. Its economy. C. Its scenery.18. What was the highest flood water level in more than 50 years?A. 80 centimeters. B. 154 centimeters. C. 187 cen

    8、timeters.19. How many tourists go to Venice every year?A. About 50 thousand. B. About 20 million. C. About 80 million.20. What is the speaker mainly talking about?A. A disaster. B. An accident. C. A mistake.第二部分:阅读(共两节,满分50分)第一节 阅读理解(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项AWhen startin

    9、g college, most students enjoy a weeks stay on campus before classes actually begin. What should you do with that time? Below are several tips to ease (使熟悉) yourself into college life.Participating in Campus Welcome ActivitiesMost universities host welcome events before the academic year officially

    10、begins, including freshmen orientations (迎新会), campus picnics, and entertainments like concerts.Participating in such events is a great way to learn about school facilities and understand campus culture: What do students do for fun? What are their favorite classes? What is the history of your univer

    11、sity? It can help you observe campus life outside the classroom.Exploring CampusGetting to know where essential campus resources are such as the student advising center, psychological services, and the tutoring center will make your first few weeks on campus a lot easier, because you wont have to lo

    12、ok for them while still getting used to your classes.Take some time to check out the buildings where your classes will be held. This will prevent you from getting lost in the first few days of classes, and familiarize you with how long it takes to get from place to place. If youre worried about taki

    13、ng classes one after another in different buildings, a quick test run wont hurt. That way, you will avoid potential time delays in getting to your classes.Starting a RoutineBefore getting too excited about all of the fun things you will be able to do during the week, remember that you do have a pret

    14、ty big schedule change coming up. Starting classes means being in different places at different times, so its a great idea to start getting used to that routine right this week.What helps you most is to schedule your sleep. Following the planned time will ensure you have enough sleep to get to those

    15、 early classes and stay wide awake.If you have other daily routines, such as exercising or talking on the phone with family, work those into your day-to-day life before classes start so that you get a better idea of how they fit in with your schedule.1. By participating in campus welcome activities,

    16、 freshmen can _.A. learn about campus cultureB. get their course scheduleC. have a physical examinationD. take an entrance test2. Why are freshmen advised to have a quick test run between the buildings?A. To see how many facilities they can use.B. To avoid being late for future classes.C. To help th

    17、ose getting lost on campus.D. To practice running on their way to class.3. What is the authors purpose in writing this passage?A. To offer some tips on making an easier start at college.B. To remind freshmen about the first day of school.C. To help freshmen organize campus activities.D. To share his

    18、 college experience with the reader.【答案】1. A 2. B 3. A【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍一些让你轻松进入大学生活的小建议。【1题详解】细节理解题。根据Participating in Campus Welcome Activities下的第二段中“Participating in such events is a great way to learn about school facilities and understand campus culture(参加这些活动是了解学校设施和了解校园文化的好方法)”可知,参加欢迎活动可

    19、以了解校园文化。故选A。【2题详解】细节理解题。根据Exploring Campus标题下的第二段中“That way, you will avoid potential time delays in getting to your classes.(那样,你将会避免在去上课时可能出现的延误) ”可知,新生在两栋楼之间进行快跑测试,是为了避免将来上课迟到。故选B。【3题详解】推理判断题。根据第一段中的“Below are several tips to ease (使熟悉) yourself into college life. (以下是让你轻松进入大学生活的一些建议)”及全文可知,作者写这篇

    20、文章的目的是提供一些建议,让大学的开始更容易。故选A。BIt was a stormy evening, and all that Neil could hope was to find a shelter that could keep him protected from the chilly wind and cold rain. After work he had to get home on time, as his busy schedule was preventing him from spending quality time with his family. The bus

    21、 stop on the way provided temporary shelter, where Neil was becoming increasingly agitated(焦虑不安的) with every passing minute. All his evening plans were washed out.“Sir, why dont you buy a pack of groundnuts(花生) from me?” Neil looked around to see a man in rag standing by his side. “Oh, no, Im not in

    22、terested right now.” “Fried groundnuts will do you a world of good now. Moreover, you can also take some for your family.” The very mention of family brought a concern to Neil. His wife had specifically told him to come home early, if not for her sake, at least for the sake of their seven-year-old s

    23、on.When he was lost in thought, the groundnut seller had filled a bag with the remaining nuts and offered him an unexpectedly low price. But, Neil refused to buy them: “I do not want to buy anything at this point!” Suddenly, he heard a voice of a kid. “Dad, I want some money to buy books for the sch

    24、ool.” He saw a ten-year-old boy, totally drenched from top to bottom, as though he had just run a race. He was talking to the groundnut seller. “Yes, yes, Im ready to leave now. Come! How many books do you want? Why did you get wet in the rain? Your mother must be getting worried.”Neil turned to the

    25、 seller. There was an instant when they both made the perfect eye contact. Neil had the look of what it is to be a father. The groundnut seller did not say anything and gave the packet of groundnuts without saying a word. Neil pulled a note from his wallet, placed it in the mans hand, and walked awa

    26、y without waiting for the change.4. Why did Neil become more anxious at the bus stop?A. The rain stopped him from getting home on time.B. The chilly wind made him feel colder and colder.C. He thought of his boring and heavy work.D. He couldnt find a good place to keep off the rain.5. Why didnt Neil

    27、buy the mans groundnuts at first?A. He didnt have enough money on him.B. His family doesnt like groundnuts.C. He was in a bad mood at that time.D. His family was a little poor.6. What does the underlined word “drenched” in Paragraph 3 probably mean?A. Wet through.B. Very excited.C. Well dressed.D. S

    28、weat heavily.7. What made Neil buy all the sellers groundnuts?A. The sellers generous action.B. His having a pity for the seller.C. The sellers greatness as a father.D. His being moved by the sellers son.【答案】4. A 5. C 6. A 7. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。主要讲述Neil因为大雨无法及时赶回家与家人共度美好时光而郁闷,躲雨时被花生小贩同为父亲的责任感所感动。【4题详解

    29、】细节理解题。根据文章第一段“After work he had to get home on time, as his busy schedule was preventing him from spending quality time with his family.(下班之后他必须准时回家,因为他繁忙的日程,使他无法与家人共度美好时光)”以及“All his evening plans were washed out(他所有的晚上计划都泡汤了)”可知,他在公交车站感到焦虑的原因是大雨使他不能按时回家与家人团聚。故选A。【5题详解】推理判断题。根据上文“The bus stop on t

    30、he way provided temporary shelter, where Neil was becoming increasingly agitated(焦虑不安的) with every passing minute. All his evening plans were washed out(回家路上的公交车站给他提供了暂时的躲雨的地方,随着每一分钟的流逝,Neil变得越来越焦虑不安。他所有的晚上计划都泡汤了)”可知,此时他心情很糟糕,因此没有心情买花生。故选C。【6题详解】词句猜测题。根据上文“Suddenly, he heard a voice of a kid.(突然,他听到

    31、了一个小孩的声音)”以及下文“Why did you get wet in the rain?(你为什么在雨中淋湿了)”可知,小男孩全身上下都湿透了,所以划线的词意为湿透了。故选A。【7题详解】推理判断题。根据最后一段“Neil turned to the seller. There was an instant when they both made the perfect eye contact. Neil had the look of what it is to be a father.( Neil转向卖家。有那么一瞬间,他们的眼神完美的交流。Neil看到了同为父亲的责任)”可知,Ne

    32、il被花生小贩同为父亲的责任感所感动。故选C。CAround the country and around the world, there is no shortage of human suffering. Poverty, disease, violence, hurricanes, wildfire and more are constantly troubling humanity, and even our best efforts thus far cant address all of everybodys needs. Many are looking for places

    33、to cut funding, and one of the first places that comes up in conversation is excessive spending on space exploration. What good is it to conduct microgravity experiments repeatedly when children are starving? Why launch so many space-related projects when nuclear war threatens our planet?This is a l

    34、ine of thinking that has been coming up throughout history. Yes, its short-sighted, in that it fails to recognize that our greatest problems require long-term investment, and that societys greatest advances come about through hard work, research, development of decades after that is made. Investing

    35、in science is investing in the betterment of humanity.Over these years, much of the results of the space research have been adapted to be applicable to our daily lives. For example, NASAs advancements in the areas of robotics have given manufacturers an additional basis for the development of more a

    36、dvanced artificial limbs. Additionally, certain nutritional enrichment ingredients (成分) that were developed by NASA have been integrated into baby food formula.Space technology has also helped improve economies. Within the next three years, the space exploration and space tourism industry are expect

    37、ed to be valued at 3 trillion USD. It is true that for every dollar we spend on the space program, the US economy receives about $8 of economic benefit. Space exploration can also serve as a motivation for children to enter the fields of science and engineering.To many people, the idea of space trav

    38、el may still seem far from practical. However, I believe that it is important that we keep going forward or well risk delaying further discoveries and technological advancements that will be beneficial for us.8. According to paragraph 1, what do some people think of space exploration?A. Useless.B. W

    39、asteful.C. Beneficial.D. Harmful.9. What does the underlined word “that” in the second paragraph refer to?A. The advance.B. The development.C. The investment.D. The problem.10. How does NASAs advancements contribute to the development of artificial limbs?A. By providing a foundation.B. By adding cer

    40、tain materials.C. By acting as a driving force.D. By helping realize the mass production.11. What can we infer from the last two paragraphs?A. Space programs are of great benefit to us.B. Space travel appears to be within peoples reach.C. More and more children are interested in science.D. New techn

    41、ological discoveries have been delayed.【答案】8. B 9. C 10. A 11. A【解析】【导语】这是一篇说明文。主要介绍了太空计划项目的投资对我们人类来说大有裨益。【8题详解】细节理解题。根据第一段“Around the country and around the world, there is no shortage of human suffering. Poverty, disease, violence, hurricanes, wildfire and more are constantly troubling humanity, a

    42、nd even our best efforts thus far cant address all of everybodys needs. Many are looking for places to cut funding, and one of the first places that comes up in conversation is excessive spending on space exploration. What good is it to conduct microgravity experiments repeatedly when children are s

    43、tarving? Why launch so many space-related projects when nuclear war threatens our planet?”(在全国乃至全世界,都不乏人类的苦难。贫困、疾病、暴力、飓风、野火等不断困扰着人类,即使我们迄今为止尽最大努力也无法解决所有人的需求。许多人都在寻找削减资金的地方,而在谈话中首先出现的地方之一就是太空探索方面的过度支出。在儿童挨饿的情况下反复进行微重力实验有什么好处?当核战争威胁我们的星球时,为什么要启动这么多与太空相关的项目?)可知,通过第一段内容可知,一些人认为太空探索是浪费资源的。故选B项。【9题详解】词句猜测

    44、题。根据第二段中“Yes, its short-sighted, in that it fails to recognize that our greatest problems require long-term investment, and that societys greatest advances come about through hard work, research, development of decades after that is made. Investing in science is investing in the betterment of humani

    45、ty.”(是的,这是短视的,因为它没有认识到我们最大的问题需要长期投资,社会最大的进步来自于that后几十年的辛勤工作、研究和发展。投资于科学就是投资于改善人类。)故可推测,前后都在讲投资的重要性,that在这里指代的前文的“investment”投资。故选C项。【10题详解】细节理解题。根据第三段中“For example, NASAs advancements in the areas of robotics have given manufacturers an additional basis for the development of more advanced artificia

    46、l limbs.”(例如,美国宇航局在机器人领域的进步为制造商开发更先进的假肢提供了额外的基础。)可知,美国宇航局的进步对假肢的发展提供了一个基础。故选A项。【11题详解】推理判断题。根据最后两段“Space technology has also helped improve economies. Within the next three years, the space exploration and space tourism industry are expected to be valued at 3 trillion USD. It is true that for every

    47、dollar we spend on the space program, the US economy receives about $8 of economic benefit. Space exploration can also serve as a motivation for children to enter the fields of science and engineering. To many people, the idea of space travel may still seem far from practical. However, I believe tha

    48、t it is important that we keep going forward or well risk delaying further discoveries and technological advancements that will be beneficial for us.”(空间技术也有助于改善经济。在未来三年内,太空探索和太空旅游产业的价值预计将达到3万亿美元。没错,我们在太空项目上每花一美元,美国经济就能获得约8美元的经济效益。太空探索也可以成为孩子们进入科学和工程领域的动力。对许多人来说,太空旅行的想法似乎仍然很不现实。然而,我认为重要的是我们要继续前进,否则我

    49、们将面临推迟对我们有利的进一步发现和技术进步的风险)故可推知,太空计划对我们大有裨益。故选A项。DThere is something to be said for being a generalist, even if you are a specialist. Knowing a little about a lot of things that interest you can add to the richness of a whole, well-lived life.Society pushes us to specialize, to become experts. This r

    50、equires commitment to a particular occupation, branch of study or research. The drawback to being specialists is we often come to know more and more about less and less. There is a great deal of pressure to master ones field. You may pursue training, degrees, or increasing levels of responsibility a

    51、t work. Then you discover the pressure of having to keep up.Some people seem willing to work around the clock in their narrow specialty. But such commitment can also weaken a sense of freedom. These specialists could work at the office until ten each night, then look back and realize they would have

    52、 loved to have gone home and enjoyed the sweetness of their family and friends, or traveled to exciting places, meeting interesting people. Mastering one thing to the exclusion (排 除) of others can hold back your true spirit.Generalists, on the other hand, know a lot about a wide range of subjects an

    53、d view the whole with all its connections. They are people of ability, talent, and enthusiasm who can bring their broad perspective into specific fields of expertise (专长). The doctor who is also a poet and philosopher is a superior doctor, one who can give so much more to his patients than just good

    54、 medical skills.Things are connected. Let your expertise in one field fuel your passions in all related areas. Some of your interests may not appear to be connected but, once you explore their depths, you discover that they are. My editor Toni, who is also a writer, has edited several history books.

    55、 She has decided to study Chinese history. Fascinated by the structural beauty of the Forbidden City as a painter, she is equally interested to learn more about Chinese philosophy. “I dont know where it will lead, but Im excited Im on this pursuit.”These expansions into new worlds help us by giving

    56、us new perspectives. We begin to see the interconnectedness of one thing to another in all aspects of our life, of ourselves and the universe. Develop broad, general knowledge and experience. The universe is all yours to explore and enjoy.12. What is good about being a generalist?A. You dont need to

    57、 be pushed by society.B. You will need to know less and less.C. You know more about your occupation.D. You can enjoy your life to the fullest.13. Paragraph 3 mainly talks about specialists _.A. choicesB. limitationsC. regretsD. expectations14. According to the author, a superior doctor is one who _.

    58、A. is fully aware of his talent and abilityB. should love poetry and philosophyC. brings knowledge of other fields to workD. is a committed specialist in medicine15. What does the author intend to show with the example of Toni?A. Passion alone does not ensure a persons success.B. In-depth exploratio

    59、n makes discoveries possible.C. Seemingly unrelated interests are in a way connected.D. Everyone has a chance to succeed in their pursuit.【答案】12. D 13. C 14. C 15. C【解析】【导语】本文是一篇议论文。文章介绍了作为专家需要具备的知识及作为一个多面手需要具备的东西,并对两者进行了比较与讨论,建议做一个多面手。【12题详解】细节理解题。根据第一段的“There is something to be said for being a ge

    60、neralist, even if you are a specialist. Knowing a little about a lot of things that interest you can add to the richness of a whole, well-lived life. (即使你是一个专家,作为一个多面手也是有道理的。对很多你感兴趣的事情略知一二,就能让你的生活更加丰富多彩。)”可知,做一个多面手的好处是你可以尽情享受生活。故选D。【13题详解】主旨大意题。根据第三段的“These specialists could work at the office until

    61、 ten each night, then look back and realize they would have loved to have gone home and enjoyed the sweetness of their family and friends, or traveled to exciting places, meeting interesting people. Mastering one thing to the exclusion of others can hold back your true spirit.(这些专家每天晚上在办公室工作到10点,然后回

    62、顾过去,他们会意识到,他们本想回家享受家人和朋友的甜蜜,或去令人兴奋的地方旅行,遇见有趣的人。掌握一件事而排斥其他事会阻碍你真正的精神。)”可知,本段主要讨论专家的遗憾。故选C。【14题详解】推理判断题。根据第四段的“The doctor who is also a poet and philosopher is a superior doctor, one who can give so much more to his patients than just good medical skills.”(一个既是诗人又是哲学家的医生是一个优秀的医生,他能给他的病人比良好的医疗技术更多的东西。)

    63、”可知,作者认为一位优秀的医生不仅仅是纯粹的医生,他在诗歌和哲学上所知的东西也会运用到工作中去,给予病人超越医术的东西,会将其他领域的知识带到工作中去。故选C。【15题详解】推理判断题。根据第五段“Toni”的例子上文内容“Things are connected. Let your expertise in one field fuel your passions in all related areas. Some of your interests may not appear to be connected but, once you explore their depths, you

    64、 discover that they are.(事物是相互关联的。让你在某一领域的专长激发你在所有相关领域的热情。你的一些兴趣可能看起来没有联系,但一旦你探索了它们的深度,你会发现它们是联系的。)”可推断,作者想用托妮的例子来说明表面上不相关的兴趣在某种程度上是相关的。故选C。第二节 七选五(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Many students study with little thought about what comes after their study session. _16_

    65、Here are some no-cost ways that can help you improve your learning.When many students finish studying, they often go straight to another activity, like playing a video game or watching television. But research suggests that resting after you study may help you remember what you studied. This is what

    66、 is called “wakeful rest”. According to the latest research, “A period of wakeful rest immediately after new learning boosts free recall of verbal material, “the research says. _17_ The basic idea is this: by reducing your activity after the study session, your brain gets a chance to rest. However,

    67、resting is difficult when you have too much excitement from electronic devices, games, lights and so on. _18_ Rest quietly for five to ten minutes. Do not look at your phone, read stories or play games. Just limit the amount of excitement you get. It is really that easy!In addition to wakeful rest,

    68、_19_ A person who lacks sleep cannot focus attention completely and therefore cannot learn efficiently. Also, sleep itself has a role in strengthening memory, which is essential for learning new information. Sometimes, when we first form memories, theyre in a very raw and fragile form. _20_Now you h

    69、ave two suggestions for how to learn new information. Try to get some “wakeful rest” after a study session. Then try to get a good nights sleep.A. They are often hard to keep.B. sleep is also important for learning.C. relaxation after study is very important.D. Sleep is important for forming memorie

    70、s.E. The impact can be stronger even after a few days.F. So here are some suggestions to give “wakeful rest” a try.G. But what you do after study really influences how well you learn.【答案】16. G 17. E 18. F 19. B 20. D【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了一些免费的方法可以帮助你提高你的学习。【16题详解】根据上文“Many students study with littl

    71、e thought about what comes after their study session.( 许多学生学习时很少考虑学习结束后要做什么。)”和下文“Here are some no-cost ways that can help you improve your learning.( 这里有一些免费的方法可以帮助你提高你的学习。)”可知,空处与上文形成转折关系,说明了解学习后要做什么很重要。G项:But what you do after study really influences how well you learn.(但是你在学习后做什么真的会影响你的学习效果。)符合语

    72、境。故选G。【17题详解】根据上文“According to the latest research, “A period of wakeful rest immediately after new learning boosts free recall of verbal material,” (最新的研究表明,“新知识学习后立即休息一段时间可以促进对语言材料的自由记忆。”)”和下文“The basic idea is this: by reducing your activity after the study session, your brain gets a chance to re

    73、st.(基本的想法是这样的:通过减少你的活动后,你的大脑得到一个休息的机会。)”可知,空处进一步解释说明学习知识后休息的积极影响。可知,E项:The impact can be stronger even after a few days.(这种影响甚至在几天后会变得更强。)符合语境。故选E。【18题详解】根据上文“However, resting is difficult when you have too much excitement from electronic devices, games, lights and so on.(然而,当你从电子设备、游戏、灯光等事物中获得太多兴奋时

    74、,休息就变得困难了。)”和下文“Do not look at your phone, read stories or play games. Just limit the amount of excitement you get.(安静地休息五到十分钟。不要看你的手机,读故事或玩游戏。只是要限制你的兴奋程度。)”可知,上文提到休息之前变得兴奋不利于休息,下文提出一些具体的建议,让自己得到充分的休息,空处与上文形成因果关系,并启示下文要提出一些建议。F项:So here are some suggestions to give “wakeful rest” a try.(因此,这里有一些建议,给

    75、“清醒休息”一个尝试。)符合语境。故选F。【19题详解】根据下文“A person who lacks sleep cannot focus attention completely and therefore cannot learn efficiently. (一个缺乏睡眠的人不能完全集中注意力,因此不能有效地学习。)”可知,本段主要强调睡眠的重要性,B项中的“sleep”与下文的“who lacks sleep”对应。B项:sleep is also important for learning.( 睡眠对学习也很重要。)符合语境。故选B。【20题详解】根据上文“Also, sleep

    76、itself has a role in strengthening memory, which is essential for learning new information. Sometimes, when we first form memories, theyre in a very raw and fragile form. (此外,睡眠本身也能增强记忆力,这对学习新知识至关重要。有时候,当我们第一次形成记忆时,它们是非常原始和脆弱的。)”可知,睡眠对记忆很重要。D项:Sleep is important for forming memories.(睡眠对形成记忆很重要。)符合语

    77、境。故选D。第三部分:语言运用(共三节,满分35分)第一节 完形填空 (共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I can remember once when I was just a little boy, I sat on a chair and watched as my mum painstakingly _21_ a large, homemade quilt (被子). I looked over at one edge of the quilt being sewed and saw a piece o

    78、f thread _22_. Without thinking I reached over to pull it.“No!” yelled my mum. I jumped back. That was the first time I can ever remember her yelling at me. Seeing the _23_ look on my face, she smiled and _24_ showed me why she had yelled. That piece of thread wove in and out, making its way from on

    79、e end of the quilt to the other. If I had pulled it out, I might have torn the entire quilt and _25_ hours of work.As I look back on that moment today, I can see that each of our lives is like that _26_. We are all just a _27_ string in the tapestry (挂毯) of life. We cant always see where we are goin

    80、g or what we are connected to. If we pull ourselves out of it, we will leave a _28_ in it.Dont feel lost in the tapestry of life then. Embrace your _29_ in it. You may only be a single piece of thread but your love and your life help to _30_ the whole thing together.21. A. sewedB. ironedC. foldedD.

    81、measured22. A. winding upB. laid asideC. sticking outD. wrapped up23. A. depressedB. disappointedC. terrifiedD. annoyed24. A. gentlyB. reluctantlyC. roughlyD. eagerly25. A. stoppedB. ruinedC. repaidD. disturbed26. A. quiltB. threadC. sceneD. work27. A. specialB. strongC. straightD. single28. A. blan

    82、kB. holeC. lineD. mark29. A. changeB. weaknessC. powerD. place30. A. doB. pressC. pushD. hold【答案】21. A 22. C 23. C 24. A 25. B 26. B 27. D 28. B 29. D 30. D【解析】【导语】这是一篇夹叙夹议文。作者小时候看到妈妈缝制被子时,有一根线伸出来了,作者想去拉那根线,被妈妈喝斥。妈妈告诉作者,如果把那根线拔出来,可能会把整个被子都扯破,毁了几个小时的工作。作者由这件事联想到我们的生活,你可能只是一根线,但你的爱和你的生活帮助把整个事情维系在一起。【2

    83、1题详解】考查动词词义辨析。句意:我还记得,当我还是个小男孩的时候,我坐在椅子上,看着妈妈煞费苦心地缝制一床自制的大被子。A. sewed缝制;B. ironed熨烫;C. folded折叠;D. measured测量。根据后文“I looked over at one edge of the quilt being sewed ”可知,此处指妈妈在缝制被子。故选A。【22题详解】考查动词短语辨析。句意:我看了看正在缝的被子的一边,看到有一根线伸出来。A. winding up上发条,停止;B. laid aside搁置,放一边;C. sticking out伸出;D. wrapped up包

    84、裹。根据上文“a piece of thread”和“I reached over to pull it.”可知,有一根线伸出来了。故选C。【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:看到我脸上惊恐的表情,她微笑着,温柔地告诉我她为什么大喊大叫。A. depressed沮丧的;B. disappointed失望的;C. terrified惊恐的;D. annoyed生气的。根据前文“No! yelled my mum. I jumped back. That was the first time I can ever remember her yelling at me. ”可知,因为这是妈妈第一

    85、次对作者大声喊叫,所以作者感到惊恐。故选C。【24题详解】考查副词词义辨析。句意:同上。A. gently温柔地;B. reluctantly不情愿地;C. roughly粗略地,大致地;D. eagerly渴望地。根据前文“she smiled ”可知,妈妈微笑着,由此可知,妈妈温柔地向作者解释自己喊叫的原因。故选A。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:如果我把它拔出来,我可能会把整个被子都扯破,毁了几个小时的工作。A. stopped停止;B. ruined破坏;C. repaid归还,偿还;D. disturbed打扰,妨碍。根据前文“I might have torn the ent

    86、ire quilt”可知,因为可能把被子扯破,所以这样会毁掉几个小时的工作。故选B。【26题详解】考查名词词义辨析。句意:当我今天回顾那一刻时,我发现我们每个人的生活就像那根线。A. quilt被子;B. thread线;C. scene场面,现场;D. work工作。根据后文“We are all just a _7_ string in the tapestry (挂毯) of life. ”可知,此处指妈妈缝被子的线。故选B。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:我们都只是生命挂毯上的一根细绳。A. special特殊的;B. strong强壮的;C. straight直的;D. si

    87、ngle单一的。根据最后一段“You may only be a single piece of thread”可知,指的是一根细绳。故选D。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:如果我们把自己拉出来,就会在上面留下一个洞。A. blank空白;B. hole洞穴;C. line线;D. mark记号。前文描述说我们都只是生命挂毯上的一根细绳,再根据前文“If we pull ourselves out of it”可知,如果我们从句挂毯上把自己拉出来,上面会留下一个洞。故选B。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:欣然接受你在挂毯中的位置。A. change改变;B. weakness弱点;

    88、C. power权力;D. place地方。根据后文“You may only be a single piece of thread”可知,此处表示要接受自己在挂毯中的位置。故选D。30题详解】考查动词词义辨析。句意:你可能只是一根线,但你的爱和你的生活帮助你把这一切联系在一起。A. do做;B. press压;C. push推;D. hold抱住,保持。根据后文“the whole thing together”可知,你的爱和你的生活帮助把整个事情维系在一起。故选D。第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。S

    89、o, _31_ can you proceed? Firstly, lifelong learning is an attitude. Lifelong learners are those who have _32_ open mind. Be _33_ (object) and make yourself open to new knowledge and ideas. Do not criticize them or reject them simply because they differ from _34_ you know or believe. At the same time

    90、, you need to develop _35_ (critic) thinking skills so that you do not blindly accept new ideas. Instead, you should inquire further _36_ (assess) the truth of what you are being told. Secondly, take advantage of opportunities for lifelong learning for example, you could register online and subscrib

    91、e to e-learning courses, which have become _37_ (increase) popular in recent years. You could also visit the local library, _38_ resources are rich and diverse. Finally, understand that _39_ is not sufficient to simply know something or to understand what you know, because for knowledge to have conc

    92、rete value, it must be applied. Importantly, after its application, there must then follow a review process of _40_ (analyze), evaluation and improvement so that your comprehension of the world becomes a continuous process.【答案】31. how 32. an 33. objective 34. what 35. critical 36. to assess 37. incr

    93、easingly 38. where 39. it 40. analysis【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章介绍了怎样做一名终生学习者。【31题详解】考查疑问词。句意:那么,如何进行呢?根据句末问号可知,这是一个特殊疑问句,需要疑问词,谓语动词proceed是不及物动词,意为“前进;进行;从事;着手;继续进行”。根据下文可知,主要在介绍怎样才能做一个终身学习者(longlife learners),询问方法,应用how。故填how。【32题详解】考查冠词。句意:终身学习者是那些有着一个开放大脑的人。空后形容词open修饰的名词mind为可数名词,此处泛指”一个开放的大脑”,应填不定冠词,o

    94、pen以元音音素开始,应用an。故填an。33题详解】考查形容词。句意:要客观一点,让自己接受新的知识和想法。分析句子,该空需要一个形容词作表语,所给词object为名词意为“物体,实体,目标,客体”;动词意为“反对”。其形容词objective意为“客观的”符合语境。故填objective。【34题详解】考查宾语从句。句意:不要仅仅因为它们与你所知道或相信的不同就批评或拒绝它们。此处引导介词from的宾语从句,作动词know/believe的宾语,应用what引导,指代“所相信或知道的事情”。故填what。【35题详解】考查形容词。句意:与此同时,你需要培养批判性思维技能,这样你就不会盲目地

    95、接受新想法。该空需要一个形容词作定语,修饰名词thinking skills,所给词critic为名词,其形容词critical意为“批判的,批评的”符合句意。故填critical。【36题详解】考查非谓语动词。句意:相反,你应该进一步询问,以评估你被告知的事情的真实性。所给动词assess在句中作目的状语,应用动词不定式。故填to assess。【37题详解】考查副词。句意:其次,利用终身学习的机会例如,你可以在网上注册并订阅电子学习课程,这些课程近年来越来越受欢迎。分析句子,该空需要一个程度副词修饰形容词popular,所给词increase为动词兼名词,其副词形式increasingly

    96、意为“越来越”符合题意。故填increasingly。【38题详解】考查定语从句。句意:你也可以去当地图书馆,那里的资源丰富多样。该空需要关系词引导定语从句,修饰先行词local library,并替代先行词在句中作地点状语,应用关系副词where引导。故填where。【39题详解】考查it作形式主语。句意:最后,要明白仅仅知道或理解你所知道的是不够的,因为知识要有具体的价值,就必须被应用。分析句子可知,此处应用it作that引导的宾语从句的形式主语,真正的主语是动词不定式短语“to simply know something or to understand what you know”。故

    97、填it。【40题详解】考查名词。句意:重要的是,在应用它之后,必须遵循一个分析、评估和改进的审查过程,这样你对世界的理解就成为一个持续的过程。分析句子,该空需要一个名词和evaluation and improvement并列作介词of的宾语,所给词analyze为动词,其名词为analysis。故填analysis。第三节 选词填空 (共10小题;每小题1分,满分10分)选择合适的单词或词组,并用其正确的形式完成句子。qualify, reject, tear down, weigh down, by no means,lay out, be bound to, fit in, accoun

    98、t for, approve of41. Hes never done this type of work before; Im not sure how he _ with the other people.42. When we got home from work, we found that all the food _ on the table.43. The situation is _ as simple as they had thought.44. There is an urgent need for _ (qualify) teachers in primary scho

    99、ols.45. The Chinese market _ 35% of the companys revenue.46. Surveys showed that 75 % of people _ the new law.47. I _ by all the universities I applied to in the past few months.48. There used to be a restaurant, which _ two years ago.49. As Emma got older, the pressures of motherhood continued to _

    100、 her.50. Youve done so much workyou_ pass the exam.【答案】41. will fit in 42. was laid out 43. by no means 44. qualified 45. accounts for 46. approved of 47. have been rejected 48. was torn down 49. weigh down 50. are bound to【解析】【41题详解】考查动词时态。句意:他以前从未做过这种工作; 我不确定他能不能和其他人合得来。根据句意可知,前句给出原因,说明他可能不太能跟其他人相

    101、处。fit in with意为“适应”;又根据“Im not sure”可知,猜测的是将来的事,故用一般将来时。故填will fit in。【42题详解】考查动词时态语态。句意:当我们下班回家时,我们发现所有的食物都摆在桌子上。根据句意可知,此处表示“放置”且与主语food是被动关系,lay out意为“放置”;又根据“found”可知,此处用一般过去时。故填were laid out。【43题详解】考查介词短语。句意:情况决不像他们想象的那么简单。分析句意可知,此处表示否定含义。by no means意为“绝不”。故填by no means。【44题详解】考查形容词。句意:小学急需合格的教师

    102、。分析句子可知,空格处要用形容词来修饰teacher。qualified意为“有资格的”。故填qualified。【45题详解】考查动词词组。句意:中国市场占该公司收入的35%。根据后文“35%”,空格处填“占比例”;account for意为“占.比例;解释”;又分析句子可知,此处表示客观事实,故用一般现在时,主语market是第三人称单数,谓语动词用单数。故填accounts for。【46题详解】考查动词词组。句意:调查显示,75%的人赞成这项新法律。根据句意可知,空格处表示“支持,赞同”;approve of意为“赞同,通过”;又根据“showed”可知,此句用一般过去时,故填appr

    103、oved of。【47题详解】考查动词时态。句意:在过去的几个月里我申请的所有大学都拒绝了我。根据“in the pst few months”可知,主句用现在完成时;又根据句意可知,此处表示“被拒绝”,谓语动词与主语是被动关系,结合主谓一致,故填have been rejected。【48题详解】考查动词时态。句意:这里以前有一家餐馆,两年前被拆除了。分析句子可知,空格处非限制性定语从句的谓语动词,且与先行词a restaurant是被动关系,which指代先行词a restaurant,故谓语动词与a restaurant保持人称和数的一致,用单数形式;tear down意为“拆除”符合句

    104、意,由句中“two years ago”可知,要用一般过去时,故填was tore down。【49题详解】考查动词词组。句意:随着艾玛年龄的增长,母亲的压力继续压着她。分析句子可知,continue to do sth.意为“继续做某事”,后接动词原形;weigh down意为“使负荷太重”符合句意。故填weigh down。【50题详解】考查固定搭配。句意:你做了这么多功课你一定会通过考试的。分析句子可知,空格处表示“肯定,一定”;be bound to do sth.意为“必定,一定”,据句意和上文的现在完成时可知,用一般现在时,结合主谓一致,故填are bound to。第四部分 写作

    105、(共两节,满分35分)第一节 翻译句子(共5小题;每小题2分,满分10分)51. 没有锚的船任凭风浪摆布;同样,没有责任感的人被自己粗心草率的行为所左右。A ship without an anchor is at the mercy of the waves and winds; likewise, _ is at the mercy of their own careless and thoughtless behaviour.【答案】a person who/that has no sense of responsibility【解析】【详解】考查定语从句。根据汉语提示分析可知,空处作主

    106、语,“没有责任感的人”可以写成定语从句,修饰a person(人),用关系代词who/that来引导,“没有责任感”用have no sense of responsibility,句子描述的是客观事实,应用一般现在时,且关系代词在从句中做主语,指a perosn,是单数,所以have应用三单形式has,故填a person who/that has no sense of responsibility。52. 尽管借用外来词的速度已变得更快了,这个过程仍然是复杂的,而且新的词汇需要一段时间才能融入日常用语中。Though borrowing words has become faster,

    107、the process is still complex, and it takes time _ everyday speech.【答案】before new words are integrated into【解析】【详解】考查固定句型和时态。It takes time before+句子,意为“还需要一段时间才能做某事”;句子中before引导从句,表示“才.”;be integrated into.意为“融入.”。根据主句时态可知,用一般现在时。故填before new words are integrated into。53. 无论生活把我们带到哪里,无论摆在我们面前的选择是什么,值

    108、得记住的是,当我们的工作做得好时,它不仅会帮助我们谋生,还会帮助自己和他人创造生活。Wherever life takes us and _ before us, something worth remembering is that our work, when done well, will not only help us make a living but also help make a life for ourselves and for others.【答案】whatever choices are laid out【解析】【详解】考查状语从句,时态语态和短语。根据句子结构可知,

    109、“无论摆在我们面前的选择是什么”和“无论生活把我们带到哪里”是并列状语从句,所以“无论摆在我们面前的选择是什么”写成whatever(无论什么)引导的状语从句,“无论什么选择”翻译成whatever choices,“摆在我们面前”可以用动词短语lay out(展示;摆放)来表示,且choices和lay out是被动关系,句子描述的是事实,应用一般现在时,所以应用一般现在时的被动,故填whatever choices are laid out。54. 也许你有一个很棒的想法,但在你决定付诸行动之前,权衡一下这个选择的利弊是明智之举。You may have a brilliant idea,

    110、 but before you decide to put it into action, _ of this option.【答案】it is wise to weigh up the advantages and disadvantages【解析】【详解】考查固定搭配和固定句型。but前后连接两个句子,“before you decide to put it into action”在but后面的句中做状语,“权衡一下这个选择的利弊是明智之举。”是主句,可以用固定句型it is +形容词+to do,其中it是形式主语,真正的主语是to do,“明智的”用wise来表示,“权衡”用weig

    111、h up来表示,“利弊”用the advantages and disadvantages来表示,故填it is wise to weigh up the advantages and disadvantages。55. 当我在画静物画时, 我意识到,成功的构图中,物体之间的留白和实际的物体本身一样关键。When I drew a still life _ that the blank spaces between the objects were as vital to the success of the composition as the actual objects themselv

    112、es.【答案】it was impressed on/upon me【解析】【详解】考查固定短语和时态。空处表示“我意识到”,“意识到”用动词impress,impress sth on/upon sb使某人意识到某事,分析句子可知,that引导的是主语从句,故应用it作形式主语,it与动词impress之间是被动关系,结合时间状语从句的时态可知,此处用一般过去时的被动语态,be动词用was,故填it was impressed on/upon me。第二节 读后续写(满分25分)56. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Whether we notic

    113、e it or not, our child is a little reflection of ourselves. They grow up looking more and more like us. They even have similar personalities and hobbies. And in some cases, the standard of choosing a good friend.One day, my 10-year-old Jane said, “Mom, I made a new friend at school today. Can she co

    114、me over tomorrow?” Her words made me extremely happy because Jane was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell.“Sure, honey, that sounds great.” I said, thinking back to my own childhood best friend, Susan. We lived across the street from each other in Washingto

    115、n Heights, New York. We met at the age of 10, too. Like my daughter. I was shy and had trouble making friends. But Susan drew me out. She was one of the friendliest people in school, with shiny black hair and a mile-wide smile. Thanks to Susan. I was happy every day.In senior high school, Susan went

    116、 on a trip to Florida. This was the first time we had to be away from each other for a few days. “Ill be back soon and I will write to you as soon as I arrive.” she told me. But I didnt get her phone call nor receive any mail from her. Soon, my family moved to New Jersey, making my hope of seeing Su

    117、san impossible.Whenever I thought of him, tears came into my eyes.The next day Jane brought her new friend home. “Hi, Mrs. Smith.” the little girl said. Her hair was so shiny and black and she gave me a big smile. “My name is Jo. My mom will pick me up 2 hours later.”注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在答题卡的

    118、相应位置作答。Paragraph1: I was puzzled because my daughters new friend looked so familiar. _ Paragraph 2: Two hours passed really quickly, and there was a knock on the door. _【答案】I was puzzled because my daughters new friend looked so familiar. But I was sure that I had never met Jo before. She told me th

    119、at her family just moved from Los Angeles, which puzzled me even more because I had never been to Los Angeles and we had no relatives living in Los Angeles, either. I convinced myself that it was only my imagination. The two girls got on very well and they giggled from time to time. I watched them p

    120、lay and felt so happy for my daughter from the bottom of my heart.Two hours passed really quickly, and there was a knock on the door. It was Jos mom coming to pick her up later that afternoon. On seeing her face, I was shocked. “Judy!” she cried. “Its me, Susan!” We embraced each other. It turned ou

    121、t that her fathers company sent his father to Los Angeles before they settled in Florida. She tried calling me later but we had moved. The two little girls were happy to see their mothers became good friends at once before we told them our story, with happy tears rolling down our cheeks.【解析】【分析】这是一篇

    122、读后续写作文。【详解】通过阅读所给文章可知,作者的女儿Jane想要邀请自己的朋友来家里,这让作者想起了自己童年时的好朋友Susan,回忆了当初和Susan相处的事情,后来因为作者搬家就没能再和Susan见面。第二天Jane把新朋友带回家,小女孩说自己叫Jo,她妈妈两个小时后来接她。续写部分分为两段,第一段开头是:我很困惑,因为我女儿的新朋友看起来很面熟。所以后文应该是讲述作者对于觉得Jo面熟的困惑,以及看到Jo和Jane两个女孩相处得很好,作者从心底里为女儿感到高兴。第二段开头是:两个小时过得真快,有人敲门。本段应该写Jo的妈妈来接Jo,作者发现正是Susan,Susan曾经联系过作者,但作者

    123、一家已经搬走了。两个小女孩也很为他们高兴,Susan和作者都留下了快乐的泪水。最后还要注意所续写短文的词数应为150左右。【点睛】本文描写详略得当,使用了高级词汇和高级句子。如:puzzle sb.;convince oneself that;imagination;get on very well;turn out等高级词汇;She told me that her family just moved from Los Angeles, which puzzled me even more because I had never been to Los Angeles and we had no relatives living in Los Angeles, either.运用宾语从句和非限制性定语从句;The two little girls were happy to see their mothers became good friends at once before we told them our story, with happy tears rolling down our cheeks.运用时间状语从句等高级句式。听力答案:1-5 BCAAB 6-10 BABCB 11-15 BCAAC 16-20 CACBA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省连云港高级中学2021-2022学年高二英语下学期期中考试试卷(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-565869.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1