2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Sea Exploration Section D Using Language(Ⅱ).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Sea Exploration Section Using Language 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Language
- 资源描述:
-
1、UNIT3SectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.Before they went abroad,they gave away their (possess) to their neighbours.答案possessions2.After the boats motor failed,they were the mercy of the weather.答案at3.Two (arrest) were made,but the men were later released without charge.
2、答案arrests4.I remembered a particular story about a postman who was a (murder).答案murderer5. (understand) more about the sea will also help us manage its resources better.答案Understanding6.He feels that his skills have never been fully appreciated or (exploit).答案exploited7.He raced through the living r
3、oom,only (find) the front door closed.答案to find.短语填空take place,take action,without mercy,head to,come up with,put into operation,all of a sudden,amounts of1.The experiment shows that proper exercise,if carried out regularly,can improve our health.答案amounts of2.It was said that Captain White whipped
4、his crew .答案without mercy3.The leaders must now to promote equal opportunities for all.答案take action4.She and her child boarded a plane which where her family lived.答案headed to5.Do you think it necessary to ask for official permission for the event to ?答案take place6.Cheaper energy conservation techn
5、iques have been in the developed world.答案put into operation7.Our class the idea to make better use of used materials.答案came up with8.I was riding along the street and ,a car cut in and knocked me down.答案all of a sudden.完成句子1.你最好每天抽出一些时间做运动,这样你就可以保持精力充沛。(so as to)You had better set aside some time ev
6、ery day for sports yourself energetic.答案so as to keep2.虽然当时我年幼,不理解这部电影的含义,但我记得我的家人都感动得落泪了。(too.to.结构)Although I was then the meaning of the film,I remember my family were moved to tears.答案too young to understand3.他把精力全部集中在学习上,因此,他的成绩将会提高。(problem短语)He focuses on studying,so he will improving his gra
7、des.答案have no problem in4.我们能否得到公众的足够支持还有待观察。 (it作形式主语)whether we can get enough support from the general public.答案It remains to be seen5.我们认为有必要让人们充分认识违反交通规则的危害。(it作形式宾语)We people fully aware of the danger of breaking the traffic rules.答案think it necessary to make素养提升.阅读理解主题语境:人与自然语篇类型:说明文词数:311难度:
8、Jellyfish are a species of sea animal that are named because of their bodies.Despite the name,they are not fish.A jellyfish has no head,brain,heart,eyes,or ears.Fossil evidence of these creatures dates back to over 650 million years ago,perhaps earlier than dinosaurs.With so many kinds of jellyfish
9、floating about,there must be variety in the appearance of their body parts.However,the typical body is made up of the bell,the oral arms and the tentacles(触手).The bell of the jellyfish is the smooth umbrella-shaped body that is designed to pump.Inside the bell are the mouth and stomach.The digestive
10、 system(消化系统) is very simple.The stomach,which can be considered the jellyfishs “inside”,is lined with cells.We can easily see their “inside” because water takes up the major part of their bodies,the percentage of which is over 95%.The jellyfish has no brain,but it does have a simple nervous system
11、called a nerve net,which spreads throughout the outside layer of the animals skin.When the jellyfish comes in contact with potential danger,the cells of the nerve net respond by shooting out many tentacles.Although the jellyfish does not have sensory organs,it does possess tiny simple sensory struct
12、ures.Their special structures in the body can react to light.Thus the jellyfish,though lacking a brain and eyes,can respond to sunlight shining through the water.It should be noted that,although it can perceive light,without eyes it cannot see images.Jellyfish,because of their stinging(蜇人的) tentacle
13、s,can be dangerous to humans.Of the more than 2,000 species,roughly 70 are thought to be potentially dangerous to humans.The stings of some of these can even be deadly to humans,and may leave permanent scars on any victim who is lucky enough to survive.【语篇解读】本文是一篇说明文。水母是生活在海洋里的一种无脊椎生物,最早可追溯到6亿5千万年前,
14、甚至比恐龙还早。1.What can be found in each jellyfishs body?A.Head.B.Heart.C.A digestive system.D.Sensory organs.答案C解析细节理解题。根据第一段中的“Ajellyfishhasnohead,brain,heart,eyes,orears.”和第三段中的“Thedigestivesystemisverysimple.”以及倒数第二段第一句可知答案。2.Why can the “inside” of jellyfish be easily seen?A.Their bodies are umbrell
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579630.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
