分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 26

类型江西省赣抚吉十一校联盟体2023届高三英语下学期4月联考试卷(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:566482
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:26
  • 大小:52.81KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江西省 赣抚吉 十一 联盟 2023 届高三 英语 下学 联考 试卷 Word 解析
    资源描述:

    1、江西省赣抚吉十一校联盟体2023届高三联合考试(四月)英语试题(本试卷满分150分,考试时间120分钟)注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题纸上2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题纸上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题纸上。写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题纸一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题纸上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一

    2、个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What will Jacks father do?A. Ask for a day off.B. Join the family trip.C. Look after kids at home.【答案】B【解析】【原文】W: Jack, stop watching TV and call your sisters in for lunch. Well fly to Paris after I finish pack

    3、ing.M. Really? That will be a lot of fun. Will Dad go too?W: Dont worry. Your dad will meet us as soon as his business trip ends.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are the speakers mainly talking about?A. Food.B. Sport.C. Lifestyle.【答案】C【解析】【原文】M: I like to start my day with a cup of coffee and the morning p

    4、aper. How about you?W: That sounds great, I usually get up early and go for a jog around the lake. It refreshes me and I feel energetic throughout the day.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What made Mike so happy?A. Winning an English speech contest.B. Being called to the principals office.C. Being arranged sitt

    5、ing behind the man.【答案】A【解析】【原文】M: Have you heard that Mike won the English speech competition in our school last Friday?W: Its no wonder that he was called to the principals office with a big smile on his face.M: But be really deserves it. He sits behind me in the classroom. I know he had prepared

    6、for the competition for half a year.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】When will Parker get up tomorrow?A. At 7:30 a. m.B. At 7:00 a. m.C. At 6:30 a. m.【答案】C【解析】【原文】W: Parker, when do you want me to wake you up in the morning? At 7:00?M: Mom, please knock me up 30 minutes earlier. I promised Rex that I would go t

    7、o the library with him at 7:30 in the morning.W: Okay. I got it.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where are the speakers probably?A. In a supermarket.B. In a library.C. In the street.【答案】B【解析】【原文】M: Excuse me, madam. I am here to look for the 6th edition of Longman Dictionary, Can you tell me where the Reference

    8、 Section is?W: Oh, please take the elevator to the fifth floor. It will be on your right.M: Thanks so much.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. What will the man buy?

    9、A. Trousers.B. T-shirts.C. Shoes.7. What is the probable relationship between the speakers?A. Neighbors.B. Classmates.C. Shop assistant and customer.【答案】6. A 7. B【解析】【原文】W: Look. Irene is dressed in her now dress. Isnt it pretty?M: Yeah. According to the new school rules, we can dress as we wish on

    10、Tuesday and Wednesday.W: Im going to get myself new shoes after school. Would you like to come with me?M: Id like to, but Ive already had an appointment with Craig for dinner tonight. Hey, why dont you join us? After the meal, we can go shopping. Im sure Craig needs some T-shirts, too. Since Ive got

    11、 a bit fat, Id like to get a few pairs of new pants.W: Great! Class starts in ten minutes. Lets hurry up.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. Why does Kevin prefer cooking?A. Its healthy.B. Its relaxing.C. Its economical.9. What does the man think of English food?A. Sweet.B. Tasteless.C. Salty.10.

    12、What will the speakers have tonight?A. British food.B. Chinese food.C. Indian food.【答案】8. C 9. B 10. C【解析】【原文】W: Kevin, have you got any plans for dinner tonight?M: Er, maybe a piece of frozen pizza with a glass of cols.W: Come on. Kevin, you know frozen fond will do you no good. Im thinking of us t

    13、wo making a meal together. It takes some time, but its relaxing and healthy. What do you think?M: Good idea! More importantly, it costs us less. But Im totally useless at cooking.W: No matter. You can be my kitchen helper. What kind of food would you like, spicy, sweet or bland?M: Im in the mood for

    14、 something spicy. Im really tired of traditional British food. Theyre bit tasteless. It seems the English know little about seasonings.W: I take your point, How about Sichuan food or curry?M: The latter would be nice. Im in the mood for some Indian food, Ill wash the vegetables.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可

    15、播放相关音频,请去附件查看】11. What kind of camera does the woman want?A. A film camera.B. A video camera.C. A security camera.12. Why does the woman refuse to choose the first camera?A. Its outdated.B. Its too expensive.C. Its not functional.13. What advantage does the second video camera have?A. Quick focus.B.

    16、 Big memory.C. Underwater filming.【答案】11. B 12. B 13. A【解析】【原文】M: Hi, what can I do for you, miss?W: Hi. Id like to buy a camera.M: Okay. What kind of camera would you like, a film camera, a video camera, or a security camera?W: I want to keep a vlog about my daily life, so a video one may suit me f

    17、ine.M: Yeah, vlogging is very popular among young people. Then what about this one? It attracts many vloggers for its big memory and underwater filming. It can save you from possible trouble when you video all kinds of fishes.W: Sounds nice. May I give it a try?M: Sure. There you go.W: Mm. Its reall

    18、y good as you said. How much is it?M: $750. But we offer a 10% discount for all video cameras today. So its $675.W: That still goes over my budget.M: Well, how about this one? It has the functions of Wi-Fi and quick focus. Whats more, its on sale for only $450.W: Thats exactly what I need. These two

    19、 functions can save me much time. Ill take it.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】14. What did Carols mother study at college?A. Finance.B. Engineering.C. Literature.15. Who will pay for Carols mothers education in Stanford University?A. Carols father.B. The university.C. Carols grandparents.16. What

    20、 does Carol suggest the man do?A. Work hard.B. Find a part-time job.C. Help with the housework.17. What does Carol ask the man to do?A. Mail a letter.B. Clean her bedroom.C. Borrow a book.【答案】14. A 15. B 16. C 17. A【解析】【原文】M: Carol, youre finally home. Theres good news. Mom will go back to school!W:

    21、 Wow. Im so glad to hear that. She majored in finance at college, because our grandparents thought it would be easy for her to get a job. But I know she has always been interested in history and literature.M: Thats it. She has been accepted into Stanford University as a graduate student to study arc

    22、haeology. Moreover, she has won a full scholarship and doesnt need to worry about tuition fees. Mom is my real idol. I should study hard and follow my dream as well.W: Im afraid Mom couldnt handle household chores and study at the same time. Look, the house is in a mess, especially your bedroom. You

    23、 ought to help with the housework.M: Indeed. But I have to go to the library to do my part-time work now. Can I tidy it up when Im back?W: Well, I will help you do the cleaning this time. By the way, could you send this letter for me on your way to the library?M: Thanks, Carol. Thats all right. Im i

    24、n no hurry.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】18. Who was the pig named after?A. A lawyer.B. A famous artist.C. An animal rights activist.19. When was the first exhibition of the pigs work held?A. In 2018.B. In 2017.C. In 2016.20. What does Lefson mean in the end?A. Art is priceless.B. Pigs all have a

    25、rtistic talent.C. Animals should be protected.【答案】18. B 19. A 20. C【解析】【原文】Here is a piece of news from someone loving both animals and art. Theres a pig called Pigcasso on a farm in South Africa. Shes a pig who loves to eat and roll in the mud. But shes also one of the worlds most famous young arti

    26、sts. Her paintings sell for thousands of dollars.As a piglet, Pigcasso had a black future. She was raised on a big farm to be killed for meat. An animal rights activist named Joanne Lefson rescued her in 2016. In order to keep her new piglet busy, she threw some toys into the pen, including some pai

    27、ntbrushes. Pigcasso ate everything except the brushes. So Lefson taught her to paint. Before long, Pigcasso earned her name. It came from the famous Spanish artist Pablo Picasso. In 2017, a lawyer from New York visited the farm. He bought a painting for about $500. And Pigcassos fame spread quickly

    28、after that. Next year, she had an art show in South Africa. It was the first show ever by a non-human artist.Experts any pigs are smart creatures. They have good memories, and they recognize bow other pigs are feeling. Lefson hopes Pigcasso can make people think a little differently about the animal

    29、s they eat. She wants them to realize that, “Theres more to pigs than bacon.”第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ABest Ways to Make Money Online For BeginnersJoining Affiliate (加盟) Marketing ProgramsAffiliate marketing programs work by generating a unique link

    30、for each affiliate marketer. Then, you can share the link with anyone who you think has the potential to buy the products. Many affiliate marketers also post links on their social media platforms and personal websites. Once someone purchases a product through your link, youll receive a commission (佣

    31、金) ranging from 5% to 30% of the products price.Selling Products and Services OnlineAnother way to earn money online is by selling products or services. You can sell used items or create digital products like eBooks, photos, or artwork. If youre certified in certain skills, selling online courses or

    32、 consulting services is also an option. You can start small by offering products or services on marketplaces. Well-known examples are Facebook Marketplace, Etsy, and eBay.Becoming an Online TutorIf youre passionate about teaching, try joining online tutoring platforms like Skooli, TutorMe, or Superp

    33、rofonline. Many students are actively looking for remote tutors who offer live lessons through video conferencing apps like Zoom or Skype. If you want to make money online using this method, ensure that you have a certification on the topic you want to teach.Participating in Market ResearchMany comp

    34、anies pay individuals to participate in their market research through online surveys, making this another easy way to make money online. Some survey sites dont pay in cash, but with gift cards or non-cash rewards instead. So, pay close attention to the survey sites payment system. Some popular ones

    35、include Survey Junkey and Swagbucks. Its important to be aware of dishonest sites that might lead to a phishing (钓鱼) case and be careful when filling out your personal information.21. What does one do by joining affiliate marketing programs?A. Sell products in an on-line store for a supplier.B. Take

    36、 a commission for posting positive comments.C. Send a link to potential customers of certain products.D. Create a personal website and charge for advertisements.22. Which of the following platforms is intended for selling ones paintings?A. Etsy.B. Skooli.C. Skype.D. Swagbucks.23. Which of the follow

    37、ing reminds people of Internet security?A Becoming an Online Tutor.B. Participating in Market Research.C. Joining Affiliate Marketing Programs.D. Selling Products and Services Online.【答案】21 C 22. A 23. B【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了新手在网上赚钱的几种方式。【21题详解】细节理解题。根据小标题Joining Affiliate (加盟) Marketing Programs下

    38、的第二句“Then, you can share the link with anyone who you think has the potential to buy the products. (然后,你可以将链接分享给任何你认为有可能购买该产品的人。)”可知,加入联盟营销计划的人要把产品链接分享给潜在购买者。故选C项。【22题详解】细节理解题。根据小标题Selling Products and Services Online下的第二句“You can sell used items or create digital products like eBooks, photos, or ar

    39、twork.(你可以出售二手物品或创建电子书、照片或艺术品等数字产品。)”和最后一句“Well-known examples are Facebook Marketplace, Etsy, and eBay.(众所周知的例子是Facebook Marketplace、Etsy和eBay。)”可知,Etsy这个平台可以用来销售自己的画作。故选A项。【23题详解】细节理解题。根据小标题Participating in Market Research 下的最后一句“Its important to be aware of dishonest sites that might lead to a ph

    40、ishing (钓鱼) case and be careful when filling out your personal information.(重要的是要意识到不诚实的网站可能导致网络钓鱼案件,并在填写个人信息时要小心。)”可知,Participating in Market Research有提醒大家注意网络安全。故选B项。BThe sparkling drink (气泡酒), Champagne, which weve all come to adore has an interesting backstory. Back in the 1690s, wine growers in

    41、 France were trying their best to develop a new version of wine that would rival Burgundy wines, which are considered to be the best money can buy. The pioneer leading this project was Dom Pierre Prignon, who was a French monk.However, these efforts kept failing. It was all down to the fermentation

    42、(发酵) process being stopped because of cold winters in the region. But then something magical happened. When springtime rolled around, the yeast (酵母) became active again. The delayed fermentation process caused carbon dioxide to be released in the bottles that the wine had been stored in.The result?

    43、You guessed right: champagne!However, in recent years, some have argued that an Englishman was actually the first to invent sparkling wine, which, they claimed, happened around 30 years earlier. A scientist named Christopher Merrett was apparently experimenting with different ideas, one of which inv

    44、olved adding sugar to wine. The debate continues, although we recommend you avoid saying this to any French people, especially if you are a guest in their house!Today, the Champagne regions in France consist of over 34,000 hectares given to vineyards (葡萄园). It produces 300 million bottles of sparkli

    45、ng wine every single year. Interestingly enough, many argue that three grape varieties are used in the Champagne region. However, the truth is that there are actually seven varieties that can be used. The area is home to over 250 Champagne houses directing the industry. The industry directly employs

    46、 around 30,000 people and had an annual global market size of nearly $6 billion U.S. dollars in 2021.24. What does the underlined word “rival” in paragraph 1 mean?A. Be as good as.B. Be as interesting as.C. Be an addiction to.D. Be an attachment to.25. What can be inferred about the French version o

    47、f the invention of Champagne?A. It ended up as a failure.B. It was a complete accident.C. It was contributed to by the cold weather.D. It caused conflict among the French people.26. What is a suggestion of the author?A. Not giving up despite disappointing failures.B. Not ignoring different ideas whe

    48、n doing experiments.C. Not arguing with an Englishman about the origin of Champagne.D. Not mentioning Merrett as the inventor of sparkling wine to a Frenchman.27. Whats the last paragraph mainly about?A. The huge French Champagne industry.B. A breakthrough of the Champagne houses.C. An argument over

    49、 the origin of Champagne.D. The present condition of the Champagne region.【答案】24. A 25. B 26. D 27. A【解析】【导语】这是一篇说明文。介绍了香槟酒的由来这个问题上的不同观点,以及法国香槟酒产业的情况。【24题详解】词句猜测题。根据第一段划线词前“Back in the 1690s, wine growers in France were trying their best to develop a new version of wine(早在17世纪90年代,法国的葡萄酒种植者就在尽最大努力开发

    50、一种新版本的葡萄酒)”以及划线词后“Burgundy wines, which are considered to be the best money can buy. (勃艮第葡萄酒被认为是花钱能买到的最好的葡萄酒)”可知,Burgundy wines是最好的葡萄酒,种植葡萄的人们尽最大努力应该是想做出可以和Burgundy wines媲美的葡萄酒。故选A项。【25题详解】推理判断题。根据第二段第三句“ But then something magical happened. (但是神奇的事情发生了。)”结合全段可知,文章第二段主要对香槟酒发明过程进行了叙述,人们没想到开春以后天气变暖,发酵

    51、过程又开始了,而且容器里还产生了很多气泡。人们本来想研发高品质的葡萄酒,结果却做出了有气泡的葡萄酒香槟。故选B项。【26题详解】细节理解题。根据第四段最后一句“The debate continues, although we recommend you avoid saying this to any French people, especially if you are a guest in their house!(争论仍在继续,尽管我们建议你避免对任何法国人说这句话,特别是如果你是他们家的客人!)”可知,别跟法国人提梅勒特是起泡酒的发明者。故选D项。【27题详解】主旨大意题。根据最后

    52、一段第一句“Today, the Champagne regions in France consist of over 34,000 hectares given to vineyards (葡萄园). (今天,法国的香槟产区有超过34000公顷的葡萄园。)”结合全段可知,本段介绍了香槟产区葡萄园的面积,香槟的产量、雇佣员工的数量、其香槟在全球市场占有量等信息,从所给的数据来看,这是个巨大的产业,所以本段主要介绍了庞大的法国香槟产业。故选A项。CResearchers have just completed the first worldwide record of lake color.

    53、Roughly one-third of them are blue but that number may drop if global temperatures rise. If average air temperatures in summer rose just a few degrees warmer, some of those crystal blue waters could turn green or brown.Lake color offers clues to the stability of lake ecosystems. Factors such as wate

    54、r depth and how the nearby land is used also matter. Lake color depends in part, too, on whats in the water. Compared with blue lakes, green or brown lakes have more algae (水藻) and organic matter. Thats according to Xiao Yang, a hydrologist who works at Southern Methodist University in Dallas, Texas

    55、. Changing lake colors, he says, could also change how people use those waters.Yang was part of a team that analyzed the color of more than 85,000 lakes around the world. They used satellite photos from 2013 to 2020. Storms and seasons can temporarily affect a lakes color. So the researchers focused

    56、 on the most frequent color observed for each lake over the seven-year period. The scientists then looked at local climates during the same time period. They wanted to see how climate might be linked to lake color.Average summer air temperatures and lake color were linked, the researchers found. Lak

    57、es were more likely to be blue in places where summer temperatures averaged less than 19. Up to 14 percent of lakes that are blue were near that threshold (门槛), though. That means just a bit more warming might tip them away from blue. Scientists think the planet could average 3 degrees Celsius warme

    58、r by 2100. If so, that could turn another 3,800 lakes green or brown.Green or brown waters could be unappealing for play or it might cost more to clean it for drinking. But in fact, the color changes might not mean the lakes are any less healthy. If you were a certain type of fish species, you might

    59、 think this is great.28. What is a feature of green or brown lakes?A. Weak ecosystem.B. High mineral content.C. Increased organic matter.D. Decreased water temperature.29. What does the research intend to find?A. Why the color of most lakes is blue.B. The consequences of lake color change.C. How cli

    60、mate change affect creatures living in water.D. The relationship between air temperature and lake color.30. What can be inferred from paragraph 4?A. 14 percent of the worlds lakes are blue.B. 3,800 lakes worldwide are green or brown.C. Many lakes may experience severe ecological damage.D. Some lakes

    61、 are close to the critical point of color change.31. In which section of a website can this text be found?A. Lifestyle.B. Environment.C. Technology.D. Business.【答案】28. C 29. D 30. D 31. B【解析】【导语】本文是一篇说明文。介绍了对全球范围湖水颜色研究的情况。【28题详解】细节理解题。根据文章第二段第四句“ Compared with blue lakes, green or brown lakes have m

    62、ore algae (水藻) and organic matter. ”(与蓝色湖泊相比,绿色或棕色湖泊有更多的藻类和有机物。)可知,绿色或棕色湖泊有更多的有机物。故选C项。【29题详解】推理判断题。根据文章第三段最后一句“They wanted to see how climate might be linked to lake color.”(他们想知道气候是如何与湖泊颜色联系在一起。)和第四段第一句“Average summer air temperatures and lake color were linked, the researchers found. ”(研究人员发现,夏季平

    63、均气温与湖泊颜色有关。)可以推断,该项研究的内容是气温和湖水颜色的关系。故选D项。【30题详解】推理判断题。根据文章第四段第三、四句“Up to 14 percent of lakes that are blue were near that threshold (门槛), though. That means just a bit more warming might tip them away from blue.”(然而,高达14%的蓝色湖泊接近这一阈值。这意味着稍微变暖一点就可能使它们远离蓝色。)可以推断出,有些湖泊接近颜色变化的临界点。故选D项。【31题详解】推理判断题。根据文章第一

    64、句“Researchers have just completed the first worldwide record of lake color. ”(研究人员刚刚完成了第一个全球湖泊颜色记录。)结合全文可知,本文主要介绍了湖泊颜色因气候变化而改变颜色,而这属于环境范畴。故选B项。DEducation today really isnt that much different from what it was a hundred years ago. Its still classrooms full of students all learning the same thing at t

    65、he same pace from teachers who spend thirty years teaching more or less the same thing.However, the world that the next generation will grow up in will be different from anything we have seen. It will be a world filled with artificial intelligence, genetic engineering, automation, virtual reality, p

    66、ersonalized medicine, self-driving cars, and people on Mars; a world where people might not even have jobs and where society itself may be arranged in fundamentally different ways. How are we supposed to know how to prepare them to succeed in a world that we cannot predict?It starts by rethinking wh

    67、at a school is. The role of school should no longer be to fill heads with information, rather it should be a place that inspires students to be curious about the world they live in. Dont hold back that curiosity by making them spend their childhoods preparing for one test after another.The ability t

    68、o adapt and learn something new should be valued above all else. Gone are the days when you pick a profession and just do that one thing for the rest of your life. People will need to know how to learn something new multiple times over in their lives because our knowledge of the world and who we are

    69、 is progressing incredibly quickly. If the last time you learned anything new was when you were in school then you will be missing out on the new ways of understanding the world.In addition, education should give people an understanding that the world is not divided up into different subjects. All f

    70、ields of knowledge bleed into each other and none can be fully understood in isolation (孤立).Much of this may seem idealistic or unrealistic, but change is needed if we are going to figure out how to live in the future.32. Whats the purpose of the first paragraph?A. To present the complexity of educa

    71、tion.B. To stress the importance of education.C. To describe what education used to be like.D. To suggest education is far behind the times.33. What should be the role of school?A. To inspire students curiosity.B. To guarantee happy childhood.C. To provide sufficient information.D. To prepare studen

    72、ts for a lifelong profession.34. What will the author agree?A. One should learn as much as he can at school.B. Schools should teach new ways to change the world.C. Students ability to adapt should be the priority of education.D. School subjects reflect how the world is divided into different fields.

    73、35. What is the best title of the text?A. Standards Tests Remove Students CuriosityB. Gone Are the Days of Traditional School EducationC. Its Time to Change How We Educate Our ChildrenD. Change in Education Is Too Idealistic and Unrealistic【答案】32. D 33. A 34. C 35. C【解析】【导语】本文是一篇议论文。作者提出了为适应未来社会需要,教

    74、育迫切需要改变的观点并加以论述。【32题详解】推理判断题。根据本文第一段第一句“Education today really isnt that much different from what it was a hundred years ago.(今天的教育与一百年前并没有太大的不同)”以及第二段第一句“However, the world that the next generation will grow up in will be different from anything we have seen.(然而,下一代将成长的世界将与我们所见过的任何世界都不同)”可知,未来社会将大不

    75、相同,从而引出教育改革的迫切必要性。由此推知,第一段的目的是告诉我们现在的教育已经跟不上时代发展了。故选D项。【33题详解】细节理解题。根据文章第三段第二句“The role of school should no longer be to fill heads with information, rather it should be a place that inspires students to be curious about the world they live in.(学校的作用不应该再是向头脑中灌输信息,而应该是激发学生对他们生活的世界的好奇心的地方)”可知,学校应该激发学生

    76、好奇心。故选A项。【34题详解】细节理解题。根据文章第四段中第一句“The ability to adapt and learn something new should be valued above all else.(适应和学习新事物的能力应该高于一切)”可知,作者认为培养学生的适应能力应该是教育的重点。故选C项。【35题详解】主旨大意题。本文的写作目的是倡导根本性教育改革,且根据文章最后一段“Much of this may seem idealistic or unrealistic, but change is needed if we are going to figure ou

    77、t how to live in the future.(这其中的大部分似乎是理想主义或不切实际的,但如果我们要弄清楚如何在未来生活,改变是必要的)”可知,C项“是时候改变我们教育孩子们的方式了”作为标题最合适。故选C项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Fats are nutrients in food that the body uses to build cell membranes (细胞膜), nerve tissue, and hormones. _36_. If fats eaten ar

    78、ent burned as energy or used as building blocks, theyre stored by the body in fat cells. This is the bodys way of thinking ahead: By saving fat for future use, it plans for times when food might be scarce (缺乏的)._37_, but certain kinds of fat are good for us and are an important part of a healthy die

    79、t. Fat gives food flavor and texture, but its also high in calories, and eating too much fatty food can cause many health problems. For kids and teens, fast food, fried food, and snacks are a significant source of fat. _38_.Eating the right kind and amount of fat is an important part of a healthy di

    80、et. But many kids eat too much fat, which might lead to unwanted weight gain. _39_.Besides supplying fuel for the body, fats help the body absorb fat-soluble (脂溶性) vitamins. _40_. They can also help people feel full, so theyre less likely to overeat. Fat is a great source of energy, but has twice th

    81、e calories in the same amount of carbohydrates or protein. For example, 1 gram of fat provides 9 calories, whereas 1 gram of carbohydrates or protein provides 4 calories.A. The body also uses fat as fuelB. Too much fat can be unhealthyC. Fat plays an important role in brain developmentD. They also g

    82、et fat from high-fat dairy products and high-fat meatsE. These vitamins can only be absorbed if theres fat in a persons dietF. Restaurant and takeout meals tend to have more fat than home cookingG. Overweight kids have greater risk of high blood pressure and other medical problems【答案】36. A 37. B 38.

    83、 D 39. G 40. E【解析】【导语】这是一篇说明文。介绍了脂肪的作用以及健康饮食。【36题详解】根据空前“Fats are nutrients in food that the body uses to build cell membranes (细胞膜), nerve tissue, and hormones. (脂肪是食物中的营养物质,身体用它来构建细胞膜、神经组织和激素。)”可知,此处提到身体对脂肪的几种利用方法,而A项“The body also uses fat as fuel(身体也使用脂肪作为燃料)”与上句语义顺承,符合逻辑。故选A项。【37题详解】根据后半句“but c

    84、ertain kinds of fat are good for us and are an important part of a healthy diet.(但某些种类的脂肪对我们有好处,是健康饮食的重要组成部分。)”可知,此处说明了脂肪的好处,根据but可知,空格处应该表示脂肪的坏处,所以B项“Too much fat can be unhealthy(过多的脂肪可能不健康)”符合语境。故选B项。【38题详解】根据空前“ For kids and teens, fast food, fried food, and snacks are a significant source of fa

    85、t.(对于儿童和青少年来说,快餐、油炸食品和零食是脂肪的重要来源。)”可知,此处提到儿童摄取脂肪的几个来源,所以D项“They also get fat from high-fat dairy products and high-fat meats(他们也会从高脂乳制品和高脂肉类中获取脂肪。)”话题一致,且选项中的They指代上文kids and teens,衔接自然。故选D项。【39题详解】根据空处上句“But many kids eat too much fat, which might lead to unwanted weight gain.(但是许多孩子吃了太多的脂肪,这可能会导致不

    86、必要的体重增加。)”可知,上句提到有些孩子摄取脂肪太多因此发胖,而G项“Overweight kids have greater risk of high blood pressure and other medical problems(超重的孩子患高血压和其他疾病的风险更大)”进一步说明肥胖的弊端,与上句语义衔接,符合语境。故选G项。【40题详解】根据E项“These vitamins can only be absorbed if theres fat in a persons diet(这些维生素只有在人的饮食中含有脂肪时才能被吸收。)”中的These vitamins可知,E项是对空

    87、处上句“Besides supplying fuel for the body, fats help the body absorb fat-soluble (脂溶性) vitamins. (除了为身体提供燃料外,脂肪还帮助身体吸收脂溶性维生素。)”中提到的脂溶性维生素做进一步的解释,符合语境。故选E项。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。On Sunday evenings, my father rolled the rubbish cans dow

    88、n the driveway on a red dolly (拉车) and _41_ them at the roadside for the Monday pickup. On Mondays, when my mother _42_ the rubbish truck, she would walk down to _43_ our empty rubbish cans and bring them back to the garage area.My mother treated the rubbish collectors _44_, whom my mother called Mr

    89、. Smith and Mr. Johnson, when _45_ them, to show her respect. They always did a(n) _46_ job. My mother told me the things they did were noteworthy. They always left the cans upright; they always put the lids (盖子) on and they always were _47_ to get out all of the rubbish.My mother _48_ me that when

    90、she was a young _49_ woman, sometimes someone would give her a nice compliment (称赞). She, of course, would reply, “Thank you.” But she always thought. “Tell my boss!” So when someone _50_ compliment for a job well done, my mother made a _51_ of telling the boss.One day, she wrote to the _52_ of the

    91、local sanitation (卫生) department and told him about our rubbish collectors. She _53_ the things they did that she especially _54_. The next week when she went to collect our rubbish cans, Mr. Smith and Mr. Johnson _55_ to greet her. “Heeeey, Mrs. Lewis! Thank you for that letter you wrote about us!

    92、Your letter was the _56_ of all the guys at the station! No one has ever _57_ such a letter before!” My mother made their day and practically made our rubbish collectors into _58_.I learned from my mother to be _59_ with my praise for anything somebody have done well. Their _60_ definitely deserve a

    93、cknowledgement.41. A. emptiedB. leftC. repairedD. threw42. A. heardB. missedC. passed byD. watched over43. A. markB. cleanC. checkD. collect44. A. happilyB. speciallyC. calmlyD. kindly45. A. encouragingB. comfortingC. greetingD. guiding46. A. easyB. quickC. greatD. dangerous47. A. satisfiedB. determ

    94、inedC. activeD. careful48. A. toldB. remindedC. informedD. warned49. A. demandingB. workingC. anxiousD. curious50. A. enjoyedB. expressedC. deservedD. ignored51. A. practiceB. differenceC. comparisonD. guess52 A. employeeB. clerkC. headD. client53. A. listedB. declaredC. imaginedD. discovered54. A.

    95、appreciatedB. regrettedC. focusedD. advocated55. A. stood outB. came upC. got upD. looked out56. A. dutyB. expectationC. dreamD. talk57. A. shownB. writtenC. requiredD. forgot58. A. actorsB. expertsC. heroesD. leaders59. A. generousB. familiarC. contentD. flexible60. A. abilitiesB. effortsC. achieve

    96、mentsD. emotions【答案】41. B 42. A 43. D 44. D 45. C 46. C 47. D 48. A 49. B 50. C 51. A 52. C 53. A 54. A 55. B 56. D 57. B 58. C 59. A 60. B【解析】【导语】这是一篇记叙文。讲述了作者母亲对环卫工作人员很友好,并且给他们的领导写信表扬他们出色的工作这件事情,以及作者本人从中明白的道理。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:星期天晚上,父亲就用一辆红色的手推车把垃圾桶推到车道上,放在路边,等待星期一的收货。A. emptied清空;B. left留下;C. re

    97、paired修理;D. threw扔。根据下文“at the roadside for the Monday pickup”可知,作者的父亲把垃圾桶留在路边。故选B。【42题详解】考查动词词义和动词短语辨析。句意:星期一,当我妈妈听到垃圾车的声音时,她会走下来收集我们的空垃圾桶,把它们带回车库。A. heard听到;B. missed错过;C. passed by经过;D. watched over看守。根据下文“she would walk down to _3_ our empty rubbish cans and bring them back to the garage area”可知

    98、,作者妈妈是听到垃圾车的声音时会走下来带回空垃圾桶。故选A。【43题详解】考查动词词义辨析。句意:星期一,当我妈妈听到垃圾车的声音时,她会走下来收集我们的空垃圾桶,把它们带回车库。A. mark做记号;B. clean清洁;C. check检查;D. collect收集。根据下文“our empty rubbish cans and bring them back to the garage area”可知,作者妈妈会收集空垃圾桶,把它们带回车库。故选D。【44题详解】考查副词词义辨析。句意:我母亲对收垃圾的人很好,打招呼时,她称他们为史密斯先生和约翰逊先生,以表示她的尊重。A. happil

    99、y高兴地;B. specially专门地;C. calmly平静地;D. kindly善意地。根据下文“to show her respect”可知,作者的妈妈对收垃圾的人很好。故选D。【45题详解】考查动词词义辨析。句意:我母亲对收垃圾的人很好,打招呼时,她称他们为史密斯先生和约翰逊先生,以表示她的尊重。A. encouraging鼓励;B. comforting安慰;C. greeting打招呼;D. guiding指导。根据上文“my mother called Mr. Smith and Mr. Johnson”可知,当和收垃圾的人打招呼时,作者的妈妈称他们为史密斯先生和约翰逊先生。故

    100、选C。【46题详解】考查形容词词义辨析。句意:他们总是干得很好。A. easy简单的;B. quick快的;C. great很好的;D. dangerous危险的。根据下文“My mother told me the things they did were noteworthy”可知,他们总是干得很好,do a great job意为“做得很棒”。故选C。【47题详解】考查形容词词义辨析。句意:他们总是把盖子盖上,总是仔细把所有的垃圾拿出来。A. satisfied满意的;B. determined下定决心的;C. active活跃的;D. careful小心的;仔细的。根据上文“They

    101、always did a(n) _6_ job”可知,他们总是很仔细地把垃圾拿出来。故选D。【48题详解】考查动词词义辨析。句意:我母亲告诉我,当她还是一个年轻的职业女性时,有时有人会给她一个善意的赞美。A. told告诉;B. reminded提醒;C. informed告知;D. warned警告。根据下文“that when she was a young _9_ woman, sometimes someone would give her a nice compliment (称赞)”可知,这是作者的母亲告诉作者的。故选A。【49题详解】考查形容词词义辨析。句意:我母亲告诉我,当她还

    102、是一个年轻的职业女性时,有时有人会给她一个善意的赞美。A. demanding苛刻的;B. working有工作的;C. anxious担心的;D. curious好奇的。根据下文“Tell my boss”可知,作者的妈妈以前是有工作的女性。故选B。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:因此,当有人因工作出色而值得表扬时,我母亲习惯性地告诉老板。A. enjoyed喜欢;B. expressed表达;C. deserved值得;D. ignored忽视。根据下文“for a job well done”可知,人工作干得好就值得表扬。故选C。【51题详解】考查名词词义辨析。句意:因此,当有人因

    103、工作出色而值得表扬时,我母亲习惯性地告诉老板。A. practice通常的做法;B. difference不同;C. comparison对比;D. guess猜测。根据下文“telling the boss”可知,当有人因工作出色而值得表扬时,作者母亲习惯性地告诉老板,空格处意为“通常的做法”。故选A。【52题详解】考查名词词义辨析。句意:一天,她写信给当地卫生部门的负责人,告诉他我们的垃圾收集员的事情。A. employee雇员;B. clerk职员;C. head负责人;D. client客户。根据上文“telling the boss”可知,作者妈妈是告诉收垃圾的人的老板,也就是卫生部

    104、门的负责人。故选C。【53题详解】考查动词词义辨析。句意:她列出了他们所做的她特别欣赏的事情。A. listed列清单;B. declared宣布;C. imagined想象;D. discovered发现。根据下文“the things they did”可知,作者妈妈列出了他们所做的她特别欣赏的事情。故选A。【54题详解】考查动词词义辨析。句意:她列出了他们所做的她特别欣赏的事情。A. appreciated欣赏;B. regretted后悔;C. focused集中;D. advocated主张。根据上文“So when someone _10_ compliment for a job

    105、 well done, my mother made a _11_ of telling the boss”可知,作者妈妈是列出了他们所做的她特别欣赏的事情。故选A。【55题详解】考查动词短语辨析。句意:下个星期,当她去收我们的垃圾桶时,史密斯先生和约翰逊先生上来和她打招呼。A. stood out突出;B. came up走近;C. got up起床;D. looked out小心。根据下文“to greet her”可知,史密斯先生和约翰逊先生是走近作者的妈妈来跟妈妈打招呼。故选B。【56题详解】考查名词词义辨析。句意:你的信成了局里所有人谈论的话题!A. duty责任;B. expect

    106、ation期待;C. dream梦;D. talk谈论。根据下文“No one has ever _17_ such a letter before”可知,没人为他们写过这样的信,所以收垃圾的人的单位里的人都在谈论这个事情,也就是那封信成了局里所有人谈论的话题。故选D。【57题详解】考查动词词义辨析。句意:从来没有人写过这样的信!A. shown展示;B. written写;C. required要求;D. forgot忘记。根据上文“Your letter was the 16 of all the guys at the station!”可知,从来没有人写过这样的信。故选B。【58题详解

    107、】考查名词词义辨析。句意:我妈妈让他们很开心,几乎把我们的垃圾收集者变成了英雄。A. actors演员;B. experts专家;C. heroes英雄;D. leaders领导。根据上文“Your letter was the _16_ of all the guys at the station”可知,大家都在讨论这封信,就像把垃圾收集者变成了英雄一样。故选C。【59题详解】考查形容词词义辨析。句意:我从母亲那里学会了对别人做得好的任何事情都要慷慨地表扬。A. generous慷慨的;B. familiar熟悉的;C. content满足的;D. flexible灵活的。根据上文“when

    108、 someone _10_ compliment for a job well done, my mother made a _11_ of telling the boss”可知,作者妈妈慷慨表扬别人,因此作者从母亲那里学会了对别人做得好的任何事情都要慷慨地表扬。故选A。【60题详解】考查名词词义辨析。句意:他们的努力绝对值得肯定。A. abilities能力;B. efforts努力;C. achievements成就;D. emotions情绪。根据上文“anything somebody have done well”可知,句子表示“他们的努力绝对值得肯定”。故选B。第二节(共10小题

    109、;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Bird-watching is one of the activities offered by the public benefit program “Park Classes”, which _61_ (launch) in the city of Wuhan in 2016.The program aims to help raise the awareness of environmental _62_ (protect) among primary and middle school st

    110、udents, and to help _63_ (child) get close to nature through a variety of outdoor activities developing their ability to explore and take action.Among the courses on offer _64_ (be) the restoration of small and micro wetlands, _65_ requires a considerable amount of hands-on practice. Under the guida

    111、nce of tutors, students are required _66_ (conduct) research on a 500-square-meter wetland in a city park, and then take action to promote _67_ (it) restoration.Last summer, a team of 15 students conducted a physical examination of the biodiversity of _68_ micro-wetland in Wuhans Houxianghe park. Du

    112、ring their field research, the team found that there were few fish in the micro-wetland. After further study, they concluded that the problem is _69_ (large) due to the lack of submerged (水下的) and floating plants, which kept fish and amphibians _70_ reproducing in large groups.The activity was meani

    113、ngful and the students learned a lot and they are expecting to take more chances like this.【答案】61. was launched 62. protection 63. children 64. is 65. which 66. to conduct 67. its 68. a 69. largely 70. from【解析】【导语】本文是一篇说明文。本文介绍了观鸟的项目,以及这一项目意义。【61题详解】考查时态、语态和主谓一致。句意:观鸟是2016年在武汉市启动的公益项目“公园课堂”提供的活动之一。根

    114、据时间状语in 2016可知,项目是2016年被启动的,所以空处谓语应用一般过去时形式,结合句意可知,动词launch与主语program为被动关系,所以这里用一般过去时被动语态。故填was launched。【62题详解】考查名词。句意:该项目旨在帮助提高中小学生的环保意识,并通过各种户外活动帮助孩子们亲近自然,培养他们的探索和行动能力。分析可知,空处应填名词形式protection,表示“保护”,作介词of的宾语。故填protection。【63题详解】考查名词。句意:该项目旨在帮助提高中小学生的环保意识,并通过各种户外活动帮助孩子们亲近自然,培养他们的探索和行动能力。根据句意可知,此处指

    115、的是帮助孩子们更接近自然,也就是前文提到的中小学生,所以空处应该用复数形式children。故填children。【64题详解】考查时态和主谓一致。句意:开设的课程中有小微湿地的恢复,这需要大量的实践。这个句子是倒装句,句子主语是空后面的restoration,为单数形式,且本句描述的是一般事实,所以空处谓语动词应用一般现在时形式。故填is。【65题详解】考查定语从句。句意:开设的课程中有小微湿地的恢复,这需要大量的实践。分析可知,空处需填关系代词,引导一个非限定性定语从句,代替先行词前面的整个句子,并在从句中作主语。故填which。【66题详解】考查不定式。句意:在导师的指导下,要求学生对城

    116、市公园500平方米的湿地进行研究,然后采取行动促进其恢复。be required to do为固定搭配,表示“被要求做”。故填to conduct。【67题详解】考查形容词性物主代词。句意:在导师的指导下,要求学生对城市公园500平方米的湿地进行研究,然后采取行动促进其恢复。空处修饰名词restoration,应填形容词性物主代词its作定语。故填its。【68题详解】考查不定冠词。句意:去年夏天,一个由15名学生组成的团队在武汉后香河公园对一个微型湿地的生物多样性进行了物理检查。分析可知,此处表示“一小片湿地”,空处表泛指,且修饰名词micro-wetland,应用不定冠词a。故填a。【69

    117、题详解】考查副词。句意:经过进一步的研究,他们得出结论,这个问题很大程度上是由于缺乏水下和漂浮的植物,这使得鱼类和两栖动物无法大规模繁殖。分析可知,空处作状语应填副词largely,表示“很大程度上”。故填largely。【70题详解】考查介词。句意:经过进一步的研究,他们得出结论,这个问题很大程度上是由于缺乏水下和漂浮的植物,这使得鱼类和两栖动物无法大规模繁殖。此处keepfrom doing为固定短语,表示“阻止”,这里的意思是“阻止鱼类和两栖动物大量繁殖”,符合句意。故填from。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)71. 假定英语课

    118、上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文,文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词:2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I have some plans to spend the weekend around my house. On Saturday, I would have a lot to do, such as cleanin

    119、g the garden or watering the flowers. On Sunday we are expected some guests. We will arrange a meeting with my relative at my house because I havent seen them for near six months since the COVID-19 started to spread. We are going to have a barbeque party with a lot food and drinks. My father will be

    120、 in the charge of the barbeque and my mother will prepare his delicious desserts. I think it will be quality time with my family. To prevent children from getting boring. Im planning to organize some outdoor activities and other games what they can have great fun.【答案】1. wouldwill2. orand3. expectede

    121、xpecting4. relativerelatives5. nearnearly6. 在lot后加of7. 删掉the8. hisher9. boringbored10. whatwhere【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了我计划在我家附近度过周末,以及具体的计划和细节。【详解】1.考查时态。句意:星期六,我将有很多事情要做,比如打扫花园和浇花。根据时间状语On Saturday可知,本句应用一般将来时,所以谓语动词应用will+动词原形。故将would改为will。2.考查连词。句意:星期六,我将有很多事情要做,比如打扫花园和浇花。根据句意可知,打扫花园和浇花为并列关系,都是

    122、要做的事情,应用并列连词and连接。故将or改为and。3.考查时态。句意:星期天我们要来一些客人。根据句意可知,本句描述将来的计划和安排,结合句子分析可知,此处应用现在进行时are expecting,表示将来的安排。故将expected改为expecting。4.考查名词。句意:我们将安排在我家和我的亲戚见面,因为自新冠肺炎开始传播以来,我已经有近6个月没有见到他们了。relative“亲戚”为可数名词,根据句意可知,此处是复数概念,应用其可数名词复数形式relatives。故将relative改为relatives。5.考查副词。句意:我们将安排在我家和我的亲戚见面,因为自新冠肺炎开始传

    123、播以来,我已经有近6个月没有见到他们了。此处副词nearly意为“几乎,差不多”,符合句意。故将near改为nearly。6.考查固定短语。句意:我们将举行一个烧烤聚会,有很多食物和饮料。a lot of为固定短语,表示“许多,大量”,修饰后面名词food and drinks。故在lot后加of。7.考查介词短语。句意:我的父亲将负责烧烤,我的母亲将准备她美味的甜点。根据句意可知,此处表示父亲负责的是烧烤,表示“某人负责某事”应用介词短语in charge of。故删掉the。8.考查形容词性物主代词。句意:我的父亲将负责烧烤,我的母亲将准备她美味的甜点。此处指的是母亲准备她的甜点,前后人称

    124、应保持一致,所以应用形容词性物主代词her修饰名词desserts。故将his改为her。9.考查形容词。句意:为了防止孩子们感到无聊。根据句意可知,此处指的是孩子们感到无聊,应用形容词bored表示,而boring意为“令人厌烦的,乏味的”,不符合语境。故将boring改为bored。10.考查定语从句。句意:我计划组织一些户外活动和其他游戏,让他们玩得很开心。此处关系副词where引导一个限制性定语从句,修饰先行词games,在从句中充当地点状语。故将what改为where。第二节 书面表达(满分25分)72. 假定你是李华,你校外教Mr. Smith将组织英语口语夏令营,请你给他写封邮件

    125、申请参加。内容包括:1. 写信目的;2. 自我介绍;3. 表达期待。注意:1. 词数100左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Mr. Smith,_Yours faithfully,Li Hua【答案】Dear Mr. Smith,Im Li Hua, a Grade three. Im writing to apply to be a member of your Oral English Summer Camp this summer vacation.I like English very much and I begun to learn English at an

    126、early age. However, my oral English is poor and I am not sure about some pronunciation. Everyone who hears my English can tell that my English is not authentic and fluent. I always want to learn English well so as to have the chance to study abroad in the future. I hope to get your advice in this su

    127、mmer camp and improve my oral English.Looking forward to your early reply.Yours faithfully,Li Hua【解析】【导语】本篇书面表达是一篇应用文。你校外教Mr. Smith将组织英语口语夏令营,请你根据所给要求给他写封邮件申请参加。【详解】1. 词汇积累假期:vacation holiday流畅的:fluent mellifluous机会:chance opportunity建议:advice suggestion2.句式拓展简单句变复合句原句:I always want to learn English

    128、 well so as to have the chance to study abroad in the future.拓展句:I always want to learn English well so that I have the chance to study abroad in the future.【点睛】高分句型1 Everyone who hears my English can tell that my English is not authentic and fluent.(运用了who引导的限制性定语从句以及that引导的宾语从句)高分句型2 I always want to learn English well so as to have the chance to study abroad in the future.(运用了so as to)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江西省赣抚吉十一校联盟体2023届高三英语下学期4月联考试卷(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-566482.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1